Author Topic: Παύλος Δερμιτζάκης  (Read 21469 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
Απ: Παύλος Δερμιτζάκης
« Reply #560 on: October 06, 2010, 16:50:38 »
μια φορα να συσπειρωθούμε στα δύσκολα ρε γαμώτο...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #561 on: October 06, 2010, 16:54:36 »
έτσι ρε αδερφέ σπίνο .μπορούμε να βρούμε 1000 λόγους να διαφωνήσουμε.πρέπει να συσπειρωθούμε τώρα στα δύσκολα "γαρντασια"

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #562 on: October 06, 2010, 18:15:56 »

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #563 on: October 06, 2010, 18:33:31 »

Και μια χαρα εκανε ναι.προπονητη γλυφτη και αγαπημενο των εκλεκτων ρεπορτερ του ΠΑΟΚ .Σκιστε τον αυτος φταει για τον τραγικο προγραματισμο μπακαλικου των 3 ιεραρχων του ΠΑΟΚ απο την ανοιξη.Αλλα κανει τζιζ να ακουμπισουμε ζαγορ,ζηση (ειδικα αυτον που ειναι καβαντζουλα) και σερτζιο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΜΕ 3ο σερι ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΚΟΠΗ.

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
« Reply #564 on: October 06, 2010, 18:48:44 »
Ότι και να λεγε,όπως και να το λεγε αυτός που γουστάρει να ξεσπάσει πάνω του θα το κανε και το κάνει και τώρα.
Ο άλλος λέει τι φωνάζεις μέσα στην Τούμπα :o
Απίστευτα πράγματα!
Για τους δημοσιογράφους της πόλης να μην αρχίσω.Η λέξη "λίγοι" είναι πολύ λίγη για να τους χαρακτηρίσω.
Με αποκορύφωμα τον Τσορμπατζόγλου που του την είπε για το μπακ των 350 που κάθεται στον πάγκο:"και τι σε νοιάζει εσένα,απ'την τσέπη σου τα βάζεις"?
Τι λες βρε γίδι που δε θα έχει άποψη ο προπονητής του ΠΑΟΚ γιατί να περισσεύουν παίκτες την ώρα που σε άλλες γραμμές λείπουν?

4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

chiltsid

• Guest
« Reply #565 on: October 06, 2010, 19:32:17 »
Πολυ ωραιο,οταν φωτογραφισε και τους ΑΡΔ που γενικως τους εκραξε γιατι εχει κακαλα.Και μια χαρα εκανε ναι.προπονητη γλυφτη και αγαπημενο των εκλεκτων ρεπορτερ του ΠΑΟΚ (ονοματα δεν λεμε) δεν θελω.Σκιστε τον αυτος φταει για τον τραγικο προγραματισμο μπακαλικου των 3 ιεραρχων του ΠΑΟΚ απο την ανοιξη.Αλλα κανει τζιζ να ακουμπισουμε ζαγορ,ζηση (ειδικα αυτον που ειναι καβαντζουλα) και σερτζιο.
ετσι  ;)

αν και πιστευω πως με την σημερινη συνεντευξη τελειωσε απο τον ΠΑΟΚ ο τζανκι,τα εβαλε με τους ΑΡΔ,μεγα λαθος!
μονο και μονο για αυτο θα εχει στηριξη,αλλα θελουμε να δουμε και δουλεια!

fatal_invasion

• Guest
« Reply #566 on: October 06, 2010, 19:54:10 »
ΓΡΑΨΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΚΛΑΡΑ ΣΟΥ.ΟΛΟΥΣ.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #567 on: October 06, 2010, 20:35:59 »
Δεν την ακουσα live την συνεντευξη την διαβασα απο τα site.. σε μεσες ακρες καλα τα πε αν και αποποιηθηκε των ευθυνων του ως τωρα..

Αφου πλεον ειναι δεδομενο οτι με αυτον συνεχιζουμε οφειλουμε να τον στηριξουμε! Δυστυχως η βαθμολογικη θεση της ομαδας και το προγραμμα που ακολουθει(βαζελο βιγιαρεαλ εξω) δεν τον βοηθαει και πολυ..

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #568 on: October 06, 2010, 20:50:41 »
Καλά τα λόγια, περιμένουμε να δούμε να τα κάνεις πράξη. Τα 'πες, ακούστηκες, έχεις κάποια δίκια, στο χέρι σου τώρα είναι να γίνεις μάγκας.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

North_pole

• Guest
« Reply #569 on: October 06, 2010, 20:56:57 »
Κι εγώ όπως και πολλοί άλλοι δεν είχα την ευκαιρία να ακούσω live τη συνέντευξη και απλά διάβασα από κάποια site όσα ειπώθηκαν. Γενικά μου άρεσε σαν τοποθέτηση, παρόλο που μπορεί να διαφωνώ σε επιμέρους θέματα και ζητήματα. Συμφωνώ με τον biv ότι πρέπει να τον στηρίζουμε όσο πορευόμαστε με αυτόν στο τιμόνι του αγωνιστικού τμήματος του ΠΑΟΚ. Ωστόσο biv επέτρεψε μου να διαφωνήσω για το πρόγραμμα που ακολουθεί. Είναι υπερ του το γεγονός ότι ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια, γιατί εκεί η ομάδα συσπειρώνεται, οι παίκτες φαίνονται συγκεντρωμένοι και κάποιο καλό αποτέλεσμα μεταστρέφει το κλίμα υπερ του, ενώ τυχόν ήττες δεν θα θεωρηθούν αποτυχία αν συνοδευτούν από καλές εμφανίσεις. Μακάρι να πάνε όλα καλά, είτε το πιστεύουμε είτε όχι, πραγματικά πιστεύω ότι όλοι το ευχόμαστε.

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #570 on: October 06, 2010, 21:05:53 »
Δεν την ακουσα live την συνεντευξη την διαβασα απο τα site.. σε μεσες ακρες καλα τα πε αν και αποποιηθηκε των ευθυνων του ως τωρα..

Αφου πλεον ειναι δεδομενο οτι με αυτον συνεχιζουμε οφειλουμε να τον στηριξουμε! Δυστυχως η βαθμολογικη θεση της ομαδας και το προγραμμα που ακολουθει(βαζελο βιγιαρεαλ εξω) δεν τον βοηθαει και πολυ..

Φαντάσου να σκάσουν 2 διπλά να δεις τι κόσμο θα έχει στο αεροδρόμιο...που θα φωνάζουν ''Δερμιτζάκη να το ξέρεις''.....Η απόλυτη παράνοια.
Αλλά αυτοί είμαστε...τι το ζορίζουμε και χαλάμε την υγεία μας...
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

ive4

• Guest
« Reply #571 on: October 06, 2010, 21:26:16 »
αυτοί είμαστε όπως λέει και ο φίλος πριν.

Όλοι όσοι είστε αρνητικοί μαζί του απλά είχατε την απαίτηση να είμαστε πρώτοι για 2 λόγους :
Επειδή είχαμε εύκολο πρόγραμμα. Και επειδή είχαμε στρωμένη ομάδα.
Πολύ λογικά και τα 2 αλλά από μόνα τους δεν φτάνουν. Θέλουμε δε θέλουμε η αλλαγή προπονητή λειρτουργεί ΠΑΝΤΑ έτσι :
Τα πας καλά στα πρώτα ματς πάνω στον ενθουσιασμό της αλλαγής.
Τρως το κεφάλι σου στα επόμενα και ισώνεις.
Και με το πέρασμα του χρόνου αρχίζεις να δείχνεις την δική σου δουλειά.

Το πρώτο στάδιο το περάσαμε.
Το δεύτερο το περνάμε τώρα και λογικά μέχρι και μετά τα ματς με βάζελο και Βιγιαρεάλ θα χάνουμε.
Θα το ξαναπάμε τώρα από την αρχή  με νέο προπονητή για να τα ξαναπεράσουμε ;
Η θα περιμένουμε μερικούς μήνες να κρίνουμε τον Δερμιτζάκη.

Θαύματα έκανε μόνο ο Άγγελος  με 13 νίκες σε 15 ματς όταν ανέλαβε πρώτη φορά τον ΠΑΟΚ. Αυτό δε μπορούμε να το βρούμε πια.
Υπομονή και στήριξη στα δύσκολα, ο Δερμιτζάκης δεν απέδειξε τίποτα σε Διαγόρα και Πανθρακικό, αλλά όχι και να τον κρίνουμε 1 Οκτωβρίου ως αποτυχημένο!

Αυτά τα κάναμε με τον Σάντος, φτάνει πια ας μάθουμε από τα λάθη μας.

Και άντε και έλεγε σήμερα ''παραιτούμαι''. Τώρα κάποιοι θα ήταν ανακουφισμένοι και θα άνοιγαν εφημερίδες και ράδια διαβάζοντας  τις πληροφορίες για τον νέο προπονητή μας, ικανοποιημένοι στη Νιρβάνα και έχοντας δίωξει τον ''υπεύθυνο της καταστροφής''.
Μετά θα διαφωνούσαμε μεταξύ μας αν μας κάνει ο νέος, ο νέος θα μας έλεγε ααα δεν έκανα εγώ την ομάδα.. και θα έπαιρνε πόδι σύντομα. (εκτός αν βρίσκαμε έναν Μουρίνιο και μας ενέπνεε τόση εμπιστοσύνη, αλλά αυτά θέλουν λεφτά).

Ας μη δώσουμε άλλα άλλοθι στους προπονητές μας.
Εν λευκώ (σε έναν ΠΑΟΚτσή) την ομάδα για μία χρονιά και στο τέλος θα δούμε τι ψάρια πιάνει.

ΥΓ 1 : Μιλάμε για ένα γελοίο πρωτάθλημα που όλοι ξέρουμε τι θα συμβεί και επειδή μείναμε 5 βαθμούς πίσω την 5η αγωνιστική, πιστεύουμε ότι χάσαμε το πρωτάθλημα...
ΥΓ 2 : Σε αυτό το γελοίο στημένο πρωτάθλημα πιστεύει κανείς ότι αν αλλάξουμε προπονητή σήμερα θα βρεθούμε σε καλύτερη θέση ; Στα πλέι όφς θα κριθούν όλα.

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #572 on: October 06, 2010, 22:48:53 »
Κορυφαίες στιγμές ζήσαμε στη σημερινή συνέντευξη τύπου. Δεν θα σταθώ φυσικά στον Δερμιτζάκη και το τι είπε, αφού έχω ξαναπεί την πάγια άποψη μου, πως πρέπει να δουλέψει όλη τη χρονιά και αφού κάνει τη προετοιμασία και δημιουργήσει τον δικό του ΠΑΟΚ να κριθεί από του χρόνου το Σεπτέμβριο. Το ίδιο πίστευα και έκανα και με τον άτιτλο δημοσιοσχετίστα που "μας έκανε χάρη" που δούλεψε σε μας και μας πούλησε στο τέλος και δεν θα το κάνω με τον Δερμιτζάκη; Οπότε για μένα ό,τι και να έλεγε το ίδιο έκανε. Μπορεί να αποδειχθεί παλτό, αλλά αν κάτι πρέπει να μας έμεινε από την εποχή καρπουζά, είναι πως και ο πιο άσχετος προπονητής όταν του δοθεί χρόνος να δουλέψει, μόνο κέρδος θα έχει η ομάδα. Η πίστη μας ας στηριχτεί στο παρελθόν του Ζαγοράκη στις ποδοσφαιρικές επιλογές. Όπως με τον πρώην.

Οι κορυφαίες στιγμές λοιπόν αφορούν την αντιμετώπιση που έχει ο Δερμιτζάκης σε σχέση με τον τέως που ήταν και είναι μανούλα στις δημόσιες σχέσεις. Έτυχε να ακούσω στο δρόμο τη μισή συνέντευξη (από εκεί που είπε για τα 5 σέντερ μπακ και μετά) και ήταν άλλο πράγμα να ακούς Live τον ρεπόρτερ και το στυλ με το οποίο απευθυνόταν στον προπονητή και άλλο πράγμα να το διαβάζεις. Κι αυτός προκάλεσε κάποιους βέβαια, αλλά θυμάμαι τις συνεντεύξεις τύπου μέχρι πέρυσι με τον ανέγγιχτο δάσκαλο και γελάω πραγματικά μέχρι δακρύων σκεπτόμενος αντίστοιχες περιπτώσεις με τον τέως. Πάντως εγώ προτιμώ αυτή τη σχέση ρεπόρτερ προπονητή παρά τη προηγούμενη άρρωστη κατάσταση του πλυσίματος εγκεφάλου:

Ερώτηση προς Δερμιτζάκη: Όταν λες για λάθη άλλων ρε ψάρακα αποποιείσαι τις ευθύνες σου;
Ίδια ερώτηση μέχρι πέρυσι προς Σάντος: Μεγάλε δάσκαλε του ολοκληρωτικού ποδοσφαίρου πες μας σε παρακαλώ, όταν λες σαρδέλες εννοείς στη σχάρα ή τηγανιτές;

Ερώτηση προς Δερμιτζάκη: Στα αποδυτήρια γίνεται της πουτάνας έτσι νέος;
Ίδια ερώτηση μέχρι πέρυσι προς Σάντος: Τιτανομέγιστε μύστη πώς τη παλεύεις με τόσο μικρό μπάτζετ; (την ώρα που ο Μπιζέρα τον σκυλοέβριζε μπροστά σε όλους) Πόσες μεταγραφές και πόσα χρόνια χρειάζεται ο ΠΑΟΚ για να χτυπήσει τους κάτω; (την ώρα που ο Βερόν τον έγραφε στ' αρχίδια του και αρνιόταν να μπει αλλαγή επειδή είχε άλλη αντιμετώπιση σε αυτόν από κάτι χαϊδεμένους με κονέ σε μάνατζερς) Θα φορέσετε και πάλι το γούρικο καφέ δερμάτινο; (την ώρα που ο Πάμπλο ζητούσε να μιλήσει με τον ίδιο τον Ζαγοράκη επειδή είχε πούστικα ζητήσει να φύγει) Έχει αξία το ωραίο ποδόσφαιρο ή η νίκη με μισό μηδέν; (την ώρα που ο μετέπειτα τεχνικός διευθυντής είχε κάνει πουτάνα τα αποδυτήρια με φατρίες και κωλοσυμπεριφορά δερβέναγα)

Ερώτηση προς Δερμιτζάκη: Γιατί ρε μυρουδιά δεν χρησιμοποιείς όλο το ρόστερ σου; Τζάμπα πλερώνει ο λαός του ΠΑΟΚ ρε;
Ίδια ερώτηση μέχρι πέρυσι προς Σάντος: Άρχοντα των δαχτυλιδιών-τίτλων πόσο δύσκολο σου είναι να τη παλεύεις με τόσο λίγους ποιοτικούς παίχτες; Ζήτημα είναι αν 3 ή 4 από αυτούς έχουν το επίπεδο να παίζουν στον ΠΑΟΚ (παράλληλο καρφί για επιλογές Βρύζα)

Ερώτηση προς Δερμιτζάκη: Εσύ τι ζόρι τραβάς για το οικονομικό ρε; Δουλειά σου δεν είναι να ζητάς παίχτες;
Ίδια ερώτηση μέχρι πέρυσι προς Σάντος: Πες μας γκουρού πόσες θυσίες έκανες στο όνειρό σου για επιθετικό ποδόσφαιρο επειδή έμπλεξες με τους μπατίρηδες, που δεν είναι άξιοι να σου φέρουν 3 παιχταράδες να τους πάρεις όλους τα σώβρακα

Ερώτηση προς Δερμιτζάκη: Ρε άσχετε γιατί βάζεις συνέχεια στο κέντρο Βιτόλο, Γκαρσία, Ίβιτς και κανέναν άλλον;
Ίδια ερώτηση μέχρι πέρυσι προς Σάντος: Πείτε μας τη γνώμη σας για το παστίτσιο που φάγατε χθες και το ψάρι στη Κρήνη; (ποιος Αμπουμπακάρι, ποιος Φωτάκης , ποιος Σορλέν στη θέση του και ποιος Βερόν;)

Ερώτηση προς Δερμιτζάκη: Συνεχίζεις να επιμένεις πως θέλεις να παίξεις ελκυστικό ποδόσφαιρο; Αν ναι πες το να γελάσουμε δηλαδή.
Ίδια ερώτηση μέχρι πέρυσι προς Σάντος: Πως καταφέρατε μαιτρ να παρουσιάσετε τέτοια πανδαισία ποδοσφαίρου και να βάλετε πάνω από ένα γκολ σε ένα και μόνο ματς; Θαύμα! Αυτό το 4-4-2 που παρουσιάσατε στα play off ήταν ή όχι η πιο εξελιγμένη επιθετική τακτική στο σύγχρονο ποδόσφαιρο;

Ερώτηση προς Δερμιτζάκη: Καλά ρε φιλαράκι πλάκα μας κάνεις; Τι το παίζεις φιλαράκι με τους παίχτες; Λίγη σοβαρότητα δεν έχεις;
Ίδια ερώτηση μέχρι πέρυσι προς Σάντος: Μα τι στοργικός που είστε με τον Κουτσιανικούλη παιδαγωγέ κόουτς. Μα πώς προλαβαίνετε και ασχολείστε τόσες extra ώρες με τη βελτίωσή του! Θυμήστε μας και πώς κάνατε το παλτό το Ρονάλντο παίχτη και στρώσατε και την άλλη την απάτη τον Ντέκο

Ερώτηση προς Δερμιτζάκη: Τι θα γίνει ρε ψηλέ; Κανένα γκολ θα βάλουμε επιτέλους;
Ίδια ερώτηση μέχρι πέρυσι προς Σάντος: Έχετε λίγο χρόνο να εξηγήσετε στους μαμελούκους οπαδούς τη σπουδαιότητα του μισό μηδέν για να μη μας πρήζουν για δήθεν βαρετό ποδόσφαιρο και χεσίματα;

Ερώτηση προς Δερμιτζάκη: Θα μας εξηγήσεις ρε βλάχο πώς κατέστρεψες το οικοδόμημα του δασκάλου;
Ίδια ερώτηση μέχρι πέρυσι προς Σάντος: Πόσα χρόνια ακόμη χρειάζεστε κύριε καθηγητά για να διώξετε επιτέλους όλη αυτή την μπόχα των σαρδελών που σας παρέδωσαν χωρίς ντροπή;

Ερώτηση προς Δερμιτζάκη: Κανέναν πιτσιρικά θα προωθήσεις ή θα τη βγάλουμε με τα καπη;
Ίδια ερώτηση μέχρι πέρυσι προς Σάντος: Σενιόρ Σάντος μπορείτε να δώσετε επιτέλους μία απάντηση στους άμπαλους που ρωτάνε γιατί διώξατε Κλάους και πήρατε Χούτο και γιατί ο Μουν είναι πιο χρήσιμος από τον Αποστολόπουλο και ο Σαβίνι από τον Γεωργίου; Ανοίξτε τα μάτια τους επιτέλους και πείτε ότι μόνο με έμπειρους παίρνεις πρωτάθλημα και ο ΠΑΟΚ δεν είναι φυτώριο

Ερώτηση προς Δερμιτζάκη: Θα περάσεις τουλάχιστον τις κωλομάδες που σου έτυχαν στον όμιλο; Θα ανάψεις και καμιά λαμπάδα για τη κλήρωση;
Ίδια ερώτηση μέχρι πέρυσι προς Σάντος: Διδάκτωρ του πραγματικού ποδοσφαίρου, πόσο δύσκολο είναι για μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ να έρθει από τόσα χρόνια αποχής από την Ευρώπη και να περάσει την έτοιμη λόγω εποχής Βαλερένγκα και κυρίως την ολλανδική μηχανή Χέρενβεν. Εξήγησε αν θες στους άσχετους γιατί η Χέρενβεν είναι ανώτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ και δεν είμαστε το φαβορί όπως νομίζουν

Βέβαια να σημειώσουμε πως όλη η συνέντευξη τύπου ήταν ένα φιάσκο. Άκυρη εντελώς εφόσον έλειπε ο πραγματικός εκπρόσωπος των ρεπόρτερ-αρωγών της προσπάθειας, ο τρισμέγιστος διαμορφωτής συνειδήσεων, ο εγώ-θα-θέσω-τα-ιδεολογικά-όρια-του-νεοΠΑΟΚτσή, η μέγιστη μπαλαδόφατσα, ο αρχιτσομπάνης των προβάτων "σταύρος κόλκας και σία αε". Έλειπε αυτός για να κατακεραυνώσει τον κακομοίρη που τόλμησε και πήρε τη θέση του δασκάλου που ήταν χουβαρντάς. Ο τεράστιος λοιπόν αυτός λειτουργός της ενημέρωσης του είπε έμμεσα το χειρότερο: "Ούτε να σε χέσω ρε δεν είσαι. Θα σε φάω σ' ένα μήνα το πολύ να μάθεις να με σέβεσαι." Και ύστερα σφύριξε κλέφτικα για να μαζευτούν τα πρόβατα
« Last Edit: October 06, 2010, 22:58:27 by cure »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

northeagle_4

• Guest
« Reply #573 on: October 06, 2010, 23:11:47 »
και λιγα ειπες ...
γελας με ερωτησεις τυπου  "Εσας τι σας ενδιαφερει ποσο αμοιβεται ο καθε παικτης που ειναι εξεδρα ? "
το οτι ο προπονητης εχει λογο στην δομη του μπατζετ οπως σε καθε σοβαρη ομαδα μαλλον για τους αρδ ειναι περιττο να αναφερθει αλλα αν ο προπονητης δεν εχει λογο για το μπατζετ οι αρδ τι λογο ειχαν για τα 700 του μουσλι,του κοντρερας,τα 500 του γκαρσια κ.ο.κ Λεπτομερια ε δεν γαμεις...
  Ηθελα να δω την φατσα του χοντρου οταν στον πολεμο εκ των εσω φωτογραφισε τους αρδ. ;D ;D

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #574 on: October 06, 2010, 23:32:17 »
Τι αλλο θελετε να πειστειτε ολοι εσεις οτι ο ανθρωπος ειναι λιγος γενικα για το επιπεδο του ΠΑΟΚ?...Δεν καταλαβαινετε οτι το θεμα με δερμιτζακη δεν ειναι οτι κρινεται για το χρονικο διαστημα παραμονης, αλλα για οτι στα 2 βασικα καθηκοντα του ως προπονητης που ειναι η 1)ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ και το 2) ΣΤΗΣΙΜΟ_ΚΟΟΥΤΣΑΡΙΣΜΑ δεν μπορει να τα επιβαλλει?...Οτι δεν εμπνεει ΣΕΒΑΣΜΟ σε κανεναν δεν το βλεπετε εκει στην ΠΑΕ και οσοι ζητατε πιστωση χρονου?...

Και αλλοι προπονητες ειχαν περασει στον ΠΑΟΚ που φυγαν νυχτα λογω αποτελεσματων....Το θεμα με τον λιγο αυτον που εχουμε δεν ειναι η πιστωση χρονου που εχει δικιο να τη ζηταει, αλλα στο οτι αυτη τη χρονικη στιγμη ο ΠΑΟΚ ειναι ετοιμος σαν ομαδα και ειχε ενα προπονητη που τον ΣΕΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ολοι πριν αυτον...Και ο σανντος ζητησε χρονο-και ο σαντος στην πρωτη χρονια τερματισε 9ος, αλλα οταν εμπαινε στα αποδυτηρια μεσα απο την πρωτη μερα ξεχεζε πατοκορφα ολους τους παιχτες και ειχε κοψει τις φιλικες-σχεσεις με κλικες αποδυτηριων....

Ε αυτος ο λιγος αυτο δεν μπορει να το κανει οσα χρονια και να κατσει γιατι σκεφτεται σαν οπαδος και οχι σαν επαγγελματιας...Εποχη αγγελου παμε δηλαδη ξανα...Και αυτος ο λιγος εχει και το θρασσος να αποποιειται τις ευθυνες του για ολο αυτο το μπουρδελο που μας εχει παρουσιασει...

Αλλα πιο λιγη δυστυχως ειναι η διοικηση για τα γνωστα καραγκιοζιλικια που εχει κανει απο τον ιουνιο...

Προσωπικα δε θα ξαναγραψω σε αυτο το τοπικ...Για μενα ο προπονητης δερμιτζακης αποτελει πλεον παρελθον-οπως και ο κοντοπουτανος μαζι.
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #575 on: October 06, 2010, 23:46:36 »
Φουλ σαπορτ απο μενα μενα για Δερμιτζακη, οπως εδωσα περυσι στον Σαντος παρα την κριτικη που του εκανα. Αλλαγη προπονητη δεν θα κανει καλο τωρα, ειδικα αν υπαγορευεται απο τα αρδ. Απο οποιονδηποτε αλλον δεχομαι διαφωνια, απο τους αρδ οχι.
+1926.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #576 on: October 06, 2010, 23:56:24 »
Μα τι παπά έχετε φάει επιτέλους με τον σάντο? Ξαφνικά ακόμη και τα πάμπολλα μπάχαλα επί ημερών του στα αποδυτήρια έχουν σβηστεί από τον σκληρό. Ρε κοντεύουμε στην παράκρουση...
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

apostolos

• Guest
« Reply #577 on: October 07, 2010, 00:29:23 »
Άκουσα ολόκληρη τη συνέντευξη του Δέρμι ζωντανά, γενικά το ύφος του και η πίστη του μου αρέσανε, απλά νομίζω οτι κάποια σημεία μένουν λίγο θολά, όπως πχ λέει δεν υπάρχει κάτι στα αποδυτήρια και να έρχονται να μου μιλάνε όποτε είναι στο γραφείο μου και όχι για αυτά που έρχονται τώρα και μου λένε να μην πω τι. Μα τι σου λένε πες το. Γενικά δεν πολυκατάλαβα τι συμβαίνει με τους παίκτες. Μετά είπε ξεκάθαρα στην αρχή οτι υπάρχουν κάποιοι που θέλουν το κακό του ΠΑΟΚ ΚΑΙ από μέσα, και νομίζω οτι έπρεπε να ξεκαθαρίσει τι εννοεί. Κάτι που δεν μου άρεσε επίσης είναι το δεν μασάω είμαι 10 χρόνια προπονητής και δεν ήρθα εδώ για να μάθω στην καμπούρα του ΠΑΟΚ και καπάκι λέει τώρα μετά τις 70 μέρες που είμαι εδώ είμαι έμπειρος. Πρώτον Παύλο με 70 μέρες σε μεγάλη ομάδα δεν γίνεται κανείς έμπειρος και δεύτερον τελικά ήρθες και έμαθες πράγματα που δεν ήξερες, όχι τεχνικής φύσεως αλλά άλλου τύπου, άρα 100% έτοιμος για ΠΑΟΚ δεν ήσουν και το ξέρεις. Από εκεί και μετά συμφωνώ σε όσα είπε για τα κακά δομημένο ρόστερ, όσο για την προετοιμασία δεν ξέρω. Αν δεν έγινε καθόλου όπως ο ίδιος είπε τότε μπορώ να υποθέσω οτι η ομάδα επειδή δεν ήταν κουρασμένη/πιασμένη μπόρεσε και έβγαλε τα ματς με Άγιαξ και Φενέρ επαρκώς αλλά αυτό θα το πληρώσουμε άσχημα μέσα στην χρονιά. Δεν μας είπε επίσης τι προτίθεται να κάνει γι αυτό. Κάποια μίνι προετοιμασία? Αλλαγές στο ρόστερ τον Γενάρη? Γενικά πάντως θετική εντύπωση μου άφησε και νομίζω οτι η προπονητολογία πρέπει να σταματήσει εκτός κι αν υπάρχει κάτι το εξαιρετικό. Θα πορευθούμε έτσι κι όπου βγει. Άλλα είναι τα σοβαρά εσωτερικά προβλήματα στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή κι όχι ο Δέρμι.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #578 on: October 07, 2010, 01:25:41 »
Κι εγω θα συμφωνησω με Cure, North.
Με αφησε ικανοποιημενο σε γενικες γραμμες  η συνεντευξη, μου εδειξε σχεδιο, φιλοδοξια, μαχητικοτητα. Ναι, δεν ειδα αναληψη ευθυνης που αναλογει στον ιδιο, αυτο ειναι αληθεια.Παντως δεν κολλωσε να απαντησει σε καμμια ερωτηση με τριπλες, περαν των αρδ που ουσιαστικα φωτογραφησε.

Βεβαια, εδω και καποιον καιρο εμαθα να ειμαι επιφυλακτικος με συνεντευξεις προπονητων. Πολλοι ειναι αυτοι που μιλανε ωραια, αλλα απο ουσια τιποτα. Προσωπικα λοιπον θελω να δω τον ιδιο αυτα που ειπε να τα κανει πραξη, αλλιως θα ειναι σκετη θεωρια. Και οπως ειπα ηδη, απο μενα προσωπικα εχει πιστωση χρονου.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #579 on: October 07, 2010, 01:44:59 »
 Ποδόσφαιρο /   Προπονητής / Δερμιτζάκης
Ο απολογισμός της συνέντευξης

06 Οκτ 2010 16:55, Από Σταύρος Κόλκας

Ο Παύλος Δερμιτζάκης έδωσε αυτή τη συνέντευξη Τύπου, ώστε να πείσει πως σε αυτές τις 70 μέρες που είναι στον ΠΑΟΚ, τον έμαθε.
 http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=2878

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ