Author Topic: Παύλος Δερμιτζάκης  (Read 21111 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dave

• Αλλαγή
Απ: Παύλος Δερμιτζάκης
« Reply #360 on: September 26, 2010, 22:35:45 »
εδω ειμαι ρε νορθ γιατι φορτωσες 8)

δε νομιζω να ειπα εγω οτι σαντος δεν ειχε ευθυνη για τον περσινο σεπτεμβρη, ειχε το 80% τουλαχιστον, σε μια ομαδα ομως που ΑΥΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ.

κ η ομαδα τον περσινο σεπτεμβρη δεν ειχε χασει το προσανατολισμο της, υπηρχε θεμα αποδυτηριων, κακη διαχειριση του υλικου που οδηγησε στον αποκλεισμο κ εν συνεχεια κακη ψυχολογια.

τωρα φιλε μου αν δε βλεπεις οτι η κατασταση ειναι διαφορετικη τι να πω...διαφωνεις οτι λειπει ο μπουσουλας και η πειθαρχια, οτι ολοι τρεχουν μπροστα και οι 6 μονο αμυνονται?

αν μπορει να αντιστρεψει την κατασταση δε το ξερω, ευθυνη του ζαγορακη να αποφασισει. εγω προσωπικα δεν πιστευω οτι μπορει να το κανει γιατι δεν εχω κανενα λογο να τον εμπιστευτω. απο κει κ περα οπως σου πα κ την αλλη φορα δε νομιζω να κανω κακο στην ομαδα που λεω εδω μεσα την αποψη μου...

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #361 on: September 26, 2010, 22:46:39 »
εγω παντως δεν ειπα να τον διωξουμε. Ειπα πως οποιος σέβεται το ονομα ΠΑΟΚ και βλεπει πως δε μπορει να ανταποκριθει στις προσδοκίες που η ομάδα αυτή εχει πρεπει απο ΜΟΝΟΣ του να τη κανει.
Δε θελω να γυρισουμε πισω το χρονο και να δουμε τις τεραστιες μαλακιες που εγιναν απο το Μαϊο και μετά στο θεμα με τον προπονητη. Μου εχει κατσει στο λαιμό το πεισμα εξαρχής του άλλου να φερει για προπονητή το φίλο του. Το όλο θέμα θυμίζει τσίρκο, με τον μόνο που να μη φέρει ευθύνη για τίποτα τον ιταλό που διώξαμε μεσα σε ένα μήνα. Επίσης δε μου φταίει σε τιποτα ο Δερμιτζάκης, αλλά το ότι δε κανει για μεγάλη ομάδα αυτη τη στιγμή είναι προφανέστατο. Μακάρι να διαψευτώ, αλλά ήδη απο το ματς της τριπολης καποια πραματα επρεπε να διορθωθουν.
---
Σου ευχομαι πραγματικά το επόμενο ματς να τα αλλάξει όλα όπως τα αλλαξε το περσυνο ματς με τη γρια για τον χέστη που ειχαμε.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #362 on: September 26, 2010, 22:50:35 »
Καλο στησιμο ,πολυ καλες αλλαγες αλλα η ομαδα δεν ειναι καλα και εχει σοβαρο προβλημα που θα λυθει μονο με αναλογη επισκεψη που εγινε περσυ....
ελα ρε νορθ ειμαστε σοβαροι;; θα λυθει το προβλημα μας με επισκεψεις και λογια; το προβλημα ειναι καθαρα αγωνιστικο και θα λυθει μονο με δουλεια πανω στην ομαδα και με σωστες μεταγραφες επιτελους

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #363 on: September 26, 2010, 22:56:46 »
έλα πες... τι όνειρο βλέπεις με τον Σάλπι.. ειδικά εκεί που παίζει αριστρερα. σε φτιάχνει?
άντε ρε μλκ σύνελεθε να πουμε... 4η αγωνιστική για τον πούτσο!
ΑΣΤΕΙΕ

γίνε πάλι  Δερμιτζακης ρε... ΤΕΛΕΙΩΝΕ

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #364 on: September 26, 2010, 22:57:55 »
στον αθλητισμο κ ειδικα στην μπαλα δεν πρεπει να γινεσαι προβλεψιμος. εσυ πας να γινεις. απλα τα πραγματα.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #365 on: September 26, 2010, 22:59:00 »
Μου αρέσει που για τους περισσότερους έχει ήδη χαθεί η χρονιά από την 4η αγωνιστική (!!!) και ήδη σχεδιάζουμε το 2011-2012 (!). Άλλος αναπολεί το Σάντος. Εγώ πάλι αναπολώ τον Λόραντ, αλλά μας άφησε χρόνους ο άνθρωπους.
Δε νομίζω να γουστάρει κανείς με αυτά που βλέπει, ούτε να ενθουσιάζεται με την ιδέα ότι μας κοουτσάρουν άπειροι προπονητές, που φαίνεται προς το παρόν να μην μπορούν να διαχειριστούν μια κρίση που τείνει να εξελιχθεί σε τσουνάμι, αν δεν αλλάξουν άρδην κάτι. Ωστόσο, αφού αυτοί επιλέχθηκαν, οι μεγάλες ευθύνες βαρύνουν αυτούς που οργάνωσουν και σχεδίασαν τον ΠΑΟΚ του 2010-2011, όπως τον σχεδίασαν. Όσο για τον Δερμιτζάκη, προς το παρόν υπομονή.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

apostolos

• Guest
« Reply #366 on: September 26, 2010, 23:02:41 »
ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΑΝ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΣΑΙΖΟΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ !!!

ΠΕΡΣΥ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥΓΚΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΓΑΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΣΑΝΤΟΣ......ΠΟΥ ΣΕ ΡΕ ΝΤΕΙΒ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ....

Υπάρχει μια μικρή διαφορά. Φέτος έχουν δηλώσει όλοι τους οτι πάνε για πρωτάθλημα. Δεν είναι το ίδιο. Και το δεύτερο είναι οτι με τον Σάντος είχες μια χρονιά πίσω του με δείγματα του πού περίπου μπορείς να πας, σε έχει βγάλει δεύτερο στην κανονική περίοδο (08-09). Ο Δέρμι πώς να έχει την ίδια πίστωση? Με τι δείγματα? Φυσικά βέβαια έτσι που τα κάναμε πιστεύω οτι πρέπει να μείνει. Δεν είναι λύση να ψάχνεις να βρεις ό,τι ναναι τώρα. Έκανες την επιλογή και έτσι θα πορευτείς.

northeagle_4

• Guest
« Reply #367 on: September 26, 2010, 23:13:42 »
Και περσυ δηλωνες πρωταθλημα αφου βρισκοσουν στην 3η χρονια του πλανου και αυτο ηρθε με εκπληκτικο δευτερο γυρω σχεδον και χαθηκε για πολλους γνωστους λογους.
 Η χρονια που λες τελειωσε με εναν μην ξενερωτο,με φαπες στα πλευ οφ και αποκλεισμο στην ευρωπη.Τα βιογραφικα για μενα δεν λενε τιποτα,ολοι κρινονται απο αυτα που βλεπεις στον χρονο που πρεπει.
  Ξαναειπα οτι ο ΠΑΟΚ με φενρερ και αγιαξ εκτος απο το τραγικο δεκαλεπτο ειναι ο ΠΑΟΚ που ονειρευομαι και σιγουρα σε αυτο συνεβαλλε και ο Δερμι που ομως ειχε και το 150% των παικτων.Οταν εχεις τους παικτες στο 50% δεν πας πουθενα σαν ΠΑΟΚ. για μενα πρπει να εχει την ιδια πιστωση τουλαχιστον ως το τελος της σαιζον.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #368 on: September 26, 2010, 23:16:51 »
Απόστολε αυτο που λες τώρα το είχα πει την πρώτη μέρα που είχε προτακουστει το όνομα του δερμιτζάκη, πριν έρθει ακόμα ο μπερέτα. Και είχα πει μάλιστα τότε, ότι παίρνοντας έναν καλό προπονητή επενδύεις όχι μόνο στις τυχόν ικανότητες που έχει, αλλά στο παρελθόν της δουλειάς του που μπορεί να κάνει τον κόσμο υπομονετικό γιατί θα ξέρει τι μπορεί να περιμένει. Με τον δερμιτζάκη, μπορεί να πάρεις στο τέλος το πρωτάθλημα αήτητος, μπορεί όμως και να μην μπείς ούτε στην πεντάδα και να κιδυνέψεις κι όλας. Γιατί η ομάδα που παρουσιάζεται στα τελευταία 3 παιχνίδια πρωταθλήματος είναι ομάδα που η θέση της είναι κάτω από την 8η θέση.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **
« Reply #369 on: September 26, 2010, 23:18:10 »
Εγω θεωρω οτι η διοικηση με τις επιλογες της φετος για τους προπονητες , εκανε το μεγαλυτερο ατοπημα της απο τοτε που ανελαβε. Πρεπει να ακουλουθησει ο Παυλος το παραδειγμα Μπαγεβιτς. Αμεση παραιτηση τωρα.Δεν υπαρχει αλλος χρονος για πιστωσεις και τριετη πλανα.ΟΙ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #370 on: September 26, 2010, 23:24:30 »
για πρωτη φορα συμφωνώ μαζι σου.
η ομάς δε δυναται να πιστωνεται τας αδυναμιας μιας οκνυρης διοικήσεως.

ΕΚΤΑΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΜΕΜΑ.

gabriello

• Guest
« Reply #371 on: September 26, 2010, 23:24:58 »
δεν εχει δωσει το στιγμα του σαν προπονητης στην ομαδα...Αλλα στο σημερινο παιχνιδι ειχες εναν τραγικο κοντρερας να κανει ενα πεναλτυ αμυντικου β εθνικης και να βγαινει εντελως βλακωδως με δευτερη καρτα εκει που αρχιζεις να πιεζεις...
Δυστυχως παιδια οι παικτες αυτοι δεν μπορουν να παιζουν μεχρι τα 45 τους και αυτο πρεπει να το καταλαβουμε...Μετα τα 32- 33 αρχιζει σταδιακα η πτωση στην αποδοση...Δειτε και τον Ιβιτς πως ηταν περσι και πως ειναι φετος τον Λινο κτλ

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #372 on: September 26, 2010, 23:28:48 »

ΕΚΤΑΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΜΕΜΑ.

ετσι, βαλτε την ομαδα στο γυψο!! :'( :'( :'(

ive4

• Guest
« Reply #373 on: September 26, 2010, 23:38:31 »
Μπορεί να είμαι τυφλός, αλλά βλέπω έναν πολύ επιθετικό ΠΑΟΚ με συγκεκριμένο πρόβλημα στο να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Σίγουρα μας φαίνεται άναρχο να παίζουμε με πάρα πολλές πάσες προς τα μπροστά, μετά από 3 χρόνια που βλέπαμε έναν άλλο τύπο σφικτού παιχνιδιού.
Σαν ομάδα έχουμε επενδύσει πάρα πολλά στην τριάδα Ίβιτς, Βιτόλο, Γκαρσία. Όταν αυτοί είναι ανύπαρκτοι όταν ο αντίπαλος βγαίνει σε αντεπίθεση, αυτό γίνεται πρόβλημα για την άμυνα. Δεν είδα καμία γκάφα του Δερμιτζάκη σήμερα. Τώρα για το τι δουλειά γίνεται στις προπονήσεις, θα φανεί στο τέλος της χρονιάς από τη θέση που θα πάρουμε. 

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #374 on: September 26, 2010, 23:40:09 »
persea το ότι παίζουμε από το κέντρο και κάτω αλλά δεν κάνουμε ούτε ένα σουτ, ούτε μια φάση παρα μόνο προπόνηση στον αντίπαλο τερματζή δε λέγεται ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ομάδα... κάπως αλλιώς λέγεται αλλά τεσπά.

Offline Panzerfaust

• Αποστολή
  • **
« Reply #375 on: September 27, 2010, 00:09:30 »

ΕΚΤΑΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΜΕΜΑ.

Το να ειρωνευσαι δεν βοηθας την συζητηση ουτε με μειωνεις , αντιθετως δεικνυεις οτι εισαι κομπλεξικος.

Επαναλαμβανω αμεση απομακρυνση του Δερμιτζακη.

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #376 on: September 27, 2010, 00:18:22 »
και λάθος επιλογή να είναι και να το έχει καταλάβει ο Ζαγοράκης από τον εγωισμό του δεν θα τον διώξει...αλλά δικιά μου γνώμη είναι να μπορείς να πάρεις σε κάθε ματς το 80+% από τον κάθε παίκτη...αυτός δείχνει μέχρι τώρα ότι δεν μπορεί...η συνέχεια είναι δύσκολη και δεν πρέπει να πάρουμε αποφάσεις πάνω στην χασούρα μας!

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #377 on: September 27, 2010, 00:23:57 »
Δουλειά του προπονητή είναι να μαθαίνει στους παίκτες του τακτική και να την δουλεύει στην προπόνηση
Δουλειά του προπονητή είναι να βλέπει όλη τη βδομάδα ποιος είναι έτοιμος και ποιος όχι για να παίξει στο επόμενο ματς
Δουλειά του προπονητή είναι να βλέπει αν κάποιος παίκτης είναι ντεφορμέ σε μια περίοδο
Δουλειά του προπονητή είναι να φτιάχνει την ψυχολογία των παικτών
Δουλειά του προπονητή είναι να διαχειριστεί την κακή προετοιμασία του προκατόχου του με τις λιγότερες δυνατές απώλειες
Δουλειά του προπονητή είναι να διαχειριστεί την κούραση των παικτών με το σωστό ροτέισον
Δουλειά του προπονητή είναι να περάσει τη νοοτροπία του στους παίκτες και να δώσει το αγωνιστικό στίγμα του στην ομάδα
Δουλειά του προπονητή είναι στο ημίχρονο να βάλει τις φωνές και να βγει η ομάδα βελτιωμένη στο Β', όπως στο Άμστερνταμ, κ όχι όπως 4 συνεχή ματς τώρα, που η ομάδα είναι σκατά στο Α' και μπαίνει ακόμα χειρότερη στο Β'
Δουλειά του προπονητή είναι να μπινελικώσει τους παίκτες στη διάρκεια του ματς ή να τους κάνει αλλαγή, όταν βλέπει πως παίζουν με καμινάδες, άναρχα και νευρικά
Δουλειά του προπονητή είναι να εισηγείται μεταγραφές εκεί που έχει πρόβλημα η ομάδα
Δουλειά του προπονητή είναι να επιβάλλεται και να καταλαβαίνουν όλοι ότι αυτός είναι το κουμάντο
Δουλειά του προπονητή είναι να εισηγείται πρόστιμα σε όποιον κάνει μπουρδέλο την ομάδα
ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ
Και τουλάχιστον: δουλειά του προπονητή είναι μετά τα κλαρίνα να κάνει κάτι παραπάνω από απλές διαπιστώσεις που τις κάνει κι ένα μικρό παιδί. Το ότι δεν τραβάμε το βλέπουμε κι εμείς Παύλο μου. Μην νομίζεις ότι ξορκίζεις το κακό, διώχνεις την ευθύνη από πάνω σου ή κάνεις το καθήκον σου απλά με το να λες ότι ο ΠΑΟΚ σέρνεται. Δεν φτάνει να λες ότι θέλει ηλεκτροσόκ η ομάδα, πρέπει να είσαι με τα καλώδια στο χέρι έτοιμος να της το κάνεις

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #378 on: September 27, 2010, 00:24:03 »
σου ζητώ συγνωμη.
δεν ηταν σψστό να σε ειρωνευτώ οσο αντίθετες και να ειναι οι "αλλες" αποψεις μας.
παντως για το προκειμενο οντως ισχύει οτι συμφωνούμε. Μακάρι να αλλάξουν όλα και να μας κραζουν οτι ζητουσαμε τη παραίτησή του. εγω με οσα βλεπω διακρύνω πως δε μπορει να αντεπεξέλθει στις προσδοκίες της ομάδας και μια αλλαγή προπονητή ενδεχομένως να μην εκανε περισσοτερη ζημιά απ' όσο μπορεί να γίνει αν συνεχίσουμε να παιζουμε οπως μεχρι τώρα. 3 στα 4 ματς του πρωταθληματος δεχτήκαμε πρωτοι γκολ. παιξαμε με 2 ομαδες που μολις ανεβηκαν κατηγορία και αλλες 2 που συγκαταλεγονται στις μικρές ομαδες. η συνέχεια ειναι παρα πολύ δυσκολη και μακάρι να μπορέσει ο δερμιτζακης να με βγαλει λαθος. βεβαια η μεχρι τώρα εικονα ειναι απογοητευτικη.  

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #379 on: September 27, 2010, 00:25:16 »
Ακομα ρε πουστη μου δεν μπορω να το χωνεψω...Ρε rotation σε ποια ματς θα κανεις?...Περιμενεις δηλαδη πως στο κεντρο με βιτολο-γκαρσια-ιβιτς μπορεις να παιξεις το ιδιο καλα και με ντιναμο και με αρη?....Δηλαδη σημερα ο φωτακης-μπαλαφας ποσο χειροτεροι θα ηταν?....Και να το δεχτουμε οτι δεν τους εμπιστευεσαι-πως αυταπατασαι ρε κουστουματε οτι θα αντεχει αυτη η τριαδα συνεχομενα ματς καθε 4 μερες?...Τι να την κανεις μονο την τεχνικη-οταν δεν εχουν τρεξιματα?....Περιμενεις να κανεις επιθεσεις μονο απο σεντρες και οχι απο τον αξονα?....ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΣΗΜΕΡΑ?...Δεν εβλεπες οτι στο κεντρο πανω απο 2 μεταβιβασεις δεν εγιναν σωστες?....

Καλα να μην πουμε για επιθεση...Οπου ο κοντος δε βγαινει με τιποτα...

Απο τη στιγμη που οι παιχτες σε καβαλησαν δερμι, οταν εκανες το μεγαλο λαθος να τους γλειφεις και να τους αποκαλεις παιχταραδες-το εχασες το παιχνιδι...Οι παιχτες θελουν βουρδουλα ακομα και μετα τις νικες-ποτε χαλαροτητα...Δυστυχως ομως δεν εχεις τα κακαλα να επιβληθεις...
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ