Author Topic: Mario Beretta  (Read 10636 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsag

• Αλλαγή
Απ: Mario Beretta
« Reply #180 on: July 21, 2010, 23:15:47 »
Αν γίνει κάτι τέτοιο προτείνω στο Ζαγοράκη να φύγει παρέα με τον Ιταλό. Βρύζα πρόεδρο και πάλι και πάμε για άλλα
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #181 on: July 21, 2010, 23:19:11 »
φιλε katz αστειευεσαι ετσι?

δοκιμες σε φιλικα κανει ο ανθρωπος, και μαλιστα με απουσιες πολλων βασικων μη τρελαθουμε εντελως. εδω περυσι παιξαμε με 4-4-2 στο χερενφειν αν θυμασαι, με φωτακη δεξια κ γκαρσια αριστερα στα χαφ τι να λεμε τωρα, αν ηταν ετσι επρεπε ο σαντος να ειχε απελαθει απο τοτε

Δεν ειπα οτι συμφωνω,αντιθετα διαφωνω καθετα αν γινει κατι τετοιο..
Και δεν αστειευομαι ισχυει αυτο που λεω
ΠΑΟΚ G4Α

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
« Reply #182 on: July 21, 2010, 23:24:35 »
Εγώ δεν ξέρω ρε παίδες... αλλά μου φαίνεται πως θα φύγει βράδυ και με ελαφρά.. πολύ ελαφρά πηδηματάκια.. (σύμφωνα πάντα και με την βιογραφικό που έχει και το τι έχει καταφέρει).
Μακάρι να μην γίνει κάτι τέτοιο και να μας βάλει τα γυαλιά όλους ο τύπος, αλλά την άλλη βδομάδα είναι το ματς της χρονιάς..
Πολλά παίζονται σε αυτούς τους δύο αγώνες και πάνω απ' όλα... Ρευστό...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

apostolos

• Guest
« Reply #183 on: July 21, 2010, 23:40:24 »
Αν και ο PAOKCURE ισοπεδώνει αρκετά σε σχέση με την προσφορά του Σάντος υποθέτω επειδή όπως κι ο ίδιος ομολογεί δεν τον γουστάρει για πολύ συγκεκριμένους λόγους, πέρα από αυτό όμως, σε σχέση με την αντιμετώπιση του Μπερέτα και συγκριτικά με τον Σάντος αλλά και γενικότερα έχει απόλυτο δίκιο. Δεν έχει προλάβει ο άνθρωπος να έρθει ακόμα και έχει πέσει όλος ο συρφετός σε τόσο κρίσιμες μέρες να τον απαξιώσει τελείως. Είναι βέβαια και δύσκολη η συγκυρία, δηλαδή άλλο να έρχεσαι σε μια ομάδα και να σου λένε αυτή η χρονιά είναι καμένη και δέκατος να βγεις δεν τρέχει τίποτα και άλλο το πρώτο επίσημο ματς με τη νέα σου ομάδα να είναι στο Άμστερνταμ Αρίνα... Αλλά βλέπεις πώς λειτουργούν κάποιοι άνθρωποι που υποτίθεται θέλουν το καλό της ομάδος (γελάει ο κόσμος). Δηλαδή με το να τον απαξιώνεις, να τον ξεσκίζεις, να τον κάνεις να αισθάνεται ανασφάλεια ποιό το όφελος αν όχι του προπονητή αλλά της ομάδος ρε? Τι θα κερδίσει ο ΠΑΟΚ μέσα από αυτή την απαξίωση του Μπερέτα? Θα ανοίξεις τα μάτια ας πούμε του Ζαγοράκη και θα τον αλλάξει? Μα τι να αλλάξει τώρα, δεν γίνεται αυτό. Αυτό και να γίνει καλό Σεπτέμβρη, θες δε θες με αυτόν θα πορευτείς τώρα... Ποιό το κέρδος λοιπόν όλης αυτής της φασαρίας? Άσε που για μένα άμπαλλη κριτική είναι αυτή που γίνεται, της πλάκας τελείως... Ο Μπερέτα για να είμαστε δίκαιοι θα κριθεί όπως και ο προκάτοχός του ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ, για μένα αυτό είναι το ζουμί, ούτε ωραία μπάλλα θέλω ούτε τίποτα. Μπαίνουν οι στόχοι, τους πετυχαίνεις? έχει καλώς, και αν το κάνεις και με καλή μπάλλα ακόμα καλύτερα, δεν τους πετυχαίνεις? Βλέπουμε τότε τι γίνεται....

apostolos

• Guest
« Reply #184 on: July 21, 2010, 23:41:07 »
.

bagos1

• Guest
« Reply #185 on: July 21, 2010, 23:50:34 »
η αληθεια ειναι οτι τον σαντος ο ζαγορ τον ηξερε απο την θητεια του στην κουλα και γιαυτο ειχε σκυλιασει να τον κρατησει, στην περιπτωση του μακαρονα που ειναι και επιλογη ζηση λογικα δεν θα εχει και την απολυτη στηριξη του στυλ μενεις ή φευγουμε και οι δυο που ελεγε στον πορτογαλο και φυσικα θα ειναι ενα ακομα κρας τεστ στις σχεσεις προεδρου - αντιπροεδρου

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #186 on: July 22, 2010, 00:38:45 »
Δηλαδή συγγνώμη για να καταλάβω κιόλας ρε παιδιά γιατί θα χάσουμε την μπάλα τελείως σε λίγο. Αν ο ΠΑΟΚ αποκλειστεί από αυτήν την άσημη, άγνωστη, με φανέλα πιο ελαφριά και του ρούλη, ομάδα (προφανώς ειρωνικά τα γράφω!), θα φταίει ο Μπερέτα? Ρε ούτε μήνα δεν έχει ο άνθρωπος στην ομάδα!!! Πάνε καλά μερικοί? Το γεγονός ότι παίζουμε με Τσιρίλο, Σαβίνι, Μπαλάφα και δεν ξέρω γω ποιον άλλον δεν σας λέει τίποτα;;;; Ξυπνάτε και ρίξτε τις ευθύνες εκεί που πρέπει. Στον ζαγόρ? Στον Ζήση? Στον Βιολίδη? Στην αφραγκιά μας? Στην μαλακία που μας δέρνει? Όπου θέλετε εκτός από τον προπονητή. Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!!!

υ.γ. Αν φτάσουμε σε τέτοιο σημείο να μπει το δίλημμα μένουν Ζήσης-Μπερέτα ή Ζαγοράκης ψηφίζω το 1ο δαγκωτό πάντως. Ο Ζαγόρ ήδη την έκανε μία φορά, δε θα τον χαλάσει και μία δεύτερη...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #187 on: July 22, 2010, 00:49:16 »
Δεν απεχουν πολυ τα πραγματα που λεει το αρθρο απο την πραγματικοτητα
Η αληθεια ειναι οτι σε περιπτωση ηττας με τραγικη εμφανιση απο νυρεμβεργη ο μπερετα θα ηταν ηδη παρελθον.Και μαλιστα για αντικαταστατης του προοριζοταν ο γνωστος παυλος..
Οτι "βραζουν" για τον μπερετα και το σκεφτονται ακομα, ειναι το μονο σιγουρο

ok πες που το ξερεις ρε μεγαλε...ποιος βραζει δλδ;ο ζαγορακης;ο βρυζας;ο ποικιλιδης;ο κολκας;αιντε πες ποιος σου πε οτι βραζει...

γιατι κι εγω βραζω με το μπουρου μπουρου την παραφιλολογια και το κλιμα που δημιουργειται εσκεμμενα η μη εναντιον μελων της ομαδας εδω και 2 μηνες...

το παιχνιδι τους παιζουμε....γαμω την πουτανα μου δλδ...

υ.γ αν εχανε απο την νυρεμβεργη και εφευγε αυτο θα ηταν κινηση διοικησης που ξερει μπαλα;

και για να σε πιασω δλδ...αν δεν εβαζε το καρακολοφαρδο γκολ ο σακης θα πηγαιναμε ολλανδια με παυλο;και τωρα που το βαλε παμε με μαριο;

η εγω ειμαι οτι ναναι και δεν πιανω η αυτος που σου τα πε

υ.γ2 προς αποφυγη παρεξηγησεων καποιος επαγγελματιας απο μενα προσωπικα δεν θεωρειται μελος της ομαδας....δυστυχως θα τον φαω στην μαπα...ηδη εχω αρχισει και μετανιωνω παντως

fatal_invasion

• Guest
« Reply #188 on: July 22, 2010, 01:01:49 »
Κανονικά αυτό το τόπικ πέρα από τα καλωσορίστικα κλασσικά ποστ,δεν θα 'πρεπε να έχει ΟΥΤΕ ένα παραπάνω.

jmjyiannis

• Guest
« Reply #189 on: July 22, 2010, 02:20:44 »
Παρακαλαω να έρθει η 4 Αυγούστου μόνο και μόνο για να τελειωσει η γκρίνια μίρλα για το άνθρωπο και να μη κάθομαι να διαβάζω κάθε post σε αυτό το topic μόνο και μόνο ελπίζοντας οτι θα δω τίποτε διαφορετικό από κόντρες για Ζαγοράκη-Βρύζα-Μπερετα-Δερμιτζάκη-Βιολίδη-Κόλκα-Αναστασιάδη-Παπανδρέου-Καραμανλή-Εφραίμ-Καρατζαφέρη-Τζίπρα....

Γνώμη μου δε θα έπρεπε να υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη στα φιλικά. Προκαλεί τεράστιες αναταραχές στον κόσμο. Ακουγα σήμερα Βασιλόπουλο το μεσημέρι και ήταν σα να ακουγα σεμινάριο δημιουργίας τεταμένου κλίματος σε ένα ευαίσθητο περιβάλλον.
Ας αφήσουμε τον Μπερέτα να δουλέψει και να κριθεί.
Τα 3 χρόνια Σάντος δεν κατάφεραν φαίνεται να μας διδάξουν αυτή την υπομονή.

Offline lostre

• Κερκίδα
  • *
    • alogos
« Reply #190 on: July 22, 2010, 10:05:37 »
3 αθλητικές φυλλάδες έχουμε και άλλα τόσα ράδια ,κάθε μέρα όλο και κάτι θα πρέπει να γράψουν και να πουν,γιατί ο Γκαρσία τα έξυσε με το δέξί ,γιατί ο Ζαγόρ κατούρησε κόντρα στον άνεμο,για ο Ζήσης κοίταξε λοξά το ηλιοβασίλεμα και χαμογέλασε κλπ. και είμαστε και έμεις στα forum o καθένας με το μάκρυ και το κοντό του και εν πάσει πέριπτώση αν όλα παν κάλα μας χάλαει ρε παιδί μου,χώρις μίρλα και μιζέρια και θέματα απο το πουθένα  δεν μπορούμε μπορούμε?

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #191 on: July 22, 2010, 10:10:33 »
ολοι λενε πως υπαρχει θεμα με τον ιταλο κ οτι υπαρχει δυσαρεσκεια προς το προσωπο του απο τον ζαγορακη, και ηθελα να ρωτησω ο ζαγορακης και ο βρυζας που εχουν παιξει μπαλα κ ειναι γνωστες του ποδοσφαιρου πως ειναι δυνατον να ειναι δυσαρεστημενοι με εναν προπονητη που ουτε καν επισημο παιχνιδι δεν εχει δωσει στην ομαδα, κ οταν ο σαντος ετρωγε τις καρπαζιες κ αποκλειστηκε περσυ απο το χωριο γιατι δεν υπηρχε τοτε δυσαρεσκεια κ προβληματισμος ? αν ειναι μαγκες στην διοικηση να βγουν κ να στηριξουν ανοιχτα τον μπερετα οπως καναν συνεχεια με τον σαντος και οχι κ ναι φερονται προς τα εξω κ στραβωμενοι με τον ιταλο, τελικα δεν ειναι οι μονοι υπευθυνοι οι αρδ βρισκουν και τα κανουν κ αυτοι..

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *
« Reply #192 on: July 22, 2010, 10:22:43 »
Να θυμισω οτι οταν ηρθε ο Σαντος και εγινε προπονητης σε ομαδα με παιχτες που δεν ηταν επιλογες του φαγαμε 4 απο Θρασυβουλα στο Κυπελλο!Και η ασπιδα μπηκε!Τωρα τον Μπερετα τον εχουμε στα 9 μετρα με αντιπαλο τον μικρουλη Αιαντα!!Βεβαια για μενα φταιει η Διοικηση που δεν μαζεψε τα παιδια με τις πενες και τα πληκτρολογια στα χερια και να τους ΞΗΛΩΣΕΙ τα αυτακια...
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...

kostas4

• Guest
« Reply #193 on: July 22, 2010, 10:31:16 »
ο ζαγορακης και ο βρυζας που εχουν παιξει μπαλα κ ειναι γνωστες του ποδοσφαιρου πως ειναι δυνατον να ειναι δυσαρεστημενοι με εναν προπονητη που ουτε καν επισημο παιχνιδι δεν εχει δωσει στην ομαδα,

και με τον παρασχο δυσαρεστημενοι ηταν φιλε. ακριβως για τον λογο οτι ξερουν απο ποδοσφαιρο μπορει να βλεπουν κατι στις προπονησεις. εγω που πηγα σε προπονηση δεν ειδα καμια σοβαροτητα παντως ουτε απο αυτον αλλα ουτε και απο τους παιχτες. οταν δεν σε σεβεται ο γλυκος και αντιμιλαει στην προπονηση υπαρχει προβλημα

εμενα πολλα απο οσα κανει ο ιταλος δεν μου αρεσουν αλλα αυτος ξερει σαφως καλυτερα. το θεμα ειναι οτι αυτος παιζει το κεφαλι του και εμεις τα μυαλα μας αρα ελπιζω να ξερει τι κανει. το γεγονος ομως οτι καταφερε να χαλασει την ψυχολογια της ομαδας λεει πολλα

δεν τον στηνουμε στον τοιχο τον μπερετα και προσωπικα θελω να περιμενω να δω τι θα κανει σε ενα χρονο. ο χρονος θα δειξει και οσο για την ασπιδα που λετε στον σαντος να θυμισω στον φιλο και συνοπαδο @paokcure οτι αυτος και καποιοι αλλοι εδω μεσα ακομα και κατα την διαρκεια της περσινης χρονιας ειχαν κανει αμετρητα ποστ εναντιον του

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #194 on: July 22, 2010, 10:32:45 »
Αν και ο PAOKCURE ισοπεδώνει αρκετά σε σχέση με την προσφορά του Σάντος
καμιά σχέση φίλε. Δεν μίλησα για καμία προσφορά Σάντος που ήταν τεράστια. Το μόνο που έθιξα σχετικά είναι η αντιμετώπισή του από τον τύπο και τους ραδιοφωνατζήδες πρώην οπαδούς, νυν παραγωγούς. Όλοι αυτοί ΔΥΣΤΥΧΩΣ βαράνε το νταούλι κι εμείς χορεύουμε στο σκοπό τους.

Εγώ το μόνο που λέω είναι πως πέρυσι με τραγική εικόνα στα φιλικά, με αποκλεισμό από κωλομάδα η στήριξη των έξω και του Ζαγοράκη στον Σάντος ήταν λυσσαλέα.
Φέτος ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ πάνε να τα φορτώσουν όλα στη πλάτη του εξιλαστήριου θύματος. Παλιό το κόλπο.

Κι επειδή ο Katz μου είπε πως δεν ισχύει τίποτα απ' όσα είπα στη σύγκριση που έκανα, θα επανέλθω με δημοσιεύματα. Θα μπορούσα να γράψω και κατά λέξη κάποια πράγματα που ειπώθηκαν σε εκπομπές τις τελευταίες 10 μέρες, αλλά δεν θα με πιστέψουν όσοι δεν θέλουν να πιστέψουν. Μόνο δημοσιεύματα λοιπόν.

Προσπάθησα να το κάνω χιουμοριστικό το πράγμα, να ελαφρύνουμε κάπως, ενώ είναι τραγικό ουσιαστικά. Το κόβω όμως εδώ το post, μη ξεπεράσω το όριο που αντέχει από τη πάρλα μου ο φίλος perseas4  :P

Kostas4 το πρόβλημα δεν είναι η κριτική στον προπονητή. Το πρόβλημα είναι το εσκεμμένο παραμύθι. Στη συγκεκριμένη περίπτωση το τεράστιο πρόβλημα είναι η εσκεμμένη μετατόπιση ευθυνών σε έναν που δεν φταίει. Αν γίνει αυτό θα είναι ξεγύμνωμα από όσους πέρυσι είχαν ντεμέκ άλλη λογική. Επειδή όμως θα περάσουμε την ολλανδέζα δεν θα ολοκληρώσουμε ποτέ αυτή τη κουβέντα. Θα πιούμε μια μπυρίτσα στο meeting και θα τα πούμε
« Last Edit: July 22, 2010, 10:38:29 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #195 on: July 22, 2010, 10:52:29 »
kostas4 δεν μπορουμε ρε φιλε να μιλαμε για τον μπερετα την στιγμη που εχουμε ακομη ιουλιο κ η ομαδα δεν εχει παιξει επισημο παιχνιδι, κ για μενα ο μπερετα ειναι ο τελευταιος που φταιει, τπτ απο οσα ζητησε δεν εγινε, απο την ιταλια ακομη που ηταν ζητουσε αριστερο εξτρεμ που ουτε καν εψαξες να παρεις ζητησε μπακ πηρες εναν τυχαρπαστο, και στο κατω κατω δεν τον φεραμε εμεις τον μπερετα, για να τν επεληξαν κατι θα τους αρεσε ε ας τον αφησουν να δουλεψει κ μετα να τον κρινουμε οχι απο τα φιλικα να τον σταυρωνουμε, οσο αυτα που λες για απειθαρχεια κλπ και με σαντος τετοια ακουγοντουσαν μεχρι να παρει μπροστα η ομαδα μετα τα ξεχασαν ολα..

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #196 on: July 22, 2010, 11:11:48 »
Οπως και να εχει ο Ιταλος ειχε πιο βαρυ εργο απο τον Σαντος.Πηρε πολυ πιο ετοιμη ομαδα απο τον Πορτογαλο και επρεπε να την φερει (ενω ειχε ενα καρο προβληματα απουσιων) σε ετοιμοτητα αμεσα.Δεν τα καταφερε και αυτο ειναι εμφανες.Οτι θα χρεωθει την παπαρα που ερχεται ειναι δεδομενο.Το οτι θα παραμεινει οχι.Ειδικα αν δεν μπει ουτε στους επομενους ομιλους τοτε Σεπτεμβριο εχει παρει πουλο με τις μπαντες.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #197 on: July 22, 2010, 11:23:22 »
τι μαγεία το ποτάμι, το'φαγε όλο το σαλάμι....

κάποιος είχε πεί μια φορά:
Όταν τρέχεις στη λάθος κατεύθυνση, δεν έχει νόημα να επιταχύνεις το ρυθμό!

Μπερέτα έτσι που σε μπλέξαν, σήκω και φύγε μόνος σου με ενα αξιοπρεπές
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ, γιατί θα σε πούνε και φταίχτη στο τέλος....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

tilemachos

• Guest
« Reply #198 on: July 22, 2010, 12:01:15 »
εγώ πάντως βλέπω ότι ο άνθρωπος ανεξάρτητα από την όποια προπονητική του αξία, που φυσικά οι περισσότεροι -αν όχι όλοι- θα έλεγαν ότι δεν είναι του santos, θέλει να δουλέψει σωστά, να δοκιμάσει όλους τους παίκτες σε διάφορες θέσεις, να δουλέψει από το μηδέν σε διάφορα συστήματα και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

πληρώνει όμως το τίμημα του χαρακτηριστικού του λαού μας να αποδοκιμάζει ή να επιδοκιμάζει με την πρώτη ευκαιρία και το τίμημα του ονόματός του. δλδ για φανταστείτε να πήγαινε ένας έλληνας προπονητής στην ιταλία με το όνομα "μουζάκης" ή "μουζάκας".

kostas4

• Guest
« Reply #199 on: July 22, 2010, 12:05:44 »
.Οτι θα χρεωθει την παπαρα που ερχεται ειναι δεδομενο.

να εισαι σιγουρος οτι ο καθενας θα χρεωθει αυτο που του αναλογει.