Author Topic: Μεταγραφές 10/11: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 49620 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
ωωωωωωωχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ........... ..............

.................εμεινε ελευθερος ο αλλος κολλητος  ...........παιζει και δεξι μπακ ........παιζει και χαφ......παιζει και το πουλι του............

δεν τολμω να γραψω το ονομα του  ............γαμω το χανουμι του γαμω
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

Offline blue_eyes

• Βασικός
μην φοβασαι μακη πηγε στον πασ..

μονο σιγα τα ωωωωωωωωωωωωωωωωχχχχχχχχχχχχχχχχ μην ξυπνησει ο παντελας

Offline spartiatis

• Αλλαγή
αμα ερθει ο τσιμπουρ δεν θα εχει δικαιωμα συμμετοχης στην ευρώπη απο οτι ξερω και θα πρεπει να δωσουμε ιδιαιτερη βαση ΚΑΙ σε αυτην την διοργάνωση

εννοείς επειδή οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στο europa league δηλώνονται εξαρχής? νομίζω κάτι τέτοιο ισχύει μονο για τη φάση των ομίλων.
εκτός κι αν εννοείς οτι πιάνει επιπλέον θέση ξένου?
κι αν ελευθερωθεί η θέση απο διώξιμο φιλομένο?

υποθετικές συζητήσει κάνουμε τωρα...
μακαρι να τον παίρναμε τον παιχταρα!

ive4

• Guest
Ο καραφλο-Τζιμπούρης. Παρτάκιας που σκέφτεται μόνο τον εαυτό του και που χαλαρά μπορεί να πουλήσει την ομάδα του για να μείνει ελεύθερος. Γιατί να βάλουμε ένα πρόβλημα στα αποδυτήριά μας ; Κάποτε κι εγώ τον ήθελα, είναι καλός επιθετικός, αλλά πλέον έχει αποδείξει ότι δεν αξίζει να τον εμπιστευτείς.

Γενικά η μεταγραφική περίοδος πάει προς αποτυχία. Τέτοια εποχή ο Βρύζας σου είχε έτοιμες 2 μεταγραφές, καλές ή κακές, στις είχε συμφωνημένες. Κάνω υπομονή γιατί φέτος είναι μεταβατική χρονιά για όλους στον ΠΑΟΚ.

kostas4

• Guest
το paok24 γραφει οτι ισως ο βιτολο μεινει +1 μηνα εκτος. και ετσι να μην ειναι, διωξτε τα παλτα που φερατε και παρτε παιχτες χθες

bagos1

• Guest
αμα ερθει ο τσιμπουρ δεν θα εχει δικαιωμα συμμετοχης στην ευρώπη απο οτι ξερω και θα πρεπει να δωσουμε ιδιαιτερη βαση ΚΑΙ σε αυτην την διοργάνωση

εννοείς επειδή οι παίχτες που θα συμμετάσχουν στο europa league δηλώνονται εξαρχής? νομίζω κάτι τέτοιο ισχύει μονο για τη φάση των ομίλων.
εκτός κι αν εννοείς οτι πιάνει επιπλέον θέση ξένου?
κι αν ελευθερωθεί η θέση απο διώξιμο φιλομένο?

υποθετικές συζητήσει κάνουμε τωρα...
μακαρι να τον παίρναμε τον παιχταρα!

έχει πάρει μερος με την κουλα στο europa league και δεν επιτρέπεται να πεξει σε μια σεζόν με 2 ομαδες σε μια διοργάνωση

Offline spinos_4

• Αλλαγή
το paok24 γραφει οτι ισως ο βιτολο μεινει +1 μηνα εκτος. και ετσι να μην ειναι, διωξτε τα παλτα που φερατε και παρτε παιχτες χθες

ρε παιδιά δεν φεύγουν έτσι οι παίχτες...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline grmakis4

• Αποστολή
  • **
γιατι δεν φευγουν ?  επειδη εχεις προεδρο πρωην ποδοσφαιριστη και δεν χαλαει χατηρακια ? και τι ειναι ο ΠΑΟΚ  οικος ευγηριας και φιλανθρωπικο ιδρυμα ?

μη τον στεναχωρειτε τον προεδρο εχει στεναχωρεθει με τη διατησια του θανου  ...........

υγ  ρε  μλκα  την 16 αγωνιστικη  πηρες χαμπαρι πως σε παιζουν   ?
ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...................ΚΑΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ.............

kostas4

• Guest
απο αλλες ομαδες μια χαρα φευγουν οι παιχτες

Offline bozik

• Αλλαγή
άμα χρωστάς το μισό συμβόλαιο του παίκτη και ταυτόχρονα του λες να φύγει στα μέσα της περιόδου και θα τον πληρώσεις όταν έχεις...δύσκολα  θα έρθει συμφωνία...εκτος και αν ήταν ΠΑΟΚ και στην βενεζουέλα-στην kenia η από που στο πούτσο ήταν πριν έρθει...άσε που ο τελευταίος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής παγκόσμιος και ταυτοχρωνα οπαδός ομάδας(οπως το καταλαβενουμε εμεις) έχει πεθάνει τη δεκαετία του 80....υπάρχουν βεβαια και οι εξαιρέσεις με ποντιους αθλητές από την πολίχνη  :D
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline savage republic

• Βασικός
Αυτά τα περί δανεικών από τον γαύρο, ελπίζω να είναι 100% αστεία.

trelos4

• Guest
για ΔΑΝΕΙΚΟ ουτε καν το συζηταω...αλλα αν ειναι να τον αγορασουμε,γιατι οχι?τον πιστευω τον παικτη.και οσο να ναι,απο τον παπαπαζογλου ειναι σιγουρα καλυτεροσ

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Ποιον πιστεύεις ρε συ; Τον Μήτρογλου; Από τον Παπάζογλου καλύτερος είναι και ο Κόκε, τι πάει να πει αυτό; Και 2 εκατομμύρια να πληρώσει ο ίδιος ο Μήτρογλου εγώ δεν τον θέλω. Βασικά δεν είναι δεν τον θέλω είναι και δεν τον χρειάζομαι. Το μεταγραφικό κομμάτι αυτή τη στιγμή είναι ότι πιο στάσιμο υπάρχει στην ομάδα. Άντε να τελειώνουμε με αυτό το αράβικο παραμύθι να δούμε τι σκατά θα γίνει γενικά, γιατί το οτιδήποτε συμβαίνει η πρώτη φράση είναι να δούμε τι θα γίνει με τους Άραβες, διψάν οι ποδοσφαιριστές και περιμένουμε να δούμε τι νερό πίνουν οι Άραβες για να διαλέξουμε το ίδιο.

Αλλά το καλύτερο από όλα είναι η ΠΑΕ, πως γίνετε σε τόσους και τόσους τομείς να συμπεριφέρεται σαν ΠΑΕ, ανώνυμη εταιρεία δηλαδή, αλλά όσον αφορά στις αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών και διαφόρων παρομοίων θεμάτων να συμπεριφέρεται σαν τον Άι Βασίλη!! Θέλουμε να φύγουν κάποιοι παίχτες και ψάχνουμε για το αν θα τους αρέσει το σπίτι που θα πάνε, αν θα έχει ίντερνετ, αν θα έχει γύρο από τον Μάκη ή μπουγάτσα με κιμά. Και μην μου αρχίσετε για τα συμβόλαια και τους όρους, ας πληρώσει η ΠΑΕ τον παίχτη για να φύγει, έκανε το λάθος στην επιλογή του ας υποστεί τις συνέπειες, καλύτερα να δώσει τώρα χρήμα παρά να χαραμίσουμε 6 μήνες στις διαπραγματεύσεις που στο τέλος δεν βγαίνουν και καλές...

Offline nik

• Αποστολή
  • **
Ποιον πιστεύεις ρε συ; Τον Μήτρογλου; Από τον Παπάζογλου καλύτερος είναι και ο Κόκε, τι πάει να πει αυτό; Και 2 εκατομμύρια να πληρώσει ο ίδιος ο Μήτρογλου εγώ δεν τον θέλω. Βασικά δεν είναι δεν τον θέλω είναι και δεν τον χρειάζομαι.

ετσι
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline scouser4

• Αλλαγή
απορώ που κάθεστε κ το συζητάτε κ όλας.............................

CLUB LARISA

• Guest
Εκεί καταντήσαμε αδερφέ.....Ας τολμήσουν κ τα λέμε πότε κ πώς θα τζάσουν.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Πραγματικα ζουμε τραγελαφικες καταστασεις με εναν τεχνικο διευθυντη που μας εχει γραψει στα @@ του ολους. Εγω , με την προυποθεση οτι θα παρθουν παικτες αυτην την μετεγραφικη περιοδο ειμαι μαζι με την παε που θελει να διωξει Κριστιανο, Ελ Ζαρ, Ζουελα, Μπουσαιντι, Φιλομενο κλπ. Το θεμα ομως ειναι οτι δεν ξερουμε καν αν ψαχνουμε θεσεις. Πρεπει να καταλαβουν στην πεα οτι αν συνεχιστει η αποδυναμωση της ομαδας και δεν παρθουν αλλοι, οχι μονο κυπελλο δεν θα δουμε, αλλα ουτε πλαυ οφ μας βλεπω να βγαινουμε...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline blue_eyes

• Βασικός
μπορει ο σβουρας να ειναι ακαταλληλος αλλα αν φυγουν παικτες πιστευω σιγουρα θα παρουμε αλλους.. και 10 χρονων παιδια τα βλεπουν αυτα που λες νταρκ

και στην τελικη το ζητημα δεν ειναι τι θα γινει αυτην την μεταγραφικη περιοδο.. το θεμα ειναι να υπαρξει οργανωση του τμηματος και να χαρακτουν μακροπροθεσμα μεταγραφικα και αγωνιστικα πλανα

ναι διωξε τον ζουελα αλλα μην μου φερεις παλι μετριους, ειναι φαυλος κυκλος.. βιτολο, βιερινια και κοντρερας θελω για να πρωταγωνιστησω

Offline ligistis

• Αποστολή
  • **
Σήμερα Πολωνός μου είπε ότι Πολωνική ιστοσελίδα έγραψε ότι ο ΠΑΟΚ είναι κοντά να κλείσει Γροζίτσκι της   γιαγκελόνια
Αλήθεια ή ψέμα θα δίξει

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
ποσο κοντα δηλαδη??

Κοντά στη Σίβασπορ ο Γκροζίτσκι10
Share Η Γιαγκελόνια έκανε αποδεκτή την προσφορά της Σίβασπορ για την απόκτηση του Καμίλ Γκροζίτσκι, ο οποίος ενδιαφέρει τον Άρη.

Επιμέλεια: Στέλιος Χαρτζουλάκης Δημοσίευση: 07 Ιαν. 2011 09:52
Το θέμα βέβαια είναι αν ο ίδιος ο παίκτης θέλει να αγωνιστεί στην τουρκική ομάδα. Άλλωστε, αυτό δήλωσε και ο πρόεδρος της πολωνικής ομάδας, Τσέζαρι Κουλέσα: "Δεχθήκαμε την προσφορά από την Τουρκία. Τώρα όλα εξαρτώνται από τον Καμίλ".

Ο Γκροζίτσκι δήλωσε σχετικά: "Στην Τουρκία υπάρχει πίεση, αλλά ακόμα δεν ξέρω τι ακριβώς θα κάνω. Πρέπει να τα σκεφτώ όλα προσεκτικά. Υπάρχουν κι άλλες περιπτώσεις να σκεφτώ".

+ οτι τον θελει και το λικι,αν ειναι να παει να ψηθει για 2 χρονακια εκει και μετα να ερθει οκ!!!
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα