Author Topic: Εισιτήρια Διαρκείας 2010-2011  (Read 16662 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2010-2011
« Reply #20 on: May 17, 2010, 22:29:34 »
Και να την αφησουν ξανα οταν δεν μπαινει η μπαλα στα διχτυα, ο ΠΑΟΚ βγαινει 4ος η φυγει ο Ζαγορακης

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #21 on: May 17, 2010, 23:11:45 »
και να αφήσουν το κινητό και το σποράκι στη θέση τους επίσης..μονο την γκόμενα να πάρουν φεύγωντας.

fatal_invasion

• Guest
« Reply #22 on: May 17, 2010, 23:16:53 »
και την γκόμενα να αφήσουν :o

chiltsid

• Guest
« Reply #23 on: May 18, 2010, 00:32:44 »
Φίλε για μένα όπως τη βλέπει ο καθένας. ;D ;D ;D

Offline polman

• Αποστολή
  • **
« Reply #24 on: May 18, 2010, 04:39:55 »
Αστείοτητες μου ακόγοντε εμένα αυτά για μη αγορά διάρκειας.

Αγόρασα διαρκείας φέτος και δεν κατάφερα λόγω οικονομικών να πάω μια φορά Τούμπα φέτος. Που άνετα αυτά τα λεφτά θα μπορούσα να τα είχα κρατήσει για να καλύψω τα έξοδα ενός ταξιδιού, να βγάλω και εγώ τα γούστα μου.

Το διαρκείας θα το πάρω γιατί το νιώθω υποχρέωση σας ΠΑΟΚτσης, γιατί ξέρω ότι η ομάδα μου στηρίζετε αποκλειστικά στον κόσμο τους.
Γιατί αν δεν βοηθήσω με τον οβολό μου δεν νιώθω ότι έχω το δικαίωμα να κάνω οποιαδήποτε κριτική σε διοίκηση και παίκτες.

oooooooo PAOKara exo trela...

Dimitris69

• Guest
« Reply #25 on: May 18, 2010, 06:27:57 »
Τελικα φαινεται οι μονοι ΤΕΛΕΙΟΙ ειμαστε εμεις και κανενας αλλος! Ξαφνικα μετα απο 3 χρονια μεγαλων αλλαγων στον ΠΑΟΚ θα μιλησουμε (καποιοι) εναντιον της διοικησης επειδη φερνει τον Σαλπι.

Ακυρωνουμε ολα τα αλλα, και γινομαστε κριτες, επικριτες και κατακριτες τους λες και η κινηση να ερθει ο Σαλπι ακυρωνει οτι αλλο εχει κανει εως τωρα η διοικηση. ΝΑΙ με τα λαθη της, και τις ανασφαλειες της.

Ο ΠΑΟΚ δεν ειναι ο Σαλπι ουτε ο ερχομος του θα αμαυρωσει οτι εχει κανει μεχρι τωρα αυτη η διοικηση.
Εγω θα παρω διαρκειας και θα τους υποστηριζω με ολες μου τις δυναμεις. Και τους αναγνωριζω το δικαιωμα να κανουν τα λαθη τους....τους ευχαριστω για οτι εχουν κανει μεχρι τωρα.

ΑΥΤΑ

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #26 on: May 18, 2010, 08:18:22 »
Ο καθενας ας πραξει κατα συνειδηση.Αλλα το να μη βοηθας τον GARSIA,τον IVIC, τον VIERINIA και ολα τα αλλα παιδια που ματωνουν εμπρακτα τη φανελα μας δεν ειναι προδοσια αδερφια?

ΟΧΙ δεν είναι προδοσία. Και να σε πω και γιατί? Τα διαρκείας ούτος η άλλος θα πουληθούν, έτσι δεν είναι?
Δόξα τον Θεό ο λαός του "παοκ" είναι μεγάλος και θα το αποδείξει, πόσο ΤΩΡΑ μάλλον που βγαίνω και τζαμπιολί.

Στα αρχίδια τους εκεί στην διοίκηση ΠΟΙΟΙ θα τα πάρουν, απλά ΝΑ τα πάρουν....(που ΘΑ τα πάρουν)
Εγώ ξέρω ότι την θέση του διαρκείας μου όλο και κάποιος άλλος θα την πάρει,
τι ρόλο παίζει λοιπόν από ποιον θα σκάσει το πακέτο? Αφού θα σκάσει! Απλά τα πράγματα....

ΚΑΙ δεν νιώθω προδοσία Garcia, Ivic, Vierinha,
ΚΑΙ έχω την συνείδηση μου καθαρή, το κούτελο μου (για μένα) καθαρό
ΚΑΙ με περισσεύουν χρήματα για διαρκείας σε άλλα αθλήματα.
1+1=2

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #27 on: May 18, 2010, 11:59:22 »
Ειναι σημαντικο μερος το οικονομικο και συμμεριζομαι την αποψη σου.ΑΛΛΑ η φωνη σου ,η φωνη μου,η τρελα σου ,η τρελα μου θα λειψουν στην ομαδα.Η παρουσια μας θα λειψει.Αυτο εννοουσα πρωτιστως βοηθεια προς την ομαδα.Τι να τους κανω του πανηγυρτζηδες που στην πρωτη στραβη θα την κανουν?Anyway ,ελπιζω στο θεο της μπαλας να μην μας  εγκαταλειψει τωρα που ο οριζοντας φαινεται καθαρος και γεματος χαρες.
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #28 on: May 18, 2010, 12:51:38 »
Κοιτα να δεις, που με την υπαρχουσα οικονομικη κατασταση λογικα θα εχουμε μειωση στα διαρκειας. Και τοτε καποιοι θα μιλανε, για απαντηση του κοσμου στα λαθη της διοικησης.

Δεν ειναι αναγκη να απαντηστε σε αυτο. Το ποσταρω, γιατι αυτο το σκεπτικο θα το διαβασω σιγουρα αρχες Αυγουστου. Και θελω να εχω κατι να κανω quote.

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #29 on: May 18, 2010, 13:05:47 »
Ειναι σημαντικο μερος το οικονομικο και συμμεριζομαι την αποψη σου.
και δυστυχώς όπως φαίνεται, για μερικούς είναι το ΠΟΙΟ σημαντικό μέρος....
(είμαι απόλυτα σίγουρος ότι διάβασες ανάμεσα στις γραμμές)

ΑΛΛΑ η φωνη σου ,η φωνη μου,η τρελα σου ,η τρελα μου θα λειψουν στην ομαδα.Η παρουσια μας θα λειψει.
Αυτο εννοουσα πρωτιστως βοηθεια προς την ομαδα.
Τι να τους κανω του πανηγυρτζηδες που στην πρωτη στραβη θα την κανουν?
Αυτό ελπίζω να είναι το πάθημα που θα γίνει μάθημα, αν όντως γίνουν έτσι τα πράγματα,
είναι το θέμα που θα τσούξει όλους αυτούς τους μερικούς που με με έφεραν στο σημείο να θυσιάσω την θέση του διαρκειας μου....
Άλλοι θα πουν βρε άντε γαμήσου ρε Μπίλλυ (και κάθε Μπίλλης που θα πράξει το ίδιο με εμένα), ανάγκη δεν σε έχει κανένας, δεν γουστάρεις άλλο, τσακίσου άδειασε την θέση σου σε κάποιον άλλον..... άλλοι πάλι θα σκεφτούν περίπου αυτά που έγραψες....
Όσο ηλίθιο, κακό, αντίθετο με την (νυν) πλατιά μάζα και να ακούγεται, ΕΥΧΟΜΑΙ να φτάσουν οι μερικοί έστω και κρυφά μέσα τους στο σημείο να σκεφτούν: μήπως τελικά κάναμε μαλακία? Αλλα έως τότε.....
Και όταν όπως λες την κάνουν πάλι οι πανηγυρτζήδες, εδώ θα είμαι να ξανά αγοράσω διαρκείας....

ΥΓ1: κοίτα να δείς τζώρτζη, ότι κι εγώ είμουνα σίγουρος ότι κάποιος θα σκεφτεί αυτό που είπες.
ΥΓ2: δηλαδή με πόση πτώση θα ήσουνα πεπεισμένος ότι υπήρξε αντίδραση του κόσμου?
       Γιατί άλλοι θα το βαφτίσουν απάντηση του κόσμου και άλλοι οικονομική κρίση....

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #30 on: May 18, 2010, 13:16:06 »
Αν κοψουμε λιγοτερα διαρκειας και δεν μπορει να καλυφθει το μπατζετ να βγουμε να το γιορτασουμε.
ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ !

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #31 on: May 18, 2010, 13:16:43 »
Κοιτα να δεις, που με την υπαρχουσα οικονομικη κατασταση λογικα θα εχουμε μειωση στα διαρκειας. Και τοτε καποιοι θα μιλανε, για απαντηση του κοσμου στα λαθη της διοικησης.

Δεν ειναι αναγκη να απαντηστε σε αυτο. Το ποσταρω, γιατι αυτο το σκεπτικο θα το διαβασω σιγουρα αρχες Αυγουστου. Και θελω να εχω κατι να κανω quote.

Δηλαδή είναι φύσει αδύνατον να υπάρχουν στεναχωρημένοι κάτοχοι διαρκείας που δε θ ανανεώσουν.....Φταίει η οικονομικη κρίση που εικάζεται οτι η ΠΑΕ , σε εποχές ισχνών αγελάδων ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΦΥΡΙΧΤΡΕΣ να μας ενημερώσουν, ετοιμάζεται να δώσει 700 χιλιάρικα στον απεχθέστερο νάνο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου...Μερικοί αρνείστε να δείτε την πραγματικότητα. Ωραία πορεία με κλειστά μάτια και αυτιά...

Αλλα μάλλον αυτοί που δεν τον θέλουν ούτε ζωγραφιστό έμπαιναν κούτρα, γι αυτό δε θα επηρεαστούν τα διαρκείας...

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #32 on: May 18, 2010, 13:23:41 »
Αν κοψουμε λιγοτερα διαρκειας και δεν μπορει να καλυφθει το μπατζετ να βγουμε να το γιορτασουμε.
ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ !

έλα ρε μην γινόμαστε γελοίοι τώρα, και στο λέω με όλο μου το θάρρος γιατί έχουμε και κάποια χρονάκια εδώ μέσα! ούτε θα το γιορτάσουμε και ούτε θα πούμε δικαιωθήκαμε.... άλλωστε όπως είπα και ποιο πάνω το θέμα είναι ότι οι λίγοι γραφικοί σαν κι εμένα που λόγου έλευσης κοντού δεν θα πάρουμε διαρκείας θα υπερκαλυφθούν από τους μυριάδες που περιμένουν πως και πως να πάρουν διαρκείας.... βασικά και χάρη τους κάνουμε.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #33 on: May 18, 2010, 13:27:19 »
Αδερφε οπως το ερμηνευει κανεις. Ειλικρινα σου μιλαω τωρα.
Το εγραψα σε μια ερωτηση του bagos1 το γραφω και εδω.
Ειχαμε σημαντικη μειωση στα εισιτηρια των πλευ οφ σε σχεση με περσι. Εσυ πως το μεταφραζεις αυτο; Αντιπολιτευτικη αντιδραση;

85.109 περσι
72.824 φετος

@ Billy
 Περασαν τα χρονια, που θα μαλωνα μαζι σου ;D. Το ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ δεν παει σε εσενα, γιατι ξερω πως σκεφτεσαι. Για αλλους ειμαι σιγουρος, οτι θα νιωσουν δικαιωση.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #34 on: May 18, 2010, 13:29:29 »
ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ !

έλα ρε μην γινόμαστε γελοίοι τώρα, και στο λέω με όλο μου το θάρρος γιατί έχουμε και κάποια χρονάκια εδώ μέσα! ούτε θα το γιορτάσουμε και ούτε θα πούμε δικαιωθήκαμε.... άλλωστε όπως είπα και ποιο πάνω το θέμα είναι ότι οι λίγοι γραφικοί σαν κι εμένα που λόγου έλευσης κοντού δεν θα πάρουμε διαρκείας θα υπερκαλυφθούν από τους μυριάδες που περιμένουν πως και πως να πάρουν διαρκείας.... βασικά και χάρη τους κάνουμε.

Με αυτην την λογικη ρε Μπιλι δεν συναινεις ομως σε μια Τουμπα η οποια θα 'κυβερναται' οπαδικα απο πανυγηρτζηδες? Απο τυχαρπαστους που γινονται ΠΑΟΚ και πανε γηπεδο γιατι ο ΠΑΟΚ θα ειναι κατι τρεντυ στην Θεσσαλονικη?
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #35 on: May 18, 2010, 13:30:42 »
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ....ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ? ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ? ΓΤ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ?ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΕ? ΑΛΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΥΝ. ΜΗΠΩΣ ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΟΙ? ΒΑΖΕΛΟΙ?

ΕΛΑ ΜΟΥΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ.....

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #36 on: May 18, 2010, 13:35:18 »
Οχι αλλα νομιζουμε πως υπαρχουν ατομα, που εχουν βαλει στοχο την διοικηση για τους χ λογους (σωστους η οχι δεν τους κρινω). Αποδειξη για αυτους οτι τελικα εχουν δικιο,θα θεωρησουν την μειωση στη ζητηση των διαρκειας. Εχω αδικο σε αυτο;

Αν ναι, τοτε ειλικρινα συγγνωμη.

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #37 on: May 18, 2010, 13:42:27 »
Φιλε Georgie, δε σε θεωρώ κακεντρεχή άνθρωπο, αλλά παρασύρεσαι ρε μαν χωρίς λόγο σε στενωπούς άγνωστους για ΠΑΟΚτσήδες. Δλδ είναι δυνατόν να βγούνε ΠΑΟΚτσήδες να πανηγυρίζουν για την μείωση διάθεσης των διαρκείας?
ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, το μαχαίρι κ το καρπούζι στη διοίκηση πέφτει αδερφέ. Ας τελειώσει αυτό το επαίσχυντο μεταγραφικό γαιτανάκι, ας κρατήσει τις ίδιες πάνω κάτω τιμές (π.χ. εμένα δεν θα με χαλούσε να αυξήσει τις τιμές στην 1 και στα booth κατα 30% κ να κρατήσει τις άλλες ως έχουν) και θα δούμε αν δεν εξαφανιστούν όλα εν ριπή...Ο ΠΑΟΚτσης ακόμα κ σε κρίση, θα πάθει κρίση υστερίας, αλλά τα φράγκα στη διοίκηση που τον κρατά υπερήφανο θα τα δώσει. Στο χέρι τους είναι ακόμα να κάνουν μια κίνηση ματ και να κρατήσουν τον κόσμο καυλωμένο.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #38 on: May 18, 2010, 13:44:18 »
εγώ θέλω να μιλήσουμε λίγο για κάτι που έγραψε ένα παλικάρι παραπάνω..
ναι ok συμφωνούμε οι περισσότεροι ότι η επιστροφή του κοντού είναι μεγάλο λάθος...
αλλα γιατί στεκόμαστε όλοι στο λάθος αυτό και δεν θα πάρουμε διαρκειας και δεν κοιτάμε τα upooipa 100 καλά που έχουν γίνει και πρέπει να μας οδηγήσουν στο να πάρουμε διαρκειας...
ναι ok λάθος η επιστροφή αλλα έχουμε άλλους 1000 λόγους για να πάρουμε
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #39 on: May 18, 2010, 13:49:54 »
ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ !

Με αυτην την λογικη ρε Μπιλι δεν συναινεις ομως σε μια Τουμπα η οποια θα 'κυβερναται' οπαδικα απο πανυγηρτζηδες? Απο τυχαρπαστους που γινονται ΠΑΟΚ και πανε γηπεδο γιατι ο ΠΑΟΚ θα ειναι κατι τρεντυ στην Θεσσαλονικη?

Δεν νομίζω Gkaz, λίγοι γραφικοί είμαστε ούτος ή άλλος....

Σπίνο, σ'αυτό που ρωτάς θα παραθέσω αυτό που έγραψα και ποιό πάνω:
(ΕΓΩ τουλάχιστον αυτό έχω να απαντήσω)

Ειναι σημαντικο μερος το οικονομικο και συμμεριζομαι την αποψη σου.
και δυστυχώς όπως φαίνεται, για μερικούς είναι το ΠΟΙΟ σημαντικό μέρος....
(είμαι απόλυτα σίγουρος ότι διάβασες ανάμεσα στις γραμμές)

Ο καθενας ας πραξει κατα συνειδηση.Αλλα το να μη βοηθας τον GARSIA,τον IVIC, τον VIERINIA και ολα τα αλλα παιδια που ματωνουν εμπρακτα τη φανελα μας δεν ειναι προδοσια αδερφια?

ΟΧΙ δεν είναι προδοσία. Και να σε πω και γιατί? Τα διαρκείας ούτος η άλλος θα πουληθούν, έτσι δεν είναι?
Δόξα τον Θεό ο λαός του "παοκ" είναι μεγάλος και θα το αποδείξει, πόσο ΤΩΡΑ μάλλον που βγαίνω και τζαμπιολί.

Στα αρχίδια τους εκεί στην διοίκηση ΠΟΙΟΙ θα τα πάρουν, απλά ΝΑ τα πάρουν....(που ΘΑ τα πάρουν)
Εγώ ξέρω ότι την θέση του διαρκείας μου όλο και κάποιος άλλος θα την πάρει,
τι ρόλο παίζει λοιπόν από ποιον θα σκάσει το πακέτο? Αφού θα σκάσει! Απλά τα πράγματα....

ΚΑΙ δεν νιώθω προδοσία Garcia, Ivic, Vierinha,
ΚΑΙ έχω την συνείδηση μου καθαρή, το κούτελο μου (για μένα) καθαρό
ΚΑΙ με περισσεύουν χρήματα για διαρκείας σε άλλα αθλήματα.
1+1=2