Παιδιά εγώ ήδη είμαι έτοιμος για ανανέωση...
Ήδη 2 εβδομάδες μακριά Τούμπας με πιάνουν σύνδρομα στέρησης...

Για να μην με θεωρήσετε πάντως και ούφο (σε σχέση με την πλειοψηφία των μυνημάτων που διαβάζω σε αυτό το συγκεκριμένο forum) καταλαβαίνω την στεναχώρια, τον προβληματισμό ή και την αντίδραση μερικών αλλά με τίποτα δεν δέχομαι κάποιος που είναι πιο ήπιο τόνων να θεωρείται λιγότερο περήφανος ή αγωνιστής ή ότιδήποτε άλλο που κάποιοι το έχουν πάρει εργολαβία όπως φαίνεται εδώ μέσα...
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ... ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΣΕΣ ΘΥΣΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΜΑΣ, ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΣΤΑ 3 ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΔΑ ΦΩΣ... ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΝΑΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΥΣΤΕΡΕΙ ΣΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ (όπως και στα κέντρα αποφάσεων και σε θέματα επικοινωνίας κ.λ.π..) ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Π.Α.Ο.Κ. (20 και βάλε χρόνια δεν το πίστευα, το είχα ξεχάσει, είχα ευνουχιστεί ως οπαδός και κατα επέκταση ως ομάδα).
ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ... ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΩ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΟΛΟΝΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΩ.
p.s.: 20 και βάλε γαμημένα χρόνια έκανα να ξανακούσω το σύνθημα "...και σε 5-6 εβομάδες θα είμαστε στε στε πρωταθλητές".... 20 χρόνια...!!
15 χρονών σπόρος ήμουν τότε ...36 χρονών μαντράχαλος είμαι τώρα. Δεν αξίζει η νέα γενειά να περάσει τα ίδια...