Author Topic: Εισιτήρια Διαρκείας 2010-2011  (Read 16648 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2010-2011
« Reply #40 on: May 18, 2010, 13:54:33 »
billy δεν το λέω μονο για το διαρκειας...
ok διαφωνείς με την επιστροφή όπως και πολλοί από εμάς
αλλα γιατί να φτάσεις μέχρι αυτό το σημείο του να κόψεις το διαρκειας σου αφού έχουμε άλλους 1000 λόγους για να πάρουμε πάλι...
βασικά αυτή η συζήτηση δεν έχει τέλος είναι σαν έναν κύκλο μπορούμε να συζητάμε 10 ώρες το ίδιο πράγμα...
αλλα στεναχωριέμαι γιατί βλέπω ανθρώπους έτοιμους να κόψουν το γήπεδο για 1 λάθος... ενώ θα ήθελα να δω πολύ κόσμο καινούργιο να έρχεται για τα σωστά που γίνονται...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline babis36

• Αλλαγή
« Reply #41 on: May 18, 2010, 13:56:59 »
Ο καθενας εχει δικαιωμα να κανει αυτο που πιστευει.Ειμαστε ολοι σε αυτον τον συλλογο ταγμενοι του οποιου το μειονεκτημα (και προφανως πλεονεκτημα)  ειναι οτι ειναι μεγαλος και δημοκρατικος. Κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος ουτε να απεχει ουτε να αγορασει.Ο καθενας αποφασιζει με βασει τα δικα του κρητιρια.Αυτοι που δεν θα παρουν δεν θελουν να προδωσουν την συνειδηση τους οπως και αυτοι που θα παρουν.Γιατι αδερφια μπορει και αυτοι που θα παρουν να εχουν συνειδηση μην το ξεχνατε.Δεν θα ειμαστε ολοι πανηγυρτζηδες εκει μεσα μην το ξεχνατε.Η ελπιδα μου και ευχη μου ειναι να βρει η διοικηση το τροπο να κρατησει την ενοτητα και εμεις οι οπαδοι (ολοι μας) να φτασουμε ξανα στο σημειο η συνειδησή μας να συναντησει και το περιφημο ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #42 on: May 18, 2010, 13:59:19 »
Εγω φιλε μου, ηθελα να αποτυπωσω μια ταση.
Ποια ειναι τα δεδομενα;

Φετος ειχαμε κατα Μ.Ο. σχεδον 300 εισιτηρια λιγοτερα απο οτι περσι.
Ειχαμε 13.500 λιγοτερα εισιτηρια στα πλευ οφ απο οτι περσι.

Αυτα μου δειχνουν οτι η οικονομικη κριση εχει χτυπησει τον οπαδο και κατ επεκταση και την ομαδα.
Η λογικη λεει, οτι θα υπαρχει μειωση και στην ζητηση των φετινων διαρκειας.
Απλα θελω να προλαβω, ολους οσους, θα προσπαθησουν να ερμηνευσουν την μειωση κατα το δοκουν.
Εγω θεωρω, οτι οποιος εχει την οικονομικη δυνατοτητα, οφειλει να βοηθησει την ομαδα και φετος. Ειδικα φετος ειναι μεγαλυτερη η αναγκαιοτητα. Αν αντιληφθουμε οτι η μειωση στην ζητηση ειναι σχεδον δεδομενη.
Ο καθενας ειναι ελευθερος να πραξει οπως νομιζει. Εγω το καθηκον μου θα το κανω και φετος με ακομα μεγαλυτερη επιγνωση. Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. Δεν θα τιμωρησω την αγαπη μου για τον κοντο ουτε για τον Σαντος ουτε για τον Λιπι που ηθελα προπονητη.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #43 on: May 18, 2010, 14:03:07 »
Γιατι αδερφια μπορει και αυτοι που θα παρουν να εχουν συνειδηση μην το ξεχνατε.Δεν θα ειμαστε ολοι πανηγυρτζηδες εκει μεσα μην το ξεχνατε.Η ελπιδα μου και ευχη μου ειναι να βρει η διοικηση το τροπο να κρατησει την ενοτητα και εμεις οι οπαδοι (ολοι μας) να φτασουμε ξανα στο σημειο η συνειδησή μας να συναντησει και το περιφημο ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.

Ωραιος ο Μπαμπης. Αυτο εχει σημασια, εχουμε φτασει στο σημειο να αναγουμε τους ΠΑΟΚτσηδες σε πρεζακια και φλωρους, σε ψαγμενους και φυτα, σε περηφανους και κωλοτουμπες. Διαβαζω πολλες σωστες απ'οψεις, απο διαφορετικες οπτικες γωνιες, αλλα εχουν και πολυ ΕΓΩ μεσα ρε αδερφακι μου... Φτανει ρε με την ψωλομετρηση.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #44 on: May 18, 2010, 18:56:30 »
"1000 καλα για ενα λαθος..."

Ε ναι ρε παιδια μια γκομανα αν εχει 1000 καλα (ομορφη,εξυπνη,καλο σεξ,νοικοκυρα κτλ) αλλα παει και πηδηχτει! Εγω προσωπικα δεν θα μπορεσω να την ξανακοιταξω, θα μου θυμιζει την προδοσια της, την ρουφιανια της!
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #45 on: May 18, 2010, 19:41:00 »
Ο καθενας οτι θελει κανει, για να τα εχει πρωτα απ'ολα καλα με την παρτη του. Να ειναι σε θεση να μη φτυνει τη μαπα του στον καθρευτη, αυτη ειναι η ουσια. Οσο για τα οικονομικες κρισεις κτλ που λεει ο Georgie, συγνωμη αλλα εγω τα θεωρω πουτσες μπλε. Οποιος δε μπορει να καβατζωσει 200 γιουρα το χρονο για τον ΠΑΟΚ, ειναι γιατι απλα δε θελει. Ανεργος να εισαι ολο το χρονο, 200 γιουρα θα τα βαλεις στην ακρη αν οντως σε τρωει το θεμα. Τωρα για 'τασεις' και λοιπες στατιστικες δε ξερω, αλλα εδω μεσα μονο να κανεις ενα γκαλοπ για το ποσοι δε θα παρουν διαρκειας γιατι αισθανονται προδομενοι, θα δεις οτι το νουμερο δεν ειναι καθολου μικρο. Και το χειροτερο ειναι οτι αν κατσεις και να δεις τι ατομα θα απεχουν του χρονου απο το γηπεδο γιατι καποιοι δε χαμπαριαζουν τι γινεται γυρω τους, θα καταλαβεις το μεγεθος της ζημιας. Στα ταμεια θα ειναι το ιδιο, στην κερκιδα ομως οχι. Αυτα τα 'ολοι ΠΑΟΚ ειναι' και 'ΠΑΟΚομετρα' για μενα ειναι πιπες οικολογικες. Σιγα μην εχω ισα και ομοια τον τζιτζιφιογκο με το ζελε στο μαλι και το σωβρακο-μαρκα εξω απο το παντελονι, με τον αλλο που δεν εχει αφησει γηπεδο για γηπεδο για τον ΠΑΟΚ, και ας τον λενε βουλγαρο και παρανομο και τρομοκρατη οι αρχοντες τις αγαπημενης μας πατριδας.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #46 on: May 18, 2010, 19:49:25 »
Τι συζητάμε τώρα; Αν ο κοντός θα γίνει η αιτία να κόψω τον ΠΑΟΚ; Είναι δυνατόν;
Αν είναι αυτή αιτία τότε οκ, μην παίρνεις. Υπάρχουν χιλιάδες άλλοι άρρωστοι με την ιδέα που θα πάρουν.

** Μιλάω πάντα για τους Θεσσαλονικείς. Οι άλλοι αν βάλεις λίγο την απόσταση, λίγο τον κοντό, λίγο τα οικονομικά κτλ . . .δικαιολογούνται. . . 
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #47 on: May 26, 2010, 15:42:06 »
Τελικά ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσουν τα νέα διαρκείας ?
Πριν η μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον κοντοπούτανο ?
αιρετικός-4

ακόμα ελπίζω στο θαύμα να έχει κολλήσει κάπου η φάση με το όρθιο σπέρμα και τελικά να μην έρθει....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #48 on: May 26, 2010, 15:49:32 »
....

*** Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν.

http://www.sportnet.gr/report.php?id=225049
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #49 on: May 26, 2010, 16:02:10 »
προσωπικα παντως με πατυχαινει στη χειροτερη δυνατη φαση το θεμα με τα διαρκειας φετος και με κοβω απο ακοτορθωτο εως πολυ δυσκολο. απο οικονομικης αποψεως.
για ξενερωμα με κοντο να μη μιλησω, ειναι δεδομενο. δηλ πως να το πω ρε παιδι μου, οκ φραγγα για διαρκειας φετος δεν υπαρχουν με τιποτα, αλλα αμα δεν ειχα φαει την ξενερα θα κοιτουσα να βρω, τωρα απλα το αφηνω ως εχει.

συμφωνω με αυτα που εγραψε ο billys σε προηγουμενο ποστ παντως.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #50 on: May 26, 2010, 21:19:30 »
Τελικά ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσουν τα νέα διαρκείας ?
Πριν η μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον κοντοπούτανο ?
αιρετικός-4

ακόμα ελπίζω στο θαύμα να έχει κολλήσει κάπου η φάση με το όρθιο σπέρμα και τελικά να μην έρθει....

μετά φυσικά....για να παίξει το θέμα έτσι....ενθουσιασμένοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ με την έλευση του κοντού ,κατέκλυσαν τα γραφεία της παε ΠΑΟΚ και "εξαφανισαν" εκατονταδες(τα χιλιάδες παλια-o προλογος μετραει) διαρκειας,την "πρωτη" μέρα κυκλοφορίας τους....superμικροβιο 4  :P
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #51 on: May 27, 2010, 14:23:51 »
ήδη έχουν ανανεωθεί 5.000 διαρκειας από πέρσι και βλέπω να προστίθενται και κάνα 2.000 φετινά .... στους τζαμπατζήδες αναφέρομαι ..... αλήθεια γιατί να ανανεώσω το διαρκειας μου όταν ξέρω ότι άμα φτάσω στο τουρνικέ θα μπω τζάμπα? ξέρω ξέρω....το PAOKmetro με βγάζει άκυρο αυτή την στιγμή γιατί κάνω κακό στην ομάδα...
My Own WoRST ENeMy.....

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #52 on: May 27, 2010, 14:30:39 »
PanicTaz
βασικά πρέπει να αναλογιστείς για ποιον λόγο παίρνεις το διαρκειας...
αν το παίρνεις απλά για να μπαίνεις στο γήπεδο και να μην αγοράζεις διαρκειας τότε μην πάρεις μπαίνε κούτρα
αν το παίρνεις γιατί θέλεις να βοηθήσεις οικονομικά την ομάδα με τα χρέη, μεταγραφές, κτλ τότε αγόρασε...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #53 on: May 27, 2010, 14:48:27 »
ήδη έχουν ανανεωθεί 5.000 διαρκειας από πέρσι και βλέπω να προστίθενται και κάνα 2.000 φετινά .... στους τζαμπατζήδες αναφέρομαι ..... αλήθεια γιατί να ανανεώσω το διαρκειας μου όταν ξέρω ότι άμα φτάσω στο τουρνικέ θα μπω τζάμπα? ξέρω ξέρω....το PAOKmetro με βγάζει άκυρο αυτή την στιγμή γιατί κάνω κακό στην ομάδα...

λογικη ειναι αυτη ρε φιλε?
δηλαδη αναρωτιεσαι δημοσιως αν θα γινεις ΚΛΕΦΤΗΣ επειδη υπαρχουν και αλλοι κλεφτες ατιμωρητοι?

Δηλαδη μονο υπο το φοβο της τιμωριας δε γινεσαι ΚΛΕΦΤΗΣ?
Οταν η κλοπη ειναι ευκολη, σιγουρη και ατιμωρητη γινεσαι ΚΛΕΦΤΗΣ?

ΑΞΙΟΣ

Υ.Γ. και τι κλεφτης ε? κλεβεις την "αγαπημενη" σου ομαδα....
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #54 on: May 27, 2010, 15:04:25 »
Οποιος λεει οτι θα κοψει το γηπεδο εννοει και τα ευρωπαικα εκτος και (σε περιπτωση που επιτραπουν οι μετακινησεις) τα εγχωρια εκτος?

οδικηγοροςτουδιαβολου -4-

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #55 on: May 27, 2010, 16:08:44 »

λογικη ειναι αυτη ρε φιλε?
δηλαδη αναρωτιεσαι δημοσιως αν θα γινεις ΚΛΕΦΤΗΣ επειδη υπαρχουν και αλλοι κλεφτες ατιμωρητοι?

Δηλαδη μονο υπο το φοβο της τιμωριας δε γινεσαι ΚΛΕΦΤΗΣ?
Οταν η κλοπη ειναι ευκολη, σιγουρη και ατιμωρητη γινεσαι ΚΛΕΦΤΗΣ?

ΑΞΙΟΣ

Υ.Γ. και τι κλεφτης ε? κλεβεις την "αγαπημενη" σου ομαδα....

η ερώτηση πηγαίνει στην διοίκηση. όχι στον απλό οπαδό. νομίζω ότι η αγαπημένη μου ομάδα δεν κάνει τίποτα για να προστατέψει τα λεφτά που θα στερηθώ για να αγοράσω το διαρκειας. και αν αναρωτιέσαι αν είμαι/η θα γινω ΚΛΕΦΤΗΣ σε ενημερώνω ότι ποτε δεν έχω μπει τζάμπα στο γήπεδο ουτε εχω σκοπο.φυσικά κάπου εδώ χωράει και η απάντηση ότι άμα δεν "σαρεσει" φιλε αυτό που γίνετε πάρε διαρκειας για την 1-2-3-5-6 που εκεί είναι πιο χαλαρά τα πράγματα.

αλήθεια εσύ έχεις βάλει ποτε τζαμπατζή με το ticket σου? για πιο λόγο το έκανες? για αδερφική αλληλεγγύη ? αν ναι ταυτόχρονα έκανες και κακό στην αγαπημένη σου ομάδα... βοηθώντας έναν κλέφτη μήπως γίνεσαι και εσύ? αν δεν το εκανες ποτε τοτε εισαι ΑΞΙΟΣ οπως λες και εσυ....
« Last Edit: May 27, 2010, 16:14:29 by PanicTaZ »
My Own WoRST ENeMy.....

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #56 on: May 27, 2010, 16:16:33 »
 ομως φιλε μου νομιζω οτι η παε συνεχεια κανει προοδους σε αυτο το θεμα..σε συνεργασια με τους συνδεσμιτες(αυτοι που πολλοι βριζουνε ναι) που βαζουν τα στηθια τους μπροστα καθε κυριακη..ειναι συλλογικη η δουλεια που πρεπει να γινει κ οχι μονο της διοικησης ή της εταιριας σεκιουριτι..

mGm

• Guest
« Reply #57 on: May 27, 2010, 16:34:11 »
Δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν μπορουν να το αντιμετωπισουν το φαινομενο.

Βεβαια αν το σκεφτω ψυχρα εχω και γω ευθυνη γιατι σε κανα 2-3 περιπτωσεις που ειδα τον αλλον να πηδαει μπροστα μου τα καγκελα για να μπει κουτρα δεν ειπα τιποτα. Αλλα και τι να πεις που προσπαθει ο σεκιουριτας να βαλει ταξη και τον βριζουν δεκαδες αλλοι που αν και εχουν κανονικα εισιτηριο τους πιανει η μεγαλοψυχια και το αισθημα του "αδελφου" Παοκτση και αρχιζουν τα κλασσικα "ασε το παιδι να μπει ρε μλκ!!! δεν εχει φραγκο αλλα γιαυτο ζει..."και τα σχετικα.

Προσφατα βρεθηκα στο ολυμπιακο σταδιο του βερολινου και ειδα το εξης. Ειχαν μια ζωνη τουρνικε στον περιβαλλοντα χωρο του γηπεδου. Για να πλησιασεις το γηπεδο πρεπει να χεις εισιτηριο. Αφου περασεις μεσα τοτε πας στην θυρα σου και παιζει ο σχετικος ελεγχος δευτερη φορα. Απλο δεν ειναι??? Εκει βεβαια το γηπεδο εχει ενα εκατομμυριο θυρες αρα ελαχιστος συνωστισμος και λιγοτερο αλαλουμ αλλα οπως και να χει με 2 ζωνες ελεγχου νομιζω οτι θα μειωθει κατα πολυ ο αριθμος των τζαμπατζιδων.

Εγω παντως εχω να το λεω οτι μετα απο αρκετα χρονια στην 4, στον αγωνα κυπελλου περσι με τον γαυρο χεστηκα πανω μου απο τον συνωστισμο και το πρεσαρισμα. Ή θα εκοβα το γηπεδο ή θα αλλαζα θυρα οπως και εκανα τελικα. Αραγε αν συμβει κανενα ατυχημα ποιος θα αναλαβει τις ευθυνες???

GeorgT

• Guest
« Reply #58 on: May 27, 2010, 21:08:24 »
ÃñÜöù ôéò ìÝãéóôåò-öèçíïôåñò ôéìåò ôùí äéÜñêåéáò ðïõ äéÜâáóá óçìåñá ãéá ôéò ÃåñìáíéêÝò ïìÜäåò ê åêåé Ý÷ïõíå ìå ðéï öèçíï (üñèéïò ðáíôá) óôç Bayern ìå 120€ ê ôï ðéï áêñéâü-öèçíü óôï Mainz ìå 217,50€!!

Óôá áêñéâá å÷ïõìå (êáèéóôüò) ôï ðéï öèçíü óôç  BayArena ôïõ Leverkusen  ê ôï ðéï áêñéâü-áêñéâü óôç Dortmund ìå 847€!

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #59 on: May 27, 2010, 21:26:10 »
Με μισθούς Γερμανίας όμως, όπως και με την απασχόληση της Γερμανίας. Η Ελλάδα έχει ανθηρή οικονομία τύπου Αριζόνας... Αν δεν το πήρες χαμπάρι.