Author Topic: Μεταγραφές 10/11: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 49516 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jmjyiannis

• Guest
Δηλαδή συγνώμη ρε παίδες αλλα τόση μοιρολατρεία για τις μεταγραφές (που και εμένα με ξενερωσαν, δε λεω)? Τόση δηλαδή? Λοιπόν. θέλω να προσθέσω στο προηγούμενο post κάτι που θεωρώ σημαντικό. Τα έσοδα μας ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΘΕΙ και οσο παλικαρι και να είναι ο κόσμος, δεν πρέπει να παυουμε να σκεφτόμαστε ορισμένα πράγματα για τις πηγές εσόδων και εξόδων μας.

1) έφυγε η ΔΕΠΑ
2) μπινια ο ΟΠΑΠ με το γήπεδο,
3) παραπάνω Εφορία (αν νομίζετε οτι είναι λίγα γελιέστε)
4) σταθερές τιμές στα διαρκείας (που τις επέλεξε για να κρατήσει τον κόσμο και δε μπορούσε να τις πάρει πίσω στο άκυρο του ΟΠΑΠ)
5) σκατά η ΑΜΚ για τα μεγαλα ποστοφόλια

και δεν υπολογίζω τη μόνιμη αποπληρωμη χρεών (μη το ξεχνάμε) και τα μέχρι τώρα έργα στη Νέα Μεσήμβρια.
Τα ανοίγματα είναι τακτικές του παρελθόντος ή τακτικες όταν έχεις και τις πισινές σου. και τα μέλη της ΠΑΕ φαίνεται οτι δεν έχουν ούτε το πρώτο ούτε το δεύτερο. Στην αεκ μασζεψανε σε μια βραδιά 1,5 εκατ, στο γαύρο τα εκατομύρια είναι μαρουλόφυλλα από τον καινούριο και στο βαζελο παίρνουν ότι κοστίζει πάνω από 1 εκατ. το χρόνο. Θεωρω οτι όσο σπάσιμο και να είναι αυτό το story με τις μικρές μεταγραφές, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ και αυτή ήταν η καλύτερη δυνατή τακτική της ΠΑΕ.

Offline dave

• Αλλαγή

Βγαίνεις λοιπόν όμορφα κι ωραία, ξηγιέσαι στον κόσμο και λες μάγκες εγώ έπαιξα τα ρέστα μου και έχασα. Τώρα πρέπει να πουλήσω 2-3 παίχτες και φτου κι απ' την αρχή. Πουλάς και το Δεκέμβρη αν καίγεσαι τόσο πολύ. Ποιος θα σου πει κουβέντα; Κανείς! Γιατί προσπάθησες. Δεν είπες σαν μουρόχαβλος, που να τρέχω τώρα να κυνηγάω και καλά χίμαιρες.

απο που προκυπτει η σιγουρια σου γιαυτο δεν καταλαβαινω. εγω ειμαι σιγουρος για το αντιθετο.
επισης, οχι και νεο φρουτο οι οπαδοι-λογιστες, αν κ με αλλη εννοια το λες, θυμιζει παλιες εποχες

apaoki13

• Guest
Αν το κάνει αυτό την γάμησε. Το κράξιμο που τρώνε για τον γίδι θα είναι χάδι μπροστά στις αντιδράσεις σε περίπτωση που χρεώσουν την ομάδα και δεν μπουν στο τσουλου. Η στήριξη και όλα τα ωραία κράτησαν για 1-2 χρόνια τώρα βγαίνει το αντιεξουσιαστικό σύνδρομο στη φόρα κι όποιον πάρει ο χάρος. Έχω διαβάσει απίστευτες πίπες το τελευταίο δίμηνο γι' αυτό έκοψα και το φόρουμ. Όμως κιουρ επειδή ξέρω ότι δεν είσαι από τις περιπτώσεις των 16χρονων που αραδιάζουν ιδεολογικές κορόνες από το πρωί ως το βράδυ σου απαντώ ότι οποιαδήποτε εταιρία (που εκτός από ομάδα ο ΠΑΟΚ είναι και εταιρεία) δεν μπορεί να κάνει άνοιγμα σε τέτοιες εποχές που περνάει η Ελλάδα. Θα επαναλάβω τα ίδια και τα ίδια που έχει γράψει μια μικρή μειοψηφία εδώ μέσα. Δεν υπάρχει σάλιο στις εταιρείες και δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις βαρβάτο χορηγό. Πλάτες από μεγάλους δεν θα έχεις αντιθέτως θα έχεις πόλεμο (βλέπε ΟΠΑΠ). Η αύξηση της φορολογίας επιβαρύνει τα ταμεία. Η μειωμένη αγοραστική δύναμη του κόσμου είναι σημαντικό ζήτημα. Φέτος αν δεν κάνω λάθος αρχίζουν να εκδικάζονται και κάποιες από τις εκρεμότητες της ΠΑΕ προς το Δημόσιο. Με όλα τα πιο πάνω ποιος λογικός άνθρωπος θα ρίσκαρε; Στη ζυγαριά μπαίνει από τη  μία η μακροχρόνια και επίπονη διαδικασία της εξυγίανσης την οποία όλοι γνωρίζαμε ότι θα περάσουμε και από την άλλη το απωθημένο της συμμετοχής στο ΤΣΟΥΛΟΥ.
 Μην πεταχτεί κανένας να μου πει ότι δεν σκέφτονται έτσι οι οπαδοί και μαλακίες.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
η εξυγιανση της ομαδας θα σταματησει οταν μηδενιστουν τα χρεη,
τα παγωμενα και τα νεα χρεη δεν ειναι λυση,
ειναι παραπανω χρεη και κανεις δεν προκειται να πει στον ζαγορακη μπραβο καλα εκανες και χρεωσες την ομαδα για να μπουμε τσου λου αλλα δεν πειραζει που δεν πετυχαμε και παμε παλι ολοι μαζι απ την αρχη,
αυτα δεν γινονται ειδικα οταν φετος ειδαμε τι εγινε με τον κοντο

δεν υπαρχει μεγαλυτερο εγκλημα απο το οικονομικα ανοιγμα της παε αυτη την εποχη 
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
τι να πω ρε παιδες!!!εχω φτασει στα ακρα μου, δεν γινετε ρε πουστη μου να παιζουμε τετοιο ματς και να μιλαμε στο τοπικ για μεταγραφες για την εξυγιανση της ομαδας,

το μονο σιγουρο ειναι οτι συμφωνω απολυτα μαζι σας,δεν μπορουμε να φορτωσουμε την ομαδα με αλλα χρεη, δεν πρεπει δεν δεν δεν δεν.............!!!

ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΦΤΩΧΙΑ, με βγαζει απο τα ρουχα μου αυτη η κατασταση,εμεις να προσπαθουμε να παρουμε ενα παιχτη και να ακους καθε μερα τον γαυρο να κλεινει τον ενα παιχταρα πισω απο τον αλλο.

πουτανας γιοι γαμω τα λεφτα σας,χοντρε γαμιωλη να μην βγαλεις την χρονια,τζιγγερ και σια μια απο τα ιδια,κουλα γαμιωλα πως στον πουτσο υπαρχεις ακομα σαν σωματιο δεν καταλαβαινω,

συγνωμη παιδες αλλα και λιγα εχω πει,θελω να πω πολλα αυτη την στιγμη αλλα συγκρατιεμαι............................!

ρε ΠΑΟΚ κανε ρε την μαγκια σου και γαμησε τους να καυλωσουμε λιγο,σημερα εχω φαει το κραξιμο της αρκουδας μονο και μονο γιατι κληρωθηκαμε με τα γιαννενα της ολλανδιας.
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline cure

• Αλλαγή
just for the record μάγκες εγώ ξεκαθάρισα πως δεν είπα τη γνώμη μου αλλά μια εναλλακτική οπτική γωνία, για να τη πω στους καραγκιόζηδες που με τρελαίνουν όταν πανηγυρίζουν σε πωλήσεις παιχτών, αυτά τα νέα φρούτα επιμένω, που με φέρνουν αναγούλα.
Εμένα η άποψή μου είναι απλή και ξεκάθαρη. Εγώ είμαι οπαδός και θέλω να βλέπω μία ομαδάρα στο χορτάρι, χωρίς παράλληλα να μπούμε μέσα ούτε ένα ευρώ. ΤΕΛΟΣ. Το πώς θα γίνει είναι δουλειά των διοικούντων. Δουλειά μου είναι να απαιτώ αυτό το πράγμα.

Αυτό που δεν θέλω είναι να μη μπορούμε να εκμεταλευτούμε το 100% μας και να αναγκαζόμαστε από ανικανότητα ή (μακριά μας) τίποτα χειρότερο να προχωράμε με το 50 ή 60%.

Αυτά τώρα που λέτε για πολέμους και έλλειψη χρημάτων από εταιρείες, για φορολογίες και μειωμένες αγοραστικές δυνάμεις απλά δεν υπάρχουν. Εμένα τουλάχιστον μου φαίνονται επιχειρήματα που θάβουν τις δυνατότητες της διοίκησης, παρά τις υπερασπίζονται. Για κάθε τέτοια δικαιολογία διατήρησης στη μετριότητα έχω αντίλογο. Για κάθε μοιρολατρεία και παραίτηση έχω αντίδραση και πράξη. Για να γίνεται κουβέντα:

1. Αν όντως σου κάνουν πόλεμο, τότε μη σκύβεις κι άλλο γιατί θα σου τον χώσουν. Γύρνα, βγάλ' την και κυνήγα τους εσύ να τους γαμήσεις. Είδατε κανέναν πόλεμο στο κράτος που μας πολεμάει; Όχι! Τότε μη το χρησιμοποιείτε ως δικαιολογία.
2. Αν οι εταιρείες στη χώρα της πουστιάς το παίζουν κακόμοιρες μυξοπαρθένες για να βρούνε δικαιολογία να αφήσουν εκατομμύρια ανέργους, τότε πας και τη ψάχνεις στη Τουρκία, στην Αλβανία, στην Αραβία, στην Κίνα και όπου αλλού γουστάρεις. Το είχα πει πως με τις στοιχηματικές δεν θα γινόταν τίποτα. Ούτε καν προσπάθησαν. Το έγραψαν απλά οι κονδυλοφόροι πως ΘΑ γίνει προσπάθεια και είναι σαν να έγινε. Αρχίδια καπλαμά. Ούτε κίνηση δεν έγινε. Και τέλος πάντων άσε αυτό, είναι δύσκολο. Μόνο στοιχηματικές εταιρείες υπάρχουν; bonus ερώτηση: υπάρχουν πολλές άλλες ομάδες χωρίς χορηγό στη φανέλα σήμερα σε αυτή τη κατάσταση που παρουσιάζετε και μου ήρθε να βάλω τα κλάματα; Όχι! Οπότε μη το χρησιμοποιείτε ως δικαιολογία.
3. Τόσα χρόνια έγινε τίποτα για να ρυθμιστούν τα χρέη προς την πολιτεία ή μας δούλευαν οι πούστηδες οι πολιτικοί και οι εκλογές περνούσαν χωρίς να κινηθεί φύλλο; Δεν έγινε! Οπότε μη το χρησιμοποιείτε ως δικαιολογία.
4. Η μειωμένη αγοραστική δύναμη του κόσμου φάνηκε έστω στο ελάχιστο σε ότι αφορά την εισροή ρευστού στα ταμεία της ΠΑΕ με τα εισιτήρια διαρκείας; Όχι! Οπότε μη το χρησιμοποιείτε ως δικαιολογία.
5. Η φορολογία θα αυξηθεί μόνο για τον ΠΑΟΚ ή και για τους άλλους π.χ την κούλα (ένα παράδειγμα που είπατε) που χρωστάει τα διπλά και δεν τρέχει κάστανο που μπαίνει πιο βαθιά; Για το τυρί δεν αυξήθηκε η φορολογία που ξόδεψε κι αυτό; Μη πείτε πως έχει νέα στρούγκα. Εμείς τη δική μας την έχουμε πάντοτε γεμάτη. Οπότε μη χρησιμοποιείτε και αυτή τη δικαιολογία.
Και άλλα πολλά που τα είπα στο ανάλογο topic μιλώντας για Βιολίδη και δεν θέλω να τα ξαναπώ. Το έχω κλείσει το θέμα.

Τέλος πάντων όλα αυτά είναι κουβέντα να γίνεται όπως είπα. Δεν ανοίγουμε θέματα για κράξιμο, μη το δει κανείς έτσι. Η ουσία είναι ότι ο ΠΑΟΚ για κάποιους έχει περιθώριο για μεγαλύτερη οικονομική δύναμη και οφείλει να την αξιοποιήσει με το καλό ή το κακό. Για κάποιους όπως εσείς έχει εκμεταλευτεί στο έπακρο τη δυναμική του και δεν υπάρχουν περιθώρια για παραπάνω. Σεβαστές όλες οι απόψεις.

Το τέλειο θα είναι να τα καταφέρουμε χωρίς να χρειαστεί να ρισκάρουμε οικονομικά σε δαπανηρές μεταγραφές. Πλέον εδώ που φτάσαμε αυτό θα κυνηγήσουμε. Χωρίς γκρίνια και τι θα γινόταν αν... Ταμείο κάνουμε αργότερα.

3η φορά: δεν τη λέω σε κανέναν, κουβέντα κάνω Ό,τι πήραμε πήραμε και ό,τι θα πάρουμε λίγο ενδιαφέρει πλέον. Μεταγραφές μετά το ξεκώλιασμα της ολλανδέζας της πουτάνας, που θα είμαστε πιο άπλες  ;D
« Last Edit: July 16, 2010, 21:49:55 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Αν το κάνει αυτό την γάμησε. Το κράξιμο που τρώνε για τον γίδι θα είναι χάδι μπροστά στις αντιδράσεις σε περίπτωση που χρεώσουν την ομάδα και δεν μπουν στο τσουλου. Η στήριξη και όλα τα ωραία κράτησαν για 1-2 χρόνια τώρα βγαίνει το αντιεξουσιαστικό σύνδρομο στη φόρα κι όποιον πάρει ο χάρος. Έχω διαβάσει απίστευτες πίπες το τελευταίο δίμηνο γι' αυτό έκοψα και το φόρουμ. Όμως κιουρ επειδή ξέρω ότι δεν είσαι από τις περιπτώσεις των 16χρονων που αραδιάζουν ιδεολογικές κορόνες από το πρωί ως το βράδυ σου απαντώ ότι οποιαδήποτε εταιρία (που εκτός από ομάδα ο ΠΑΟΚ είναι και εταιρεία) δεν μπορεί να κάνει άνοιγμα σε τέτοιες εποχές που περνάει η Ελλάδα. Θα επαναλάβω τα ίδια και τα ίδια που έχει γράψει μια μικρή μειοψηφία εδώ μέσα. Δεν υπάρχει σάλιο στις εταιρείες και δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις βαρβάτο χορηγό. Πλάτες από μεγάλους δεν θα έχεις αντιθέτως θα έχεις πόλεμο (βλέπε ΟΠΑΠ). Η αύξηση της φορολογίας επιβαρύνει τα ταμεία. Η μειωμένη αγοραστική δύναμη του κόσμου είναι σημαντικό ζήτημα. Φέτος αν δεν κάνω λάθος αρχίζουν να εκδικάζονται και κάποιες από τις εκρεμότητες της ΠΑΕ προς το Δημόσιο. Με όλα τα πιο πάνω ποιος λογικός άνθρωπος θα ρίσκαρε; Στη ζυγαριά μπαίνει από τη  μία η μακροχρόνια και επίπονη διαδικασία της εξυγίανσης την οποία όλοι γνωρίζαμε ότι θα περάσουμε και από την άλλη το απωθημένο της συμμετοχής στο ΤΣΟΥΛΟΥ.
 Μην πεταχτεί κανένας να μου πει ότι δεν σκέφτονται έτσι οι οπαδοί και μαλακίες.

θελω ομως καποιος να μου εξηγησει την ασυλια που απολαμβανουν οι του ποκ-ιδιαιτερα η ξαδερφη-χωρις να μου βαλει μεσα το μοιρολατρικο εσυ εισαι ΠΑΟΚ και σε κυνηγουν...

γιατι αν πραγματικα καποιος που καταφερνει στην πιο δυσκολη οικονομικη περιοδο της χωρας να συσπειρωσει σε μεγαλο βαθμο τον κοσμο του ΠΑΟΚ και δεν μπορει να καταλαβει τι χαρτι κραταει στα χερια του για μενα ειναι ανικανος....

ανικανος που δεν μπορει να φερει επιπλεον εσοδα στην ομαδα ανικανος να τυγχανει ιδια αντιμετωπιση απο το κρατος....εμας μας κοψανε την επιχορηγηση του οπαπ για την τουμπα στην ξαδερφη της δινουνε και γηπεδο να παιξει.....ας τις πεις κορονα 16χρονου τις ηλιθιες αποριες μου

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Γιαννιώτη, τις αποροίες που εκφράζεις τις έχουν όλες οι παοκτσήδες και γενικά όλοι οι βορειοελλαδίτες από γεννησιμιού τους. Το είχα πει προχτές έφυγε ο βωβός από το μαρουσάκι και βρέθηκαν σε μία μέρα 5 επιχειρηματίες και ανέλαβαν την ομάδα. Δεν θεωρείται ελλάδα μετά την λαμία και αυτό αποδυκνείται και από την συμπεριφορά όλων των κρατούντων προς τον ΠΑΟΚ. Ελλάδα είναι η κιφησιά το κωλονάκι το παλαιό ψιχικό και η εκάλη. Για μένα ο μόνος τρόπος να τους ταρακουνήσεις είναι να γίνεις μπάρτσα. Δεν μιλάω για λαϊκές βάσεις και οργάνωση που έχουν αυτοί. Όμως εκείνοι βγάλανε πανό bartselona is not spain. Ας βγάλουμε και μεις ένα πανί, άλλο ελληνική μακεδονία και άλλο ελλάδα, ας πάει στους τούρκους να πάρει χορηγεία όπως το μαρούσι, έτσι θα χοροπηξουν, εδώ μας κόψαν τα λεφτά του οπαπ και βάλαμε την ουρά στα σκέλια να φτιάξουμε το γήπεδο, αντι να τους πει ότι αν δεν μας δώσεις τα λεφτα να φτιάξουμε το γήπεδο βρες μας άλλο να παίξουμε και στην φανέλα εγώ δεν βάζω ξανά ελληνική σημαία αλλά μόνο της βεργίνας. Εκεί είναι μαλθακή η διοίκηση και εκεί πρέπει την δει αλλιώς, ειδάλως οι φάπες θα είναι ατελείωτες. Τώρα για όσους παρεξηγιούνται και ίσως με πουν και ανθέλληνα εγώ θα πώ ότι αμερικανάκι δεν είμαι να ασπάζομαι το μην κοιτάς τι θα κάνει η πατρίδα για σένα αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για την πατρίδα, αν η πατρίδα με γράφει στα αρχίδια της έχω και γω αρχίδια και την γράφω και γω εκεί ακριβώς. Άλλωστε εμείς δεν έχουμε βγάλει πανό το η μπάλα είναι μόνο η αφορμή???  Για την αεκ που λες, οι άεκ έχει μετόχους που αν χρειαστεί σε μια νύχτα μαζεύονται και βρίσκουν 1- 1,5 χαρτί εμάς αν μαζευτούν μαζεύουν δεν μαζεύουν 1000 με 1500 ευρώ  ;D ;D ;D ;D.
Σόρρυ για το οφφ τόπικ   
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

euboia4

• Guest
οσα εδωσε ο βαζελος σε γκοβου ειναι τα εσοδα της ΠΑΕ απο τα διαρκειας
ειναι αχρηστος ο Ζησης και ο Θοδωρης που δεν βρισκουν 10-20 εκατ. απο χορηγους οταν στην αγορα δεν υπαρχει χρημα ουτε για δειγμα
ειναι αχρηστος ο Ζησης με τον Θοδωρη που δεν παιζουν πολιτικα παιχνιδια σε βαρος της ομαδας για να βρεθουν λυσεις.Αν εκανε η διοικηση ντιλ κατω απο το τραπεζι ,εχει κανεις σας αμφιβολια οτι το χρεος θα εξαφανιζοταν?

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
catalonia is not spain έλεγε το πανί!

off topic και εγώ  :-*

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Γιαννιώτη, τις αποροίες που εκφράζεις τις έχουν όλες οι παοκτσήδες και γενικά όλοι οι βορειοελλαδίτες από γεννησιμιού τους. Το είχα πει προχτές έφυγε ο βωβός από το μαρουσάκι και βρέθηκαν σε μία μέρα 5 επιχειρηματίες και ανέλαβαν την ομάδα. Δεν θεωρείται ελλάδα μετά την λαμία και αυτό αποδυκνείται και από την συμπεριφορά όλων των κρατούντων προς τον ΠΑΟΚ. Ελλάδα είναι η κιφησιά το κωλονάκι το παλαιό ψιχικό και η εκάλη. Για μένα ο μόνος τρόπος να τους ταρακουνήσεις είναι να γίνεις μπάρτσα. Δεν μιλάω για λαϊκές βάσεις και οργάνωση που έχουν αυτοί. Όμως εκείνοι βγάλανε πανό bartselona is not spain. Ας βγάλουμε και μεις ένα πανί, άλλο ελληνική μακεδονία και άλλο ελλάδα, ας πάει στους τούρκους να πάρει χορηγεία όπως το μαρούσι, έτσι θα χοροπηξουν, εδώ μας κόψαν τα λεφτά του οπαπ και βάλαμε την ουρά στα σκέλια να φτιάξουμε το γήπεδο, αντι να τους πει ότι αν δεν μας δώσεις τα λεφτα να φτιάξουμε το γήπεδο βρες μας άλλο να παίξουμε και στην φανέλα εγώ δεν βάζω ξανά ελληνική σημαία αλλά μόνο της βεργίνας. Εκεί είναι μαλθακή η διοίκηση και εκεί πρέπει την δει αλλιώς, ειδάλως οι φάπες θα είναι ατελείωτες. Τώρα για όσους παρεξηγιούνται και ίσως με πουν και ανθέλληνα εγώ θα πώ ότι αμερικανάκι δεν είμαι να ασπάζομαι το μην κοιτάς τι θα κάνει η πατρίδα για σένα αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για την πατρίδα, αν η πατρίδα με γράφει στα αρχίδια της έχω και γω αρχίδια και την γράφω και γω εκεί ακριβώς. Άλλωστε εμείς δεν έχουμε βγάλει πανό το η μπάλα είναι μόνο η αφορμή???  Για την αεκ που λες, οι άεκ έχει μετόχους που αν χρειαστεί σε μια νύχτα μαζεύονται και βρίσκουν 1- 1,5 χαρτί εμάς αν μαζευτούν μαζεύουν δεν μαζεύουν 1000 με 1500 ευρώ  ;D ;D ;D ;D.
Σόρρυ για το οφφ τόπικ   

φιλε με λιγα λογια μου λες πως επειδη αυτο γινοταν παντα θα συνεχιζεται να γινεται.μοιρολατρικο οσο δεν παει...ομως σε οσα γραφεις λες την αληθεια...ΜΑΛΘΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ....

το παραδειγμα της ξαδερφης το εβαλα επιτηδες για δυο λογους...ο ενας ειναι τα χρεη που δημιουργησε μετα το 44 και τα οποια κανενας μαλακας μετοχος δεν θα τα πληρωσει απο την τσεπη του(το 1,5 εκ που λετε δεν ειναι στο χιονι γραμμενα)...εδω ο νοτιας τους εχει βαλει ενοικιο για το προπονητικο τους....τρελα πουλαει η ξαδερφη και χρεωνεται κι αλλο...αυριο θα εχει καινουριο αρθρο στην διαθεση της γιατι στα λογια απειλει με οπλο τον ανυπαρκτο κοσμο της....

ο δευτερος γιατι η παε ΠΑΟΚ μετα την λαμια εκανε φαουλ εναντιον μας....αλλα και γιατι επειδη ειναι μαλθακη οπως πολυ σωστα ειπες αποδεχτηκε να πληρωσει για ασχετο αθλημα την νυφη αυτη ενω ταυτοχρονα μια ανταγωνιστρια παε σφυριζε αδιαφορα και δεν μπλεκοτανε σε υποθεσεις τετοιες...ας ζηταγες απο το κρατος με οπλο τον υπαρκτο κοσμο σου ισονομια κι ας εδιωχναν τα ερπετα της αθηνας απο το οακα...εχεις τα αρχιδια να πας κοντρα ομως σε καποιον;εμ δεν τα χεις...politically correct το παιζεις με ολους και μετα ζητας απο τον κοσμο σου να τα βγαλει περα(τον οποιον κοσμο πολλες φορες τον εχεις αφησει ξεκρεμαστο)

το ξερετε το παραμυθι...σορρυ για το οφ τοπικ  ;D

Offline Matador

• Αλλαγή
Οσο σκυβεις και μπουσουλας στα τεσσερα, χωρις αντιδραση, τοσο περισσοτερο θα στον σπρωχνουν προς τα μεσα.

«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline babis36

• Αλλαγή
http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/93933-ìéëÜåé-ìå-ðáïê-ï-êÜìðïñá

Super league

Champions League

Europa league

Euro league

Super League

Êýðåëëï hellas online

Mundial 2010

Â' êáé ô ÅèíéêÞ

ÌðÜóêåô Á1
 ÅéäÞóåéò | Âáèìïëïãßá | Ðñüãñáììá

‹ Super LeagueÌéëÜåé ìå ÐÁÏÊ ï ÊÜìðïñá Áðü Áðüóôïëïò Ðáãþíçò | Ôñßôç, 20 Éïõëßïõ 2010 00:06
 ÌÝãåèïò êåéìÝíïõ:     Åêôýðùóç Email 11 Ó÷üëéá

Super League
ÐÁÏÊ
ÓåíÜñéá ðïõ ðñïÝñ÷ïíôáé áðü ôçí Êýðñï áíáöÝñïõí ðùò ï ÐÁÏÊ åðÝóôñåøå ãéá ôïí ×áâéÝ ÊÜìðïñá. Ï Áñãåíôéíüò åðéèåôéêüò ÷èåò(19/7) áíáìÝíïíôáí áðü ôïõò ðáñÜãïíôåò ôçò Áíüñèùóçò óôçí Êýðñï ãéá íá õðïãñÜøåé óõìâüëáéï óõíåñãáóßáò. Ï ðñþçí åðéèåôéêüò ôïõ ¢ñç äåí Ýöôáóå üìùò ðïôÝ.

ÌÜôáéá ðåñßìåíáí ïé ðáñÜãïíôåò ôçò Áíüñèùóçò ôïí ×áâéÝ ÊÜìðïñá. Ï Áñãåíôéíüò äåí Ýöôáóå ðïôÝ óôçí Êýðñï ìå áðïôÝëåóìá íá öïõíôþóïõí ôá óåíÜñéá ãéá åìðëïêÞ ôïõ ÐÁÏÊ óôçí áðüêôçóç ôïõ Ýìðåéñïõ åðéèåôéêïý. ÌÜëéóôá üðùò ìåôáäßäïõí êõðñéáêÜ ìÝóá åíçìÝñùóçò ï ÊÜìðïñá åß÷å åðéêïéíùíßá ìå ôïõò åêðñïóþðïõò ôïõ ÄéêåöÜëïõ óôçí Ãåñìáíßá. ÏÉ äýï ðëåõñÝò âñÝèçêáí ðïëý êïíôÜ óå óõìöùíßá, üìùò õðÞñ÷å ðáñÝìâáóç áðü ôïí ðñüåäñï ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ Èüäùñï ÆáãïñÜêç êáé ç ìåôáãñáöÞ ãéá ôçí þñá åßíáé óôïí áÝñá.

Óôçí Êýðñï ðÜíôùò áíáæÞôçóáí ôïí ÊÜìðïñá êáè üëç ôçí äéÜñêåéá ôçò çìÝñáò üìùò ôá ß÷íç ôïõ Ý÷ïõí ÷áèåß. Ãéá ôçí þñá åßíáé õðï÷ñåùìÝíïé íá ðåñéìÝíïõí ìÝ÷ñé êáé ôçí Ôñßôç (20/7) êé áí äåí õðÜñîåé êÜðïéï íåüôåñï ôüôå èá åãêáôáëåßøïõí ôï èÝìá ôçò áðüêôçóÞ ôïõ.

Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

jmjyiannis

• Guest
Όταν ένα site  λέει μια μαλακεία, γιατί πρέπει να το αντιγράφουν και άλοι που το παίζουν πιο σοβαροι?
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1844982

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Βλέποντας την ομάδα στα φιλικά και με δεδομένη την απουσία του ίβιτς απόλα αυτά τα παιχνίδια αν αντί του ζουέλα τσιμπούσαμε τον μεριέμ του σκουλικιού η κατάσταση δεν θα ήταν τόσο δραματική, θα τσούλαγε λίγο η μπάλα και από αριστερά μπορεί να τον έβαζε αν γύρναγε ο σέρβος και γενικά αυτός ο παίκτης θα ήταν ένας καλός ρολίστας για την ομάδα. Έτοιμος ψημμένος ήταν από την ακαδημία. Η προσέγγιση όμως στον σέλουκ και η μελοντική συνεργασία σε τυχόν πώληση κάποιου παίκτη μας καλού σε περίπτωση αποτυχίας στην ευρώπη και εισόδου σε ομίλους τουλάχιστον του ουέφα δεν άφησε χώρο στο μπάτζετ να αποκτηθεί ένας παίκτης σαν τον γάλλο που πραγματικά θα τον χρειαζόταν η ομάδα αλλά και είχε τα φόντα να βοηθήσει.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline polman

• Αποστολή
  • **
http://www.gazzetta.gr/football/europe/item/94300-στέλνουν-σαλιχαμιζιτς-στον-παοκ

Σε μεταγραφικά σενάρια με τον ΠΑΟΚ, εμπλέκει τον Χασάν Σαλιχάμιζιτς ο ιταλικός Τύπος. Στον Δικέφαλο του Βορρά στέλνουν τον Βόσνιο άσο ιταλικά δημοσιεύματα. Δύσκολα θα λάβει χώρα το εν λόγω σενάριο.

Όπως αναφέρει το «Skysports Italia» ο «Δικέφαλος του Βορρά» ενδεχομένως να είναι ο επόμενος ποδοσφαιρικός σταθμός του Βόσνιου μπακ.

«Ο Σαλιχάμιτζιτς δεν υπολογίζεται από τη Γιουβέντους και έχει ειδοποιηθεί να βρει ομάδα. Η «βέκια σινιόρα» αφήνει τον διεθνή μπακ ελεύθερο και εκείνος δεν θα πει όχι σε μια πρόταση κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ, ποσό που μπορεί να διαθέσει ο ΠΑΟΚ. Η ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται για τον παίκτη και ίσως δώσει τα λεφτά που θέλει ο Σαλιχάμιτζιτς», αναφέρεται σχετικά.

-----
έτσι για να περνάει η ώρα το postαρω
oooooooo PAOKara exo trela...

gago

• Guest
you heard something in yours media about Dario Fernandez??
in my country always talking about his move from beitar Jerusalem to PAOK
« Last Edit: August 01, 2010, 11:28:01 by Capricorn »

zan

• Guest
Πως τα βρησκεις τα τοπικ στα Ελληνικα ρε κουφαλα Εβραιε? Εχω παθει πλακα μαζι σου....

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
you heard something in yours media about Dario Fernandez??
in my country always talking about his move from beitar Jerusalem to PAOK

PAOK in capital letters XXXX. In case you want to communicate with your equals just go to www.super3.gr and XXXXXX

Λίγο ήρεμα...
« Last Edit: August 01, 2010, 11:40:53 by Capricorn »

gago

• Guest
תאריך נושא [ מחבר ציטוט = ג 'ורג -4- link = 11917.msg348897 # msg348897 = 1280651436 ]
המחבר [ ציטוט = גאגו בקישור = topic = 11917.msg348893 # msg348893 תאריך = 1280650183 ]
שמעת משהו בתקשורת שלך על דריו פרננדז ? ?
במדינה שלי תמיד מדבר על מעברו לבית"ר ירושלים כדי צבע [ = [ ] שחור b ] PAOK [ / b ] [ / color]
[ / ציטוט ]

צבע [ PAOK באותיות גדולות = [ ] אדום b ] XXXX [ / b ] [ / color] . במקרה אתה רוצה לתקשר עם שלך שווה פשוט ללכת www.super3.gr וצבע [ = אדום ] XXXXXX [ / ] צבע

[ צבע = [ ] אדום b ] ...[/ קצת שקט b ] [ / color]
[ / ציטוט ]

i am fan of beitar jerusalem
in this day Dario training with us, but PAOK activates pressure with more money and maybe ECC ,so we (fans) don't know what its happen
and you says that in yours media you dont heard anything about his (Dario Fernandez) to your club PAOK thessaloniki.