Εγώ πάντως το βλέπω εντελώς διαφορετικά, και μαγκιά του που το έκανε, και καμιά κοροιδία... Η ομάδα χρειάζεται χρήμα, έχει μπει ήδη μέσα, είτε αυξήσει διαρκείας, είτε πουλήσει παίχτη είτε φέρει Σαλπιγγίδη είτε 'ρίξει' τα συμβόλαια εσείς θα γκρινίαζετε, ΟΠΟΤΕ...
Κρατάει το διαρκείας στην ίδια τιμή με πέρσι, αν εσύ έχεις τόσο μεγάλο οικονομικό πρόβλημα μη δώσεις τα +20-25Ε και μην έρθεις στο ένα προκριματικό (ή αν είσαι εκτός πόλης/χώρας επίσης).
Και αν σε ενοχλεί τόσο πολύ η ηθική κατρακύλα που έχει πάρει αυτή η ομάδα τότε μην πάρεις διαρκέιας, κράτησέ τα να πηγαίνεις στα εκτός έδρας, να 'βγάλεις' και το ΠΑΟΚόμετρο να γράφει χιλιόμετρα και να κράζεις απο κει διοίκηση-προπονητή-παίχτες-συνοπαδούς.
Είδατε, για όλα υπάρχει λύση τελικά.
............οχι χαρακτηρισμους σε αλλα μελη.............δεν μπορουμε να γραψουμε τιποτα εδω μεσα,αμεσως θα ρθει η ταμπελα,τωρα γκρινιάρης έγινα,μεθαυριο,πρεζακι!
εσας μπορει να μην σας πειράζει,αλλα εμενα με πειραζει να μου λενε ψεματα μεσα στα μουτρα μου!
200 ευρω εκανε πέρυσι το διαρκειας μαζι με τα δυο ματς της ευρωπης!
φετος 220 για την 4,αρα δεν ειναι οι περσινές τιμες,τιποτα παραπανω,τιποτα λιγοτερο!
ας βαλει το εισητηριο για το ματς 50 ευρω στην 4,δεν με νοιαζει,παλι θα παρω,το θεμα μου ειναι να λενε αυτο που κανουν.
δεν κρατησε τις περσινες τιμες,ας βγει να το πει,τελος!ουτε το 20ρικο με νοιαζει ξαναλεω,ουτε το ενα ματς,η ΕΙΛΙΚΡΊΝΕΙΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!
απλα πραματα!
ΥΓ:αντε περιμενω το 2ο κυμα,ταμπελοποιησης!
ΥΓ2:σορρυ μοντς!