Author Topic: Εισιτήρια Διαρκείας 2010-2011  (Read 16616 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline NewOrder

• Αποστολή
  • **
Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2010-2011
« Reply #100 on: May 28, 2010, 17:46:43 »
Εεεε ρε πούστη, να το δω κι αυτό να γίνεται, να γυρίσει δηλαδή, να ζητήσει συγγνώμη και μετά όλα μέλι-γάλα και δε θέλω ΤΙΠΟΤΑ άλλο  :D  :D
Αν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα όμως δε νομίζω να έχει πρόβλημα να το κάνει, για μένα μια πρώτη συγγνώμη είναι το γεγονός και μόνο ότι γυρίζει, και ο τρόπος που γυρίζει... Τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν, θα υπάρξει χρόνος.

Και για να μείνουμε και στο topic, αν μέχρι 2 Ιουλίου έχουμε κοντά 15.000 διαρκείας νομίζω θα'μαστε καλά! (και είμαι μετριοπαθής).

Πρόβλεψη/ευχή/προφητεία: Ας ξεκινήσει στραβά η μεταγραφική περίοδος και η περίοδος προετοιμασίας, αλλά ας στρώσει στη συνέχεια. Άλλωστε από χρονιές που ξεκίνησαν με 'προσδοκίες', με 'στρωμένη ομάδα', με 'σίγουρο πρωταθλητισμό' έχουμε χορτάσει. Δε μας βγαίνουν, πιο συχνά μας βγαίνουν οι χρονιές με χαμηλές προσδοκίες!
Choose your future, choose life
(looking ahead, the day you die) - Pt2

papas4

• Guest
« Reply #101 on: May 28, 2010, 19:44:38 »
ντου στα δειαρκειας!επιβαλλεται η εξαφανιση τους,γιατι του χρονου τα γουστα μες τα γηπεδα θα ναι πιο τρελλα και πιο μεγαλα!

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #102 on: May 28, 2010, 21:35:17 »
Εισιτήρια Διαρκείας περιόδου 2010-2011

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 31/05/2010 αρχίζει  η πώληση εισιτηρίων διαρκείας για την  αγωνιστική περίοδο 2010-2011 από τα γραφεία του γηπέδου Τούμπας και από το Internet μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Επισημαίνεται ότι θα εκδοθούν έως 21.100 εισιτήρια διαρκείας.

Νομίζω πως θα έπρεπε να εκδοθουν λιγότερα.
καταννοώ τις ανάγκες για εσοδα απο τα διαρκείας αλλα αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι τη νεα σεζόν να μην υπαρξει το παραμικρό πρόβλημα για τη φιλοξενεία άλλων οπαδών.
Πιστεύω πως δε θα επρεπε να εκδοθούν πανω απο 18 χιλ, ώστε να έχουμε τη δυνατότητα να φιλοξενούμε ανετα 2 με 3 χιλ αποδούς και παράλληλα να βγαίνουν στα εκδοτήρια αρκετά εισιτήρια. Δε θα μου άρεσε σε ντερμπι να προβάλλεται ως πρόβλημα ο μεγάλος αριθμός εισιτηρίων διαρκείας, κμαι αν εν τέλει φιλοξενηθούν αντιπάλοι να μην βγει ούτε ενα στα εκδοτήρια.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #103 on: May 28, 2010, 21:37:49 »

Οι τιμες ειναι σταθερες με περυσι. Αυτο στις σημερινες συνθηκες ισοδυναμει με αυξηση, αφου η αγοραστικη δυναμη ολων μας επεσε μεσα σ΄αυτη την κριση που περναμε. Απο την αλλη η διοικηση με αυξηση του ΦΠΑ, με αυξηση του φορου των αθλητων σε 40%, με το ανοιγμα των 2,5 εκατομμυριων, με την αυξηση του μπατζετ που πιεζεται να κανει, επρεπε να παρει μια δυσκολη αποφαση. Για μενα πηρε την καλυτερη και συμφεροτερη προς τον κοσμο που θα μπορουσε να παρει.

northeagle_4

• Guest
« Reply #104 on: May 28, 2010, 21:41:34 »
Και πιο ΠΑΟΚσακι θα κοψεις απο τις ανανεωσεις ομως ρε Σπαρτιατη ? δλδ αντε παρτε οι 18.000 και οι υπολοιποι στα @@ μας ?
  Το θεμα με τις μετακινησεις 9 στις 10 ηταν αλλου και οχι στον αριθμο των διαρκειας.Τελευταιο εναμιση χρονο απαγορευοταν οι μετακινησεις και οταν επιτρεποταν μια τα λικια παιζαν επικοινωνιακα παιχνιδια,μια οι μπατσοι ζητουσαν να κλεισεις ολοκληρη θυρα και σε αλλη μια περιπτωση η παε μας σε συνδιασμο με τα ανωτερο μαλακιστηκε.
  Και του χρονου εσι θα παει,θα εχουμε 5 αγωνιστικες μετακινησεις μολις γινει το πρωτο μπραφ απαγορευση κλασσικα,ελλαδα εισαι.Δυστυχως βλεπω πολυ χλωμο εκτος τελικου κυπελλου σε ντερμπυ να εχουμε αντιπαλους στο πεταλο.....αλλαξανε οι καιροι και καταστασεις.ρεαλιστης-4-

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #105 on: May 28, 2010, 23:04:57 »
Πάντως north θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον ο αριθμός που θα φτάσουν τα φετινά διαρκείας. Θα έχει πιστεύω αρκετά ΠΑΟΚτσάκια που δε θα ανανεώσουν. Όχι βέβαια για τον κοντό, τον Δερμιτζάκη ή το Ζαγοράκη, αλλά για το σκληρό λόγο που αναφέρθηκε ο Homo. Ήδη στα πλέη οφφς είχαμε μειώσεις στις ανανεώσεις, και δοθέντος ότι κάθε μέρα που περνάει και δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει, ή μάλλον στους περισσότερους από εμάς κάθε μέρα ξημερώνει και χειρότερα, προβλέπω ότι σίγουρα αρκετός κόσμος δε θα ανανεώσει, με μεγάλο πόνο καρδιάς
 λόγω οικονομικής αδυναμίας.
Ξέρει κανείς γιατί διώχνουν τον κόσμο από μέρος της Θ2 "λόγω εργασιών", ΧΩΡΙΣ να του δίνουν τη δυνατότητα να ανανεώσει και τον στέλνουν να βρει θέση μόνο σε άλλες θύρες; Τι παίζεται με τις επίμαχες θέσεις της 2 και δεν ανανεώνονται; Μήπως γίνει τίποτα κουλό λόγω ΟΥΕΦΑ για θέσεις φιλοξενούμενων; Αλλά αυτά στην 8 δεν πρέπει να γίνουν;
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

northeagle_4

• Guest
« Reply #106 on: May 28, 2010, 23:54:35 »
Κοφ εχεις δικαιο για την οικονομικη στενοτητα αλλα αυτη προυπηρχε και εστω και 1 ενδεχομενονα υπαρχει να μεινουν 1000 ΠΑΟΚσηδες εκτος θα ειναι αδικια για μενα.Θα δουμε πως θα πανε οι πωλησεις ο ΠΑΟΚσης αλλωτε παει κοντρα στις δυσκολιες παντα.

stef

• Guest
« Reply #107 on: May 28, 2010, 23:57:57 »
Παιδιά εγώ ήδη είμαι έτοιμος για ανανέωση...
Ήδη 2 εβδομάδες μακριά Τούμπας με πιάνουν σύνδρομα στέρησης...;D ;D ;D

Για να μην με θεωρήσετε πάντως και ούφο (σε σχέση με την πλειοψηφία των μυνημάτων που διαβάζω σε αυτό το συγκεκριμένο forum) καταλαβαίνω την στεναχώρια, τον προβληματισμό ή και την αντίδραση μερικών αλλά με τίποτα δεν δέχομαι κάποιος που είναι πιο ήπιο τόνων να θεωρείται λιγότερο περήφανος ή αγωνιστής ή ότιδήποτε άλλο που κάποιοι το έχουν πάρει εργολαβία όπως φαίνεται  εδώ μέσα...

ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΕΣ ΘΥΣΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΜΑΣ, ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑ 3 ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΔΑ ΦΩΣ... ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΥΣΤΕΡΕΙ ΣΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ (όπως και στα κέντρα αποφάσεων και σε θέματα επικοινωνίας κ.λ.π..) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Π.Α.Ο.Κ. (20 και βάλε χρόνια δεν το πίστευα, το είχα ξεχάσει, είχα ευνουχιστεί ως οπαδός και κατα επέκταση ως ομάδα).
ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ... ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΛΟΝΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΩ.

p.s.: 20 και βάλε γαμημένα χρόνια έκανα να ξανακούσω το σύνθημα "...και σε 5-6 εβομάδες θα είμαστε στε στε πρωταθλητές".... 20 χρόνια...!!
15 χρονών σπόρος ήμουν τότε ...36 χρονών μαντράχαλος είμαι τώρα. Δεν αξίζει η νέα γενειά να περάσει τα ίδια...
« Last Edit: May 29, 2010, 00:27:56 by stef »

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #108 on: May 29, 2010, 00:16:39 »
Συγχαρητήρια στην ΠΑΕ που έκανε το μόνο σωστό, να διατηρήσει τις τιμές στα ίδια επίπεδα με τα περσινά, αποδεικνύοντας πως δεν ζει μέσα σε γυάλα και καταλαβαίνει τι γίνεται στην κοινωνία όλη, που μας έχουν ρουφήξει το αίμα.
Την ίδια ώρα που κάτι χοντροζάβλακες που δεν έχουν πληρώσει εισιτήριο ποτέ, έβγαιναν με ύφος χιλίων καρδιναλίων στο μικρόφωνο που χρησιμοποιούν και για δονητή στα διαλλείματα, να σκούζουν για αυξήσεις. Φαίνεται έχουν σκοπό να ζητήσουν αύξηση στο χαρτζηλίκι από την ΠΑΕ για την επικοινωνιακή προστασία που της παρέχουν και είχαν αγωνία να έχει η ΠΑΕ να τους δώσει.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
« Reply #109 on: May 29, 2010, 00:40:09 »
Èá ìðïñïýóáí íá âãÜëïõí ìéá ùñáéüôáôç áíáêïéíþóç  ïðïý  íá ôåêìçñéþíïõí ìå åðé÷åéñÞìáôá ôçí öåôéíÞ ôéìïëéáãéáêç ðïëéôéêÞ..

ÎÝñåôå   ÷ñåéáæüìáóôå ðåñéóóüôåñá ëåöôÜ öÝôïò!!!
ÐÝñóé Þôáí Ýôóé  äéüôé äåí îÝñáìå áí èá ðáßîïõìå 2 ìáôò óôçí ôïýìðá ..öÝôïò ôï îÝñïõìå..!!  êáé üôé Üëëï èÝëïõí ôÝëïò ðÜíôùí   ... ãéáôß åðé÷åéñÞìáôá  Ý÷ïõí.

Ïýôå ãÜôá ïýôå æçìéÜ    ðÜù óôïß÷çìá   üôé  äåí èá áó÷ïëïýìáóôáí êáí…

ÁëëÜ åßðáìå ôï ðñüâëçìá  åßíáé åðéêïéíùíéáêü
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #110 on: May 31, 2010, 12:54:17 »
Ήδη στα πλέη οφφς είχαμε μειώσεις στις ανανεώσεις,

kofalalos4, σε αυτες τις μειωσεις νομιζω οτι πρεπει να συνυπολογισουμε και αυτους που ειχαν διαρκειας και μενουν εκτος θεσ/νικης η ακομα και εξωτερικο. Περιπτωσεις δηλαδη που το διαρκειας αγοραζεται για ενισχυση οικονομικη κυριως, κι επειτα ως φυσικη παρουσια στο γηπεδο.

Συμφωνω βεβαια με τα υπολοιπα, απλα θεωρω οτι στα μινι διαρκειας των πλευ οφ πολλοι ισως να διαλεξαν αγωνα, πχ εναν με γαυρο, η χανουμι, ή 2 αναλογως. Θα ηταν ιδιαιτερα δαπανηρο να πληρωσεις και το μινι διαρκειας και τα μεταφορικα σου, συν οτι αλλο χαλασεις για 3 ματς μεσα σε 2 βδομαδες.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

zagorakis

• Guest
« Reply #111 on: May 31, 2010, 22:50:21 »
Πρώτη μέρα 301 καρτελάκια διαρκείας 

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #112 on: June 01, 2010, 11:36:23 »
μετα την πουστια με τον οπαπ ανεβαστε τα.. +10 γιουρο στις φθηνες και +20 γιουρια στις ακριβες
ποιος δεν θα τα δωσει με την καρδια του;

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #113 on: June 01, 2010, 12:49:11 »
εγω παντος ελεγα να μην παρω φετος,αλλα τωρα θα παρω!!! :kapnos:
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #114 on: June 01, 2010, 12:51:14 »
εγω το αναποδο
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
« Reply #115 on: June 01, 2010, 14:31:04 »
Εγω το διαρκειας μου θα το παρω ανεξαρτητα αν δεν συνφωνω με χειρισμους της ΠΑΕ. Εχω να δω τον ΠΑΟΚ στην Ελλαδα κατι χρονια οποτε αντι για την φωνη μου αγοραζω το διαρκειας μου τα τελευταια χρονια.

Οποιοι ζουνε εξω καταλαβαινουν.

Ειναι αληθεια οτι δεν συμπεριλαμβανεται στο διαρκειας το ματς για τον 3ο προκριματικο, αν περασουμε, για το Τσου Λου?

ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #116 on: June 01, 2010, 14:36:31 »
μετα την πουστια με τον οπαπ ανεβαστε τα.. +10 γιουρο στις φθηνες και +20 γιουρια στις ακριβες
ποιος δεν θα τα δωσει με την καρδια του;
πολλοι

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #117 on: June 01, 2010, 14:39:48 »
Ειναι αληθεια οτι δεν συμπεριλαμβανεται στο διαρκειας το ματς για τον 3ο προκριματικο, αν περασουμε, για το Τσου Λου?
ναι

μπαμπη δεν το πιστευω αυτο, ελαχιστοι για μενα..για το σπιτι σου θα ειναι τα χρηματα

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #118 on: June 01, 2010, 14:43:58 »
Το οποιο το εχουνε γραμμενο στα αρχιδια τους αυτοι που πανε ΙΡΑΝ-Καμποτζη-Αφγανισταν.Γιατι αν δεν το ειχαν θα ειχαν και τα αρχιδια να βγουνε πρωτοι και να πουνε ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ ΕΓΩ ΕΦΑΓΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΕΓΩ ΠΡΩΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΩ.Και οχι παππαδες ο μεγαλος λαος του ΠΑΟΚ στο συνολο του κτλ κτλ.Πρωτοι αυτοι αλλα ............

Offline INXS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #119 on: June 02, 2010, 05:26:42 »
Δευτερη μερα 514 εισιτηρια διαρκειας