Author Topic: Εισιτήρια Διαρκείας 2010-2011  (Read 16861 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Suicidal

• Βασικός
Εισιτήρια Διαρκείας 2010-2011
« on: May 17, 2010, 16:54:12 »
"Έρχονται" τα εισιτήρια διαρκείας
17 Μαϊ. 2010 13:39 - Από Ευγένιος Δαδαλιάρας

Σε ένα δεκαήμερο πρόκειται να κυκλοφορήσουν οι κάρτες της νέας σεζόν. Πόσο αναμένεται να κοστίζουν, ποια παιχνίδια θα περιλαμβάνουν.

Μία εβδομάδα μετά το τελευταίο παιχνίδι για τα πλέι οφ, αυτό της Τετάρτης (19/5) με τον Άρη στο "Κλ. Βικελίδης", πρόκειται να κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια διαρκείας από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν, 2010-2011. Το ευχάριστο για τους οπαδούς του "Δικέφαλου" είναι ότι οι τιμές αναμένεται να κυμανθούν στα επίπεδα της περιόδου που τώρα τελειώνει.

Για το συγκεκριμένο θέμα μίλησε στον Libero 107,4 ο σύμβουλος της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, Σπύρος Μηλιωρίδης. Είπε: "Σε μία εβδομάδα μετά το ματς με τον Άρη αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα διαρκείας. Οι τιμές θα είναι ίδια στα επίπεδα της σεζόν 2009-2010. Τα νούμερα θα ανακοινωθούν σύντομα, αλλά οι τιμές θα είναι ίδιες περίπου με τη σεζόν που φεύγει".

Και πρόσθεσε: "Η οικονομική στήριξη που παρείχε ο κόσμος του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα είναι μεγάλη, όμως, αισιοδοξούμε ότι παρά την κρίση, θα εξακολουθήσει να κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν για το θέμα, τα νέα εισιτήρια θα περιλαμβάνουν τους αγώνες πρωταθλήματος, του Κυπέλλου, τους φιλικούς, αλλά και τους προκριματικούς στην Ευρώπης. Δεν θα περιλαμβάνουν τους αγώνες στο πλαίσιο των ομίλων της Ευρώπης (αν περάσει ο ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ ή στο Γιουρόπα Λιγκ), όπως και αυτούς στο πλαίσιο των πλέι οφ στην Ελλάδα.

"Ο κόσμος έχει ωριμάσει"

Ο Σπύρος Μηλιωρίδης μίλησε και για την ωριμότητα που δείχνει ο κόσμος του ΠΑΟΚ στους αγώνες της ομάδας: "Τελευταία φορά που θυμάμαι τον κόσμο να γεμίζει το γήπεδο και να έχει εντελώς άψογη συμπεριφορά, ήταν όταν ο ΠΑΟΚ πήρε το δεύτερο πρωτάθλημα, το 1985. Έκτοτε ποτέ ξανά. Μετά από αυτή τη μακρά περίοδο κι από τη στιγμή που ανέλαβε η παρούσα διοίκηση ο κόσμος του ΠΑΟΚ έχει ωριμάσει. Ξέρει ότι διαχειριζόμαστε τα δικά του χρήματα και ξέρει να προστατεύει την ομάδα, γιατί αυτός είναι ο βασικός επενδυτής".

Για να συμπληρώσει, δίνοντας τη δική του εξήγηση γι' αυτή τη θετική (και θεαματική) μεταστροφή: "Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Όλοι μας δουλέψαμε πολύ για να έχουμε αυτό το καλό αποτέλεσμα. Η ηρεμία κι η αγάπη που υπάρχει στη διοίκηση, η καλή αγωνιστική εικόνα της ομάδας, όλα παίζουν ρόλο να έχει ο κόσμος άψογη συμπεριφορά".

http://olapaok.gr/podosfairo/Superleague/erxontai_ta_eisithria_diarkeias.154049.html

ΥΓ: μείον-ένα-διαρκείας-κάποιου-ρομαντικού-πρεζονιού-το-οποίο-θα-πάρει-μάλλον-κάποιο-χρυσόψαρο-4

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline corrupt

• Αλλαγή
Απ: Εισιτήρια Διαρκείας 2010-2011
« Reply #1 on: May 17, 2010, 17:08:45 »

ΥΓ: μείον-ένα-διαρκείας-κάποιου-ρομαντικού-πρεζονιού-το-οποίο-θα-πάρει-μάλλον-κάποιο-χρυσόψαρο-4

Και θα ακολουθήσουν πολλά ακόμα...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #2 on: May 17, 2010, 18:01:28 »

αν κρίνω από την χτεσινή αντίδραση δυστυχώς μάλλον δεν θα είναι πολλά.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #3 on: May 17, 2010, 18:18:24 »

"Ο κόσμος έχει ωριμάσει"

Ο Σπύρος Μηλιωρίδης μίλησε και για την ωριμότητα που δείχνει ο κόσμος του ΠΑΟΚ στους αγώνες της ομάδας:

Ο Κόσμος αγαπητε Μηλιωρίδη πάντα ήταν ώριμος. Τουλαχιστον όσο η λέξη ΠΑΟΚ και η λέξη Λαός του ΠΑΟΚ αναφαίρεται στα γραπτά κείμενα εδώ και 85 χρόνια, πάντα στο κομμάτι αυτό (του λαού) υπάρχει ωριμότητα. Ήξερε πως να συμπεριφέρεται και πως να δρά είτε αυτο ευχαριστούσε είτε δυσσαρεστούσε καποιους. ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΟΣ.

Άλλα κομματια του ΠΑΟΚ πρεπει να αναμένουμε να ωριμάσουν  ;)

Offline katz

• Αποστολή
  • **
« Reply #4 on: May 17, 2010, 18:38:14 »

Ο λογος?
ΠΑΟΚ G4Α

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #5 on: May 17, 2010, 18:46:58 »

Δυστυχώς πάρα πολλά ακόμα. Αλλά δε γαμείς, τώρα ο ΠΑΟΚ ειναι εμπορικός, έρχονται και στρακιαπού με άιποντ και αιλάινερ στην 4 και τραβάνε και βιντεάκια για τα γιουτιούμπια. Εμείς περισσεύουμε, άσε που άμα την κάνουμε σιγά σιγά θα τους κάνουμε και χάρη. O tempora o mores.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
« Reply #6 on: May 17, 2010, 19:06:45 »

welcome to the club
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #7 on: May 17, 2010, 19:16:16 »

welcome to the club

Μετα απο 13 χρονια διαρκειας στην 4, ουτε εγω θα παρω...
για περηφάνια μην μιλάτε πλέον
ήρθαν ξανά προδότες στον βορρά

Offline tziko-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #8 on: May 17, 2010, 20:21:03 »
Εμεις που θα ξαναπαρουμε αλλα δν θελουμε την επιστροφη του σαλπι σημαινει οτι ειμαστε χρυσοψαρα?
ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΗΜΑΘΙΑ...

Offline NewOrder

• Αποστολή
  • **
« Reply #9 on: May 17, 2010, 20:26:10 »
 Κρατήστε λεφτά για όταν φύγει ο κοντο-προδότης-δυτικοκάνγκουρας. Κρατήστε λεφτά για όταν (ξανά)-έρεθει ο ΠΑΟΚ στα επίπεδα και το μεγαλείο σας.
Και δε λέω ότι δε θα'ρθει, αν δεν έρχεστε εσείς στο γήπεδο είναι νομοτέλεια αυτό που θα συμβεί... Σας πλήγωσαν και θα πλερώσουν. ΠΑΟΚ αφού γιατί για.
Και τα λέω χωρίς ίχνος ειρωνίας, το αισθητήριο σας αποδεικνύεται αλάθητο ως τώρα... Έτσι είναι αφού το θέλετε, έτσι είναι αφού έτσι το νοιώθετε..
Choose your future, choose life
(looking ahead, the day you die) - Pt2

Offline konkamp

• Αποστολή
  • **
« Reply #10 on: May 17, 2010, 20:39:17 »
Ο καθενας ας πραξει κατα συνειδηση.Αλλα το να μη βοηθας τον GARSIA,τον IVIC, τον VIERINIA και ολα τα αλλα παιδια που ματωνουν εμπρακτα τη φανελα μας δεν ειναι προδοσια αδερφια?
ΑΛΗΤΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #11 on: May 17, 2010, 21:26:55 »
Μα πως να παω, οταν θα ποναει η καρδια μου με το τρυπημα μας? Ποναω ηδη οσο δεν φανταζεσαι, συνδεσμιτης απο το 94 ειμαι (12χρονων τοτε), διαρκειας απο τα 15 μου (28 τωρα)...
Δεν μπορω να το βλεπω αυτο το πραγμα. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ! Εχω υπερηφανια!

Ευχομαι οπως παντα τα καλυτερα, μακαρι να ερθουν τιτλοι και μεγαλες πορειες στην ευρωπη, αλλα στο γηπεδο θα πατησω ξανα οταν φυγει η προδοτης απο την ομαδα...

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #12 on: May 17, 2010, 21:42:16 »
Καμία πάλη δεν γίνεται μέσα στο μυαλό μου όπως περίμενα . Εγώ αυτόν δεν τον πληρώνω . Ξεκάθαρη συνειδητή απόφαση το διαρκείας μου κράτησε 4 χρόνια δεν υπάρχει ούτε μία στο δις να βγάζω το λαρύγγι μου ( στη Τουμπα ) όσο θα παίζει αυτό το σίχαμα με τα τιμημένα χρώματα .

Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline tziko-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #13 on: May 17, 2010, 21:45:41 »
Μα πως να παω, οταν θα ποναει η καρδια μου με το τρυπημα μας? Ποναω ηδη οσο δεν φανταζεσαι, συνδεσμιτης απο το 94 ειμαι (12χρονων τοτε), διαρκειας απο τα 15 μου (28 τωρα)...

Ευχομαι οπως παντα τα καλυτερα, μακαρι να ερθουν τιτλοι και μεγαλες πορειες στην ευρωπη, αλλα στο γηπεδο θα πατησω ξανα οταν φυγει η προδοτης απο την ομαδα...

Eιναι λιγο ακυρο αυτο που λες.Οπως λες εχεις διαρκειας απο το 97.Δηλαδη στηριζες με την ζεστα σου φραγκακια και τον γουμενο ε?Δεν νομιζω οτι δεν πηρες τοτε γιατι ο αλλος ητανε κλεφτης και λαμογιο.Αρα κατα καποιο τροπο επαιρνες για την καυλα σου.Δεν νομιζω να αλλαζει κατι τωρα.
ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΗΜΑΘΙΑ...

fatal_invasion

• Guest
« Reply #14 on: May 17, 2010, 21:49:04 »
tziko ,από τον εχθρό περιμένεις τα πάντα,από τον φίλο-το δικό σου άτομο όχι.

Offline tziko-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #15 on: May 17, 2010, 21:59:28 »
tziko ,από τον εχθρό περιμένεις τα πάντα,από τον φίλο-το δικό σου άτομο όχι.

Σωστα.Αλλα εν τελη ολα αυτα τα χρονια για ποιον λογο πηγαινουμε γηπεδο?Για τον ζαγορακη?Για τον γουμενο?Για τον σαντος?Για την καυλα μας και μονο.Δεν νομιζω να ειμαστε-εισαστε "μοδατοι" οπαδοι.Οποτε θεωρω σκληρο μετρο να μην πηγαινεις καθολου γηπεδο.
ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΗΜΑΘΙΑ...

fatal_invasion

• Guest
« Reply #16 on: May 17, 2010, 22:01:36 »
Φίλε για μένα όπως τη βλέπει ο καθένας.

Offline Timpanistis

• Αποστολή
  • **
« Reply #17 on: May 17, 2010, 22:02:13 »

Eιναι λιγο ακυρο αυτο που λες.Οπως λες εχεις διαρκειας απο το 97.Δηλαδη στηριζες με την ζεστα σου φραγκακια και τον γουμενο ε?Δεν νομιζω οτι δεν πηρες τοτε γιατι ο αλλος ητανε κλεφτης και λαμογιο.Αρα κατα καποιο τροπο επαιρνες για την καυλα σου.Δεν νομιζω να αλλαζει κατι τωρα.

Πω ρε φιλε εχεις δικιο, νομιζω οτι εκεινη την χρονια δεν πηρα για αυτον τον λογω αλλα δεν δινω ορκο, θα πρεπει να κοιταξω την συλλογη μου, αλλα και να ειχα παρει (και δεν μπορω να το εξηγησω καλα) δεν ειναι θεμα μυαλου αλλα καρδιας! Τοτε πηγαινα με χαρα στο γηπεδο και οπως ολοι μας γκαυλωνα με την ασπρομαυρη φανελα κτλ Τωρα απλα ειναι πανω απο τις δυναμεις μου, δεν θα αντεξω την ξεφτιλα μας (γιατι για εμενα ξεφτιλα ειναι) να την βλεπω, δεν θα νιωθω καλα...

Offline tziko-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #18 on: May 17, 2010, 22:08:09 »
Φίλε για μένα όπως τη βλέπει ο καθένας.

Σιγουρα.Απλα ειναι στεναχωρο για εμενα να ακουω ανθρωπους που τραβιουνται τοσα χρονια οτι θα κοψουν το γηπεδο για μια μεγιστη μαλακια της διοικησης.

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΗΜΑΘΙΑ...

North_pole

• Guest
« Reply #19 on: May 17, 2010, 22:11:51 »
Επειδή είμαστε πολλοί, πολύ περισσότεροι από όσους χωράει η Τούμπα, δεν στενοχωριέμαι καθόλου γι αυτούς που δεν θα πάρουν ξανά διαρκείας. Υπάρχουν χιλιάδες άλλοι έτοιμοι να πάρουν τη θέση τους.