Author Topic: Μεταγραφές 10/11: Γνώμες, σχόλια και γενική συζήτηση  (Read 49548 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spinos_4

• Αλλαγή
για την ιστορία δεν έχουμε πουλήσει κανένα παίχτη...

εκτος αν πιστεύεις τους ard
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline lik4

• Αλλαγή

ενω εσυ φιλε που τον ειδες και ολοι οι υπολοιποι βγαλατε αμεσως πορισμα οτι δεν κανει
πουθενα δεν εγραψα οτι  δεν κανει η οτι δεν θα βγει μην λες οτι να ναι
μαθετε να διαβαζετε
τον georgie και την λογικη του σχολιασα
μπορει και παιχτη απο τον αστερα κατω παναγιας να παρεις και να σου βγει παιχταρας,ετσι ειναι το ποδοσφαιρο

baron

• Guest
Quelle: Allgemeine Zeitung
Was passiert mit Anis Boussaidi? Der tunesische Nationalspieler, den der 1. FSV Mainz 05 zum Vorspielen ins Trainingslager nach Costa Ballena eingeladen hatte, war am vergangenen Freitag zurόck in seine Heimat geflogen, um
για τον παικτη ακουγονταν πολυ καλα λογια το 2008/2009 στην Αυστρια...Οποιος νομιζει κατι διαφορετικο, δεν μπορω να τον πεισω. Ο Ζαγορ και ο Βρυζας θα ρωτησαν και θα εμαθαν για τον παικτη...δεν νομιζω να τον πηραν με κλειστα ματια...Αν εχεις στοιχεια οτι εγινε το αντιθετο, τοτε παω πασσο.

Ακούστε ρε

εδώ δεν είναι διαγωνισμός να την βγούμε ο ένας στον άλλο. Όλοι το ίδιο ζόρι τραβάμε.

Ο τυνήσιος παραγκωνίστηκε από τον Huub Stevens ( τον θυμάστε από Schalke και αμβούργο). Από τότε βολοδέρνει δεξιά και αριστερά.

Και από ότι διαβάζω εγώ έχει συμβόλαιο με την Salzburg μέχρι το καλοκαίρι 2011.

Στην mainz παρουσιάστηκε με άλλους 25 ποδοσφαιριστές
και ενώ η 05 έψαχνε αμυντικούς για τον πάγκο δεν τα κατάφερε. Αυτά. 4 και σήμερα.

jmjyiannis

• Guest
Παρά το γεγονος οτι και εγώ όπως και πολλοί άλλοι, έχω μεγάλες αμφιβολίες για τον Τυνήσιο, θυμίζω οτι... ο Βρύζας έριξε άκυρο στον Χοσεμι που όπως και να ήταν (αλτερ εγκο του Σνάουτσνερ, αμυντικογενής περισσότερο από όσο θέλουμε) δεν έπαυε να έχει ατέλειωτες συμμετοχες σε μεγάλες διοργανώσεις και πρωταθλήματα. ε, κατι παραπανω θα ξέρει ο Βρύζας

τελεια και παυλα

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Ακούστε ρε

εδώ δεν είναι διαγωνισμός να την βγούμε ο ένας στον άλλο. Όλοι το ίδιο ζόρι τραβάμε.

εδω εχεις δικιο, καλο ειναι να ομως να γινετε και πραξη.

δεν ειδα να χρωματιζεις ομως τις δηλωσεις του προπονητη της Mainz, που λεει οτι ο παικτης του εκανε καλη εντυπωση. Οπως επισης οτι ο λογος που δεν εγινε η μεταγραφη τον χειμωνα ηταν η φυσικη του κατασταση (προερχονταν απο τραυματισμο)

Quelle: Kicker
Zu einer Kehrtwende bei Anis Boussaidi (28/RB Salzburg), der einen guten Eindruck hinterließ, aber ohne Wettkampfpraxis und notwendige Fitness ist, wird es nicht kommen. "Er kann uns kurzfristig nicht helfen. Seine Verpflichtung macht keinen Sinn", erneuert Manager Christian Heidel den Verzicht auf den Tunesier.

Αλλοι βλεπουν το ποτηρι μισοαδειο και αλλοι μισογεματο. Εγω κανω παραθεση τα λεγομενα του προπονητη της Mainz και οχι τι νομιζω εγω.

baron

• Guest
όχι φιλε...

κανεις παράθεση ti έγραψε ο τύπος. ΓΕΡΜΑΝΟΙ ARD.

jmjyiannis

• Guest
Ο Μπουσαΐντι, ο Σέλουκ, το σκι και η επένδυση

"Ο Μπουσαΐντι θα μείνει ελεύθερος από τη Σάλτσμπουργκ. Αυτό θεωρείστε το 100% βέβαιο" δήλωνε το βράδυ του Σαββάτου (10/7) στο olaPAOK.gr ο Ντμίτρι Σέλουκ και λιγότερο από 24 ώρες μετά δικαιώθηκε. Ο Τυνήσιος μπακ έλυσε τη συνεργασία του με την αυστριακή ομάδα την Κυριακή (11/7) και η αλήθεια είναι ότι η συμβολή του ατζέντη του αποδείχθηκε καταλυτική. Ο Ντμίτρι Σέλουκ ομολόγησε στο olaPAOK.gr ότι έβαλε το χέρι στην τσέπη προκειμένου να καλύψει τη διαφορά του παλιού (800.000 ευρώ στην Σάλτσμπουργκ) με το νέο (240.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ) συμβόλαιο του πελάτη του.

"Θεωρείστε το ως επένδυση. Εγώ είμαι βέβαιος ότι τα χρήματα που έβαλα θα μου αποφέρουν κέρδος μετά από λίγο καιρό" εξήγησε ο ίδιος στο olaPAOK.gr την Κυριακή (11/7) επιβεβαιώνοντας ότι η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Μπουσαΐντι είναι διάρκειας ενός έτους.

Ταξίδι πέντε ωρών για Μπρουκενάου

Ο Ντμίτρι Σέλουκ μας ξεκαθάρισε ότι ο Ανίς Μπουσαΐντι δεν θα έχει φθάσει στο Μπαντ Μπρουκενάου πριν την έναρξη της πρωινής προπόνησης. "Έχει πέντε ώρες δρόμο να κάνει με το αυτοκίνητό του από το Σάλτσμπουργκ μέχρι την περιοχή που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ" τόνισε και πρόσθεσε: "Το απόγευμα θα βρίσκεται εκεί (σ.σ. Μπαντ Μπρουκενάου). Θα μπορούσε ακόμη να αγωνιστεί και στο φιλικό του ΠΑΟΚ με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας, αν δεν έκανε αυτό το πολύωρο ταξίδι. Είναι σε καλή κατάσταση, αφού στα τέλη του Ιουνίου αγωνίστηκε με την εθνική Τυνησίας κόντρα στο Σουδάν".

"Σκι στο Σάλτσμπουργκ..."

Αυτό για το οποίο ο Σέλουκ περηφανεύεται για τον πελάτη του είναι η ικανότητα να προσαρμόζεται και ο επαγγελματισμός του. "Δεν θα έχει κανένα πρόβλημα προσαρμογής. Το διάστημα που απομένει μέχρι το πρώτο ευρωπαϊκό ματς του ΠΑΟΚ του είναι αρκετό για να είναι έτοιμος. Μιλάει πέντε γλώσσες και είναι άριστος επαγγελματίας. Του αρέσει το ποδόσφαιρο γι' αυτό και αφήνει τα 800.000 ευρώ της Σάλτσμπουργκ. Θα μπορούσε, αν ήθελε, να καθίσει πάνω στο συμβόλαιό του και να κάνει σκι στο Σάλτσμπουργκ... Ο Ανίς, όμως, θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και μέσω του ΠΑΟΚ να έχει μόνιμη θέση στην Εθνική ομάδα. Οι προπονητές του εκεί του είπαν ότι αν δεν βρει ομάδα να του δώσει χρόνο συμμετοχής θα χάσει τη θέση του".
http://olapaok.gr/podosfairo/metagrafes/o_mpoysainti_o_seloyk_to_ski_kai_h_ependysh.402975.html

Τι λέει ρε το παλικαρι ο Σέλουκ? Αυτά ούτε ο Ψωμιάδης για τους παιχτες του δε θα έλεγε.

Offline cure

• Αλλαγή
Σέλουκ: "Θεωρείστε το ως επένδυση. Εγώ είμαι βέβαιος ότι τα χρήματα που έβαλα θα μου αποφέρουν κέρδος μετά από λίγο καιρό"

Σαν να μπήκε το ΔΝΤ στον ΠΑΟΚ νιώθω. Και στο ρόλο της κάθε τρέμη ο κάθε κόλκας να κάνει πλύση εγκεφάλου στη πλέμπα για το πόσο ανάγκη το είχαμε και δώσ' του πανηγύρια
« Last Edit: July 12, 2010, 01:25:43 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
Εντωμεταξυ ειναι ενος χρονου ετσι; Δλδ εμεις κερδος δεν βγαζουμε με τπτ  ::)
Παντως κακα τα ψεμματα και για Λινο οταν ερχοταν λεγαμε ο 33 απο το Πορτο τι θα κανει εδω και μας εκανε μλκες... μακαρι το παιδι να αξιζει.
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline hkp

• Αποστολή
  • **
Φιλαράκι άλλο η πόρτο και άλλο η Β ομάδα του Σάλζμπουργκ.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Σέλουκ: "Θεωρείστε το ως επένδυση. Εγώ είμαι βέβαιος ότι τα χρήματα που έβαλα θα μου αποφέρουν κέρδος μετά από λίγο καιρό"

Σαν να μπήκε το ΔΝΤ στον ΠΑΟΚ νιώθω. Και στο ρόλο της κάθε τρέμη ο κάθε κόλκας να κάνει πλύση εγκεφάλου στη πλέμπα για το πόσο ανάγκη το είχαμε και δώσ' του πανηγύρια

ποιο σωστα δε περιγραφεται η κατασταση που ζουμε.
Στον κοσμο αλλος κανενας

CLUB LARISA

• Guest
Aριστερό χαφ θα πάρουμε κατα τον Σεπτέμβρη  ή μήπως καθόλου? Αναφορικά με τα μεταγραφικά νέα του ΠΑΟΚ που μας αποστέλλουν οι πανάξιοι ρεπόρτερ της ομάδας απο την μαγευτική προετοιμασία, διασταυρωμένες πληροφορίες θέλουν την σαίτα σάλπι χθες το βράδυ να φαγε ντολμαδάκια γιαλαντζί, φαγητό που του προκάλεσε έντονο κοιλόπονο με αποτέλεσμα ΟΛΟ το ιατρικό τιμ να πέσει πάνω του για να βγάλει πόρισμα οσμιζοντας τα αέρια που έβγαζε ο τρύπιος αεραγωγός του. Κατόπιν ενδελεχούς επικοινωνίας και με τον κορυφαίο χειρουργό Λάκη Νικολάου, το τιμ απεφάνθη οτι ο Σάλπι, που προγραμματίστηκε να ξυρίσει τις τρίχες του στέρνου του αύριο, θα είναι καλύτερα. Μείνετε κοντά μας, Τσακαλέας, Κόλκας, Τσορμπατζόγλου, Μίνος , Σταμπουλής αύριο με πλούσιο φωτορεπορταζ απο την πρώτη του Σάλπι στο κόψιμο νυχιών φορώντας κάλτσες ΠΑΟΚ , εξυπηρετούμενος απο τον Γιασερ.....  

Θα διαβάσουμε επίσης τη τεράστια συνέντευξη που παραχώρισε στην ναυ    αρχίδα του ΠΑΟΚτσήδικου ρεπορταζ, Βασιλόπουλο, ο Ντιμίτρι Σέλουκ με ενδελεχείς πληροφορίες για το πόσα φράγκα κονόμησε απο την μεταγραφή του Γιαγια απο τον Ολυμπιακό, όταν επι ένα χρόνο εκβίαζε το Σύλλογο να στείλει τον παίκτη.

Τέλος, να σημειώσουμε οτι έντονες παρατηρήσεις έγιναν απο όλους τους ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ προς τον Ζλαταν Μουσλίμοβιτς και προειδοποιήσεις να μην ξανασκοράρει 2 γκολ σε οικογεςνειακό γκολ, μιας κ υπάρχει σχετική ρήτρα να σκοράρει λιγότερο του Σάλπι. Επόμενη ομοειδής παράβαση θα επιφέρει βαρύτατο πρόστιμο απο τους δημοσιογράφους που ακολουθούν την αποστολή....
« Last Edit: July 12, 2010, 10:15:17 by CLUB LARISA »

Offline Suicidal

• Βασικός
Που παίζει αυτός ο Καθόλου ρε ?
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline blue_eyes

• Βασικός
για τον μπουσαιντι λιγο υπομονη απο ολους δεν βλαπτει.. στο χορταρι θα κριθει

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Οι έξι «μεταγραφές» του ΠΑΟΚ
Βασιλόπουλος 10 Ιουλ. 2010 23:02 - Από Κώστας Βασιλόπουλος

1. Προσωπικά θεωρώ ότι νέο πρόσωπο για τον ΠΑΟΚ θα είναι ο Θανάσης Παπάζογλου.
2. Θεωρώ ότι νέο πρόσωπο θα είναι και ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.
3. Νέο πρόσωπο θα χαρακτηρίσω και τον Λούσιο Φιλομένο.
4. Δεν βρίσω κανένα λόγο που να μην μου επιτρέπει να συμπεριλάβω στην λίστα των νέων προσώπων τον Κριστιάνο Μοράες.

Να λοιπόν τέσσερα νέα πρόσωπα που μπορούν μαζί με τον Σαλπιγγίδη (πελε), τον Ζουέλα, ενδεχομένως τον Μπουσαΐντι και όποιον άλλο αποκτήσει ο ΠΑΟΚ να ανεβάσουν τον πήχη πιο ψηλά από πέρσι.

:smiliedisco1: :smiliedisco1: :smiliedisco1: :smiliedisco1: :smiliedisco1:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΠΑΘΟΣ. ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ.

Μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ τσαπ! τσαπ! τσαπ!

Βασιλοπουλε ξεχασες τον Αθανασιαδη, τον Γεωργιου, τον Μιλιεβιτς και κατι πιτσιρικαδες ακομα... Πανω απο 10 μεταγραφες εχουμε κανει, μην πουλας παπα στον κοσμο. Ολα να τα λες.

Offline geros

• Αποστολή
  • **
να ρωτήσω κάτι όλους τους μυαλοπώληδες είρωνες, από ποτε και η δουλεια του Ζηση έγινε αντικείμενου χλευασμού?
Πέρσι πολλές μεταγραφές θα το δεχτω πως ήταν αποτυχημένες και άλλες όμως σούπερ πετυχημένες. Μου μου πείτε για τον κοντο προδότη, μιλάμε καθαρά για το ποδοσφαιρικο και αγωνιστικό κομμάτι. Αλήθεια αν η μεταγραφή του Μπουσαιντι ειχε γίνει πριν δυο χρόνια θα κάνατε όλα αυτά τα περισπούδαστα σχόλια. Κι αν όχι γιατί, κι αν τώρα αυτοαποκαλείστε ως μη πρόβατα, τότε που ότι κίνηση έκανε η διοίκηση στο αγωνιστικό κομμάτι την στηριζατε, τότε τι ήσασταν?

Δε ξέρω ο καθένας από μας τι προσωπικά προβλήματα έχει έχει,ούτε τα δικά μου δε ξέρω καλά καλά, αλλά έχει αρχίσει να κουράζει αφόρητα αυτή η τζάμπα επίδειξη εξυπνακισμού και οπαδικίστικου ελιτισμού. Κι άλλοι δε θέλαμε το Σάλπι, κι άλλοι δεν πρόκειται να το χωνέψουμε  που θα ξαναφορέσει τη δοξασμένη φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος, αλλά επιτελους πειτε μας τι ακριβώς νομίζετε οτι πετυχέναιτε με τη στάση σας απέναντι σε οτι θέμα αφορά τον ΠΑΟΚ.

Τελος πάντων, ας τον δούμε το παίχτη μέσα στο γήπεδο και μετα κρίνουμε, τουλάχιστον έτσι κάναμε τα τελευταία δύο χρόνια και η ομάδα πήε αρκετά καλά. Μια φορά χειρότερος από τα κουρσούμια που είχαμε στη θέση αυτή δεν μπορεί να είναι

Dimitris69

• Guest
Συμφωνω με τον geros, φετος η διοικηση κατω απο πολλες αντιξοες συνθηκες κανει οτι καλυτερο μπορει. Και η αληθεια ειναι οτι τα τελευταια 3 χρονια γιναν πολλες και καλλες κινησεις. Και εαν ο Μπερετα αποδειχθει καλος διαχειρηστης του υλικου το οποιο υπαρχει τοτε πιστευω οτι θα ειμαστε και παλι μεσα στον ανταγωνισμο για τις πρωτες θεσεις.

Ολα τα υπολοιπα πλεον κουραζουν. Αυτα

CLUB LARISA

• Guest

Δε ξέρω ο καθένας από μας τι προσωπικά προβλήματα έχει έχει,ούτε τα δικά μου δε ξέρω καλά καλά

Ξεκάθαρο. Για μυαλοπώληδες, άνοιξε τα fm, θα βρεις άπλετους, ή χτύπα κανα βιντεακι απο την προετοιμάσια στο u tube. Ελιτισμός με ανάσα που ζέχνει όλοι στην αυλή....

Offline babis36

• Αλλαγή
Δεν φαινεται να μπορουν να βρεθουν ποροι για την ομαδα.Αυτο που προβληματιζει ειναι το γεγονος οτι σε μια τετοια εποχη εγγενη προβληματα της διοικησης οπως το οτι ειναι βασικα πρωην ποδοσφαιριστες χτυπανε και εναλλακτικους τροπους χρηματοδοτησης της ομαδας δεν βλεπω να  ξερουν να τους τρεξουν.Αν βαλεις οτι μαζευτηκαν γυρω απο τον ΠΑΟΚ και ορνεα για να τσιμπησουν τιποτα αν προκυψει κανενα καλο κοψιδι και βαλεις και μια μεριδα κοσμου που εχει τους λογους του να πολεμαει πλεον την διοικηση τοτε τα πραγματα δυσκολεψαν επικυνδυνα.Και οπως παντα σε εποχες πριν το ch.l για να αποδειξουμε ξανα σαν ομαδα και σαν πολη στην οποια εδρευει ο ΠΑΟΚ ποιο ειναι το ταβανι μας.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline polman

• Αποστολή
  • **
να ρωτήσω κάτι όλους τους μυαλοπώληδες είρωνες, από ποτε και η δουλεια του Ζηση έγινε αντικείμενου χλευασμού?
Πέρσι πολλές μεταγραφές θα το δεχτω πως ήταν αποτυχημένες και άλλες όμως σούπερ πετυχημένες. Μου μου πείτε για τον κοντο προδότη, μιλάμε καθαρά για το ποδοσφαιρικο και αγωνιστικό κομμάτι. Αλήθεια αν η μεταγραφή του Μπουσαιντι ειχε γίνει πριν δυο χρόνια θα κάνατε όλα αυτά τα περισπούδαστα σχόλια. Κι αν όχι γιατί, κι αν τώρα αυτοαποκαλείστε ως μη πρόβατα, τότε που ότι κίνηση έκανε η διοίκηση στο αγωνιστικό κομμάτι την στηριζατε, τότε τι ήσασταν?

Δε ξέρω ο καθένας από μας τι προσωπικά προβλήματα έχει έχει,ούτε τα δικά μου δε ξέρω καλά καλά, αλλά έχει αρχίσει να κουράζει αφόρητα αυτή η τζάμπα επίδειξη εξυπνακισμού και οπαδικίστικου ελιτισμού. Κι άλλοι δε θέλαμε το Σάλπι, κι άλλοι δεν πρόκειται να το χωνέψουμε  που θα ξαναφορέσει τη δοξασμένη φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος, αλλά επιτελους πειτε μας τι ακριβώς νομίζετε οτι πετυχέναιτε με τη στάση σας απέναντι σε οτι θέμα αφορά τον ΠΑΟΚ.

Τελος πάντων, ας τον δούμε το παίχτη μέσα στο γήπεδο και μετα κρίνουμε, τουλάχιστον έτσι κάναμε τα τελευταία δύο χρόνια και η ομάδα πήε αρκετά καλά. Μια φορά χειρότερος από τα κουρσούμια που είχαμε στη θέση αυτή δεν μπορεί να είναι

+1 από μένα

Εύκολη συνταγή η γκρίνια.

Αν η ομάδα πάει καλά μπορείς να απαντήσεις "καλά η ομάδα γαμάει και εσύ ο κομπλεξικός κάθεσε και μου την λες που έκανα λάθος αντί να χαίρεσαι?!"
Αν η ομάδα δεν πάει καλά "εγώ σας τα έλεγα τότε, λουστείτε τα τώρα"
oooooooo PAOKara exo trela...