Author Topic: Mario Beretta  (Read 10802 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Απ: Mario Beretta
« Reply #280 on: July 22, 2010, 16:48:04 »
http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=140208

«Ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν περιμένω να αντιδράσει ιδιαίτερα, πιστεύει στον Ζαγοράκη και ό,τι και να κάνει τον στηρίζει. Από αυτή την άποψη, μάλιστα, θεωρώ ότι ο νέος προπονητής θα έχει εύκολο έργο στην αρχή, θα γίνει αποδεκτός από τη στιγμή που θα είναι επιλογή της διοίκησης, είναι ελεγχόμενος ο κόσμος σε τέτοια θέματα».

τη λες ρε μαλακα παράσχο, άκου ελεγχόμενος ο κόσμος...τη άλλο θα ακούσουμε

ετσι αδερφε πεστα....

επισης τωρα προσπαθω να καταλαβω πως δεν υπαρχει προβλημα ανοιγματος για την αποζημιωση μπερεττα ενω υπηρχε για τα 200 παραπανω χιλιαρικα στον μεντι...λεω ενα τυχαιο παραδειγμα δλδ...πως ο ρεαλισμος της διοικησης και ο πονος της για τα φραγκα του κοσμακη της επετρεψε να απολυσει καποιον που περσι ειχε συμβολαιο μεχρι την τελευταια μερα στο τορινο εχοντας δουλεψει μονο 43 μερες;

δλδ ρε κυρια διοικηση που εισαι τερμα ρεαλιστικη αυτο δεν το υπολογισες;εσυ που πονας τα λεφτα του κοσμακη δεν διαβαζες τους αρδ που γραφανε ακριβως εναν μηνα πριν τον λογο που αργει ο μπερεττα;

αλλα τι λεω ο μαλακας...εδω σε εχει καταλαβει μεχρι και ο παρασχος....

υ.γ καλα ρε κιουρ ειναι δυνατον να πεφτεις στην λουμπα;εδω βρηκαμε εξιλαστηριο θυμα μεχρι και αμα δεν μπουμε στα πλεηοφ στο τελος της χρονιας...θα ξερουμε οτι για ολα φταιει ο μπερεττα...

υ.γ2 αν ειχαν προβλημα οι παικτες και αν στηριζοταν ο ιταλος ας κατεβαινε ο ΠΑΟΚ στην ολλανδια με παπαζογλου κουτσιανικουλη κλαους σκεμπη μιλιεβιτς...στον ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ οι παικτες...τα ιδια γινανε και πριν τα γιαννενα....εξω ο κοσμακης ετρωγε χημικα και οι παικτες κλαιγοτανε για τα φραγκα...ακουτε μαλακες προσωπολατρες;πολυ σωστα λεει ο ντεηβ πως αυτο θα ξαναγινει αυριο στον επομενο....

υ.γ3 προσωπικα αν θα διαλεγα προπονητη εξαρχης και το δηλωνω με απολυτη σιγουρια μονο εναν θα εφερνα ετσι και δεν ειχα μπατζετ και επρεπε σωνει και καλα να τον ξερω(κατι κολληματα ο ζαγορακης...οτι ναναι ειναι)...μονο αυτουνου το ματι γυαλιζει μονο αυτος την τελευταια δεκαετια εχει δωσει χαρα στον κοσμο με ΚΟΥΠΕΣ....γ.χ...

ive4

• Guest
« Reply #281 on: July 22, 2010, 16:51:47 »
γ. χαχα

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #282 on: July 22, 2010, 17:00:54 »
υ.γ καλα ρε κιουρ ειναι δυνατον να πεφτεις στην λουμπα;εδω βρηκαμε εξιλαστηριο θυμα μεχρι και αμα δεν μπουμε στα πλεηοφ στο τελος της χρονιας...θα ξερουμε οτι για ολα φταιει ο μπερεττα...
Φίλε Γιαννιώτη δεν είμαι κανένα χαρχόλι που μπαίνει σε λούμπες που του σερβίρουν. Με ξέρεις καλά τόσα χρόνια. Ξεκαθαρίζω τη θέση μου ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΠΑΝΤΑ. Για μένα λοιπόν το σουτάρισμα Μπερέτα πάει όλο το βάρος πάνω τους. Για μένα κι όχι για το τι θα περάσουν τα γραφεία τύπου στο λαό τους.

Λέγοντας λοιπόν εκ των προτέρων αυτό, αν προκριθούμε θα τους πω μπράβο ρε μάγκες φέρατε τη πρόκριση με τη κίνηση ματ, αλλά αν αποκλειστούμε κανένας Μπερέτα δεν θα φταίει.

Δηλαδή πιστεύεις ειλικρινά φίλε Γιαννιώτη ότι έπαψε να ισχύει στο μυαλό μου η υπογραφή "ΞΑΝΑΖΩ ΤΟ 2004" ιδίως τώρα που έγινε ΚΑΙ αυτό; Φυσικά και όχι.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #283 on: July 22, 2010, 17:14:56 »

Πάμε τώρα με το Δερμιτζάκη... Απλά μια απορία για όλους όσους κλασικά το παίζουν ξερόλες κατόπιν εορτής, για ποιο λόγο ακριβώς ήταν λάθος επιλογή ο Μπερέτα; Δεν διαβάζω εφημερίδες ούτε ακούω ράδια, οπότε δεν ξέρω αν έτυχε φιλικής ή εχθρικής αντιμετώπισης από τους ΑΡΔ.  Ας μου απαντήσει κάποιος αν δε βαριέται. Με δυο λόγια να μου εξηγήσει κάποιος γιατί ήταν ατυχής επιλογή.

Κανείς...;

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #284 on: July 22, 2010, 17:19:39 »
Αυτά δεν γίνονται ούτε στα τοπικά πρωταθλήματα .-
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #285 on: July 22, 2010, 17:27:11 »
Ατυχης δεν μπορει να κριθει.. αλλωστε 23 μερες βρισκεται μονο στην ομαδα.. αμα κρινουμε απο τα 4 φιλικα ως τωρα παντως εχει καποια αρνητικα.. το βασικοτερο τα πειραματα στην 11αδα 10-12 μερες πριν το κρισιμο παιχνιδι με τον Αγιαξ στην Ολλανδια..αυτο που εκανε με την Νυρεμβεργη για μενα ηταν απαραδεκτος.. επρεπε να το δουνε το ματς σαν κρας τεστ και οχι δοκιμες με Φωτακη δεξια Σορλεν-Βιτολο στον αξονα Φιλομενο αριστερα και Σαλπιγγιδη μια μπροστα και μια πισω απο τον Μουσλιμοβιτς..

Δεν με χαλαει ο Μπερετας απλα θελει χρονο ειναι λογικο.. να ξεμπερδεψουμε ευκολα απο Ιταλο προπονητη κομματακι δυσκολο 800 λεει το συμβολαιο του για 2 χρονια? 800 θα ζητησει.. αλλωστε τοσο καιρο τον περιμεναμε να ξεμπλεξει με την Τορινο που και εκει απολυθηκε στις 40 μερες και αραζε ολη την χρονια και τον πληρωναν το συμβολαιο..οποτε στην τελικη βλεπω να δινονται αμοιβαιες εξηγησεις(κυριως για το θεμα Γκαρσια και γενικα των αποδυτηριων) και στο τελος να συνεχιζουμε με τον Μπερετα.. δυσκολοι καιροι για να πλερωνεις τοσα γαμησιατικα για προπονητη..

SKAILS

• Guest
« Reply #286 on: July 22, 2010, 18:09:27 »
καλα οποιος ειδε τα φιλικα καταλαβε...λιγο μπαλα να ξερει...δεν θελω να πεταει η ομαδα στα φιλικα,αλλα απο τακτικη αστα να πανε...με ψηλα την αμυνα κ επιθετικα τπτ..βεβαια δεν μπορουμε να κρινουμε εναν ανθρωπο απο 20 μερες,ΟΜΩΣ μπροστα μας εχουμε την ευρωπη κ εχουμε μια ομαδα στρωμενη απο περσυ κακα τα ψεματα,αμυντικα τουλαχιστον αψογη..δε μπορει τωρα να πας να αλλαξεις την ομαδα σε λιγες μερες κ να πας να παιξεις με αγιαξ...κ ο μπερετα αν δεν κανω λαθος οπου πηγε απολυθηκε,κατι λεει κ αυτο.Αν μεινει με αμοιβαιες εξηγησεις οπως ειπε καποιος πιο πανω που δεν το αποκλειω λογω αποζημειωσεις θα πρεπει να στηριχθει,ΑΛΛΑ καποια πραγματα βγαζουν ματια

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #287 on: July 22, 2010, 18:31:41 »
Το θεμα δεν ειναι αν ο Μπερετα κανει για τον ΠΑΟΚ ή οχι. Το θεμα ειναι οτι καποιοι διασυρουν το συλλογο με αυτες τις γελιοτητες, και το σημαντικοτερο απ΄ολα, οτι σε 13 μερες θα εχουμε δωσει δυο παιχνιδια ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ σημασιας χωρις προπονητη. Και το τραγικοτερο ολων ειναι οτι οι ντεμεκ υπευθυνοι αυτη την ελλειψη προπονητη τη γνωριζανε απο τα χριστουγεννα. Σχεδον 8 μηνες μετα, στο παρα 5 απο την εναρξη των υποχρεωσεων της ομαδας, τι εχει γινει γι'αυτο το προβλημα? Τιποτα απολυτως, αυτο εχει γινει. Αυτα αν τα εκανε μανατζερ εταιριας (οπως το παιζει τελευταιως ο presidente del revolucionario) ξερετε που θα ηταν τωρα?
Στον κοσμο αλλος κανενας

baron

• Guest
« Reply #288 on: July 22, 2010, 18:32:07 »
ΘΥΡΑ 1 ΣΚΑΙΛΣ E? Διαρκειας....

και με την λίγη μπάλα που ξέρεις κατάλαβες.

jmjyiannis

• Guest
« Reply #289 on: July 22, 2010, 18:34:25 »

Πάμε τώρα με το Δερμιτζάκη... Απλά μια απορία για όλους όσους κλασικά το παίζουν ξερόλες κατόπιν εορτής, για ποιο λόγο ακριβώς ήταν λάθος επιλογή ο Μπερέτα; Δεν διαβάζω εφημερίδες ούτε ακούω ράδια, οπότε δεν ξέρω αν έτυχε φιλικής ή εχθρικής αντιμετώπισης από τους ΑΡΔ.  Ας μου απαντήσει κάποιος αν δε βαριέται. Με δυο λόγια να μου εξηγήσει κάποιος γιατί ήταν ατυχής επιλογή.

Κανείς...;
ουσιαστικα ολοι την ιδια απαντηση θα δώσουν. Οτι με δεδομένο οτι
α) η ομάδα δίνει αγώνα ζωής και θανάτου πολύ νωρίς,
β) η ομάδα ήταν έτοιμη κατά 90% σε παίχτες,
γ) ο αντίπαλος θα ήταν μεγάλη ομάδα
δ) η επιλογή δεν έγινε γιατι ο Προπονητής θα ήταν Η προσωπικότητα αλλά ένας άνθρωπος που θα είχε ευελιξία και θα προσαρμόζοταν στη δουλεια του παλαιότερου,

αντί να ληφθούν από τον Μπερέτα αυτά υπόψιν,
α) η προετοιμασία ξεκίνησε αρκετά αργά
β) το σύστημα και θέσεις των παιχτών ήταν αντικείμενο πειραματισμού μέχρι το τελευταίο φιλικό
γ) τα αποτελέσματα, αλλα κυρίως η εικόνα της ομάδας ήταν απογοητευτικά
δ) οι δηλώσεις και οι κινήσεις γενικότερα έδειχναν μη αντίληψη των χρονικών ορίων και της σημαντικότητας της κατάστασης.

και επιλέον η εικόνα των φιλικών δεν επρεπε να επηρεάζονταν τόσο από τις απουσίες γιατί υπήρχε πρόβλημα σε ΟΛΕΣ τις γραμμές

Ολα τα παραπάνω κρίνουν την επιλογή του προπονητή ως ατυχή κυρίως λόγω του γεγονότος οτι ο Μπερέτα μπορεί να είναι καλός προπονητής. Αλλά σίγουρα η διαχείριση παικτών και χρόνου που έκανε ήταν καταστροφική για την εικόνα του. Και λέω μόνο αυτά που φαίνονται δια γυμνού οφθαλμου και δε βάζω άλλα που λένε οι ΑΡΔ

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #290 on: July 22, 2010, 18:42:12 »
Ρε παιδια εχουμε καταλαβει οτι η ομαδα δεν εκανε σχεδον καθολου προετοιμασια φετος?...Ειτε λογω προπονητη-καιρου-λανθασμενης επιλογης αθλητικου κεντρου...Ακομα και ο μουρινιο να ερθει πως να πορευθει η ομαδα?...Παλι να τον πουμε αυτον που θα ερθει παρε ολα τα περσυνα dvd και κανε copy-paste σε αυτα που εκανε ο σαντος?....Ρε ειμαστε σοβαροι?...

Απιστευτη προχειροτητα ρε εκει στην ΠΑΕ...Ειστε απιστευτοι-ο αλλος βγαινει στο αεκακι και λεει για πρωταθλημα και εμεις παλι με τα χαμηλα την μπαλα...

Οσο για μπερετα και μονο που στη συνεντευξη τυπου που εδωσε οταν ηρθε και προσπαθησε να μιλησει ελληνικα για να σπασει ο παγος, φανηκε οτι ο ανθρωπος ενιωσε μεγαλο βαρος εδω που ηρθε...Το τελειωτικο ηταν στη τελευταια συνεντευξη που σα χεσμενο προπονητακι απολογουνταν στο δημοσιοκαφρο...Αλλα παλι δε φταιει ο ανθρωπος-τοσο μπορουσε τοσο εκανε...
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #291 on: July 22, 2010, 18:47:09 »
IRON
και εγώ αυτήν την λογική έχω
και έχω κατάληξη στο ότι πλέον την δεδομένη χρονική στιγμή πρέπει να έρθει ο "δερμιτακις" για να πούμε απλά ότι έχουμε έναν προπονητή και να βάλει την ενδεκάδα του Santos όπως πέρυσι χωρίς πειραματισμούς κτλ...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

SKAILS

• Guest
« Reply #292 on: July 22, 2010, 19:01:22 »
ΘΥΡΑ 1 ΣΚΑΙΛΣ E? Διαρκειας....

και με την λίγη μπάλα που ξέρεις κατάλαβες.

εγω ειπα την γνωμη μου φιλε,δεν εχω το αλαθητο...κ διαρκειας ειχα κ εχω στην 4.

baron

• Guest
« Reply #293 on: July 22, 2010, 19:22:58 »
Φιλε μου και φυσικά θα είσπραξης ειρωνεία

Έρχεται ένας καινούργιος στην εταιρεία σου, προσπαθεί αλλα δεν τα καταφέρνει όλα όπως θα τα ήθελες- εσύ το αφεντικό. Μετά από 23 μέρες του λες λοιπόν:

Ξέρω κάτι λίγα από την δουλειά που κανεις και πιστεύω πως πρέπει να φύγεις γιατί προβλέπω ότι δεν μου κανεις...

Αυτήν είναι η ιστορία.

Μην τυχόν και ψάξουμε την δεύτερη εκδοχή ( Revolution των ποδοσφαιριστών- δεν τους έκανε αρκετά ελαφριά προπόνηση ... άκου βάρη!,, που ακούστηκε βάρη στο ποδόσφαιρο- τον πούστη τον Ιταλό!)
γιατί τότε είναι που πρέπει να ξέρεις ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ για να καταλάβεις ότι κάτι πάει στραβά σε αυτήν την ομάδα.

Δεν ξεχνάμε ότι η προηγουμενη επανάσταση του πάμπλο μας στοίχισε ένα κύπελλο ένταξη?

Και τελευταίο: Εγώ μέσα σε 23 μέρες είδα δοκιμες από τον beretta και την θέληση να μπει η ομάδα σε κάποια καλούπια. Τίποτα άλλο. Δεν μπορώ να δω τίποτα άλλο σε 23 μέρες.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #294 on: July 22, 2010, 19:31:02 »

SKAILS

• Guest
« Reply #295 on: July 22, 2010, 19:35:23 »
Φιλε μου και φυσικά θα είσπραξης ειρωνεία

Έρχεται ένας καινούργιος στην εταιρεία σου, προσπαθεί αλλα δεν τα καταφέρνει όλα όπως θα τα ήθελες- εσύ το αφεντικό. Μετά από 23 μέρες του λες λοιπόν:

Ξέρω κάτι λίγα από την δουλειά που κανεις και πιστεύω πως πρέπει να φύγεις γιατί προβλέπω ότι δεν μου κανεις...

Αυτήν είναι η ιστορία.

Μην τυχόν και ψάξουμε την δεύτερη εκδοχή ( Revolution των ποδοσφαιριστών- δεν τους έκανε αρκετά ελαφριά προπόνηση ... άκου βάρη!,, που ακούστηκε βάρη στο ποδόσφαιρο- τον πούστη τον Ιταλό!)
γιατί τότε είναι που πρέπει να ξέρεις ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ για να καταλάβεις ότι κάτι πάει στραβά σε αυτήν την ομάδα.

Δεν ξεχνάμε ότι η προηγουμενη επανάσταση του πάμπλο μας στοίχισε ένα κύπελλο ένταξη?

Και τελευταίο: Εγώ μέσα σε 23 μέρες είδα δοκιμες από τον beretta και την θέληση να μπει η ομάδα σε κάποια καλούπια. Τίποτα άλλο. Δεν μπορώ να δω τίποτα άλλο σε 23 μέρες.

το οτι εκαναν πολλα βαρη στις προπονησεις κ μαλιστα πριν τα φιλικα για μενα ειναι σωστο,θα βοηθησει πολυ για να μην εχουμε μυικους τραυματισμους,δεν εκρινα αυτο εγω,αλλα τις δοκιμες του κ το συστημα του.πολυ απλα..ο καθενας εχει την γνωμη του,αλλα δεν μ αρεσει η ειρωνια κ σου απαντησα.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #296 on: July 22, 2010, 19:50:21 »
Έχει πολύ πλάκα πάντως αυτό που γίνεται με τον προπονητή μας. Εμένα το μεγαλύτερο στράβωμά μου με τον Σάντος ήταν που ήταν ψεύτης και συμφεροντολόγος και κυρίως είχε τη στρατιά του από παπαγαλάκια. Δημοσιοσχεσίτης φουλ. Σε καλό του βγήκε βέβαια. Αυτό μου την έσπαζε κυρίως, πιο πολύ κι από το χέσιμο. Η προπαγάνδα υπέρ του με τρελαίνει ακόμα.
Επειδή όμως όλα εδώ πληρώνονται έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και όσα μπαρμπούτσαλα χρησιμοποιήθηκαν στη περίπτωση του τέως, για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, οφείλουν να ισχύσουν και τώρα με τον Μπερέτα. ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ (ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ) ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΙΑ ΤΟΣΟ ΖΩΟ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ. Μπορεί. Δεν λέω μεγάλη κουβέντα, γιατί πολλά είδαμε τελευταία.

Πάμε λοιπόν να γελάσουμε με κάποιες πρόχειρες συγκρίσεις.

Εποχή Σάντος: Οι παίχτες είναι μέτριοι και ο τεράστιος προπονητής παίρνει από αυτούς το μέγιστο.
Εποχή Μπερέτα: Με τέτοιο υλικό ρε μυρωδιά μακαρονά θα είναι αποτυχία αν δεν μπεις ομίλους τσάμπιονς λιγκ.
Σχόλιο: Το υλικό μας σε ένα μήνα έγινε από μέτριο, επιπέδου τσου λου (αλλά εγώ φταίω που δεν υπολογίζω σωστά την τεράστια αξία αυτού που λέει ο ΗΟΜΟ πως εννοεί ο Billy)

Εποχή Σάντος: Με ποια λογική είναι εύκολη η κλήρωση με Βαλερένγκα/Χέρενβεν ρε; Ο ΠΑΟΚ έχει να παίξει Ευρώπη χρόνια.
Εποχή Μπερέτα: Ποιος Άγιαξ ρε! Κρέμασμα θέλει ο άσχετος αν δεν προκριθούμε
Σχόλιο: Ευτυχώς για να μη τρελαθούμε τελείως μας έτυχαν 2 ολλανδικές με τεράστια αγωνιστική διαφορά μεταξύ τους, έτσι για να συγκρίνουμε πιο εύκολα

Εποχή Σάντος: Ο Κουτσιανικούλης θέλει ψήσιμο. Ο μύστης της προπονητικής που ξέρει, τον ψήνει αργά αργά μη τον κάψει. Άλλωστε ο ίδιος είπε πως τον πιστεύει...
Εποχή Μπερέτα: Με ποιο δικαίωμα ρε χθεσινέ καις τη μεγαλύτερη επένδυση στην ιστορία του ΠΑΟΚ;
Σχόλιο: Ο ταπετσιέρης τον παρέδωσε έτοιμο στον μυρουδιά ρε. Φέτος θα έπρεπε να σκίζει κι ο άλλος δεν τον βάζει. Τι αμφιβάλλετε; Σας είπε ποτέ ψέματα; Α πα πα

Εποχή Σάντος: "Θα παίξουμε έτσι, εγώ δεν είμαι αμυντικογενής, οι παίχτες είναι σαρδέλες, το γήπεδο έχει λακούβες". Είδες πώς τα αναλύει όλα ο δάσκαλος με το νι και με το σίγμα; Ανοίχτε ρε καράβλαχοι τ' αυτιά σας να ξεστραβωθείτε
Εποχή Μπερέτα: Πολλά λέει ο νέος. Άρα είναι ανασφαλής και πάει να καλύψει τυχόν αποτυχία
Σχόλιο: Δεν θέλω ούτε να φανταστώ τι θα γινόταν αν ο Μπερέτα έλεγε για σαρδέλες και Νασιονάλ

Εποχή Σάντος: Ο προπονητής θέλει χρόνο και στήριξη για να δείξει έργο και να πετύχει
Εποχή Μπερέτα. Ναι μεν θέλει χρόνο, αλλά τώρα καιγόμαστε γιατί είμαστε μπροστά στο τσου λου
Σχόλιο: Μόλις φέτος έχουμε ανάγκη από χρήματα. Πέρυσι επί Σάντος ήμασταν άπλες και είχαμε χρόνο, ποιος γαμάει τις τρύπες 3 εκατομμυρίων

Εποχή Σάντος: Η ομάδα ρε ζώα είναι πιασμένη από τις σκληρές προπονήσεις του τιτανοτεράστιου και κάνει πειράματα στη προετοιμασία που ο κάθε καραγκιοζάκος (συγγνώμη Ερντογάν για το δάνεισμα του όρου) από εσάς δεν καταλαβαίνει
Εποχή Μπερέτα: Καλά είναι εικόνα αυτή λίγες μέρες πριν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις; Πώς φαίνεται ο μυρουδιάς όμως αμέσως...
Σχόλιο: Αν απευθύνεσαι σε μπούφους μπορείς να λες ό,τι να ναι και να σε λένε "καλά τα λες" και στη μία και στην άλλη

Εποχή Σάντος: Ο Τσιρίλο είναι ο πρώτος σε χρόνο συμμετοχής απ' όλους τους κεντρικούς αμυντικούς. Σημ. αυτός τον έφερε κιόλας. Σημ 2. Ο σέξι έχει τρελαθεί να κάνει γιόμες. Ουδέν σχόλιο στη πιάτσα
Εποχή Μπερέτα: Τι βάζεις ρε το συμπατριώτη σου βασικό που κυνηγάει πουλιά όλη την ώρα; κολλητάρια είστε;
Σχόλιο: Σε πολύ λίγο καιρό παίζει ν' ακούσουμε πως έφερε τα φιλαράκια του στον ΠΑΟΚ ο Μπερέτα

Εποχή Σάντος: Αφού αυτοί που ξέρουν εμπιστεύτηκαν τον καρπουζά, μόκο όλοι οι υπόλοιποι άσχετοι και στήριξη μέχρι τέλους του συμβολαίου.
Εποχή Μπερέτα: Θόδωρε αν δεν περάσουμε, στείλε τον άσχετο στην Ιταλία. Ζήση τι παλτό μας κουβάλησες ρε;
Σχόλιο: Παρόλο που ξέρω το έργο, ανυπομονώ να δω "στήριξη" από τα παπαγαλάκια που λέγανε για τριετίες προπονητών και άσε τον άνθρωπο να δουλέψει, σαν τον προπονητή δεν ξέρει κανείς

Δηλώσεις Σάντος: Ο ΠΑΟΚ δεν είναι φαβορί να περάσει. Είναι ακόμα μικρή ομάδα αγωνιστικά. Δεν πρέπει να βιαζόμαστε. Έχουμε και το πρωτάθλημα μπροστά μας...
Αντίδραση: Ο δάσκαλος είναι ρεαλιστής. Αν θέλουμε να προοδεύσουμε να τον ακούμε. Ένα ένα τα βήματα

Δηλώσεις Μπερέτα: Ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να φοβηθεί κανέναν. Στόχος μας να προκριθούμε, αλλά ετοιμαζόμαστε και για το πρωτάθλημα.
Αντίδραση: Ετοιμάζει δικαιολογίες σε περίπτωση αποτυχίας. Ποιο πρωτάθλημα ρε. Εδώ και τώρα πρόκριση.

Εποχή Σάντος: Ο μύστης έχει δίκιο πως δεν χωράει ο Πάμπλο στον ρόμβο, το τραπέζιο και το αμβλυγώνιο που παίζει.
Εποχή Μπερέτα: Τόλμησες ρε άσχετε να αφήσεις έξω τον Παμπλάρα;
Σχόλιο: Η χρονιά του Πάμπλο "δικαίωσε" απόλυτα τον μύστη

Εποχή Σάντος: Τι να σου κάνει ρε ο δάσκαλος; Ατυχία και κακό μάτι έπληξαν την ομάδα με τραυματισμούς και δεν μπορεί να κάνει προετοιμασία σωστή. Γι' αυτό και κλαρινέτο σε ντο καβλίζονα από τους ανύπαρκτους
Εποχή Μπερέτα: Και τι έγινε που του λείπουν οι μισοί βασικοί λόγω μουντιάλ; Να κόψει τον κώλο του να βρει λύσεις. Δηλαδή αν φάει κάρτα ο Ίβιτς τελειώσαμε;
Σχόλιο: Πάνε οι χρυσές εποχές του κουτόχορτου με μάγισσες και χαρτορίχτρες. Θα μου λείψουν

Εποχή Μπερέτα: Γιατί ρε μυρουδιά δεν παίζεις όπως ο μύστης και χάλασες τη συνταγή του χέσ... εχμ της επιτυχίας;
Δηλώσεις Μπερέτα (αποκρυπτογραφημένες): Είδα το παιχνίδι του μύστη στο βίντεο και μ' έπιασε η κοιλιά μου από τα γέλια. Εγώ έχω τη δική μου προσωπικότητα και θα κάνω αυτό που ξέρω εγώ. Τον τέως να τον ξεχάσετε ή να πάτε να τον θαυμάσετε με την εθνική μπανανίας. Αν θέλατε γατάκια που δουλεύουν με χαρτάκια να παίρνατε τον συγκάτοικο. Ave!
ποσο μπροστα εισαι ρε paokcure  :headbang:
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline inkas4

• Αποστολή
  • **
« Reply #297 on: July 22, 2010, 20:03:50 »
xxxxxxxxxxx

όχι παράθεση του προηγούμενου πόστ

πολυ σωστος σε ολα...
« Last Edit: July 22, 2010, 20:08:53 by Capricorn »
ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΜΟΝΟ Π.Α.Ο.Κ.

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #298 on: July 22, 2010, 20:11:04 »
Την άμοιβή σου για τα δεδουλευμένα και στο καλό! Και πολύ ασχοληθήκαμε.
Ο χρόνος μας πιέζει αφόρητα. 

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #299 on: July 22, 2010, 20:13:38 »
ακομα δεν εχει ανακοινωθει, κ το ενδεχομενο που εγραψε ο μπιβ γινεται πιο πιθανο οσο αργει να τελειωσει η υποθεση...

δε ξερω ποιο θα ναι χειροτερο ξεφτιλικι, η προσληψη δερμπιτζακη, η να παρει η παε πισω την αποφαση, επειδη καταλαβε (αργα) οτι πρεπει να το χρυσοπληρωσει....