Author Topic: Μεταγραφές 10/11: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 49429 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Èá äéáöùíÞóù óå Ýíá ðñÜãìá óå üëá áõôÜ ðïõ ëåò , ëåãïíôÜò óïõ üôé ôï åñãïáóôÜóéï ðïõëÜåé ôçí ßäéá ôéìÞ óå üëïõò , áðëÜ óôéò ÷þñåò ïé áðïèÞêåò/Ýìðïñïé ôá äßíïõíå óå Üëëåò ôéìÝò. Õðïëüãéóå êïíôÜ óôï 10-15 € íá óôïé÷ßæåé ç êÜèå ìðëïõæá (êáé ëéãüôåñï ßóùò) . Ôï èÝìá åßíáé ðüóï óïõ ôçí äßíïõíå ïé Ýìðïñïé , êáé ôé ðïóüôçôá ôïõò æçôÜò , äéáóôáõñùìÝíá 100% ðáéäéÜ êáé åãþ ìå ðáðïýôóéá êáé ñïý÷á áó÷ïëïýìáé (ôæÜìðá äéáöÞìéóç )  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Callahan

• Guest
Σύμφωνοι, παίρνεις και πολλά δείγματα δωρέαν. Αλλά εγώ βάζω και εφορία μέσα, κοντά 50% πλέον.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Καθαρά στο χέρι μπορεί να μην σου μένει και τπτ γιατί μπορεί να θέλουμε να τα δώσουμε σε μεταγραφές αλλά στα ρούχα έχει μεγάλο ποσοστό κέρδους trust me  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Offline spinos_4

• Αλλαγή
αντί να λέμε πάλι καλά που αυτοί που διαχειρίζονται τα λεφτά μας δεν κάνουν ανοίγματα για να μας χρεώσουν τους βάζουμε και χέρι...

ps. δεν γίνετε το μεγαλύτερο σου συμβόλαιο στην ομάδα να είναι 700 χιλιάρικα, να ζητάς από όλους να γίνει μείωση μισθών και να πάρεις παίχτη με 1.5 την "σεαζον", δηλαδή δεν μπορούμε να το "καταλαβουμ" αυτό..??
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline katz

• Αποστολή
  • **
mikro απολυτα συμφωνοι να ρισκαρεις αλλα οχι φετος..Αν ησουν στους ισχυρους και ειχες αντιπαλους ομαδες τυπου μακαμπι σαλτσμπουργκ λεφσκι με τα 1000 να ρισκαρεις και να παρεις παικταραδες γιατι ειναι πολυ πιθανο να σου βγει σε καλο μετα..
Οταν παιζεις ομως με ζενιτ ή φενερ που χτυπανε ασαμοα γκιαν με 14μυρια ευρω(1,5 φορα ολο το δικο σου μπατζετ) δεν κανεις ανοιγμα γιατι ειναι πολυ πιθανο να αποκλειστεις αλλα και επιπλεον να καταστραφεις οικονομικα
Ισως το λογικο θα ηταν να δυναμωνεις χρονο με το χρονο ωστε οταν ξαναβγεις chl προκριματικα να εισαι στους ισχυρους να τα δωσεις τοτε ολα και να μπεις στους ομιλους ωστε να γινει το μπαμ.Σωστα και νοικοκυρεμενα..
Μην πας για μαλλι απο τον πρωτο χρονο και βγεις κουρεμενος..Τσαμπα ηλιθιοτητα θα κανεις
ΠΑΟΚ G4Α

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
αντί να λέμε πάλι καλά που αυτοί που διαχειρίζονται τα λεφτά μας δεν κάνουν ανοίγματα για να μας χρεώσουν τους βάζουμε και χέρι...

ps. δεν γίνετε το μεγαλύτερο σου συμβόλαιο στην ομάδα να είναι 700 χιλιάρικα, να ζητάς από όλους να γίνει μείωση μισθών και να πάρεις παίχτη με 1.5 την "σεαζον", δηλαδή δεν μπορούμε να το "καταλαβουμ" αυτό..??

750 χιλιαρικα τον χρονο για 2 χρονια θα παρει.. ναι δεν μπορω να το καταλαβω αυτο.. και ασε τις πιπες οτι τρωμε παπα απο αρδ κτλ.. δεν σας φταιει κανεις αμα δεν βλεπετε μπροστα σας!

Το εχω πει απειρες φορες.. μονο να σας δω σε περιπτωση διπλης στραβης στην ευρωπη(ΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ!) εκει να δεις μετα Ζαγορακη Βρυζα πως τους περνει η μπαλα απο την τιτανοτεραστια μαζα των ΠΑΟΚΤΣΗΔΩΝ που στηριζουν(λες και επειδη καποιοι κανουν κριτικη δεν στηριζουν)

Προσωπικα συνεχιζω με θετικη σκεψη παρολα τα στραβωματα που εχω φαει.. ναι θα τους γαμησουμε με Μπουσαιντι και Ιβιτς!

Offline spinos_4

• Αλλαγή
ο αδερφό από πάνω έγραψε ότι θα παίρνει 1.5 δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα... λάθος δικό μου αυτά..
αν είναι 750 τότε ναι θα προτιμούσα romendal και εγώ... έστω και με το ρίσκο του ότι είναι ξένος παίχτης και δεν ξέρεις πως θα σου βγει...

τώρα όσο για τις πίπες που λες, δυστυχώς papa τρώνε πολλοί και δυστυχώς τον τρώνε αυτοί που λένε να μην ασχολιόμαστε με τους ard, αυτοί είναι οι πρώτοι που πέφτουν στην παγίδα..

προσωπικά το θεωρώ απίστευτα δύσκολο να περάσουμε στην επομενη φάση, το εύχομαι αλλα είναι δύσκολο
όχι γιατί μέσα σε 1-2 μήνες γαμήθηκε η ομάδα όπως υποστηρίζουν πολλοί, λες και αλλάξαμε όλο το roster απλά οι άλλοι έχουν πιο καλές ομάδες από εμάς...
ίσος η καλύτερη κλήρωση να ήταν με την Μπράγκα αλλα και αυτή έινια πολύ δύσκολη...

σε περίπτωση στραβής πιο παλιά είμαι σίγουρος ότι αυτοί που έκαναν κριτική στον Ζαγοράκη θα τον υποστήριζαν και αντίθετα αυτοί που τον έγλυφαν θα άρχιζαν τα μπινελίκια.. πλέον μετά την επιστροφή του κοντού δεν νομίζω να γίνει αυτό... έχει αρχίσει ένας πόλεμος στον Ζαγοράκη σε ότι και να κάνει μονο και μονο για τον κοντό... και γίνετε πόλεμος έτσι για το σπάσιμο...
εσύ μπορεί να μην το κανεις αυτό αλλα υπάρχουν πολλοί που το κάνουν...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

CLUB LARISA

• Guest
Δεν κουνιέται φύλλο....Ειλικρινά το γράφω, το πιστεύω απόλυτα. Χιλιες φορές να με βγαινες και να μ ελεγες "ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΙΑ, ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ", παρά να μην ενισχύεσαι εκεί που πονάς και να παίρνεις πίσω το καπρίτσιο σου. Γιατί ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΠΡΙΤΣΙΟ, οχι δικό μας να μην ερχόταν.

Χωρίς δεξί μπακ, χωρις εξτρεμ , χωρίς back up του Σέρβου ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ, λίγες μέρες πριν το τσου λου. Αμα δεν το πιστεύετε εσείς, ποιός θα το πιστέψει?

Δεν με νοιάζουν ρε οι μεταγραφές. Βγείτε, μιλήστε μας, οτι δεν υπάρχει σάλιο, εγώ θα έκλεβα να σας ενισχύσω  παραπάνω... Να σαστε εντάξει μαζί μας σας ζητήσαμε, όχι να το παίζετε μπουρζουάδες.....

17.000 διαρκείας, οταν το αεκ δεν έχει πάνω απο 4.000 και στον λαγό του γκοβού και του συνασπισμού της δεξιας και της προόδου, βγαίνουν στα ράδια και απειλούν τον σωφέρ......

Κάντε ρε μια χάρη στον κοσμάκη , δώστε του λίγη χαρά, ζεστάνετε τον λίγο.....τι τα θέλατε τα καπρίτσια πίσω......

Offline scouser4

• Αλλαγή
Τα πες όλα...

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός

Κάντε ρε μια χάρη στον κοσμάκη , δώστε του λίγη χαρά, ζεστάνετε τον λίγο.....τι τα θέλατε τα καπρίτσια πίσω......

Μήπως "έπρεπε" να ζεσταθούμε με το καπρίτσιο και δεν το καταλάβαμε....?

θα τανε πραγματικά τραγικό...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
1 χρόνο ψάχνουμε ένα δεξί μπακ? τόσο μα τόσο δύσκολο είναι να βρούμε ένα δεξί μπακ της προκοπής? να δίνουμε 700ρες σε εντινιους και κοντοστούπηδες ξέρουμε,άλλα εκεί που πραγματικά πονάει η ομάδα προσπαθούμε να την βγάλουμε με ημίμετρα
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
και κατα τ'αλλα ο ΠΑΟΚ πανω απ'ολα κ μπλα μπλα, οι αλλοι χτυπανε παιχταραδες ακομα κ το πνιγμενο αεκ εφερε ντιοπ κ μεις τιποτα νεκρα λες κ βγηκες ογδοος περιμενω την στιγμη που θα καταρυφθει ο μυθος της ετοιμης ομαδας, ακομα κ τον κοντοψολο που τον προοριζαν για φουνταριστο τωρα λενε για τα ακρα τον ετοιμαζει ο μπερετα πραγμα που δειχνει πως εξτρεμ δεν θα παρεις, ενω δεκσι μπακ πηρες εναν μεταφραστη(5 γλωσσες μιλαει) η απολυτη ξενερα στην ποιο ωραια μας χρονια, απορω ποιος ηταν ο λογος που κανανε σαν τρελοι για βερον κ διαρκειας λες κ ειχαν κανα παιχταρα στο περιμενε κ θα τον εχαναν..
μην εκπλαγειτε αν δειτε την ομαδα πισω απο τους 3 του ποκ να στε προετοιμασμενοι για ολα μακαρι να βγω ψευτης..

Offline skyclad4

• Αλλαγή
1 χρόνο ψάχνουμε ένα δεξί μπακ? τόσο μα τόσο δύσκολο είναι να βρούμε ένα δεξί μπακ της προκοπής? να δίνουμε 700ρες σε εντινιους και κοντοστούπηδες ξέρουμε,άλλα εκεί που πραγματικά πονάει η ομάδα προσπαθούμε να την βγάλουμε με ημίμετρα

Τι ενα χρονο? Ποτε ηταν η τελευταια φορα που ο ΠΑΟΚ ειχε δεξι μπακ? Ουτε καν θυμαμαι...   :gruebel:
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
μην εκπλαγειτε αν δειτε την ομαδα πισω απο τους 3 του ποκ να στε προετοιμασμενοι για ολα μακαρι να βγω ψευτης..
Το να δεις τον ΠΑΟΚ φετος κάτω απο ΠΟΚ θα ειναι μεγάλη ξεφτίλα.

Οταν λεω κάτω, εννοω να μην παλέψει ή να εχει αποκτήσει μεγάλη βαθμολογική απόσταση απο αυτούς.
Δεν μπορει το αεκακι να ειναι απο πανω, θα ειναι ξεφτίλα.

εν τω μεταξυ αυτοι τοσα χρεη πως παιρνουν παικτες ρε, πηραν ντιοπ ξερω γω.
900 χιλ τον χρονο για 2-3 χρονια λεει.

και εμεις τόσα διαρκειας στηριξη κλπ και ολο μας μιζεριάζουν

Η μλκια ειναι μια ομως. ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΓΜΩΤΟ , ΠΕΣ "ΔΕΝ ΕΧΩ ΦΡΑΓΚΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΠΤ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΤΕΛΟΣ!" .
και οχι απτους μαλακες τους δημοσιογραφους να τα ακούμε να τα περνανε στα μουλωχα και ετσι κ αλλιως.

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Πολύ σωστό αυτό που λες , έχεις απόλυτο δίκιο. Ας βγούνε και ας πούνε ότι "εμείς δν μπορούμε και δν προσπαθούμε να ενισχύσουμε την ομάδα για το CL γιατί δν υπάρχει μία ούτε θέλουμε να το ρισκάρουμε" και θα το σεβαστούμε... Το να κάθονται να βγάζουν τα παπαγαλάκια και να το λένε στα πλάγια είναι ότι χειρότερο...

Offline Suicidal

• Βασικός
Αμ άντε ρε Κοντρέρας, άάάάντε να σε πουλήσουμε επιτέλους,
άντε να λυθεί το συμβόλαιο σου τώρα που βρίσκεται σε αναζήτηση ποδοσφαιρικής στέγης ο Ροτέν !

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline tasoylis30

• Αλλαγή

Τι ενα χρονο? Ποτε ηταν η τελευταια φορα που ο ΠΑΟΚ ειχε δεξι μπακ? Ουτε καν θυμαμαι...   :gruebel:

Τελευταία φορά που είχαμε καλό δεξί μπακ ήταν το χανούμι ο βασίλης μπορμπόκης. Μεγάλο μπακ και μεγάλη παικτάρα. Πάντως ο μπάτμαν ο πούστης πως τους έπειθε και τους έφερνε τους παικταράδες δεν μπορώ να καταλάβω. Μετά βέβαια λέγαμε ΔΕΝ ΧΟΡΕΥΕΙ ΝΗΣΤΙΚΟ ΑΡΚΟΥΔΙ ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗ, αλλά δεν γαμείς.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

kostas4

• Guest
εν τω μεταξυ αυτοι τοσα χρεη πως παιρνουν παικτες ρε, πηραν ντιοπ ξερω γω.
900 χιλ τον χρονο για 2-3 χρονια λεει.

αν θυμασαι περυσι που η αεκ ειχε προβληματα και εψαχνε 1,5εκατ για μισθους τα βρηκε μεσα σε ενα βραδυ απο τους μετοχους της. εμεις το ιδιο διαστημα ψαχναμε 700χιλ και καναμε αυξηση μετοχικου κεφαλαιου για να τα μαζεψουμε.

Offline babis36

• Αλλαγή
Η ομαδα φαινεται πλεον οτι τελειωσε απο μεταγραφες τουλαχιστον προς το παρον και μεχρι τον πρωτο γύρο αγωνων.Για μενα ελπιζω να ανταποκριθει σωστα ο προπονητης γιατι φαινεται οτι παει να αλλαξει καποια πραγματα στην ομαδα και αυτο εμπεριεχει ενα ρισκο χοντρο 10 μερες πριν τους αγωνες.Ελπιζω να ξερουν τι κανουν εκει στην ΠΑΕ και να δουμε μια ομαδα σοβαρη και πιθαρχημενη οπως μας συνηθισε περισυ.

ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΕ ΟΕ ΟΕ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΡΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ
[/b]
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline cure

• Αλλαγή
Καταρχήν ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω ζόρι να πω στην ΠΑΕ μπες μέσα, παίξε τα ρέστα σου κτλ επειδή σέβομαι απόλυτα πως κάθε άνοιγμα αυτοί θα το πληρώσουν. Λέω όμως ένα σκεπτικό-τροφή για λίγο σκέψη στο νέο φρούτο των οπαδών-λογιστών που το μόνο που τους νοιάζει είναι το "νοικοκυριό" και η "εξυγίανση", που επίσης έχουν και σίγουρο τον αποκλεισμό!
Καταρχήν όπως είπε κι ο bozik η εξυγίανση έχει τελειώσει εδώ και ενάμιση χρόνο. Ας σταματήσουμε λοιπόν την καραμέλα. Εξυγίανση πλέον μπορείς να κάνεις κάνοντας κάτι για τα χρέη ή αν πρέπει να τα πληρώσεις επειδή δεν είσαι ικανός να τα ρυθμίσεις, το παίρνεις απόφαση, πουλάς ό,τι έχεις και αρχίζεις να ξοφλάς παλεύοντας 2-3 χρόνια για παραμονή. Αυτό που κάνουμε τώρα δεν έχει σχέση με εξυγίανση.

Πάμε στο σκεπτικό: Είσαι ο ΠΑΟΚ που ζεις από τους οπαδούς σου και έχεις να τα βάλεις με 2 οικονομικά μεγαθήρια και μία ομάδα που μπαίνει μέσα 30 εκατομμύρια το χρόνο ξοδεύοντας για παίχτες και μένει ατιμώρητη. Κατάφερες με δουλειά και μαγκιά να τους βάλεις κάτω απ' τ' αρχίδια σου και να ανοίξεις τη χαραμάδα που οδηγεί στο χρυσάφι, που αν το πιάσεις στα χέρια σου τους έχεις γαμήσει οριστικά, όσα λεφτά κι αν έχουν.
Δεν θα προσπαθήσεις όσο μπορείς να το πιάσεις; Και μάλιστα χωρίς να έχεις να χάσεις τίποτα απολύτως; Μόνο ένας τρελός δεν θα το έκανε. Ε λοιπόν πάρε δυο τρεις παιχταράδες να ανεβείς επίπεδο, παίξε τα ρέστα σου και αν χάσεις το χρυσάφι, πας για το ασήμι. Βλέπεις έχεις και μαξιλαράκι στην όλη φάση. Δεν το καταφέρνεις ούτε αυτό; Στ' αρχίδια σου. Εσύ πάντως προσπάθησες.
Βγαίνεις λοιπόν όμορφα κι ωραία, ξηγιέσαι στον κόσμο και λες μάγκες εγώ έπαιξα τα ρέστα μου και έχασα. Τώρα πρέπει να πουλήσω 2-3 παίχτες και φτου κι απ' την αρχή. Πουλάς και το Δεκέμβρη αν καίγεσαι τόσο πολύ. Ποιος θα σου πει κουβέντα; Κανείς! Γιατί προσπάθησες. Δεν είπες σαν μουρόχαβλος, που να τρέχω τώρα να κυνηγάω και καλά χίμαιρες.

Και ξαναλέω. Δεν έχω την απαίτηση να γίνει αυτό. Λέω όμως ένα παράδειγμα που δείχνει πως υπάρχουν κι άλλοι τρόποι πέρα από τη μοιρολατρεία. Μακάρι να μην πάρουμε κανέναν και να παίξουμε τσου λου. Εκεί θα είναι το καλύτερο. Μετράει όμως και το τι δείχνεις. Αν βγει ο Ζαγοράκης και πει αύριο "εγώ πιστεύω πως με αυτή την ομάδα θα μπούμε ομίλους", όλοι θα γουστάρουμε γιατί θα νιώσουμε πως θα το κυνηγήσουμε μέχρις εσχάτων. Τώρα δε νομίζω να νιώθουμε οι περισσότεροι να εκπέμπεται κάτι διαφορετικό από το "καλά είσαι σοβαρός που νομίζεις ότι θα περάσουμε στους ομίλους; προσγειώσου"
« Last Edit: July 16, 2010, 00:38:06 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω