Author Topic: Παύλος Δερμιτζάκης  (Read 21767 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zagorakis

• Guest
Απ: Παύλος Δερμιτζάκης
« Reply #20 on: July 23, 2010, 17:29:30 »
"Να γουστάρουμε το ποδόσφαιρο"

Ο Παύλος Δερμιτζάκης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του ΠΑΟΚ. Δήλωσε ότι θα είναι δίκαιος στις αποφάσεις του και παραδέχτηκε ότι προέχει να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα

Ο Ζήσης Βρύζας ήταν ο πρώτος που πήρε το λόγο κατά την επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ, Παύλου Δερμιτζάκη.

Τοποθετούμενος αρχικά, δήλωσε: "Παίρνουμε την ευθύνη για τις λάθος αποφάσεις που προηγήθηκαν (σ.σ. αναφερόμενος στην πρόσληψη Μπερέτα). Είμαστε τώρα εδώ για να παρουσιάσουμε τον νέο μας προπονητή, Παύλο Δερμιτζάκη, και τον συνεργάτη του, Μάκη Χάβο".

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Παύλος Δερμιτζάκης, ο οποίος τόνισε στην πρώτη του τοποθέτηση:

"Είμαι χαρούμενος για την επιστροφή μου στην ομάδα του ΠΑΟΚ, με άλλη ιδιότητα βέβαια, και ευχαριστώ τη διοίκηση για την τιμή που μου κάνει να αναλάβω τα ηνία της ομάδας. Ήταν κουραστική μέρα σήμερα για μένα και δεν θέλω να πω πολλά.

Υπόσχομαι, όμως, ότι ο στόχος παραμένει ψηλός και ιδιαίτερος για την ομάδα. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να παίξουμε ποδόσφαιρο αντάξιο του ονόματος αυτής της ομάδας. Θα προσπαθήσουμε να παίζει η ομάδα, όπως έπαιζε ο ΠΑΟΚ τα προηγούμενα χρόνια, ένα ποδόσφαιρο ελκυστικό, που θα το γουστάρουμε και εμείς κι όσοι έρχονται στο γήπεδο.

Αν το καταφέρουμε, θα έρθουν τα αποτελέσματα και στόχοι, που θα χαράξουμε από κοινού με τη διοίκηση και θα είναι μεγάλοι.

Υπόσχομαι ότι από αυτή τη θέση θα λέω πάντα αλήθειες και θα σας κοιτώ στα μάτια. Αυτή είναι η συνεργασία που πρέπει να έχουμε. Η ομάδα είναι αλυσίδα και πρέπει να είναι δυνατοί όλοι οι κρίκοι της.

Έχουμε μπροστά μας ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Λόγω θεσμού και ονόματος του αντίπαλου, είναι παρακίνηση για όλους μας αυτός ο αγώνας. Θα ετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα, παρά το ότι δεν έχουμε πολλές μέρες στη διάθεσή μας.

Ευχαριστώ και τον Πανθρακικό για τη διευκόλυνση της μετακίνησης στην ομάδα του ΠΑΟΚ".

Ο συνεργάτης του Δερμιτζάκη στον πάγκο του "Δικέφαλου", Μάκης Χάβος πήρε το λόγο στη συνέχεια. Είπε:

"Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα που αγαπώ. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ευχαριστώ τον κ. Δερμιτζάκη, που με επέλεξε ως συνεργάτη του στην μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ".

Ακολούθησαν ερωτήσεις προς τον Παύλο Δερμιτζάκη:

Πόσο δύσκολη είναι η προσπάθεια σας; "Κατ' αρχήν οι συνεργάτες μου είναι τα μάτια μου! Πρέπει να το πω αυτό. Και το εννοώ. Είναι δύσκολος ο δρόμος που έχουμε να βαδίσουμε, αλλά αν υπάρχει υπομονή κι επιμονή, θα τα καταφέρουμε. Χρειαζόμαστε την  υποστήριξη όλων, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη οικογένεια".

Τι θα προλάβετε να κάνετε σε πέντε ημέρες; "Σίγουρα, πρέπει να ρίξουμε το βάρος στην ψυχολογική διάθεση των παικτών. Για οποιονδήποτε σε μια ομάδα δεν είναι ό,τι καλύτερο να αλλάζει ο προπονητής. Αυτά, όμως, συμβαίνουν. Στην ομάδα ήρθε αναταραχή και πρέπει να το ξεπεράσουμε. Σκοπός μας είναι να περάσουμε πρώτα τα τακτικά κομμάτια που θέλουμε στην ομάδα, ώστε να δείξουμε στο συγκεκριμένο ματς (σ.σ. εννοεί το ματς με τον Άγιαξ) εικόνα σοβαρής και πειθαρχημένης ομάδας. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε".

Ποιος είναι ο στόχος σας στον ΠΑΟΚ; "Πρώτα μετράει ο επαγγελματισμός. Μετά, ο στόχος οποιουδήποτε προπονητή είναι να φτάσει ψηλά. Δεν αρκεί, όμως, αυτό. Θέλει πολλή δουλειά. Είναι εύκολο να πας κάπου. Να κρατηθείς εκεί είναι δύσκολο. Μέσα από τη δουλειά μας, την εργατικότητά μας και τους στόχους που θα θέσουμε θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά. Το ότι δεν επιλέχθηκα στην αρχή του καλοκαιριού δεν με πίκρανε. Αυτό με έκανε να πεισμώσω και θα με έκανε να δουλέψω για να πετύχω αυτό το στόχο, να αναλάβω κάποτε αυτή την ομάδα. Ήταν όνειρο ζωής για μένα αυτό. Όπως έπραξε η διοίκηση, ίσως να έκανα κι εγώ το ίδιο".

Για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που θέλει να περάσει ο ίδιος στον ΠΑΟΚ; "Η ομάδα έχει χτιστεί με βάση κάποια χαρακτηριστικά. Αυτά τα χαρακτηριστικά ήταν πετυχημένα. Θα ήμουν παράλογος, αν προσπαθούσα να τα αλλάξω αυτά. Πάνω σε αυτά θα βαδίσουμε, γιατί σε αυτή την κατεύθυνση είμαι κι εγώ κι ως προπονητής κι ως άνθρωπος. Ο καθένας, όμως, προσπαθεί να βάλει τις πινελιές του. Ο χρόνος θα δείξει αν όλα πάνε καλά και αν πετύχουμε το στόχο μας".

Βρύζας: Είναι φανερό ότι το πιο σημαντικό πράγμα είναι η οργάνωση και ο τρόπος λειτουργίας μιας ομάδας, όπως κι η νοοτροπία. τελικώς έκανα λάθος ότι επιλογή προσώπων δευτερύον στοιχείο. Αναλαμβάνω την ευθύνη, έκανα λάθος. Τλώρα νομίζω ότι η επιλογή μας είναι η σωστή. Μιλώντας με κ. Δερμιτζάκη καταλαβαίνει καλύτερα τι ε΄χουμε κάνει σε αυτό το διάστημα. Βάζοντας δικά του στοιχεία, θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε"

"Είναι ψευδές. Η αλυσίδα που έφερε κάποια αποτελέσματα στον ΠΑΟΚ αυτό το διάστημα είναι έργο πολλών παραγόντων και ανθρώπων που είχαν ως πρωτεργάτη το Θόδωρο ζαγοράκη. Το μόνο που μπορούν ν α φέρουν τέτοιες κουβέντεςς είναι κακό και κάνουν καό στον ίδιο τον ΠΑΟΚ. Μόνο ενωμένοι μπορπυμε να ποετύχουμε πράγματα. Εγώ είμαι διατεθειμένος να το κάνω 100%."

"Μεγάλη κουβέντα αυτή. Θα πρέπει να προστατεύσω τα εσωτερικά μας και γι' αυτό το λόγο θα σας πω ότι η αλήθεια είναι ότι αργήσαμε λίγο τη συγκεκριμένη περίοδο του καλοκαιριού. Κάθε απόφαση που πήραμε την πήραμε με γνώμονα το καλό του ΠΑΟΚ"

Δερμιτζάκης: "Θα προσπαθήσω με όλους τους παίκτες, όπως έκαν ως τώρα να έχουν οι παίκτες ίση μεταχείριση. θα προσπάθήσω να δώσω σε όλους ευκαιρίες. Δεν μένω σε πρόσωπα, εκτιμώ, σέβομαι μκαι αναγνωσ5ρίζω. Θέλω πρώβτρος το καλό της ομάδας. Όχι ιδιαίττερη μεταχείριση, γιατί θεώ τιο καλό το δικό μου πρώτα. Να είμαι δίκαιος με όλους, θα παίζουν οι καλύτεροι. Καλύτερη σχέση έχω με όσους δεν παίζω, παρά με αυτούς που παίχζουν. Αυτό θεωρώ είναι το κλειδί".

Βρύζας (για Γκαρσία): "Δεν συμπίπτει με λειτουργία μας αρχές μας. Δεν υπη΄ρχε περίπτωση να παίρναμε απόφαση επειδή ένας παίκτης θα είχε ΄αντίθετη άποψη για τον προπονητή. Οι ενδοιασμοί μας υπήρχαν πριν γίνει αυτό με τον Γκαρσία".

Δερμιτζάκης (για Άγιαξ): "Νιώθω έτοιμος. θα δούμε πώς είναι τα παιδιά. έχω ενημέρωση, αλλά θα πούμε περισσότερα αυτό το 24ωρο που έχουμε μπροστά μας. Θα ετοιμαστούμε όλοι μαζί να δείξουμε σοβαρή και πειθαρχημένη ομάδα. Παιχνίδι κίνητρο για όλους. Ποιος δεν θέλει να αγωνιστεί σε αυτό το θεσμνό απ0έναντι στον Άγιαξ; πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς, αν θέλουμε να πε΄τύχουμε κάτι σημαντικό".

Βρύζας (για περιστατικό με Γκαρσία στην Γερμανία): "δεν ήταν ατυχές γεγονός. Λάθος του Γκαρσία και θα τιμωρηθεί ανάλογα. Δεν παύει να είναι μέοος ομάδας κια θα υπολογίζεται κανονικά. Δεν άλλαξε ο Μπερέτα, όμως, επειδή ένας παίκτης είχε τέτοια αντίδραση".

Χάβος: "Είμαι καλά και χαρούμενος που είμαι εδώ. έχουμε λίγες ημέρες, αλλά τεράστια προκληση αυτό το ματς με Άγιαξ. Πιστέύω ότι όλα υθα αλλάξουν φγη΄γορα προς το καλύτεςρο μετά από επαφές μα παίκτες".

Βρύζας: "Ανοικτό το θέμα με Αραμπατχζή,. Είχαμε κρούση από δύο ομάδες. Αυτή τη στιγμή είναι στον αέρα η υπόθεση, πρέπει να το δούμε. Ο Αραμπατζής έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Η απόφαση ήταν να αποχωρήσει,. δεν δέχτηκε και προτίμησε, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά".

Βρύζας: (για κόστος τεχνικού τιμ και αποζημίωση Μπερέτα): "Είναι στο πλαίσιο των υπολογισμών μας".

http://olapaok.gr/podosfairo/Proponitis/na_goystaroyme_to_podosfairo.429049.html

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #21 on: July 23, 2010, 17:54:07 »
Κάθε επιτυχία στον νέο προπονητή, να σώσει ό,τι μπορεί, εδώ που φτάσαμε (!) αρχή της χρονιάς.
Εύχομαι να πέσω έξω στο ότι μου φαίνεται ένας άνθρωπος ήπιων τόνων και χωρίς τσαγανό, που οι κόλκες τον βλέπουν κι από τώρα ξέρουν ότι τον καταπίνουν αμάσητο και με το κουκούτσι ανά πάσα στιγμή, αν δεν υπαγόρευσαν κιόλας την πρόσληψή του. Δυστυχώς εκεί έχουμε φτάσει και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Μακάρι την Τετάρτη το βράδυ ήδη να έχω καταπιεί τη γλώσσα μου με αυτά που γράφω τώρα, θα είναι πρώτα από τη χαρά μου.
Αν εξαιρέσει κανείς τα καραγκιοζιλίκια με τις εικόνες στον πάγκο, φαίνεται άνθρωπος σοβαρός και μετρημένος.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΥΛΕ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #22 on: July 23, 2010, 17:54:42 »
Είμαστε τώρα εδώ για να παρουσιάσουμε τον νέο μας προπονητή, Παύλο Δερμιτζάκη, και τον συνεργάτη του, Μάκη Χάβο

Αν διαβαζατε μονο αυτο το αποσπασμα 1-2 χρονια πριν, τι ομαδα θα σας ερχοταν στο μυαλο?
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
« Reply #23 on: July 23, 2010, 18:13:34 »
Εκτος από συντοπίτες είμαστε και σχεδόν συνομήλικοι. PAOKtsaki και καλο παιδί. Πραγματικά καλο παιδί. Όμως, αν και κατά ποσο αυτό θα αποδειχθεί αρκετό για να οδήγησει την ομάδα μας, μένει να φάνει. ¨ Προσωπικά, δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος. Σε εύχομαι όμως από καρδιας να με βγάλεις ψεύτη. Καλή επιτυχία και ο Θεός βοηθός...

P.S. Τέο, Ζήσης,G.X.,Δερμιτζάκης....ΑΚ4 ;D ;D You never know ::)

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #24 on: July 23, 2010, 18:43:35 »
Είμαστε τώρα εδώ για να παρουσιάσουμε τον νέο μας προπονητή, Παύλο Δερμιτζάκη, και τον συνεργάτη του, Μάκη Χάβο

Αν διαβαζατε μονο αυτο το αποσπασμα 1-2 χρονια πριν, τι ομαδα θα σας ερχοταν στο μυαλο?

οτι μας ριξαν δ εθνικη για τα χρεη

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
« Reply #25 on: July 23, 2010, 18:52:29 »
Εγώ είμαι αισιόδοξος με τον Δερμιτζάκη. Θα γίνει ο Έλληνας santos για 2 λόγους. 1ον δεν προλαβαίνει να περάσει τη δικιά του φιλοσοφία στην ομάδα και άρα θα ακολουθήσει την δοκιμασμένη συνταγή του santos. και 2ον μετά που είδε το σούτι που έφαγε ο μπερέτα σε μόλις 3 βδομάδες θα έρθει χεσμένος.

northeagle_4

• Guest
« Reply #26 on: July 23, 2010, 19:00:11 »
http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=157VUU2RF&extLang=

Η παρουσίαση του κ. Παύλου Δερμιτζάκη

Ο νέος προπονητής της ομάδας κ. Παύλος Δερμιτζάκης παρουσιάστηκε σήμερα από τον αντιπρόεδρο και τεχνικό διευθυντή, κ. Ζήση Βρύζα. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε ο κ. Δερμιτζάκης δήλωσε:

"Θέλω να παίξουμε ένα ποδόσφαιρο ελκυστικό, κάτι που έπαιζε ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρονιά. Ένα ποδόσφαιρο που θα κάνει τον κόσμο να χαίρεται που έρχεται στο γήπεδο. Εγώ προσωπικά θα λεω πάντα αλήθειες και θα σας κοιτώ στα μάτια, γιατί έτσι πρέπει να είναι η συνεργασία μας. Όσο πιο δυνατοί οι κρίκοι της αλυσίδας τόσο πιο πολλά πράγματα μπορούμε να πετύχουμε. Έχουμε μπροστά μας ένα ιδιαίτερο παιχνίδι και λόγω θεσμού και ονόματος του αντίπαλου. Είναι παρακίνηση για όλους να θέλουν να αγωνιστούν. Δεν έχουμε πολλές μέρες αλλά θα ετοιμαστούμε όσο γίνεται καλύτερα για να πάμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Ευχαριστώ την προηγούμενη μου ομάδα τον Πανθρακικό για την διευκόλυνση που προσέφερε με την μετακίνηση μου στον ΠΑΟΚ.

Είναι δύσκολος ο δρόμος που καλούμαστε να προχωρήσουμε, αλλά νομίζω ότι αν υπάρχει επιμονή και υπομονή όλα μπορούμε να τα κάνουμε φυσικά με υποστήριξη όλων γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη οικογένεια. Πρέπει να αλλάξουμε την ψυχολογία γιατί οι αλλαγές προπονητών δεν είναι το καλύτερο. Αυτά συμβαίνουν όμως στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να περάσουμε και τα τεχνικά και τακτικά κομμάτια που θέλουμε και επιθυμούμε να δείξουμε μια εικόνα σοβαρής και πειθαρχημένης ομάδας γιατί έτσι πρέπει να είναι ο ΠΑΟΚ

Σίγουρα στόχος για κάθε προπονητή είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Φυσικά θέλει πάρα πολλή δουλειά γιατί το να πας κάπου είναι ίσως εύκολο, το να κρατηθείς είναι δύσκολο. Πιστεύω ότι μέσα από την δουλειά και την εργατικότητα μας και από τους στόχους που ήδη έχουμε βάλει θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά. Το ότι δεν προσλήφθηκα το καλοκαίρι αυτό δεν με πίκρανε. Με έκανε να πεισμώσω ακόμα περισσότερο και αν δεν ερχόμουν τώρα, θα με ωθούσε να γίνω ακόμα καλύτερος και να πετύχω αυτό το στόχο που για μένα είναι όνειρο ζωής.

Η ομάδα έχει χτιστεί με βάση κάποια χαρακτηριστικά. Θα ήταν παράλογο να τα αλλάξω αυτά. Πάνω εκεί θα βαδίσουμε γιατί τυχαίνει πάνω σε αυτή τη κατεύθυνση να είμαι και εγώ. Σαν προπονητής και άνθρωπος".

Από την πλευρά του ο κ. Ζήσης Βρύζας κατά την παρουσίαση του νέου προπονητή τόνισε:

"Είναι προσωπική ευθύνη δίκη μου η επιλογή του Mario Beretta και αναλαμβάνω αυτή την ευθύνη. Είναι χειρότερο να μην μπορείς να αναγνωρίσεις την ευθύνη. Η επιλογή μας είναι σωστή και νομίζω ότι ο νέος προπονητής μπορεί να καταλάβει πολύ καλύτερα το τι έχουμε κάνει και να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα που θέλουμε. Η αλυσίδα που έφερε κάποια αποτελέσματα όλο αυτό το διάστημα είναι έργο πολλών παραγόντων και πολλών ανθρώπων ενώ είχαν ως πρωτεργάτη το Θόδωρο Ζαγοράκη. Είναι ψευδές, δεν είναι αληθές ότι έχω υποβάλλει την παραίτησή μου. Τέτοιες φήμες μονό κακό κάνουν στον ίδιο τον ΠΑΟΚ. Αν συνεχίσουμε ενωμένοι θα μπορούμε να πετούμε πράγματα. Και εγώ θα το κάνω χωρίς ενδοιασμούς".

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #27 on: July 23, 2010, 19:03:41 »
τετοια χαρα σε ανθρωπο παντως ο ΠΑΟΚ ειχε χρονια να δωσει. χαχαχα. μιλαμε ο ανθρωπος ελαμπε! ηταν ετοιμος να βγει στα γυραδικα κ να φωναζει γεια σου παππα γαμω τον πειραια, ηρθα στον ΠΑΟΚ οε οε κτλ κτλ  :a1006:

Offline petran4

• Αλλαγή
« Reply #28 on: July 23, 2010, 19:09:11 »
Kαλοσοριζουμε τον νεο προπονητη μας Παυλο Δερμιτζακη.Σου ευχομαι καλη επιτυχια μεσα απο την καρδια μου στο δυσκολο εργο σου.Ευχομαι να μην εισαι το εξιλαστηριο θυμα καποιων που τα κανανε μανταρα τις τελευταιες ημερες.Απο σημερα ανικεις και συ στην οικογενεια που λεγεται ΠΑΟΚ.Ο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΕ ΚΑΛΟΣΟΡΙΖΕΙ.
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ
ΠΑΟΚ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΜΠΑ Ο ΝΑΟΣ
ΝΑΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ!!

jmjyiannis

• Guest
« Reply #29 on: July 23, 2010, 19:30:55 »
Ευχομαι να μην δεις την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου γιατί η ομάδα θα παίζει εκτός έδρας σε κάποια ευρωπαική πολη...
 ;) ;) ;) ;)

οπως το λες.
Καλο κουράγιο και γερά άντερα για εχθρούς και .... παοκαρχες....

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
« Reply #30 on: July 23, 2010, 21:13:45 »
Η ομάδα έχει χτιστεί με βάση κάποια χαρακτηριστικά. Θα ήταν παράλογο να τα αλλάξω αυτά. Πάνω εκεί θα βαδίσουμε γιατί τυχαίνει πάνω σε αυτή τη κατεύθυνση να είμαι και εγώ. Σαν προπονητής και άνθρωπος

Εδω τα ειπε ολα!
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

levu

• Guest
« Reply #31 on: July 23, 2010, 21:48:45 »
 καλη επιτυχια κ κλεισε τα ραδιοφωνα κουτς......πολλη σαβουρα

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #32 on: July 23, 2010, 21:57:39 »
Καλή τύχη στον Δερμιτζάκη, πολλή δουλειά και σοβαρότητα χρειάζεται από όλους.
Δεν ξέρουμε τί ικανότητες έχει, ας του δώσουμε χρόνο και μακάρι να πάμε καλά.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #33 on: July 23, 2010, 22:00:01 »
Eύχομαι και ελπίζω στη ζωή σου απο δω και πέρα να σκέφτεσαι με την καρδιά κ το μυαλό το δικό σου. Και επειδή είσαι ΠΑΟΚ κ δεν εξευτελίστηκες και λίγο αυτό το καλοκαίρι, εύχομαι και ελπίζω να καταλαβες οτι σου δίνεται μια τεράστια ευκαιρία ν αφήσεις ιστορία στον πάγκο της ομάδας που αγαπάς. Κλείσε αυτιά και στόμα και δούλεψε για το δικέφαλο και μόνον γι αυτόν. Προπονητές μαριονέτες ήρθαν, έφυγαν, παρήλθαν. Προπονητές με κάκαλα και μάλιστα ΠΑΟΚτσήδικα , ελάχιστοι αν όχι κανείς. Προσωπικά θα σε στηρίξω μέχρι τελικής πτώσης, όπως αρμόζει σε προπονητή του ΠΑΟΚ , όπως στήριξα κ τον πρoηγούμενο που οι μωροί τον έβγαλαν άχρηστο για να δικαιολογήσουν τ αδικαιολόγητα των προσωποπαγών κολημάτων τους.

Κάνε ένα θαύμα γαλανομάτη και απογείωσε μας να σε μεθύσουμε με Π.Α.Ο.Κ.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #34 on: July 23, 2010, 22:01:51 »
Καλώς ήρθες παλλίκαρε. Καλή τύχη να έχεις, ενέργεια και διαύγεια. Όλα τ' άλλα, θα έρθουν μόνα τους.

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #35 on: July 23, 2010, 22:34:12 »
Τι να πω ρε γ@μω; Ειμαι διχασμενος. Δεν θα ηθελα να καει το παληκαρι.
Θα ηθελα ομως να σου ευχηθω καλη επιτυχια ρε παληκαρε. Ελπιζω να χεις κακκαλα και γερο στομαχι να αντεξεις.

Καλως ηρθες!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

ive4

• Guest
« Reply #36 on: July 23, 2010, 23:55:39 »
για να μας πουν οι απογοητευμένοι, τι περισσότερο είχε ο Νίκος Νιόμπλιας όταν ανέλαβε τον βάζελο ; Τίποτα. Άρα δε χρειάζεται καμία απογοήτευση, παρα μόνο στήριξη!

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #37 on: July 24, 2010, 00:28:20 »
Σπάθα.
Στήριξη πάνω από 23 ημέρες; Αδικία για τον πρώην.

Δύο ερωτήσεις
αν ο βάζελος δεν πάρει το πρωτάθλημα ο Νιόμπλιας θα μείνει;
Αν ο ΠΑΟΚ δεν πάρει το πρωτάθλημα ο Δερμιτζάκης θα φύγει;

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #38 on: July 24, 2010, 01:28:17 »
για να μας πουν οι απογοητευμένοι, τι περισσότερο είχε ο Νίκος Νιόμπλιας όταν ανέλαβε τον βάζελο ; Τίποτα. Άρα δε χρειάζεται καμία απογοήτευση, παρα μόνο στήριξη!
πλακα κανεις???

καμια 30αρια μυρια budget παραπανω απο τον ΠΑΟΚ!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #39 on: July 24, 2010, 10:00:05 »
καλη αρχη κόουτς