Author Topic: Μεταγραφές 10/11: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 49265 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Suicidal

• Βασικός
Πρέπει να κάνει τρελή ζέστη εκεί στην Τρίπολη της Λιβύης....
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline katz

• Αποστολή
  • **
να ρωτήσω κάτι όλους τους μυαλοπώληδες είρωνες, από ποτε και η δουλεια του Ζηση έγινε αντικείμενου χλευασμού?
Πέρσι πολλές μεταγραφές θα το δεχτω πως ήταν αποτυχημένες και άλλες όμως σούπερ πετυχημένες. Μου μου πείτε για τον κοντο προδότη, μιλάμε καθαρά για το ποδοσφαιρικο και αγωνιστικό κομμάτι. Αλήθεια αν η μεταγραφή του Μπουσαιντι ειχε γίνει πριν δυο χρόνια θα κάνατε όλα αυτά τα περισπούδαστα σχόλια. Κι αν όχι γιατί, κι αν τώρα αυτοαποκαλείστε ως μη πρόβατα, τότε που ότι κίνηση έκανε η διοίκηση στο αγωνιστικό κομμάτι την στηριζατε, τότε τι ήσασταν?

Δε ξέρω ο καθένας από μας τι προσωπικά προβλήματα έχει έχει,ούτε τα δικά μου δε ξέρω καλά καλά, αλλά έχει αρχίσει να κουράζει αφόρητα αυτή η τζάμπα επίδειξη εξυπνακισμού και οπαδικίστικου ελιτισμού. Κι άλλοι δε θέλαμε το Σάλπι, κι άλλοι δεν πρόκειται να το χωνέψουμε  που θα ξαναφορέσει τη δοξασμένη φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος, αλλά επιτελους πειτε μας τι ακριβώς νομίζετε οτι πετυχέναιτε με τη στάση σας απέναντι σε οτι θέμα αφορά τον ΠΑΟΚ.

Τελος πάντων, ας τον δούμε το παίχτη μέσα στο γήπεδο και μετα κρίνουμε, τουλάχιστον έτσι κάναμε τα τελευταία δύο χρόνια και η ομάδα πήε αρκετά καλά. Μια φορά χειρότερος από τα κουρσούμια που είχαμε στη θέση αυτή δεν μπορεί να είναι

+1 από μένα

Εύκολη συνταγή η γκρίνια.

Αν η ομάδα πάει καλά μπορείς να απαντήσεις "καλά η ομάδα γαμάει και εσύ ο κομπλεξικός κάθεσε και μου την λες που έκανα λάθος αντί να χαίρεσαι?!"
Αν η ομάδα δεν πάει καλά "εγώ σας τα έλεγα τότε, λουστείτε τα τώρα"

+απειρο..Ακριβως οπως τα λες

Απο την αλλη,ειναι τραγικη η καθυστερηση και παλι οπως και περυσι της ενισχυσης στις θεσεις που ποναμε,ειδικα αυτη του δεξιου μπακ.
Δεν ξερω τι μπορει να φταιει,αλλα θα επρεπε ηδη να ειχαμε παρει δεξι μπακ και να ειμασταν στα τελειωματα για αριστερο χαφ.
Απ οτι φαινεται τελικα θα παμε στα προκριματικα με τετραδα στην αμυνα σαβινι-ζουελα-τσιριλο-σναουτσνερ και ο θεος βοηθος..
ΠΑΟΚ G4Α

Offline Matador

• Αλλαγή
Αν δεν υπάρχει μια να βγει ο ΖΑΓΟΡ kai να πει με το όνομα αυτόν/αυτούς που μας πουλήσουν πρόλογο, πολιτικούς ρουφιάνους. Να δείξει με το δάκτυλο ότι αυτές οι ομάδες έχουν την τάδε η την δεινα βοήθεια και για εμάς δεν υπάρχει μια.

Ο Babis36 έπιασε το νόημα. Σε θέλουν σκλάβο και μίζερο και δεν σε αφήνουν να πας ψηλότερα. Dld έπιασες το ταβάνι σου σαν πόλη και σαν ομάδα. Σε αφήνουν αβοήθητο.

Πες te μου πια ομάδα από την χαβούζα θα έβγαινε Ch Li και θα είχε τέοια αντιμετώπιση.
Το αεκάκι με τόσα χρέη και κάνει "μεταγραφαρες"!

Y.G ΓΑΜΩ ΤΟ "ΚΩΛΟΚRAΤΟΣ" ΣΑΣ!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
xxx

Πάνω σε αυτό που λες για την κούλα, πάντα αναρωτιόμουν , πως γινόταν αυτή η ομάδα με 200+ (συνολικά) εκατομ. ευρώ σε χρέη να υπάρχει ακόμα σαν ομάδα και να κάνει μεταγραφές , και επίσης να κρατάει τέτοιους παίκτες στην ομάδα (Σκόκο, Μπλάνκο, Τζεμπούρ κτλ κτλ) . Και εμείς με το ζόρι κάθε χρόνο να πάρουμε κάποιους από το καλάθι με την προϋπόθεσια και την κωλοφαρδία αν μας βγούνε καλοί..
« Last Edit: July 12, 2010, 16:15:04 by Capricorn »
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline Matador

• Αλλαγή
Είναι γιατί έχουν γραμμένο το κράτος στα @@ τους και επειδή έτσι το θέλει η εκάστοτε κυβέρνηση!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline cure

• Αλλαγή
Δε ξέρω ο καθένας από μας τι προσωπικά προβλήματα έχει έχει,ούτε τα δικά μου δε ξέρω καλά καλά, αλλά έχει αρχίσει να κουράζει αφόρητα αυτή η τζάμπα επίδειξη εξυπνακισμού και οπαδικίστικου ελιτισμού.
Έλα ρε μάγκα το βρήκες. Γεμάτοι κομπλεξικοί με προσωπικά προβλήματα στα μυαλά μας είμαστε εδώ μέσα. Το κατάλαβες το μύστικο. Γι' αυτό σε λέω τράβα καλύτερα να βάλεις κανένα ραδιόφωνο να γουστάρεις, διάβασε και καμιά φυλλάδα, μη χαλιέσαι καλοκαιριάτικα. Εκεί θα βρεις ένα σωρό ακομπλεξάριστους σαν κι εσένα και θα τη βρίσκετε όλοι μαζί.
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Α ρε cure πόσο εύστοχη είναι η υπογραφή σου αυτές τις μέρες.... (αναφερόμενος το καλοκαίρι του 2004)
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Ρε ο μπουσαϊντι σίγουρα είναι τυνήσιος??? Εμένα πιο πολύ για κορδελιώτης με φέρνει.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Παρά το γεγονος οτι και εγώ όπως και πολλοί άλλοι, έχω μεγάλες αμφιβολίες για τον Τυνήσιο, θυμίζω οτι... ο Βρύζας έριξε άκυρο στον Χοσεμι που όπως και να ήταν (αλτερ εγκο του Σνάουτσνερ, αμυντικογενής περισσότερο από όσο θέλουμε) δεν έπαυε να έχει ατέλειωτες συμμετοχες σε μεγάλες διοργανώσεις και πρωταθλήματα. ε, κατι παραπανω θα ξέρει ο Βρύζας

τελεια και παυλα

Ξέρει, ότι δεν υπάρχει σάλιο.

Offline dave

• Αλλαγή
http://www.enet.gr/?i=news.el.podosfairo&id=182719

Επειγόντως δύο παίκτες θέλει στον ΠΑΟΚ ο Μπερέτα
Θεσσαλονίκη

Φορτσάρει για απόκτηση δυο παικτών ο ΠΑΟΚ, που ήταν μέτριος στο δεύτερο φιλικό επί γερμανικού εδάφους, στο οποίο έχασε 3-1 από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Ο Μπερέτα θέλει δεξί μπακ και αριστερό χαφ, ο Μπουσαΐντι είναι στην Γερμανία, αλλά η απόφαση είναι να δοκιμαστεί και εάν κριθεί ικανός για τον ΠΑΟΚ να αποκτηθεί.

Παράλληλα, στο μυαλό του Βρύζα βρίσκεται και το δίδυμο των Γάλλων, Μεντί και Ροτέν, που σαφώς αποτελούν μεγάλα ονόματα, αλλά και η τιμή τους είναι "αλμυρή".

Στόχος του τεχνικού διευθυντή της ελληνικής ομάδας είναι να ρίξουν τις απαιτήσεις τους στις 550.000 συνολικά, για να προχωρήσει τις συζητήσεις. Μέσα στις επόμενες 48 ώρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Άπαξ και ψωνίσουμε από Παρίσι μεριά, δεν φέρνουμε και τον Κέζμαν να δέσουμε μπροστά και να ξεφορτωθούμε και το βαρύ συμβόλαιο του Σαλπιγγίδη; Εξάλλου οικονομικά είμαστε σφιχτά φέτος, και όπως γράφουν οι ΑΡΔ δεν αποκλείεται να καταφύγουμε σε πωλήσεις πρωτοκλασσάτων παιχτών...

Τον πουλάμε 3-4 εκατομμύρια και γλιτώνουμε και το βαρύ συμβόλαιο. Συνολικά καμιά 6 εκατομμύρια κέρδος για την παε, και δεδομένου ότι ο Κέζμαν έρχεται και τσάμπα (το πολύ πολύ κάνα freepass στα μπουζουξίδικα της πόλης και κάνα Τζόνι) ενδυναμώνουμε την επιθετική μας γραμμή και χώνουμε χοντρά λεφτά για τη στελέσωση κέντρου άκρων και άμυνας!

euboia4

• Guest
να ρωτήσω κάτι όλους τους μυαλοπώληδες είρωνες, από ποτε και η δουλεια του Ζηση έγινε αντικείμενου χλευασμού?
Πέρσι πολλές μεταγραφές θα το δεχτω πως ήταν αποτυχημένες και άλλες όμως σούπερ πετυχημένες. Μου μου πείτε για τον κοντο προδότη, μιλάμε καθαρά για το ποδοσφαιρικο και αγωνιστικό κομμάτι. Αλήθεια αν η μεταγραφή του Μπουσαιντι ειχε γίνει πριν δυο χρόνια θα κάνατε όλα αυτά τα περισπούδαστα σχόλια. Κι αν όχι γιατί, κι αν τώρα αυτοαποκαλείστε ως μη πρόβατα, τότε που ότι κίνηση έκανε η διοίκηση στο αγωνιστικό κομμάτι την στηριζατε, τότε τι ήσασταν?

Δε ξέρω ο καθένας από μας τι προσωπικά προβλήματα έχει έχει,ούτε τα δικά μου δε ξέρω καλά καλά, αλλά έχει αρχίσει να κουράζει αφόρητα αυτή η τζάμπα επίδειξη εξυπνακισμού και οπαδικίστικου ελιτισμού. Κι άλλοι δε θέλαμε το Σάλπι, κι άλλοι δεν πρόκειται να το χωνέψουμε  που θα ξαναφορέσει τη δοξασμένη φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος, αλλά επιτελους πειτε μας τι ακριβώς νομίζετε οτι πετυχέναιτε με τη στάση σας απέναντι σε οτι θέμα αφορά τον ΠΑΟΚ.

Τελος πάντων, ας τον δούμε το παίχτη μέσα στο γήπεδο και μετα κρίνουμε, τουλάχιστον έτσι κάναμε τα τελευταία δύο χρόνια και η ομάδα πήε αρκετά καλά. Μια φορά χειρότερος από τα κουρσούμια που είχαμε στη θέση αυτή δεν μπορεί να είναι

+1
οτι και να κανει η διοικηση ακουει γκρινια
η διοικηση με αστειο μπατζετ προσπαθει να κανει το αδυνατο.Να κανει πρωταθλητισμο οταν στα δυο μιασματα του ελληνικου αθλητισμου τα εκατομμυρια ρεουν αφθονα

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Δηλαδή δε μας έκανε ο Χοσεμι επειδή είναι αμυντικογενής και καταλήξαμε σε έναν Τυνήσιο που έχει 2 χρόνια να πάιξει μπάλα στη Β ομάδα της Σάλτσμπουργκ; Μάλιστα  :D :D
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

baron

• Guest
 Η διοίκηση μας έδωσε ότι απάντηση ζητούσαμε:
   CL - Όμιλο ... με τίποτα
   EL - Ίσως , μπορεί εάν συμβούν καμια δεκαρια     :tikitaka:   θαύματα.

Ποιοτικές προσθήκες! ΠΑΠΑΡΙΑ! Μα τον θεό εάν δεν uparxei καθόλου σάλιο

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΘΕΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΓΑΜΩ

να μοιράζεται 200 aria χιλιάδες σε zoueles και αρχίδια. Μην παίρνεται κανέναν. Προωθήστε δυο - τρία πιτσιρίκια στην ομάδα και πάει να γαμηθεί.

Offline geros

• Αποστολή
  • **
Βασικά αν το λες για μένα, πρέπει να σου πω πως εχει 10 μέρες που είμαι στην ελλάδα για διακοπές
άρα η αιτία δεν είναι η ζέστη, βέβαι υπάρχει και το ενδεχόμενο η Λιβυη να μου άφησε κανα μόνιμο κουσούρι

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Λεφτα δεν έχουμε στον σαλπιγγιδη δωσαμε 700-800 ομως. Έχουμε ή δεν έχουμε?, εγώ μπερδεύομαι.

Λεφτα δεν εχουμε αλλα Τσιριλο, Σαβινι, Βερον (εγω τα θεωρω παλτά ή να το πώ αλλιώς, δεν τους θεωρω και τοπ παικτες,ουτε προκειται να κανουν ποτέ την διαφορά) ,
(δεν βρισκω τον λογο γιατι ο Τσιριλο να παιρνει 100+ χιλιαδ ευρώ παραπάνω απο Μαλεζά)
Οι 3 τους συνολικά 1 μυριο τον χρόνο κοστιζαν.
Ας επαιρνες ΕΝΑΝ παικτη ποιότητας στην άμυνα με αυτα τα λεφτά.

Ζουέλα 400 και μπουσαιντη 200 , ας επαιρνες ΕΝΑΝ ποιοτικό δεξί μπάκ με τα 600 χιλιαρικα που εδωσες στους δύο μέτριους.

Ανέβασε και καναν μικρό τυπου γεωργιου,αθανασιάδη.

Απτο να εχω 2 μετριους, προτιμω 1 ποιοτικότατο και εναν ελπιδοφόρο.

Νταξει μπακαλιστικα και απλά ακουγονται απλά γραφω την λογική μου.
Απο άποψη οικονομίας τα ίδια έξοδα ειναι.

Offline polman

• Αποστολή
  • **
Άσχετα αν δεν μου αρέσουν οι μεταγραφές εμπιστεύομαι παραπάνω τους ανθρώπους που πριν από 1,5 μήνα (όχι 3 χρόνια) μας έβγαλαν 2ους στο πρωτάθλημα και σπείραμε πόνο στα play-off.

Α και προτιμάω να ξέρω ότι η ομάδα δουλεύει με κάποια ποδοσφαιρικά κριτήρια, παρά να κάνω όπως τους οπαδούς του παπαρεως που μας πριξανε τα ΠΑΠΑΡΙΑ περσυ με τις μεταγραφές τους και είδαμε που κατάληξαν. Να φεύγουν οι παίκτες και να τους δουλεύουν από πάνω.

ο-δεν-ειμαι-προπονητής-της-εξέδρας
oooooooo PAOKara exo trela...

North_pole

• Guest
Αν ο Τυνήσιος μπορέσει άμεσα να μπει στο γήπεδο και να παίξει, ΟΚ. Αν όμως θα είναι έτοιμος το αγελαδοκούρεμα, τότε πρόκειται για λανθασμένη κίνηση. Προσωπικά θα προτιμούσα Χοσέμι αλλά "ειδικός" δεν είμαι. Οπως και για προπονητή θα προτιμούσα μεγάλο όνομα, αλλά και πάλι ποιός μου λέει ότι ο Μπερέτα ΔΕΝ είναι; Και ο Μουρίνοι από κάπου ξεκίνησε σαν προπονητής (Λεϊρία) για να φτάσει εκεί που έφτασε. Ποιός μου λέει ότι ο Μπερέτα δεν μπορεί να γίνει Λίπι ή Καπέλο ή έστω ...Αντσελότι.

Offline maria-mtb

• Βασικός
ειδα τον Ρομενταλ με τη φανελα του γκει κ ζηλεψα. τοση καψουρα τον ειχα αυτον τον παιχτη. σιχτιρ πια, να μην μπορουμε να παρουμε εναν Ρομενταλ στον ΠΑΟΚ.  :cwm23:
που πατε με τα σαπακια ρεεεεεεεεεεεεεεε! σσσσσ, χαμηλα την μπαλα.

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
ειναι που εφταιγε η χαμηλη κινηση των διαρκειας ειναι που εφταιγε το μεγαλο συμβολαιο του βερον 300χιλ και δεν κανανε κινησεις ειδα που τα διαρκειας φτασαν 17 χιλιαρικα κ ο βερον εφυγε τι παιχταρα φερανε, ντρεπονται να πουν και ποσα θα του δωσουν, ο χονδρος ρεπορτερ ελεγε πως δεν θα επιβαρυνει ο παιχτης το μπατζετ της ομαδας και ολα αυτα ενω παζουμε προκριματικα τσου λου τελικα μονο ο λαος το πιστευει..