Επειδη βαρεθηκα και σιχαθηκα αυτη την μιρλα, την γκρινια, την ισοπεδωση των παντων κτλ (αν και ομολογω οτι και γω με τις εξελιξεις αυτες ειμαι πολυ προβληματισμενος) ,μερικες μερες πριν τον πρωτο αγωνα των προκριματικων με τον Αιαντακο του Αμστερνταμ, θα πω ενα πραγμα, εστω κι απο αντιδραση..
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΖΑΓΟΡ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΣΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΚΟ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΑΤΑΡΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ Β ΚΑΙ Γ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΘΕΛΕ ΧΑΛΑΡΟΣ, ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ, ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ...
Βεβαια θα πει καποιος τωρα με Δερμιτζακη που πας ρε Καραμητρο...Χιλιες φορες, θα πω εγω, ο φιλοδοξος νεαρος τσελιγκας Ελληνας, που μπορει να μας βγει και λαβρακι και σιγουρα φθηνοτερος, παρα ο επι 30 χρονια looser και ασχετος με την ελληνικη πραγματικοτητα Ιταλιανος..(Το μη χειρον βελτιστον δυστυχως με τα σκατα οικονομικα μας)
Το λαθος εγινε εξ αρχης με την αποκτηση του και καλως που διορθωνεται τωρα πριν τις επισημες υποχρεωσεις...Σιγουρα ο Ζαγορ διεκρινε κατι που δεν του αρεσε καθολου και τον σουταρε...Οπως ειχε κανει και με τον Παρασχο και του βγηκε σε καλο...Μενει να δουμε και τωρα αν θα επαληθευτει η επιλογη του...
υγ1. Ολα αυτα ετσι για αλλαγη γαμω τη κακομοιρια που μας δερνει......
υγ2. Αν και ανοιξα αυτο το τοπικ για παρτη σου, απο την πρωτη στιγμη δεν μου γεμιζες το ματι αν και ειχα μια κρυφη ελπιδα οτι επειδη ησουν επιλογη Βρυζα κατι θα εκανες...Δυστυχως ομως...Αντε αγορι μου πηγαινε πισω στην Β' Ιταλιας να σε ξαναδιωξουν στον πρωτο μηνα...Το χεις συνηθισει αλλωστε...
υγ3. Ειμαι κακος, το ξερω, αλλα μου εχουν γυρισει τα μυαλα με ολες αυτες τις μαλακιες που γινονται και λεγονται, αντι να ασχολουμαστε, οπως πρεπει, με τον σημαντικοτερο μεχρι στιγμης αγωνα της ιστοριας μας...