@baron
Διάβασες τι ακριβώς έλεγα στο post μου? Σου είπα εγώ ότι δεν θέλω να ξέρεις τα οικονομικά της ΠΑΕ?! Που ακριβώς το έγραψα αυτό, κάντο μου παράθεση. Μη μου βάζετε λόγια που δεν λέω για να πείτε αυτό που θέλετε. Νομίζεις εγώ δεν θέλω να μάθω? Αλλά να κάθομαι να ασχολούμε από το ΠΡΩΙ μέχρι το ΒΡΑΔΥ με την κάθε μια μαλακία που λένε και γράφουν οι αρδ, όχι δεν θα το κάνω ρε φιλε. Κάθετε τόσος κόσμος εδώ μέσα και τους βρίζει αλλά μετά τους διαβάζει/ακούει και κρίνει τα λεγομενά τους. Εντάξει τι να πω, αν το βρίσκεις εσύ λογικό...
Αυτό που είπα ήταν το εξής απλό:
Υπάρχουν κάποιοι εδώ μέσα που παίρνουν τον ισολογισμό της ΠΑΕ και βγάζουν κάποια συμπεράσματα. Έχουν τις γνώσεις να διαβάσουν ισολογισμό? Έμενα τουλάχιστον που είμαι και χαζός μου πήρε 2 εξάμηνα στο Πανεπιστήμιο για να μάθω να διαβάζω και να κρίνω έστω τα βασικά. Και στην πλειονότητα τους έχουν λογιστικά τρικ μέσα και θες ώρες-μέρεες για να βγάλεις συμπερασμάτα (εταιρείες ορκοτών λογιστών αν έχεις ακουστά).
Απλά εδώ μέσα θα ακούσεις 10000 φήμες και εμείς θα τις πάρουμε όλες στα σοβαρά. Για πιο λόγο δεν ξέρω. Αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι γίνετε κακό στην ομάδα όταν μιλάμε με φήμες συνέχεια και βγάζουμε 300 συμπερασμάτα. Αν εσένα δεν σου την σπάει αυτό, οκ πάσο.
Γράφουν όλοι για πώληση Κοντρέρας. Πως θα αντιδράσουμε εμείς σε αυτό και θα δείξουμε ότι είμαστε αντίθετοι? Μέσω ράδιων? Μέσω του forum? Προφανώς και όχι για μένα. Ψευτομαγκιες και επαναστάσεις δεν έγιναν έτσι. Μόνο συνδεσμικά γίνετε δουλειά. Αλλά που..
Και ως για ροζ λουλουδάκια κλπ σε παρακαλώ πάρτα πίσω αν δεν με ξέρεις. Ώστε κιαλλιώς δεν σε κόβω για άτομα που κάνει χαζομαγκιές μέσω ιντερνετ. Έχω ρίξει μάχες για να υπερασπιστώ τον ΠΑΟΚ στο νησί όταν είμαι μόνος εναντίων 10 χαβουζοπαδών. Και το ξύλο μου έριξα και έφαγα.
@suicidal
είσαι μεγάλο αλάνι αλλά το κήρυγμα ακόμα να καταλάβω που το είδες. Είμαι και χαζός...
@diegito4
Φίλε από το μιζέρια μέχρι το να ασχολείσε υπάρχει τεράστιο κενό. Η υπερβολική και αδικαιολόγιτη κριτική είναι που μου την δίνει και αν μιλάμε χωρίς στοιχεία. το να ασχολείσε φυσικά και είναι υγεία. Αλλά το να φτάνεις στα άκρα είναι άλλο θέμα. Και ας μην παίξουμε την κολοκυθιά με το ποιος "μιζεριάζει" παραπάνω και ποιος έχει στοιχεία. Με άλλα λόγια και ελπίζω να γίνω κατανοητός: Δεν είμαι μίζερα τα θέματα, να τα συζητας με μιζέρια είναι η κατάντια.
Ως για το ότι δεν ασχολούμε με άλλα θέματα, αν έχεις παρατηρήσεις είμαι 6 χρόνια στο forum και κάνω 100 Post το χρόνο πάνω κάτω, βαριέμαι να γράφω εκτός και αν κάτι το θεωρω σημαντικό. Ως για την κερκίδα μιας και το αναίφερες, ζήτημα να παω 1 φορά τον χρόνο στην Τούμπα, γιατί απλά ειναι 200 ευρώ για μένα να πάω και να έρθω. Και δυστυχώς δεν μου φτάνουν τα λεφτά. Προσπαθώ να συνείσφερω με το διαρκείας μου και ελπίζω άλλα αδέρφια να αναπληρώσουν αυτό που δεν κάνω εγώ στην κερκίδα. Άρα δεν είμαι και ο πιο κατάλληλος να μιλάω για αυτό το θέμα μιας και δεν γνωρίζω και πολλά.