Author Topic: Παύλος Δερμιτζάκης  (Read 21196 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Απ: Παύλος Δερμιτζάκης
« Reply #280 on: September 20, 2010, 01:05:01 »
Αντιλογος σε tasoulis:
Πριν μπει ο Γκαρσια ΔΕΝ υπηρχε κεντρο κατα τη γνωμη μου παρα μονο μια τεραστια τρυπα αναμεσα στο κεντρο και την επιθεση. Αποδειξη οτι δεν καναμε ευκαιριες. Επισης κινδυνευαμε κι ολας στις αντεπιθεσεις τους. Αρα ειναι λογικη η κινηση ο Γκαρσια ο οποιος αμυντικα μπορουσε να μας δεσει καπως, επιθετικα ισως να αλλαξει καποιες ευκολες πασσες δεξια και αριστερα και επιπλεον για ψυχολογικους λογους να παρασυρει την ομαδα η οποια σημερα ΔΕΝ ειχε ηγετη/ Εντος εδρας παιζαμε αλλα η ομαδα που φαινοταν απο την αρχη σημερα καλυτερη ηταν ο βολος και αξιζε οχι μονο για τις ευκαιριες αλλα για ολο το παιχνιδι της περισσοτερο απο εμας. Δεν ηταν μια συνηθισμενη κολοπετινιτσα ταμπουρωμενη πισω να πεις θα φορτωσω την επιθεση μου και θα ερθει το γκολ. Ο επιθετικος χαφ που βγηκε ηταν μπλοκαρισμενος συνεχεια απο 2 και 3 αντιπαλους με αποτελεσμα να μην μπορει να φανει. Οσο για το αριστερο μπακ που βγηκε και μπηκε παρομοιο, μονο ως θεσεις ισχυει αυτο, αφενος ο Λινο εδωσε αερα και πιεση αφετερου ο Σνατς επιθετικα ηταν ανυπακτος ενω και αμυντικα αφησε 2-3 φορες μεγαλο κενο πισω. Καλα θα ηταν να ειχαμε και αλλες 2 αλλαγες,μιας που και σημερα πολλοι υστερησαν,πχ να μπει και ο Φιλομενο να φορτωσουμε επιθεση, να βγει και ο Ελ Ζαρ που αναλωθηκε σε ασκοπες και ανουσιες τριπλες. Ολα αυτα βεβαια εκ των υστερων τα λεμε.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #281 on: September 20, 2010, 01:06:10 »
Δεν μας τα λες καλά Παυλάρα. Κρίμα
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #282 on: September 20, 2010, 01:43:01 »
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/289162.html

Συνάντηση τεχνικής ηγεσίας με Ζαγοράκη

Εν τω μεταξύ, μετά το παιχνίδι ο Θοδωρής Ζαγοράκης είχε συνάντηση με τους Παύλο  Δερμιτζάκη, Μάκη Χάβο και Παντελή Κωνσταντινίδη με αντικείμενο συζήτησης την αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Οι τέσσερις άνδρες αντάλλαξαν απόψεις αλλά κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα.

Ωραιο συμπερασμα...

Μηδεν σημερα απο μερους σου. Τριτο συνεχομενο παιχνιδι με κατωτερη ομαδα, που πρεπει να παιξεις μπαλα κατοχης, τριτο συνεχομενο χιναρι. Δεν μπορει η τροφοδοσια των επιθετικων να ειναι η ιδια ειτε παιζει ο κοντος μπροστα ειτε παιζει ο Παπαζογλου.
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #283 on: September 20, 2010, 01:56:00 »
Αυτά που δήλωσες ρε μεγάλε για την κούραση να τα πεις στο χωριό σου. Άντε να πούμε γιατί έχει καταντήσει αηδία αυτό το παραμύθι με τα "κουρασμένα παλικάρια". Όποιος δεν μπορεί με την κούραση συνεχόμενων αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη πάει στον Πανθρακικό και αφήσει τη δουλειά σε κάποιον που μπορεί να διαχειριστεί αυτό το πράγμα.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

ive4

• Guest
« Reply #284 on: September 20, 2010, 08:54:00 »
Στον Νίκο Νιόμπλια ας πούμε...
Πρέπει να καταλάβουμε ότι φέτος δεν υπήρχαν λεφτά για καλό προπονητή οπότε έπρεπε να ρισκάρεις, μετά από μία τριετία σταθετότητας.
Ρισκάραμε με Μπερέτα που προπονούσε ΣιενοΤζένοες. Ρισκάραμε με Δερμιτζάκη και ο Ζαγοράκης τον έφερε μόνο και μόνο γιατί ήξερε ότι θα τον στηρίξει πάρα πολύ, αφού είναι αδελφικός του φίλος. Γιατί ΟΛΟΙ ξέρουμε και ο Ζαγοράκης περισσότερο, ότι με αλλαγές προπονητών δεν πας πουθενά. Το αν αξίζει σήμερα, μόνο μετά από μία θητεία στον Πάνθρακα, να βρίσκεται στον πάγκο του ΠΑΟΚ, είναι άλλο θέμα. Πάντως για τα λεφτά που είχαμε να δώσουμε αυτόν τον προπονητή μπορούσαμε να πάρουμε.

Δείτε απλά την προστασία που έχει ο ανίκανος Νιόμπλιας από όλο το σύστημα. Στο μισό πρωτάθλημα πέρσι είχε χειρότερη συγκομιδή από τον Τεν Κάτε, χρειάστηκε χοντρό σπρώξιμο από την διαιτησία με παράλληλη σφαγή του ΠΑΟΚ από τις πρώτες αγωνιστικές, φέτος άρχισε πολύ χειρότερα από τον ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη και κανείς δεν τολμάει να κάνει κριτική. Τα ρίχνουν μάλιστα στον γυμναστή της ομάδας.

Δε χρειάζεται να γίνουμε φυτά και αντίστοιχα να τα ρίχνουμε όλα στον Μπερέτα. Αλλά μη ξεχνάμε πως ο Δερμιτζάκης δεν πήρε μόνο τον ΠΑΟΚ του Σάντος και της δεύτερης θέσης, πήρε και τον ΠΑΟΚ του Μπερέτα που είναι ο μόνος προπονητής ομάδας Α  Εθνικής που κατόρθωσε να μη κερδίζει τις Έρφουρτ και τις Ντούισμπουργκ σε καλοκαιρινά φιλικά, όταν το νορμάλ είναι να βάζεις 3-5 γκολ.

Αλλά εδώ ειρωνευόμαστε και τον Σάντος.

Α και να μη ξεχάσουμε όταν θα αρχίσουν τα καλά αποτελέσματα να πούμε ότι τους ξύπνησε η πέτρα στον Σαλπιγίδη. Αυτό ακριβώς. Τίποτα άλλο!

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #285 on: September 20, 2010, 09:55:40 »
Στηριξη στον προπονητη του ΠΑΟΚ ακομα κι αν λεγεται Αμπαλιδης, Paltozinho, Myrodiov h El Hamdaoui Katsik.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #286 on: September 20, 2010, 10:58:35 »
λίγο πιο ήρεμος πλέον μετά την χτεσινή μέρα θέλω να γράψω ότι...

το μονο που με παρηγορεί είναι ότι τα ίδια σκατά παρουσιάζουν και οι υπόλοιπες ομάδες που αγωνίζονται στην ευρώπη και άρχισαν σχετικά νωρίς την προετοιμασία τους...
δεν γίνετε οι παίχτες να ξέχασαν αυτά που ξέρουν...
θα ανησυχούσα περισσότερο αν τα λάθη γινόντουσαν από ορισμένους παίχτες αλλα φαίνεται ότι έχει πρόβλημα όλη η ομάδα άρα ίσος να οφείλεται σε αυτό που ανάφερα πριν...
και πέρυσι τέτοια εποχή τα ίδια παρουσιάζαμε και δεν μου φαίνεται να είναι τυχαίο αυτό..
δεν γίνετε μια ομάδα να παίζει 100% όλο το χρόνο...

στήριξη υπομονή (όσο και αν μας σπάει τα νεύρα) και γιούχα όσο πρέπει και όταν πρέπει (εχτές έπρεπε να πέσει λίγη)

ps. για μένα δεν φταίει κανένας προπονητής όλοι θα ρολάρουν
PAOK-Hersonissos (Kriti)

dorian.it

• Guest
« Reply #287 on: September 20, 2010, 12:16:00 »
συμφωνω με τον χομο μερικα ποστ πιο πανω για τον γκαρσια.

να συμπληρωσω οτι οσο υπομονη και ν εχουμε δεν μπορω ν ακουω τον δερμιτζακη να
μου λεει οτι δεν χρειαζεται καταστροφολογια!!! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ??? πανθρακικο???
αντε συνελθε!!! ουτε θελω ν ακουω οτι εχει δικιο ο κοσμος,τι κανεις δημοσιες σχεσεις???

ο κουτσια ειχε πει καλο το Χ στην τριπολη κ τ ακουσε,εσενα τι επρεπε ν σ ου πουμε και μπραβο???

μιλαει εκ του ασφαλους μαλλον...

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #288 on: September 21, 2010, 08:11:26 »
Πιστεύω έχει χάσει την μπάλα σε θέματα πειθαρχίας.. με άλλα λόγια
έχει χάσει τα αποδυτήρια... Κάτι μου λέει δεν έχει την προσωπικότητα
ώστε να επιβληθεί..

Να συμπληρωσω δε οτι προσωπικα δεν καταλαβαινω τι θελει να παιξει.Ποιο το σχεδιο και πλανο της ομαδας.Πως φανταζεται την αμυνα μας και την αναπτυξη της ομαδας.Νομιζ οτι ουτε ο ιδιος τα εχει ξεκαθαρα στο κεφαλι του.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
« Reply #289 on: September 21, 2010, 10:25:21 »
λίγο πιο ήρεμος πλέον μετά την χτεσινή μέρα θέλω να γράψω ότι...

το μονο που με παρηγορεί είναι ότι τα ίδια σκατά παρουσιάζουν και οι υπόλοιπες ομάδες που αγωνίζονται στην ευρώπη και άρχισαν σχετικά νωρίς την προετοιμασία τους...
δεν γίνετε οι παίχτες να ξέχασαν αυτά που ξέρουν...
θα ανησυχούσα περισσότερο αν τα λάθη γινόντουσαν από ορισμένους παίχτες αλλα φαίνεται ότι έχει πρόβλημα όλη η ομάδα άρα ίσος να οφείλεται σε αυτό που ανάφερα πριν...
και πέρυσι τέτοια εποχή τα ίδια παρουσιάζαμε και δεν μου φαίνεται να είναι τυχαίο αυτό..
δεν γίνετε μια ομάδα να παίζει 100% όλο το χρόνο...

στήριξη υπομονή (όσο και αν μας σπάει τα νεύρα) και γιούχα όσο πρέπει και όταν πρέπει (εχτές έπρεπε να πέσει λίγη)

ps. για μένα δεν φταίει κανένας προπονητής όλοι θα ρολάρουν

Λάθος φίλε, πέρυσι δεν παρουσιάζαμε τα 'ιδια,δεν παίρναμε νίκη αλλά τουλάχιστον αυτό το χάλι δεςν το είχαμε. Τουλάχιστον , αλλάζαμε και καμια πάσα σωστα και οι γιόμες ήταν αισθητά λιγότερες, όχι κανόνας που έχει καταντήσει πλέον. επίσησ, ο Βιειρίνια ήταν από την αρχή πολύ κα΄λος. Όχι όπως φέτος εξαφανισμένος....

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
« Reply #290 on: September 21, 2010, 11:02:37 »
Εγώ γιατί θυμάμαι πέρυσι το ιταλικό δίδυμο να κλωτσάει την μπάλα λες και την μισούσαν ή τον μούσλι να παίρνει την μπάλα σχεδόν στη γραμμή του κόρνερ? Και απεναντίας ο Βιερίνια ίσως είναι η μοναδική λάμψη σε αυτό το αγωνιστικό χάλι μαζί με Βιτόλο

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #291 on: September 21, 2010, 14:09:04 »
αφου ηρεμησε λιγο το θεμα με τον παυλαρα ,εγω που ειμαι υπερ του ,κοντευω να γινω φαν ,να πω την αποψη μου.
δεν εκανε την προετοιμασια της ομαδος αλλα περιμενε σιγουρα απο τον καρυδα να τον ενημερωσει για το επιπεδο φυσικης καταστασης της ομαδος .ερχομενος 5 μερες πριν το πρωτο αγωνα στο αμστερνταμ το μονο σιγουρο ηταν οτι επρεπε να οδηγησει την ομαδα συμφωνα με το μοντελο σαντος οπως και εκανε αλλα ταυτοχρονα προσθεσε και δικες του πινελιες που για μενα ηταν στα υπερ του (πραγμα που δεν ειχα δει ποτε απο τον σαντος) .με κεκτημενη ταχυτητα πηγε και στο ματς με την φενερ αλλα εκει εγω ειδα ποδοσφαιρο καλο, ειδικα στο ματς της τουμπας εμεινα αφωνος για το επιθετικο σχημα που κατεβασε.το ιδιο εκανε και στην τουρκια οταν χαναμε χωρις να φοβηθει το ματς. τελειωνοντας αυτη η σειρα των αγωνων ειναι λογικο πλεον ο καθε προπονητης να βαλει την δικη του φιλοσοφια.επισης κατα μεγαλο ποσοστο λογω του μπριζοματος να μπουμε σε ομιλους που ηταν οπως φαινεται ο αρχικος ή βασικος στοχος της ομαδος η ομαδα χαλαρωσε ,ή αν θελετε δουλευτηκε γνωριζοντας οτι καλη ποετοιμασια στην ουσια δεν εχει γινει .το πιο λογικο μου φαινεται η ομαδα να περναει σταδιο μεταβασης απο φιλοσοφια σε φιλοσοφια καθως και σφιξιμο προπονησης απο αλλους γυμναστες σε αλλους. θα δειξει.
το μονο σιγουρο ειναι για μενα οτι δεν φταιει καθολου ο παυλαρας στην εικονα αυτη αλλα πυροβολειται γιατι ειναι παρα μα παρα πολυ ευκολος στοχος. ας θυμηθειτε πως προστατευτηκε ο σαντος κυριως απο μμε και ζαγορακη περυσι τετοιο καιρο που ειχαμε χειροτερα αποτελεσματα κιολας.θυμηθειτε τι καλα που τα ειχε με τους αρδ θυμηθειτε το ποδοσφαιρο που ειδαμε(για μενα τακτικο ποδοσφαιρο και του κολου τα 9μερα δεν υπαρχει,αν εχεις ομαδα παιζεις ).ο παυλαρας αν στηριχθει οσο στηριχθηκε ο σαντος θα αποδειχθει καλυτερος. νεος με ορεξη και φιλοδοξιες σε αντιθεση με τον αλλον που οι φιλοδοξιες του ηταν η εθνικη.
κλεινωντας και καλυτερο ποδοσφαιρο εχω δει με παυλαρα και νοοτροπια το γυριζω το ματς και χεστης δεν ειναι και κακαλα εχει και δεν ειπε οτι του φταινε οι παικτες κλπ .μπορω να αναλωθω σε πολλα παραδειγματα ακομη. αφηστε τον να δουλεψει οπως αφησατε τον πορτογαλο.και θα δειτε
ΑΝ Ο ΣΑΝΤΟΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΣ.Λ ΦΕΤΟΣ ΟΧΙ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ. (και για τον θεσμο του κυπελλου θα τα πουμε οταν θα ερθουν τα ματς γιατι και εκει ο πορτογαλος ειχε 3 στα 3
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

northeagle_4

• Guest
« Reply #292 on: September 21, 2010, 15:01:17 »
ας θυμηθειτε πως προστατευτηκε ο σαντος κυριως απο μμε και ζαγορακη περυσι τετοιο καιρο που ειχαμε χειροτερα αποτελεσματα κιολας.θυμηθειτε τι καλα που τα ειχε με τους αρδ θυμηθειτε το ποδοσφαιρο που ειδαμε(για μενα τακτικο ποδοσφαιρο και του κολου τα 9μερα δεν υπαρχει,αν εχεις ομαδα παιζεις ).

Μεγαλη αληθεια αυτο.Περσυ τετοιο καιρο φταιγαν οι παικτες,φετος μονο ο κοουτς.Οτι πει ο Σταυρος......

Εμενα Μπανε αν αυτο που ειδα ειδικα μεΑγιαξ μεσα και Φενερ (2 ματς)ειναι το τι μπορει να κανει ο Παυλος,πρεπει να στηριχτει.Εβαλε ψηλα τον πηχη μονη της η ομαδα και πρεπει να συνεχισει ετσι.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #293 on: September 21, 2010, 15:10:33 »
ας θυμηθειτε πως προστατευτηκε ο σαντος κυριως απο μμε και ζαγορακη περυσι τετοιο καιρο που ειχαμε χειροτερα αποτελεσματα κιολας.θυμηθειτε τι καλα που τα ειχε με τους αρδ θυμηθειτε το ποδοσφαιρο που ειδαμε(για μενα τακτικο ποδοσφαιρο και του κολου τα 9μερα δεν υπαρχει,αν εχεις ομαδα παιζεις ).

Μεγαλη αληθεια αυτο.Περσυ τετοιο καιρο φταιγαν οι παικτες,φετος μονο ο κοουτς.Οτι πει ο Σταυρος......

Εμενα Μπανε αν αυτο που ειδα ειδικα μεΑγιαξ μεσα και Φενερ (2 ματς)ειναι το τι μπορει να κανει ο Παυλος,πρεπει να στηριχτει.Εβαλε ψηλα τον πηχη μονη της η ομαδα και πρεπει να συνεχισει ετσι.

τι οτι πει ο σταυρος ρε νορθ μη με τρελαινεις τωρα...

συγγνωμη που ο σαντος ειχε κερδισει την εμπιστοσυνη μας, ενω ο παυλος, με τη μηδενικη εμπειρια οχι ακομα. σταυρος φαντασμα ρε πστ...

northeagle_4

• Guest
« Reply #294 on: September 21, 2010, 15:31:44 »
ρε φιλε περσυ σε απεκλεισαν οι νουφαρες και μουγκα ολοι για τον καρπουζα.Μην με τρελλαινετε τωρα και βγαιναν οι αρδ και λεγαν ο γκαρσια φταιει και ο βερον και ο σερτζιο που χαλασανε τα αποδυτηρια και ο Σαντο στον αφρο.Ψεματα ειναι ?
  Φετος ο αλλος σε παλεψε στην ευρωπη με μεγαλες ομαδες και ειχε εναν επικο αποκλεισμο και μια επικη προκριση.
Περσυ ο αλλος ειχε 6 βαθμους σε 5 ματς και επρεπε να πανε σουρωτη τα αλανια να τους τα ψαλλουν για να γυρισει η φαση.Ποια εμπιστοσυνη μιλας που κερδισε ? μετα απο 2μιση χρονια που ρολλαρε η ομαδα και μονο κερδισε την εμπιστοσυνη μας πραγματικα,το πριν ηταν απλα στηριξη στην επιλογη.Πλεον δεν εχουμε ουτε στο 1% ουτε το πρωτο ,ουτε το δευτερο.Και ναι ο Σταυρακης και λοιποι εχουν τον ρολο τους σε αυτο.Γνωμη μου.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #295 on: September 21, 2010, 15:38:05 »
xxx

όχι παράθεση του προηγούμενου πόστ

καλα φιλε αστο...ξεκαθαρισε πρωτα τι θες να πεις γιατι αντιφασκεις. καναμε μουγκα η κερδισε την εμπιστοσυνη μας μετα απο 2μιση χρονια??

προσωπικα ο σαντος ειχε την εμπιστοσυνη μου κ πολλων αλλων απο την αρχη, οπως ξερεις. στηριξη ειλικρινης σημαινει εμπιστοσυνη. εγω στο σαντος την ειχα γιατι αυτο μου ελεγε η καριερα του. το παυλο απο που κ ως που κ γιατι να τον εμπιστευθω? επειδη εκανε μια προκριση με στρωμενη ομαδα, παροτι εδωσε κατι κ αυτος δε το αρνουμαι. δε φτανει αυτο, ετσι απλα...κ αυτο που βλεπω τωρα ειναι ανησυχητικο.

τωρα για σταυρο κ αρδ, καλα ξεμπερδεματα...
« Last Edit: September 21, 2010, 15:43:26 by Capricorn »

northeagle_4

• Guest
« Reply #296 on: September 21, 2010, 15:42:04 »
ναι υπαρχει προβλημα στην κατανοηση.
Αν δεν μπορεις να ξεχωρισεις την στηριξη σε επιλογη της παε απο εμπιστοσυνη σε προσωπο(σαντος),τοτε ορθος το κοβουμε.

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #297 on: September 21, 2010, 15:47:28 »
το αρχικο σου επιχειρημα φιλε ηταν οτι πει ο σταυρος, σαυτο απαντησα.

η επιλογη για μενα ειναι λαθος το χα πει οταν προσληφθηκε. απο κει κ περα ουτε θα γκρινιαζω μεσα στο γηπεδο, ουτε τπτ. απλα εδω μεσα λεω τη γνωμη μου.

τωρα για το στηριξη στις επιλογες της διοικησης ειναι μεγαλη κουβεντα μη τη πιασουμε...

euboia4

• Guest
« Reply #298 on: September 21, 2010, 15:50:53 »
η συγκριση Δερμιτζακη με Σαντος ειναι αστοχη
στον Σαντος ξεραμε τι ειχαμε,ειτε μας αρεσε ειτε οχι
στον Δερμιτζακη κανεις δεν ξερει αν εξελιχθει σε παλτο η σε προπονηταρα
και η αβεβαιοτητα ειναι που μας τρελαινει ολους

northeagle_4

• Guest
« Reply #299 on: September 21, 2010, 15:51:47 »
Απορω γιατι εχεις την μυγα,αν απευθυνομουν σε σενα θα στο ελεγα.Εγω το κλιμα γενικως σχολιασα που υπαρχει και ενθαρυνεται απο μμε.
  Ουτε διαφωνησα με την κριτικη,ισα ισα απλα εδω εγω βλεπω μια κατασταση ασπρο -μαυρο μονο εναν χρονο πριν.
  δεν θα την πιασουμε την μεγαλη κουβεντα.