Ποιον πιστεύεις ρε συ; Τον Μήτρογλου; Από τον Παπάζογλου καλύτερος είναι και ο Κόκε, τι πάει να πει αυτό; Και 2 εκατομμύρια να πληρώσει ο ίδιος ο Μήτρογλου εγώ δεν τον θέλω. Βασικά δεν είναι δεν τον θέλω είναι και δεν τον χρειάζομαι. Το μεταγραφικό κομμάτι αυτή τη στιγμή είναι ότι πιο στάσιμο υπάρχει στην ομάδα. Άντε να τελειώνουμε με αυτό το αράβικο παραμύθι να δούμε τι σκατά θα γίνει γενικά, γιατί το οτιδήποτε συμβαίνει η πρώτη φράση είναι να δούμε τι θα γίνει με τους Άραβες, διψάν οι ποδοσφαιριστές και περιμένουμε να δούμε τι νερό πίνουν οι Άραβες για να διαλέξουμε το ίδιο.
Αλλά το καλύτερο από όλα είναι η ΠΑΕ, πως γίνετε σε τόσους και τόσους τομείς να συμπεριφέρεται σαν ΠΑΕ, ανώνυμη εταιρεία δηλαδή, αλλά όσον αφορά στις αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών και διαφόρων παρομοίων θεμάτων να συμπεριφέρεται σαν τον Άι Βασίλη!! Θέλουμε να φύγουν κάποιοι παίχτες και ψάχνουμε για το αν θα τους αρέσει το σπίτι που θα πάνε, αν θα έχει ίντερνετ, αν θα έχει γύρο από τον Μάκη ή μπουγάτσα με κιμά. Και μην μου αρχίσετε για τα συμβόλαια και τους όρους, ας πληρώσει η ΠΑΕ τον παίχτη για να φύγει, έκανε το λάθος στην επιλογή του ας υποστεί τις συνέπειες, καλύτερα να δώσει τώρα χρήμα παρά να χαραμίσουμε 6 μήνες στις διαπραγματεύσεις που στο τέλος δεν βγαίνουν και καλές...