Ερθει δεν ερθει ο σαλπιγγιδης θα παρω διαρκειας. Το ξεκαθαριζω αυτο. Τελος.
Αν ερθει θα με πληγωσει η διοικηση για τους λογους που εχω πει δεκαδες φορες στο γνωστο τοπικ. Βεβαια πιο πολυ θα με εχουν απογοητευσει η πλειοψηφεια, οπως επισης εχω ξαναπει. Οτι θα αισθανομαι κομματακι μαλακας που ενα μερος του μισθου του σαλπιγγιδη θα βγαινει απο την τσεπη μου, ΠΑΛΙ, ειναι κατι που που με προβληματισε αρκετα. Τελικα ομως αποφασισα πως δεν μπορω να κοψω το γηπεδο, δε γινεται με τιποτα. Την καρδια πετρα λοιπον -που λεει και ο Κιουρ- θα κανω.
Οι τιμες ειναι σταθερες με περυσι. Αυτο στις σημερινες συνθηκες ισοδυναμει με αυξηση, αφου η αγοραστικη δυναμη ολων μας επεσε μεσα σ΄αυτη την κριση που περναμε. Απο την αλλη η διοικηση με αυξηση του ΦΠΑ, με αυξηση του φορου των αθλητων σε 40%, με το ανοιγμα των 2,5 εκατομμυριων, με την αυξηση του μπατζετ που πιεζεται να κανει, επρεπε να παρει μια δυσκολη αποφαση. Για μενα πηρε την καλυτερη και συμφεροτερη προς τον κοσμο που θα μπορουσε να παρει.
Και τωρα θα σας ξερανω! δεν θα παρω εισητηριο διαρκειας φετος!
Εννοω στη Θυρα 5, γιατι και μενα μου τον ακουμπησε η οικονομικη κριση, δεν εχω φραγκο! Ας ελπισω να καταφερω να παρω στη Θυρα 7 τουλαχιστον. Αλλιως μεμονωμενα εισητηρια σε επιλεγμενα παιχνιδια.

Εκτος αν μου κατσει κανα λαχειο.

Ειναι κριμα ρε πουστη μου να κουνησουμε σεντονι και να μην εχω λεφτα να παω σε ενα Ανφηλντ ας πουμε η σε καποιο Γερμανικο. Τοσα χρονια το περιμενα πως και πως και τωρα ειμαι ταπι, και φανταζομαι οτι σε παρομοια κατασταση θα ειναι και αλλα αδερφια.Και νομιζω οτι φετος γενικα τα εισητηρια μας θα ειναι πεσμενα οπως και ολων των ομαδων.