Author Topic: Παύλος Δερμιτζάκης  (Read 21228 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
Απ: Παύλος Δερμιτζάκης
« Reply #440 on: September 28, 2010, 13:53:09 »
όλοι λέμε την γνώμη μας και δεν έχουμε ιδέα που κάνει η ομάδα προπόνηση...
αλλα πως λειτουργεί τι λένε και τι κάνουν τα ξέρουμε όλα...
(δεν πάει σε κάποιον συγκεκριμένο, μην παρεξηγήσει κανεις)
PAOK-Hersonissos (Kriti)

ive4

• Guest
« Reply #441 on: September 28, 2010, 14:11:06 »
Ας υποθέσουμε ότι ισχύει από το καλοκαίρι μία συμμαχία Ζαγοράκη και δημοσιογράφων (που γι αυτό κατηγορείτε τόσο καιρό τον Ζαγοράκη).
Ας υποθέσουμε ότι ο Δερμιτζάκης ήρθε μόνο και μόνο επειδή είναι κολλητός του Ζαγοράκη (που γι αυτό κατηγορείτε τον Ζαγοράκη).

Εδώ και 2 μέρες οι δημοσιογράφοι ξεκίνησαν το θάψιμο του Δερμιτζάκη και μερικοί ήδη ψάχνουν τον επόμενο.

Άρα αν ισχύουν οι 2 υποθέσεις τότε ο Ζαγοράκης άρχισε μέσω των αρδ να θάβει τον κολλητό του.

Σε 1-2 μήνες θα φανεί αν ο Ζαγοράκης ειχε τσάτσους όλους τους αρδ, ή αν ο άνθρωπος έχει μείνει απολύτως μόνος του.

Έχω καταλάβει ότι οι αρδ από τη στιγμή που κατάλαβαν ότι από τον προπονητή δε μπορούν να μάθουν ούτε καν την 11άδα του επόμενου παιχνιδιού, έχουν πέσει να τον φάνε, όπως έκαναν και με τον Άγγελο. Δε θα αργήσουν τα δημοσιεύματα για όχι μόνο για τις προπονητικές του αδυναμίες, αλλά και για το τι ώρα ξυπνάει και αν τρώει λαδερά τις Παρασκεύες. Και τότε οι ψαγμένοι ΠΑΟΚτσήδες θα συσπειρωθούν γύρω από τον νέο προπονητή μας, μέχρι την 3η του ήττα.

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
« Reply #442 on: September 28, 2010, 15:09:00 »

Έχω καταλάβει ότι οι αρδ από τη στιγμή που κατάλαβαν ότι από τον προπονητή δε μπορούν να μάθουν ούτε καν την 11άδα του επόμενου παιχνιδιού, έχουν πέσει να τον φάνε, όπως έκαναν και με τον Άγγελο. Δε θα αργήσουν τα δημοσιεύματα για όχι μόνο για τις προπονητικές του αδυναμίες, αλλά και για το τι ώρα ξυπνάει και αν τρώει λαδερά τις Παρασκεύες. Και τότε οι ψαγμένοι ΠΑΟΚτσήδες θα συσπειρωθούν γύρω από τον νέο προπονητή μας, μέχρι την 3η του ήττα.

Το ιδιο εχω καταλαβει κι εγω αδερφε!
Τον περιμεναν στη γωνια απο τις παραμονες αγωνων με αγιαξ και φενερ -και ημουν σιγουρος τοτε- επειδη τους αφηνε εξω και εκανε κλειστες προπονησεις, μαλιστα θυμαμαι οτι καποιοι εξεφραζαν και δυσφορια γι'αυτο, οτι και καλα, "πως θα περασουμε εμεις τωρα το απογευμα" κτλ

Ισως αυτη τη στιγμη να μην ειναι ετοιμος για το "καραβι" που λεγεται ΠΑΟΚ, ισως να ανακαμψει, ισως, ισως, ισως... Αλλα αυτο το παραπανω, απο το μυαλο ΔΕΝ μου το βγαζεις!
Εδω ρε μιλανε για rotation και ξεκουραση τη στιγμη που ο Σαντος εστειλε το Λινο με καταγμα κοπωσης -και ΝΑΙ, ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΥΠ'ΟΨΙΝ οτι παικτες-κλειδια εχουν ενα χρονο παραπανω στην πλατη ηλικιακα- τη στιγμη που ο δερμιτζακης δεν εχει ακομη κλεισει διμηνο στην ομαδα, ουτε καν προετοιμασια δικη του και εχει επιτυχει τον πρωτο ουσιαστικο στοχο, που ηταν η οικονομικη σωτηρια της χρονιας -παρα τα συμβολαια κοντων κτλ.

Εγω δεν τον δικαιολογω, κανει λαθη που βγαζουν ματι, φερει μεγιστη ευθυνη στα αποτελεσματα ΑΛΛΑ ειναι ξεκαθαρο οτι οι αρδ τον εχουν βαλει στο στοχο και μιλανε για ηλεκτροσοκ κ ιστοριες, λεξεις τις οποιες και ο ιδιος χρησιμοποιησε, πανω στον φοβο του, θελω να πιστευω. Και δεν γουσταρω να τον φανε αυτοι... Η διοικηση ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να τον προστατευσει.

northeagle_4

• Guest
« Reply #443 on: September 28, 2010, 15:11:07 »
Συμφωνω απολυτα αδερφε.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #444 on: September 28, 2010, 15:13:07 »
Σωστος euris

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #445 on: September 28, 2010, 15:13:31 »

Τον περιμεναν στη γωνια απο τις παραμονες αγωνων με αγιαξ και φενερ -και ημουν σιγουρος τοτε- επειδη τους αφηνε εξω και εκανε κλειστες προπονησεις, μαλιστα θυμαμαι οτι καποιοι εξεφραζαν και δυσφορια γι'αυτο, οτι και καλα, "πως θα περασουμε εμεις τωρα το απογευμα" κτλ

Ισως αυτη τη στιγμη να μην ειναι ετοιμος για το "καραβι" που λεγεται ΠΑΟΚ, ισως να ανακαμψει, ισως, ισως, ισως... Αλλα αυτο το παραπανω, απο το μυαλο ΔΕΝ μου το βγαζεις!
Εδω ρε μιλανε για rotation και ξεκουραση τη στιγμη που ο Σαντος εστειλε το Λινο με καταγμα κοπωσης -και ΝΑΙ, ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΥΠ'ΟΨΙΝ οτι παικτες-κλειδια εχουν ενα χρονο παραπανω στην πλατη ηλικιακα- τη στιγμη που ο δερμιτζακης δεν εχει ακομη κλεισει διμηνο στην ομαδα, ουτε καν προετοιμασια δικη του και εχει επιτυχει τον πρωτο ουσιαστικο στοχο, που ηταν η οικονομικη σωτηρια της χρονιας -παρα τα συμβολαια κοντων κτλ.

Εγω δεν τον δικαιολογω, κανει λαθη που βγαζουν ματι, φερει μεγιστη ευθυνη στα αποτελεσματα ΑΛΛΑ ειναι ξεκαθαρο οτι οι αρδ τον εχουν βαλει στο στοχο και μιλανε για ηλεκτροσοκ κ ιστοριες, λεξεις τις οποιες και ο ιδιος χρησιμοποιησε, πανω στον φοβο του, θελω να πιστευω. Και δεν γουσταρω να τον φανε αυτοι... Η διοικηση ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να τον προστατευσει.

:thumbok: :thumbok: :thumbok: :thumbok:
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #446 on: September 28, 2010, 15:32:36 »
Ελπίζω όλοι όσοι βρίζουμε τους δημοσιογράφους του ΠΑΟΚ, τώρα που αλλάζει το τροπάρι και αρχίζουν να κράζουν απεξω απέξω επιλογες διοίκησης προπονητή να μην συνταχθούμε με το μέρος κάνοντας άλλη μια κωλοτούμπα. Είναι φως φανάρι πως ο δερμιτζάκης τους έχει στην απέξω γιαυτό αντιδρούν. Είδωμεν
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #447 on: September 28, 2010, 17:10:45 »

Πάντως για να πούμε και του στραβού το δίκιο για ηλεκτροσόκ και για κούραση αυτός μίλησε μετά από Ξάνθη και Βόλο αντίστοιχα.

Συμφωνώ απόλυτα η διοίκηση θα πρέπει να τον προστατέψει όπως τον προκάτοχό του.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #448 on: September 28, 2010, 17:35:42 »
εννοείς την προστασία που είχε o ...μπερέτα?
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #449 on: September 28, 2010, 17:48:15 »
Συμφωνώ απόλυτα η διοίκηση θα πρέπει να τον προστατέψει όπως τον προκάτοχό του.

τον σαντος τον στηριξαν γιατι βλεπανε καθημερινα πως δουλευει κ τι προοπτικες υπηρχαν για την ομαδα με αυτον προπονητη.
τον μπερετα τον διωξαν γιατι ειδαν οτι η δουλεια που κανει δεν ειναι ιδανικη για να φτασει την ομαδα ψηλα.
εαν κρινουν οτι η δουλεια του δερμιτζακη δεν ειναι υψηλων προδιαγραφων, να φυγει εχθες.εαν κρινουν οτι δουλευει οπως ο σαντος ή ακομη καλυτερα να τον κρατησουν για παντα..αυτα..

δεν υπαρχει ενα σακουλι που τα βαζουμε ολα μεσα.κρινουμε κ αναλογως πραττουμε..
εαν δουνε οτι δεν ειναι καλος προπονητης, κ τον στηριξουν μονο κ μονο γιατι στηριξαν τον προκατοχο του, τοτε το λαθος θα ειναι διπλο..δεν λειτουργουν ετσι σοβαρες διοικησεις..

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #450 on: September 28, 2010, 18:46:43 »
εννοείς την προστασία που είχε o ...μπερέτα?

φυσικά, αυτός δεν ήταν;

gagas μαζί σου, αλλά υπάρχουν αλλά.... και ιδιαιτερότητες μετά τα όσα προηγήθηκαν.
Όλοι πιστεύουμε πως θα λειτουργήσουν σοβαρά και να κάνουν αυτό που πρέπει.
Πάντως μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση πως δεν έχουμε κάτι από Ζαγοράκη αυτές τις ημέρες. Ούτε από το στενό του περιβάλλον δεν βγαίνει τίποτα.
Μάλλον προτιμάει την ηρεμία από το ηλεκτροσόκ.

Offline luc

• Αποστολή
  • **
« Reply #451 on: September 28, 2010, 20:11:46 »
Κολκα τι έγινε;;κόπηκε η πληροφόρηση και οι αποκλειστικοτητες με τον δερμιτζακη;; Ασχέτως αν είναι καλός η κακός προπονητής ο πόλεμος που δέχεται από τους πουστηδες της παρέας των χοντρων ΑΡΔ είναι τεράστιος

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #452 on: September 28, 2010, 20:43:45 »
αν διαβάσεις τα άρθρα κόλκα κουβεντιδη τζορμπατζογλου στο 24 να είναι οι ώρες τους φαίνεται. Δεν μπορώ να ξέρω που πάει το πράγμα αλλά βρωμάει το θέμα....

Πάντως μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση πως δεν έχουμε κάτι από Ζαγοράκη αυτές τις ημέρες. Ούτε από το στενό του περιβάλλον δεν βγαίνει τίποτα.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #453 on: September 28, 2010, 20:58:03 »
To θέμα με τον δερμιτζάκη είναι πως είναι παοκτσής, και αν φαγωθεί έτσι αέρα πατέρα από κόλκες και σία θα βγει να το πεί χαλαρά πιστεύω, γιατί δεν μπορούν να κάνουν κουμάντα οι δημοσιογράφοι στον ΠΑΟΚ, με την ανοχή των διοικούντων βέβαια.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #454 on: September 28, 2010, 21:25:29 »
Ïëïêëçñþèçêå ðñéí áðü ëßãï ç ðñïðüíçóç ôïõ ÐÁÏÊ ðïõ Ýãéíå óôç Ôïýìðá ìå ôïí Ðáýëï ÄåñìéôæÜêç íá åêìåôáëëåýåôáé ôï ãåãïíüò áõôü – ôçí Ôïýìðá – êáé íá ðñï÷ùñÜ óå ðïëëÝò äïêéìÝò.

Ïé ðéèáíüôçôåò ãéá íá êáôáíïÞóåé ôé áêñéâþò óêÝöôåôáé ãéá ôïí áãþíá ôçò ÐÝìðôçò, åßíáé ßäéåò ìå ôï íá ðñïâëÝøåé ôá Ýîé íïýìåñá ôïõ ôæüêåñ, áöïý äïêßìáóå üôé ìðïñåß íá öáíôáóôåß ï êïéíüò íïõò.

Åðß ôçò ïõóßáò üìùò, áõôü ðïõ öáßíåôáé îåêÜèáñá, åßíáé ç äéÜèåóç ôïõ ôå÷íéêïý ôïõ ÐÁÏÊ íá áëëÜîåé ðïëëïýò ðáßêôåò óôïí áãþíá ôçò ÐÝìðôçò ìå óôü÷ï íá öñåóêÜñåé ôçí ïìÜäá êáé íá äþóåé áíÜóåò óôïõò âáóéêïýò ðïäïóöáéñéóôÝò ðïõ ðÞñáí ìåãÜëï ÷ñüíï óõììåôï÷Þò ôåëåõôáßá.
ÁëëáãÝò, ðïõ èá áããßîïõí êõñßùò ôçí Üìõíá êáé ôçí ìåóáßá ãñáììÞ.

Áðü åêåß êáé ðÝñá, ï Êáâáëéþôçò ôå÷íéêüò äïýëåøå ðÜíù óôç ôáêôéêÞ êáé áð üôé öáßíåôáé èá óõìðåñéëÜâåé óôçí áðïóôïëÞ ôïí ÆëÜôáí Ìïõóëßìïâéôò.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=2676

Êáé ç åðéâåâáßùóç üôé ï óôáýñïò åßíáé óôçí áðÝîù êáé äåí îÝñåé ôé ðïéïò êáé ðïõ. Ïðüôå îåêÜèáñá öáßíåôáé ãéáôß äåí....... êÜíåé ðëÝïí ï äåñìéôæÜêçò

baron

• Guest
« Reply #455 on: September 28, 2010, 21:41:20 »
Μέχρι τώρα πολλές κουβέντες για τον δερμιτζάκη δεν έχω κάνει. Το ίδιο όλοι οι φίλοι και οι γνωστοί μου.
Το παιχνίδι των ARD δεν το παίζω.

Μεγάλος προπονητής το πρωί- άχρηστος το βραδυ.

Αλλα

Το παιχνίδι με την Zagreb δεν είναι ούτε για ξεκούραση, ούτε για rotation ούτε για πειράματα.
Ελπίζω ο προπονητής του ΠΑΟΚ να το βλέπει ακριβώς έτσι και να ρίξει στην μάχη ότι καλο και έτοιμο έχουμε.

Το ΣΚ βλέπουμε- μετά. Πρώτα ο ευρωπαίος ΠΑΟΚ και έπονται όλα τα αλλα.

zagorakis

• Guest
« Reply #456 on: September 29, 2010, 16:20:05 »
"Áðáéôþ çèéêÞ áðïêáôÜóôáóç"

Ï áðïëõèåßò óêÜïõôåñ ôïõ ÐÁÏÊ, Ãéþñãïò ÊáñáãéÜííçò, ìå ãñáðôÞ äÞëùóç ðÝñáóå óôçí áíôåðßèåóç äßíïíôáò ôçí äéêÞ ôïõ Üðïøç ãéá ôá üóá ôïõ êáôáìáñôõñïýí

ÁíáëõôéêÜ ç ãñáðôÞ ôïõ äÞëùóç:

"Eõ÷áñéóôþ ôïõò áíèñþðïõò ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ ðïõ ìïõ åìðéóôåýôçêáí ôçí èÝóç ôïõ Scouter óå ìéá ðïëý äýóêïëç óôéãìÞ ôçò ïìÜäïò.

Åßìáé ðïëý ÷áñïýìåíïò ãéáôß êáé ìå ôçí äéêÞ ìïõ óõìâïëÞ ðÝôõ÷å ç ïìÜäá íá ãßíåé «åéóðñáêôéêÞ» (åßóïäïò óôïõò ïìßëïõò), ôï ïðïßï óôçí éóôïñßá ôçò äåí ðÝôõ÷å êáé åî’ áéôßáò áõôÞò ôçò ðñüêñéóçò ìðïñïýí êáé õðüó÷ïíôáé ðëçñùìÝò.

Åßìáé ëõðçìÝíïò ãéáôß ìïõ óôÝñçóáí ôï äéêáßùìá íá ÷áñþ ôçí åðüìåíç ðñüêñéóç ç ïðïßá åßíáé åöéêôÞ ìåôÜ áðü ôçí éóïðáëßá åíáíôßïí ôçò Brugge.

¼ìùò äõóôõ÷þò ðñÝðåé íá õðåñáóðéóôþ ôçí äéáöïñåôéêüôçôá êáé ôçí áîéïðéóôßá ôçò äïõëåéÜò ìïõ.

Ãéá íá áðïêáôáóôáèåß ëïéðüí ç áëÞèåéá ðñÝðåé íá óáò áíáöÝñù ôá åîÞò:

Ç ÝêèåóÞ ìïõ ãéá ôïí áíôßðáëï äåí âáóßæåôáé ïýôå óå öáíôáóôéêÜ óôïé÷åßá, ïýôå óå õðïêåéìåíéêÜ.

Âáóßæåôáé óå áðïäåéêôéêÜ óôïé÷åßá ôá ïðïßá ï êÜèå ðñïðïíçôÞò Ý÷åé óôá ÷Ýñéá ôïõ êáé ìðïñåß íá ôá åëÝãîåé.

ÄçëáäÞ ç ãñáðôÞ ÝêèåóÞ ìïõ óõíïäåýåôáé ìå ïðôéêü õëéêü.

¢ñá áöïý ï ðñïðïíçôÞò Ý÷åé ôï ïðôéêü õëéêü ìðïñåß íá óôçñé÷èåß 100% óôçí Ýêèåóç ôïõ Scouter Þ óå ìéêñüôåñï ðïóïóôü Ýùò ôï 0% ãéáôß åßíáé õðï÷ñåùìÝíïò íá ôá åëÝãîåé.

¢ñá åßíáé áðáãïñåõìÝíï íá ëÝãåôáé üôé ï ðáñáðëçñïöïñÞèçêå ï ÐñïðïíçôÞò êáé íá ìçí äéáøåýäåôáé ïýôå áðü ôçí äéïßêçóç ïýôå áðü ôïí ÐñïðïíçôÞ.

Áðáéôþ ôçí çèéêÞ ìïõ áðïêáôÜóôáóç ãéáôß åßìáé åðáããåëìáôßáò ìå äéáöïñåôéêüôçôá óôçí äïõëåéÜ ìïõ êáé ìå åðéôõ÷ßåò óôï ðáñåëèüí, ôéò ïðïßåò êáíåßò äåí Ý÷åé ôï äéêáßùìá íá ìïõ ôéò óôåñÞóåé ( 2 öïñÝò ðñùôáèëçôÞò, 2 öïñÝò finalist êõðÝëëïõ,ðñüêñéóç ìå ôçí ïìÜäá ôçò ÁÅË óôï Europa league êáé ðñüêñéóç ìå ôçí ïìÜäá ôïõ ÐÁÏÊ óôïõò ïìßëïõò ôïõ Europa league).

Åý÷ïìáé óôçí ÐÁÅ ÐÁÏÊ íá Ý÷åé ìüíï åðéôõ÷ßåò".

http://olapaok.gr/podosfairo/apaitw_hthikh_apokatastash.554194.html

zagorakis

• Guest
« Reply #457 on: September 29, 2010, 20:57:23 »
"Νίκη για να μείνουμε στο στόχο της πρόκρισης"

Ο Παύλος Δερμιτζάκης έδειξε με την τοποθέτησή του στη σημερινή (29/9) συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σε τι στοχεύει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ αύριο (30/9) στην Τούμπα. "Είμαστε μεγάλη ομάδα, δεν μας φοβίζει κανένας αντίπαλος", τόνισε (VIDEOS)

Ο Παύλος Δερμιτζάκης ήταν σαφής σχετικά με το στόχο του ΠΑΟΚ στο αυριανό (30/9) παιχνίδι της ομάδας του με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο γήπεδο της Τούμπας. Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα (29/9) τόνισε ότι ο "Δικέφαλος" θα διεκδικήσει τη νίκη απέναντι στους Κροάτες, ώστε να μείνει μέσα στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Επιπλέον, ο προπονητής του ΠΑΟΚ σχολίασε όσα προηγήθηκαν μέσα στην εβδομάδα, με τις επισκέψεις των οπαδών κατά σειρά στις προπονήσεις της Σουρωτής και της Τούμπας, ενώ, σχετικά με το γεγονός ότι οι Κροάτες είναι δώδεκα παιχνίδια στη σειρά αήττητοι, δήλωσε ότι ο "Δικέφαλος" είναι μεγάλη ομάδα και δεν φοβάται όποιος αντίπαλος κι αν είναι απέναντί του. 

Αναλυτικά, ο Δερμιτζάκης είπε:

Για το αυριανό (30/9) παιχνίδι: "Θέλω να πιστεύω ότι από αύριο ξεκινάει μια καλύτερη μέρα για τον ΠΑΟΚ. Οποιαδήποτε νίκη στην Ευρώπη, σου δίνει ώθηση για τη συνέχεια. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου και να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα, ώστε να αποκτήσουμε ελπίδες να περάσουμε στην επόμενη φάση. Δουλέψαμε σήμερα (29/9) και νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι."

Για το πώς αντιμετωπίζει ο ίδιος αυτό το παιχνίδι: "Τα παιχνίδια της Ευρώπης είναι ιδιαίτερα, που δεν θα έπρεπε. Έτσι το βλέπουμε, όμως, ως άλλη διαδικασία. Η Ξάνθη και τα παιχνίδια που προηγήθηκαν είναι κακή παρένθεση. Συζητήθηκαν πολλά αυτή την εβδομάδα. Μέσα από τη δουλειά προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα και θέλουμε να τονώσουμε ξανά τα στοιχεία που πρέπει να παρουσιάζουμε στο γήπεδο. Είμαστε μεγάλη ομάδα και νομίζω ότι είμαστε καλά. Δεν φοβόμαστε όποιον αντίπαλο κι αν έχουμε απέναντί μας. Αυτό δείξανε τα παιδιά τις προηγούμενες ημέρες. Θέλουμε τη νίκη για να είμαστε στο στόχο μας για πρόκριση στην επόμενη φάση".

Για την ετοιμότητα του Μουσλίμοβιτς και τη διαχείριση του έμψυχου υλικού της ομάδας: "Ο Μουσλίμοβιτς είναι μετά από καιρό στην αποστολή. Δεν ξέρουμε κατά πόσο μπορεί να αγωνιστεί και για πόσο χρόνο. Είναι ένας παίκτης που γνωρίζετε καλά ότι είναι άκρως υπολογίσιμος. Είναι σε μια θέση, που αν είναι καλά μπορεί να κάνει τη διαφορά. Όσο για το ότι υπάρχει την Κυριακή το παιχνίδι με τον Άρη θεωρώ ότι όλοι μας έχουμε σκεφθεί πολλά πράγματα πάνω στη διαχείριση των παικτών. Θα μου επιτρέψετε, όμως, στην παρούσα φάση για ευνόητους λόγους να μην το αναλύσω".

Για τις δυνατότητες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ: "Ο κ. Καραγιάννης κατέθεσε την έκθεσή του για την Ντιναμό. Θεωρώ ότι είναι μία ομάδα με μεγάλη ικανότητα, που έχει παίκτες κλειδιά και είναι ομάδα που βασίζεται πάρα πολύ σε αντεπιθέσεις παρά σε οργανωμένες επιθέσεις. Ότι με τη Βιγιαρεάλ πέτυχε μεγάλη νίκη καταλαβαίνετε ότι θέλει μεγάλη προσοχή το παιχνίδι. Θεωρώ, όμως, ότι καμία ομάδα δεν πρέπει να μας τρομάζει γιατί ο ΠΑΟΚ μπορεί να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε".

Για τη συνεργασία με τον Γιώργο Καραγιάννη, που έληξε: "Όταν ήρθα στην ομάδα ψαχτήκαμε για τη θέση του σκάουτερ. Ένα από τα βιογραφικά που πήραμε ήταν του κ. Καραγιάννης και θεωρήσαμε ότι είναι ικανός για τη θέση αυτή. Τον ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία. Δούλευε πάνω σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που έκανε ανάλυση. Είχαμε συζητήσει πάνω σε αυτό. Ήθελα περισσότερα και δεν μπορούσε να μου τα δώσει. Έτσι λύσαμε τη συνεργασία, χωρίς να σημαίνει ότι ο άνθρωπος δεν δούλευε και δεν ήταν συγκεντρωμένος στη δουλειά του. Ήθελα, όμως, κάτι καλύτερο. Δεν ήταν προσωπικό το πρόβλημα".

Για τη διπλή "παρέμβαση" των οπαδών της ομάδας στις προπονήσεις των δύο προηγούμενων ημερών: "Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, το έχει δείξει και το παρελθόν ότι ο κόσμος αντιδρά. Η αντίδρασή του ήταν κόσμια. Ο κόσμος είναι κομμάτι της ομάδας. Ήρθαν να μάθουν την κατάσταση, όπως κι έγινε".

Για το παιχνίδι που προηγήθηκε με την Μπριζ: "Οποιοδήποτε αποτέλεσμα πάρεις εκτός έδρας είναι κέρδος. Δυστυχώς, εμείς δεν το κάναμε με την Μπριζ. Εννοώ όλοι μας. Πήραμε κάτι και περισσότερο ήμασταν στενοχωρημένοι, παρά χαρούμενοι. Ευτυχώς που υπάρχουν συνάδελφοι που λένε ποιο είναι το σωστό: ο,τιδήποτε πάρεις εκτός, είναι κέρδος. Ο στόχος και η πρόκριση περνά κατά μεγάλο ποσοστό από την έδρα. Αυτό που θα ζητήσουμε ως ομάδα είναι πρώτα η νίκη, για να αποκτήσουμε πλεονέκτημα".

Για το πώς σκέφτεται να αντιμετωπίσει η ομάδα του την Ντιναμό: "Η Ντιναμό είναι δώδεκα ματς αήττητη. Είναι δύσκολη ομάδα, αλλά δεν θέλω να κάνω ανάλυση τώρα πώς θα την αντιμετωπίσω. Αυτό είναι κάτι που θα το συζητήσω με τα παιδιά".

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο αύριο (30/9): "Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι προβληματισμένος. Δεν το θέλαμε σε καμιά περίπτωση. Θέλω να στείλω το μήνυμα, όμως, ότι όλη αυτή η κατάσταση μας προβλημάτισε και μας έκανε να σκεφτούμε πολλά πράγματα. Είναι καλό ότι έχουμε μπροστά μας το ευρωπαϊκό παιχνίδι και τον Άρη. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε με διάθεση, πάθος και αποφασιστικότητα. Τα πάντα ξεκινούν από εκεί. Ο κόσμος έχει την ποιότητα να αναγνωρίζει προσπάθειες και να είναι ο δωδέκατος παίκτης της ομάδας". 

Δείτε αποσπάσματα των σημερινών (29/9) δηλώσεων του ΠΑΟΚ

http://www.dailymotion.com/video/xf0994_sinenteuksi-typou-dermitzaki-2_sport?start=2#from=embed (Embedding disabled, limit reached)

http://www.dailymotion.com/video/xf09ca_sinenetuksi-typou-dermitzaki-3_sport?start=1#from=embed (Embedding disabled, limit reached)

http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxseis/nikh_gia_na_meinoyme_sto_stoxo_ths_prokrishs.554475.html

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #458 on: September 29, 2010, 22:58:33 »
Τον Δερμιτζάκη τον σχολίασα προχτές, του απέδωσα το κομμάτι ευθύνης που πιστεύω ότι του αναλογεί. Και είπα και την αποψή μου ότι δυστυχώς τον έχουν ήδη φάει οι ρουφιάνοι και τα φυτά που τους ακολουθούν, τους διαβάζουν και τους υπερασπίζονται κιόλας με σθένος (τα σχόλια στα γαμωμπλογκ τα λένε όλα).
Αυτό που με απασχολεί πάντως περισσότερο, δεν είναι τα τακίμια της διοίκησης με τους γαμημένους κονδυλοφόρους, αλλά πιο πολύ τα τακίμια ορισμένων παικτών με αυτούς. Γιατί από ό,τι φαίνεται, σίγουρα υπάρχουν κι αυτά, δεν ξέρω ποιοι είναι ακριβώς, αλλά υπάρχουν (μιλάω για παίκτες, το εμφανές τακίμιασμα του κοντού πουτάνας γιου δεν το αναφέρω γιατί δεν τον θεωρώ καν παίκτη πια). Έχει δημιουργηθεί κι εκεί ένα καθεστώς και κάποιοι συσχετισμοί, που θέλουν να κάνουν κουμάντο και το τελευταίο που τους νοιάζει είναι η ομάδα. Όσο για το κριτήριο, πέρα από το προφανές της επιθυμίας να κάνει ο κάθε τσόγλανος κουμάντο στην ομάδα, είναι και το ποιου μάνατζερ το λάδι είναι καλύτερο για τους γλοιώδεις έμμισθους γραφιάδες, και οι τυχόν προσωπικές σχέσεις. Και η διοίκηση μόνο άγνοια δεν μπορεί να δηλώσει για αυτά. Γιατί αν το κάνει και λέει αλήθεια, τότε δεν κάνει για διοίκηση.
Όχι άλλες αγιογραφίες, ασυλίες και προσωπολατρείες. Εδώ γίνονται εγκλήματα κατ'εξακολούθηση.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #459 on: September 30, 2010, 00:10:27 »
για μενα το θετικό στις δηλώσεις του Παυλου ειναι πως καθόρισε επιδίωξη για το ματς ===> νικη καθώς και στοχο για το θεσμό ==> προκριση στην επομενη φαση, και δεν επανελαβε τις παπαριες παμε να γουσταρουμε κτλ...