Φίλε PAOKCURE είσαι αδερφός από τους πιο λογικούς και αντικειμενικούς. δεν έχω καμμία διάθεση να αντιπαρατεθώ μαζί σου, καθώς εκτός του ότι συμφωνούμε σε αρκετά, ο τρόπος που γράφεις είναι τέτοιος που και να θέλει κανείς να σου την πει ή να γράψει κακία, είναι αδύνατον (δεν σε κάνω καμάκι). Απλά τυγχάνει να διαφωνώ καθέτως με κάποιους εδώ, και αφού δεν μπορώ να μπαίνω συχνά και να λέω την γνώμη μου, όταν καταφέρνω να μπω τα λέω μαζεμένα ό,τι έχω.... Περί Σάντος: εν μέρει πιστεύω πως έχεις δίκαιο.Αλλά πιστεύω πως η αλήθεια περιλαμβάνει και σενάρια παρασκηνίου. Δεν έχω πληροφορηθεί από κάποια έγκυρη πηγή κάτι, αλλά μου βρωμάει το εξής: δεν είναι δυνατόν να οφείλεται στην τύχη το γεγονός ότι ο Σάντος απεφάσισε να αφήσει τον ΠΑΟΚ την ίδια περίοδο που ο Ρεχάγκελ ανακοίνωνε στον Πιλάβιο ότι θα φύγει από την Εθνική. Δεν μιλάω για το καλοκαίρι, αλλά για τον Ιανουάριο,Φεβρουάριο, κάπου εκεί, που εντελώς τυχαία (

μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον βάζελο και λίγο αφότου ο Ρεχάγκελ είχε επιτύχει να περάσει με την Εθνική στο Μουντιάλ ο Σάντος είπε στον Ζαγόρ ότι αποχωρει. Μάλλον ο Πιλάβιος είχε προλάβει να πάρει παράμερα τον Σάντος και να του είχε κάνει πρόταση από τότε, από τον χείμώνα ακόμη, παραμονές του ματς με τον Παναθηναϊκό. Ίσως γιαυτό και να μας έπαιξε ο διαιτητής αν όχι 60-40 (υπέρ του βάζελου), άντε 55-45 (υπέρ του βάζελου πάλι)΄. πρέπει να έχι υπάρξει παρασκήνιο, και ποιός ξέρει τι ειπώθηκε. Γιατί τον ΠΑΟΚ τα τελευταία 2 χρόνια επί Σάντος εποχή τον έτρεμαν όλες οι ομάδες.
επίσης, δεδομένων των αναλογιών, ακόμη και με σάντος στον πάγκο κανείς δεν θα έλεγε πως είμαστε το φαβορί με τις ομάδες που είχαμε να αντιμετωπίσουμε απέναντί μας. η μπράγκα ήταν θεωρητικά ο πιο εύκολος αντιπαλος, αλλά έπαιζε ακριβώς με το στυλ του ΠΑΟΚ (πετύχαμε και δεχθήκαμε περίπου και τα ίδια γκολ) οπότε δύσκολα και πάλι τα πραγματα. Οπότε δεν νομίζω να φοβήθηκε ο σάντος το τσ.λ. μάλλον για λόγους παρασκηνίου έφυγε. γύρευε τι τον είπαν και μας άφησε.
ο μπερέττα μάλον δεν πίστευε πως υπήρχε ούτε μία πιθανότητα στο άπειρο να νικήσουμε με άγιαξ, δεν πίστεψε ούτε μία στιγμή στην δυναμική τησ ομ΄αδας και μάλλον οι προπονήσεις του προορίζονταν για αργότερα, στα επόμενα παιχνίδια να είναι έτοιμος. τώρα, εάν γινόταν το θαύμα και νικούσαμε και προκρινόμασταν επί του αγιαξ, θα καρπωνόταν την επιτυχία ως προπονηταράς, και ομάδα του μπερέτα αντί ομάδα του σάντος που χαρακτηρίζεται έως και σήμερα και θα ανέβαιναν οι μετοχές του.
αυτή την άποψη έχω. μπορεί να μην συμφωνούμε, αλλά έτσι μου φαίνονται τα πράγματα.
τώρα, ίσως να θεωρηθώ υπεραισιόδοξη, αλλά δεν έχω τελειωμένη την καταστροφή με άγιαξ. κάποια όνειρα πραγματοποιούνται. πίστευε κανείς πως η ρούμπιν καζαν θα νικούσε την μπάρτσα; (και στην ρεβάνς ισοπαλία παρακαλώ). και μιλάμε για μεγάθη τύπου γατούλα με ελέφαντα. όχι για ΠΑΟΚ με άγιαξ, που είναι πιο νορμάλ, όχι τόσο τεράστιο χάσμα.....