Author Topic: Μεταγραφές 10/11: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 49532 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Aegroto, dum anima est, spes esse dicitur

τι επιπεδο εχει το φορουμ...

Offline corrupt

• Αλλαγή
Άρα έχεις ακόμα μέλλον, δεν είναι πολύ αργά...!   ;D

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
mutantur omnia nos et mutamur in illis   :P

για τους αδαεις, ειναι ο ορισμος της κωλοτουμπας στα λατινικα

« Last Edit: July 05, 2010, 16:59:35 by Georgie-4- »

Offline corrupt

• Αλλαγή
Γάμησε η επεξήγηση...  :D

Offline Suicidal

• Βασικός
Nunc est bibendum!

διάβαζα-κι-εγώ-μικρός-αστερίξ-4
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εγω αν και γνησιος Λατινος ειπα να μην παρω θεση...

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline savage republic

• Βασικός
Αυτός ο Χοσεμί, για Ισπανός Γιασεμάκης Γιασουμή με μοιάζει, τώρα που τον είδα. Από τον Κύπριο Βαν Νίστελρόι, στον Ισπανό Μαϊκόν. Είναι κι αυτή μια πρόοδος, όσο να πεις.

Ares mares koukounares.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Καλος ειναι ο Χοσεμι αν μας κατσει. Αν πουλησουν τον Κοντρερας για ενα σακι πατατες οπως ακουγεται, του χρονου πας για σεξυ μπρουνο και σαβινι κεντρικο διδυμο και θα γελανε και οι ρεγγες.
Στον κοσμο αλλος κανενας

GeorgT

• Guest
μαλλον παμε για τριάδα μπρουνο ζουελα μαλεζα κ ο σαβινη θα παει στα πλαγια:
Για την απόκτηση του Φρανκ Ζουέλα: "Τον Ζουέλα τον γνωρίζω. Τον έχω δει σε πολλούς αγώνες. Θα τον χρησιμοποιήσω στην θέση του κεντρικού αμυντικού. Ο Σαβίνι θα πάει αριστερά, λόγω του τραυματισμού του Λίνο, αφού μέχρι να γυρίσουν οι διεθνείς χρειάζομαι έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό."

http://olapaok.gr/podosfairo/tha_eimaste_etoimoi.394246.html

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Nunc est bibendum!

διάβαζα-κι-εγώ-μικρός-αστερίξ-4

alea jacta est
και-ποιος-δεν-διαβαζε-μικρος-αστεριξ-4  ;) ;)
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline corrupt

• Αλλαγή
μαλλον παμε για τριάδα μπρουνο ζουελα μαλεζα κ ο σαβινη θα παει στα πλαγια:
Για την απόκτηση του Φρανκ Ζουέλα: "Τον Ζουέλα τον γνωρίζω. Τον έχω δει σε πολλούς αγώνες. Θα τον χρησιμοποιήσω στην θέση του κεντρικού αμυντικού. Ο Σαβίνι θα πάει αριστερά, λόγω του τραυματισμού του Λίνο, αφού μέχρι να γυρίσουν οι διεθνείς χρειάζομαι έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό."

http://olapaok.gr/podosfairo/tha_eimaste_etoimoi.394246.html

Αντίο μεγάλε Πάμπλο... Με τους δημοσιογράφους και τους μάνατζερ δεν κερδίζεις ποτέ, δυστυχώς...

Ένας τομέας ήταν που αποστόμωνε συνεχώς τους όποιους επικριτές (είτε δικαίως είτε αδίκως επέκριναν τη διοίκηση) του έργου Ζαγόρ και σία στη διοίκηση, το αγωνιστικό μέρος που πραγματικά μέσα σε 3 χρόνια κάναμε παπάδες και φτάσαμε κοντά σο πολυπόθητο όνειρο.

Πλέον προσωπικά τα βλέπω εντελώς απαισιόδοξα τα πράγματα μέχρι στιγμής, με την ομάδα να ξεπουλιέται σε κοντούς και μανατζαρέους από το Γιουκρέιν και δε ξέρω γω από που αλλού, με τους ρουφιάνους στα ράδια να ουρλιάζουν για πώληση πρωτοκλασσάτων παιχτών και με τη διαφαινόμενη αντικατάστασή τους από παίχτες μικρότερης ποιότητας, παραμονές του ραντεβού με την ιστορία...

ΜΑΚΑΡΙ να μας βγάλετε άλλη μια φορά μαλάκες και η ομάδα να τα πάει ακόμα καλύτερα φέτος. Μέχρι στιγμής δεν το βλέπω. Και κακά τα ψέμματα, η αγωνιστική επιτυχία είναι αυτή που μας κάνει όλους να κάνουμε γαργάρα τα κουμπαριλίκια με κατσαρήδες, γκαγκάτσηδες και κοντούς, το καινούριο χρέος, τις κομένες εκδρομές και πολλά άλλα. Μην γαμηθεί τώρα η προσπάθεια, τώρα που είμαστε τόσο κοντά στο στόχο...

zagorakis

• Guest
Συμφωνια Σέρα Φερέρ με Χοσέμι

Ο Χοσέ Μιγκέλ Γκονθάλες Ρέι, γνωστός κι ως Χοσέμι δεν θα έχει πρόβλημα να λύσει την συνεργασία του με την Μαγιόρκα, έτσι ώστε να ανοίξει ο δρόμος και να γίνει στέλεχος της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ.
Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται Ισπανοί δημοσιογράφοι που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Μαγιόρκα, ο Χοσέμι τα έχει βρει σε όλα με τον Σέρα Φερέρ, τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ που είναι ο νέος πρόεδρος της Ισπανικής ομάδας.
Ο Σέρα Φερέρ θέλει να ρίξει πολύ το μπάτζετ της ομάδας του και το συμβόλαιο του Χοσέμι που άγγιζε τις 600 χιλιάδες ευρώ είναι δυσβάσταχτο.
Έτσι, αναγκάστηκε να μιλήσει με τον 30χρονό ποδοσφαιριστή και να καταλήξουν σε συμφωνία η οποία θα ενεργοποιηθεί εφόσον ο ποδοσφαιριστής βρει ομάδα.
Λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν γίνει γνωστές, όμως το πιθανότερα σενάριο είναι να δοθούν στον παίκτη τα δεδουλευμένα και ένα ποσό για τη λύση του συμβολαίου της επόμενης σεζόν.
Για αυτό προφανώς οι απαιτήσει του Χοσέμι από τον ΠΑΟΚ δεν ξεπερνάνε τις 300 χιλιάδες ευρώ ετησίως.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=878

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
φιλε μου corrupt με μιζερια και απαισιοδοξια κανεις δεν πηγε μπροστα...εχει καταντησει βαρετη αυτη η μουρμουρα τον τελευταιο καιρο απο ολους

Offline polman

• Αποστολή
  • **
Κλείστε λίγο τα ραδιόφωνα που όλοι βρίζετε από το πρωί μέχρι το βράδυ άλλα στο τέλος νομίζω αρκετοί δεν χάνουν την ευκαιρία να ακούνε.

Διαβάζω ελάχιστα πλέον και από το forum και αν το κάνετε και αυτό θα δείτε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσα μαύρα και άραχνα. ΜΙΖΕΡΙΑ από το πρώι μέχρι το βράδυ, έχεσε ο ζαγόρ, έκανε αυτό, γιατί είμαστε μέσα 2 εκ, γιατί το ένα, γιατί το άλλο. ΜΙΖΕΡΙΑ. Πραγματικά το καταλαβαίνω ότι δεν έχετε με τι ασχοληθείτε αλλα οκ. Επίσης γίναμε και λογιστές όλοι και αναλύονται και οι ισολογισμοί της ΠΑΕ. Πραγματικά ελπίζω τουλάχιστον αυτοί που αναλύουν να έχουν μια ιδέα το τι εστί ισολογισμός και ότι δεν είναι απλά έξοδα-έσοδα=κερδη/
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline Suicidal

• Βασικός
κήρυγμα και καλά τώρα ?

μα καλά δεν διαβάζεις τι γραφει ο corrupt στο avatar του?

Offline polman

• Αποστολή
  • **
Δεν ήταν απάντηση σε αυτό το που έλεγε ο corrupt.

Άμα παρατήρησες μιλούσα γενικά και αναφερόμουν στην γενικότερη μουρμούρα που υπάρχει αυτή την στιγμή. Και όποιος το εκλαμβάνει ως κήρυγμα, οκ τι να πω.

baron

• Guest
Φιλαράκι

είμαι μέτοχος της Ανώνυμης εταιρείας ΠΑΟΚ και έχω προσωπικό συμφέρον να ξέρω ακριβώς την οικονομική κατάσταση της εταιρείας, και να γνωρίζω κάθε κίνηση της διοίκησης με τα δικά μου χρήματα.

Εάν αυτό είναι μιζέρια -τζαμι.

Εάν για εσένα ο κόσμος είναι ροζ λουλουδάκια και πορτοκαλή πεταλούδες η δεν έχεις προσωπικό ενδιαφέρον για το τι συμβαίνει με τά χρήματα σου η έχεις καβάτζα γαμώ το πράμα. Στην δεύτερη περίπτωση στείλε μου PM το τηλέφωνο του προμηθευτή σου.

Offline Suicidal

• Βασικός
Και όποιος το εκλαμβάνει ως κήρυγμα, οκ τι να πω.

ξέρω 'γω πες, Suicidal είσαι μεγάλο αλάνι....
ή πες οι Manowar  μοιάζουν με τους Thundercats  :P

Offline diegito4

• Αλλαγή
Κλείστε λίγο τα ραδιόφωνα που όλοι βρίζετε από το πρωί μέχρι το βράδυ άλλα στο τέλος νομίζω αρκετοί δεν χάνουν την ευκαιρία να ακούνε.

Διαβάζω ελάχιστα πλέον και από το forum και αν το κάνετε και αυτό θα δείτε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσα μαύρα και άραχνα. ΜΙΖΕΡΙΑ από το πρώι μέχρι το βράδυ, έχεσε ο ζαγόρ, έκανε αυτό, γιατί είμαστε μέσα 2 εκ, γιατί το ένα, γιατί το άλλο. ΜΙΖΕΡΙΑ. Πραγματικά το καταλαβαίνω ότι δεν έχετε με τι ασχοληθείτε αλλα οκ. Επίσης γίναμε και λογιστές όλοι και αναλύονται και οι ισολογισμοί της ΠΑΕ. Πραγματικά ελπίζω τουλάχιστον αυτοί που αναλύουν να έχουν μια ιδέα το τι εστί ισολογισμός και ότι δεν είναι απλά έξοδα-έσοδα=κερδη/

αδερφέ αν η ομάδα είναι 2 εκ μεσα και εγώ ασχολούμαι τότε πιστεψε με αυτό δεν είναι μιζέρια είναι ΥΓΕΙΑ.δεν τα πνίγουμε όλα εντέχνως όπως σε άλλες ομάδες.
σε μια διοίκηση διαχειριστών έχω κάθε δικαίωμα να ξέρω.αν για εσένα δεν είναι πρόβλημα,άστο να περνάει δεν βαριέσαι.τα παθήματα δεν έγιναν μαθήματα.
εκτός αυτού δεν σε είδα να ασχολείσαι πχ για θέματα κερκίδας αφου δεν θες να ασχολούμαστε με τα μίζερα θέματα.

Offline polman

• Αποστολή
  • **
@baron

Διάβασες τι ακριβώς έλεγα στο post μου? Σου είπα εγώ ότι δεν θέλω να ξέρεις τα οικονομικά της ΠΑΕ?! Που ακριβώς το έγραψα αυτό, κάντο μου παράθεση. Μη μου βάζετε λόγια που δεν λέω για να πείτε αυτό που θέλετε. Νομίζεις εγώ δεν θέλω να μάθω? Αλλά να κάθομαι να ασχολούμε από το ΠΡΩΙ μέχρι το ΒΡΑΔΥ με την κάθε μια μαλακία που λένε και γράφουν οι αρδ, όχι δεν θα το κάνω ρε φιλε. Κάθετε τόσος κόσμος εδώ μέσα και τους βρίζει αλλά μετά τους διαβάζει/ακούει και κρίνει τα λεγομενά τους. Εντάξει τι να πω, αν το βρίσκεις εσύ λογικό...

Αυτό που είπα ήταν το εξής απλό:
Υπάρχουν κάποιοι εδώ μέσα που παίρνουν τον ισολογισμό της ΠΑΕ και βγάζουν κάποια συμπεράσματα. Έχουν τις γνώσεις να διαβάσουν ισολογισμό? Έμενα τουλάχιστον που είμαι και χαζός μου πήρε 2 εξάμηνα στο Πανεπιστήμιο για να μάθω να διαβάζω και να κρίνω έστω τα βασικά. Και στην πλειονότητα τους έχουν λογιστικά τρικ μέσα και θες ώρες-μέρεες για να βγάλεις συμπερασμάτα (εταιρείες ορκοτών λογιστών αν έχεις ακουστά).

Απλά εδώ μέσα θα ακούσεις 10000 φήμες και εμείς θα τις πάρουμε όλες στα σοβαρά. Για πιο λόγο δεν ξέρω. Αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι γίνετε κακό στην ομάδα όταν μιλάμε με φήμες συνέχεια και βγάζουμε 300 συμπερασμάτα. Αν εσένα δεν σου την σπάει αυτό, οκ πάσο.
Γράφουν όλοι για πώληση Κοντρέρας. Πως θα αντιδράσουμε εμείς σε αυτό και θα δείξουμε ότι είμαστε αντίθετοι? Μέσω ράδιων? Μέσω του forum? Προφανώς και όχι για μένα. Ψευτομαγκιες και επαναστάσεις δεν έγιναν έτσι. Μόνο συνδεσμικά γίνετε δουλειά. Αλλά που..

Και ως για ροζ λουλουδάκια κλπ σε παρακαλώ πάρτα πίσω αν δεν με ξέρεις. Ώστε κιαλλιώς δεν σε κόβω για άτομα που κάνει χαζομαγκιές μέσω ιντερνετ. Έχω ρίξει μάχες για να υπερασπιστώ τον ΠΑΟΚ στο νησί όταν είμαι μόνος εναντίων 10 χαβουζοπαδών. Και το ξύλο μου έριξα και έφαγα.

@suicidal
είσαι μεγάλο αλάνι αλλά το κήρυγμα ακόμα να καταλάβω που το είδες. Είμαι και χαζός...

@diegito4
Φίλε από το μιζέρια μέχρι το να ασχολείσε υπάρχει τεράστιο κενό. Η υπερβολική και αδικαιολόγιτη κριτική είναι που μου την δίνει και αν μιλάμε χωρίς στοιχεία. το να ασχολείσε φυσικά και είναι υγεία. Αλλά το να φτάνεις στα άκρα είναι άλλο θέμα. Και ας μην παίξουμε την κολοκυθιά με το ποιος "μιζεριάζει" παραπάνω και ποιος έχει στοιχεία. Με άλλα λόγια και ελπίζω να γίνω κατανοητός: Δεν είμαι μίζερα τα θέματα, να τα συζητας με μιζέρια είναι η κατάντια.
Ως για το ότι δεν ασχολούμε με άλλα θέματα, αν έχεις παρατηρήσεις είμαι 6 χρόνια στο forum και κάνω 100 Post το χρόνο πάνω κάτω, βαριέμαι να γράφω εκτός και αν κάτι το θεωρω σημαντικό. Ως για την κερκίδα μιας και το αναίφερες, ζήτημα να παω 1 φορά τον χρόνο στην Τούμπα, γιατί απλά ειναι 200 ευρώ για μένα να πάω και να έρθω. Και δυστυχώς δεν μου φτάνουν τα λεφτά. Προσπαθώ να συνείσφερω με το διαρκείας μου και ελπίζω άλλα αδέρφια να αναπληρώσουν αυτό που δεν κάνω εγώ στην κερκίδα. Άρα δεν είμαι και ο πιο κατάλληλος να μιλάω για αυτό το θέμα μιας και δεν γνωρίζω και πολλά.