Author Topic: Παύλος Δερμιτζάκης  (Read 21071 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Απ: Παύλος Δερμιτζάκης
« Reply #160 on: August 27, 2010, 10:17:46 »
Ο Αγγελος ειναι με νεο firmware. Προσωπικα γουσταρω ;D

Offline alter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #161 on: August 27, 2010, 10:33:11 »
Αν ήταν ο Άγγελος η ομάδα θα πήγαινε με το ζόρι στην Αγιά Σοφιά έστω και με τα πόδια....Είναι βελτιωμένη έκδοση ίσως!
Τον ΠΑΟΚ τον κληρονομησαμε απο τους παππουδες μας και τον δανειστικαμε απο τα εγγονια μας...

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #162 on: August 27, 2010, 10:52:43 »
Τεράστια η συμβολή του στην αναγέννηση της ομάδας (κυρίως όμως του νέου γυμναστή, του κ. Καρύδα), αλλά δεν θα τον κρίνω από την μεγάλη πρόκριση μόνο. Δεν λέω ότι δεν κερδίζει κρέντιντ, αλλά περιμένω να δω πόσο σταθερή σε αυτά τα υψηλά επίπεδα απόδοσης μπορεί να είναι η ομάδα σε βάθος χρόνου. Συνέχισε έτσι και αποκτάς θαυμαστές. Το μόνο που δεν τίθεται σε αμφισβήτιση είναι το ήθος του.

GeorgT

• Guest
« Reply #163 on: August 27, 2010, 10:56:39 »
Μάλλον για Σαντο που δεν χέζετε τον βλέπω παρά για Αγγελο!

Ο νεος καρπουζας απο την καβαλα!

Offline T.manos4

• Αλλαγή
« Reply #164 on: August 27, 2010, 11:08:00 »
Μάγκας ο Δερμιτζάκης, μάγκας και ο Ζαγοράκης που τον έφερε.
Μπορεί να έχω κράξει τον Ζαγόρ επανειλλημένα και να διαφωνώ με πολλά αλλά κομπλεξικός δεν είμαι. Μπράβο και στους δύο.
μπραβο και σε σενα που το λες ;)
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #165 on: August 27, 2010, 12:13:50 »
Εισαι μαγκας και το βασικοτερο, ξερεις που εχεις ερθει!
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

jmjyiannis

• Guest
« Reply #166 on: August 27, 2010, 12:44:47 »
Ο Αγγελος ειναι με νεο firmware. Προσωπικα γουσταρω ;D

Ακριβώς αυτο....

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #167 on: August 29, 2010, 23:33:49 »
Η δουλειά στην τακτική, καλή ή κακή θα φανεί σε βάθος χρόνου και όσο η ομάδα αποκτάει τη δική του φιλοσοφία.
Αλλά από άποψη κοουτσαρίσματος, και ειδικά σήμερα, ο άνθρωπος θυμίζει προπονητή μπάσκετ.
Έκανε καίριες κινήσεις και πιστεύω ότι με τις αλλαγές του άλλαξε τη ροή του αγώνα.

northeagle_4

• Guest
« Reply #168 on: August 30, 2010, 00:25:31 »
Δικη σου η νικη σημερα.Συνεχισε ετσι αμασητος.

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #169 on: August 30, 2010, 00:33:06 »
Eγώ μας βλέπω να γινόμαστε Μπάγεβιτς... Προσωπικά προτιμώ και μονή εσφιγμένου ακόμα από το χάλι του 2002. Μακάρι αυτό να ήταν μια κακή στιγμή και τίποτα περισσότερο.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #170 on: August 30, 2010, 00:47:21 »
Και στο κοουτσάρισμα θυμίζει βελτιωμένη έκδοση Άγγελου. Την αμυντική λειτουργια να προσέξει μόνο. Μπάζουμε.

northeagle_4

• Guest
« Reply #171 on: August 30, 2010, 00:50:05 »
χωρις παμπλο η αμυνα μπαζει,ελπιζουμε σε ζουελα να ειναι καλα.ατομικα λαθη τα γκολ.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #172 on: August 30, 2010, 02:00:25 »
Δικη σου η νικη σημερα.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #173 on: August 30, 2010, 02:28:13 »
Για μένα αυτές οι αλλαγές πριν το ημίχρονο δείχνουν και μαγκιά και ανάγνωση του αγώνα και ενεργητικό κοουτσάρισμα κτλ κτλ αλλά ταυτόχρονα δείχνουν και κακή μελέτη ενός παιχνιδιού. Και σε πιο δύσκολα ματς, αυτό θα είναι ήττα.
Η επαναφορά της πατέντας του καρπουζά που βάφτισε εξτρέμ το Σορλέν σε παιχνίδι ελληνικού πρωταθλήματος ήταν τραγική και έλεγα μετά το τέλος του ματς μακάρι να μη τη ξαναδώ. Τώρα που έφυγε ο Σορλέν δεν θα τη ξαναδώ σίγουρα. Ευτυχώς! Εκτός αν βάλουμε εκεί κανέναν Ίβιτς. Το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει...  ;D

Πέραν αυτού όμως όλα καλά. Εγώ δεν βρίσκω τίποτε άλλο αρνητικό, ούτε καν την άμυνα που λέτε. Συγκυριακό ήταν το 2ο γκολ και γενικά στο 2ο ημίχρονο δεν έκαναν τίποτα οι αντίπαλοι. Εμένα με κερδίζει η αγωνιστική του φιλοσοφία και κυρίως η νοοτροπία του. Άγγελος δεν είναι ακόμα (όσοι το λένε αυτό δεν κατάλαβαν τον Άγγελο ποτέ), αλλά έχει όλα τα φόντα να γίνει και ίσως ακόμα καλύτερος. Μακάρι αφού πιθανότατα θα είναι ο προπονητής μας για αρκετά χρόνια, οπότε ας ευχηθούμε να πετύχει στον ΠΑΟΚ όσα κανείς.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #174 on: August 30, 2010, 12:20:43 »
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα, αλλά εκτός της ανάγνωσης ενός αγώνα ένα άλλο πρόβλημα και για μένα το σημαντικότερο της χρονιάς που έχει ξεκινήσει θα είναι η διαχείριση του έμψυχου δυναμικού λόγο των συνεχόμενων αγώνων σε σούπα λιγκ, ευρώπη και κύπελλο.
Υπενθυμίζω ότι στην διαχείριση δεν είναι μαθημένος ούτε ο προπονητής αλλά ούτε και η ομάδα γενικότερα καθώς ουδέποτε ετέθει ώς παράμετρος την τελευταία τριετία.
Εδώ κι αν χρειάζεται ο τεχνικός διευθυντής...
« Last Edit: August 30, 2010, 12:26:20 by toy »
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #175 on: August 30, 2010, 22:51:09 »
μου αρεσει παρα πολυ το "λεγειν" του και που δεν περιμενω μεταφραστη για να ακουσω τις δηλωσεις του.  :P
χθες το βραδυ τον ακουγα στο αμαξι στην επιστροφη κ μπορω να πω οτι εντυπωσιατηκα απο τον τροπο που ακουγοταν απο το ραδιοφωνο. μου αρεσουν κ τα κουστουμια του, ανυπομονω για τη χειμερινη καρνταρομπα (φτανει πια το τζην κ το καφε δερματινο). μη σας πω οτι απο χθες κανω σκεψεις παλαβες, πως ειναι ενας προπονητης ο,τι πιο κοντα σε μουρινιο.  ;D ;D

giannis80

• Guest
« Reply #176 on: August 30, 2010, 23:36:09 »
Mαρία, σ'αρέσει ο Παύλος μου φαίνεται... ;)

apostolos

• Guest
« Reply #177 on: August 30, 2010, 23:40:30 »
Καλά στις καρπαζιές θα δούμε τι αρέσει και σε ποιον αρέσει, όχι τώρα που όλα είναι μέλι γάλα. Το χουμε ξαναδεί το έργο χιλιάδες φορές.

jmjyiannis

• Guest
« Reply #178 on: August 31, 2010, 09:24:49 »
Mαρία, σ'αρέσει ο Παύλος μου φαίνεται... ;)
Ήδη σε ένα μικρό γκάλοπ που έχω κάνει, ο Παύλος αρέσει πολύ σε γυναικείο πλυθησμο. Και μάλιστα λένε πως φέρνει του Μουρίνιο. ;D

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #179 on: September 01, 2010, 13:01:04 »
Αυτός είναι προπονητής ρε. Ξέρει να ντύνεται  ;D