Author Topic: ρούλης - ΠΑΟΚ Κυριακή 13/3/2010, ώρα 19:00, novasports1  (Read 17894 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline spartiatis

• Αλλαγή

Χθες, τελικά, ναι, άδικα εκνευρίσθηκα. Αδίκως στενοχωρήθηκα, αδίκως τσαμπουκαλεύτηκα με τους θαμώνες τησ καφετέριας που είδαμε τον αγώνα. Όταν όλοι σε μισούν και σε ζηλέυουν, σημαίνει ότι υπερέχεις.
Σε μία επαρχιακή πόλη της Ηλείας, την Αμαλιάδα με τους 35.000 γαύρους, βάζελους και χανούμια ακόμη και το ότι υπάρχουν 2,3-5 παοκτζήδες  που βροντοφωνάζουν FORZA ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΟΕΟΕ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΡΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ θεωρεούνταν γραφικοι, όνειρα θερινής νυκτός η προσπάθεια για τίτλο. Έλα μου όμως που φέτος την άκουσαν για τα καλά...Το μίσος και η ικανοποίηση στα πρόσωπά τους όταν δεχθήκαμε τα γκολ ήταν απερίγραπτα...Ηταν η δικαίωση για μας ΄που βριοπντοφωνάζουμε ΠΑΟΚ και στην επαρχία.Μόνο εμείς αξιζουμε τίτλό, και ας μην τον πάρουμε στα χαρτιά...
Η προσπάθεια δεν τελειώνει εδώ... Άδικα έχασα και τον ύπνο μου.τελικά, και το να ενοχλείς τόσο πολύ είναι σχεδόν ισοδύναμο του τίτλου..  

Το καταλαβαίνω ΕΛΕΝΗ αυτο που λες. Το εζησα και γω. Το γκολ του ερπετου ακουστηκε απο τα καφενεία της πολης πιο δυνατα κι απο το γκολ στον τελικο της εθνικής ελλαδος με την πορτογαλια. Μια σκηνη απεριγραπτη. Γιορταζε ολη η πλαση. Χανουμια, βαζελοι, γαυροι, καπου πηρε το ματι μου και εναν "περιφανο" 50ρη νιονιο να ουρλιαζουν αγκαλιασμενοι και σταυρωφιλώντας ο ενας τον αλλο φατε το βουλγαροι. Αυτα ας τα εχουν υπ' οψη τους οσοι επεσαν στη πλανη (ακομα και η διοικησή μας οπως συμπερανα απο την χθεσινή της ανακοινωση) της φημολογιας περι συμπαθειας των "αλλων" για να αλλαξει κατι παιρνοντας ο ΠΑΟΚ πρωταθλημα. Δεν υπαρχουν "αλλοι" που μας συμπαθουν. Υπαρχει ο ΠΑΟΚ και οι εχθροι του, τουλαχιστον αυτο εχω καταλαβει που αυτο το 99% των αλλοθρησκων ζει ανάμεσά μας (στο 1% των ΠΑΟΚτσηδων) στη πολη μας.
---
Για να ερθω και γω με τη σειρά μου στο προκείμενο, στο χθεσινο ματς. Ηταν μια αναμετρηση μεταξυ του ΠΑΟΚ και του ΠΟΚ στο ουδετερο γηπεδο του χαριλαου (δηλ. ουτε στη τουμπα ουτε στο οακα-καραϊσκαη). Ηταν μια ανιση μαχη με τις δυναμεις του ΠΟΚ, οπως ειπε χθες ενας αδερφος μας, θα ταν αφελης καποιος να πιστεψει πως ο Σπαθας επαιξε μονον για το βαζελο. Επαιξε και για τους 3 και αυτο φανηκε με τις 2 αδικες αποβολες.
Δυσκολευομαι να περιγραψω ποιος ηταν ο ρολος του αρη θεσσαλονικης στο χθεσινο παιχνίδι και γενικοτερα θα ελεγα στο πρωταθλημα της σουπερλιγκ. Δυσκολευομαι πραγματικα να περιγραψω το ρολο του. Θα ελεγα πως ο ρουλης μοιαζει με τον ματακια/ηδονοβλεψια - αυνανιστή στις τσοντες. Δηλαδη, με τον τυπακο τον κακομοιρο που κρυβεται πισω απο το δεντρο (οποτε τα γυρισματα ειναι εξωτερικα) ή μεσα στη ντουλαπα του δωματιου (οποτε τα γυρισματα ειναι εσωτερικα) και με μανια μαλακιζεται, τον παιζει ασταματητα νομιζοντας πως ειναι πρωταγωνιστης. Ο ιδιος καθως τον παιζει νομιζει πως συμμετεχει στα δρωμμενα, πως εχει ουσιαστικο και ενεργητικο ρολο, αλλα, στη πραγματικότητα ειναι ενας βοηθητικος ρολος (αυτος του αυνανιστη που αυτοικανοποιειται μεσα στην ανυπαρξια του και επειδη τον παιρνει ενα γρηγορο πλανο η καμερα πιστευει πως ειναι ο απολυτος πρωταγωνιστης). Καμια φορα, επειδη δυσκολευεται να διαλεξει με ποιο ρολο θελει να εξισωθει, καθως τον παιζει ταυτοχρονα βαζει και διαφορα αντικειμενα στο κωλο του.
Δε θελω να ασχοληθω αλλο με τον αρη θεσσαλονικης. Χασαμε πολυτιμους βαθμους απο μια ομαδα μικρη, όπως εχασε βαθμους και ο λαγος απο τη καβαλα οπως εχασε και ο γαβρος απο τον πας. ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕ ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ ο ρουλης. Το πρωταθλημα μου το εκλεψε οπως πολλες φορες εχει γινει στο παρελθον το ΠΟΚ.
Επόμενη μαχη μας με το ΠΟΚ ειναι αυτη τη κυριακη, και τη μαχη αυτή δε πρεπει να αφησουμε την ομαδα μας να τη δωσει μονη της.
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ.
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.
« Last Edit: March 15, 2010, 20:54:33 by spartiatis »

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Σε μία επαρχιακή πόλη της Ηλείας, την Αμαλιάδα με τους 35.000 γαύρους, βάζελους και χανούμια ακόμη και το ότι υπάρχουν 2,3-5 παοκτζήδες  που βροντοφωνάζουν FORZA ΠΑΟΚΑΡΑ ΕΟΕΟΕ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΡΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ θεωρεούνταν γραφικοι, όνειρα θερινής νυκτός η προσπάθεια για τίτλο. Έλα μου όμως που φέτος την άκουσαν για τα καλά...Το μίσος και η ικανοποίηση στα πρόσωπά τους όταν δεχθήκαμε τα γκολ ήταν απερίγραπτα...Ηταν η δικαίωση για μας ΄που βριοπντοφωνάζουμε ΠΑΟΚ και στην επαρχία.Μόνο εμείς αξιζουμε τίτλό, και ας μην τον πάρουμε στα χαρτιά...

ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙ.
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ.
« Last Edit: March 15, 2010, 21:08:04 by king »

Offline agraf

• Αλλαγή

Το εζησα και γω. Το γκολ του ερπετου ακουστηκε απο τα καφενεία της πολης πιο δυνατα κι απο το γκολ στον τελικο της εθνικής ελλαδος με την πορτογαλια. Μια σκηνη απεριγραπτη. Γιορταζε ολη η πλαση. Χανουμια, βαζελοι, γαυροι,

Τις ίδιες εμπειρίες έχω κι εγώ από τις τελευταίες 7 μέρες. Δεν το περίμενα και ο μόνος τρόπος να δούμε τί γίνεται γύρω μας είναι κάπως έτσι, να τους φέρεις προ του φάσματος της δικιάς τους ξεφτίλας.

Τελικά η κοινωνία μας είναι ακόμα χειρότερη από ότι νόμιζα.

Όσο ζω μαθαίνω.

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
έχετε προσέξει στο site τις σούπα league ότι τα δούρεια σκουλήκια δεν έχουνε δώσει τα εισιτήρια τους για χθες??
Μα γιατί αναρωτιέμαι...είναι τόσα πολλά και δεν τα έχουνε μετρήσει?Μήπως είναι για φορολογικους λόγους?Ας το ψάξει κάποιος αδέρφια,αξίζει τον κόπο...

PSΠολύ κaλο αρθράκι  από exedrasports.
Όλοι είδαν τι έγινε αλλα στην πολh η μετροσπορτ( ας πούμε μια εφημερίδα στην τύχη) βγάζει τα πρωτοσέλιδα που βγάζει.
http://exedrasports.gr/blogs/articleblog/?aid=57383&cid=100
« Last Edit: March 15, 2010, 22:57:36 by kolasi »

Athinaios--4

• Guest
Δεν πειράζει ρε μάγκες! Κι εδώ στην Αθήνα τα ίδια! Όλοι ανακουφίστηκαν. Όλοι λένε την μαλακία τους "Η Ελλάδα χρειάζεται τον δυνατό ΠΑΟΚ" αλλά από πίσω έχουν βγάλει τα μαχαίρια να μας φάνε. Δεν πειράζει. Το είχα πει εδώ και καιρό. Ένα παιχνίδι έχουν μόνο για να μας φάνε με τη διαιτησία. Αυτό στο χαριλάου. Σε όλα τα άλλα έχουμε κόσμο και ξέρουν ότι θα τους τρώγαμε ζωντανούς. Και το έκαναν. Για τον σπάθα δε θα πω τίποτα. Την οργή μου την κρατάω. Για τον αρη θέλω να πω ότι καλά έκανε και έπαιξε έτσι. Έχω πει εδώ και πολύ καιρό ότι ο άρης δεν πρέπει να μπει στ αplay-off γιατί ο μοναδικός του σκοπός θα είναι να μας κόψει τη δεύτερη θέση. Τα άλλα παιχνίδια θα τα δώσει. Και πολύ καλά θα κάνει θυμάται ακόμα το παιχνίδι που δώσαμε στην Καλαμαριά. Γιαυτό λοιπόν τους δικαιολογώ.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
Στα @@ μου τον γραφω τον αρουλη

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
Δεν πειράζει ρε μάγκες! Κι εδώ στην Αθήνα τα ίδια! Όλοι ανακουφίστηκαν. Όλοι λένε την μαλακία τους "Η Ελλάδα χρειάζεται τον δυνατό ΠΑΟΚ" αλλά από πίσω έχουν βγάλει τα μαχαίρια να μας φάνε. Δεν πειράζει. Το είχα πει εδώ και καιρό. Ένα παιχνίδι έχουν μόνο για να μας φάνε με τη διαιτησία. Αυτό στο χαριλάου. Σε όλα τα άλλα έχουμε κόσμο και ξέρουν ότι θα τους τρώγαμε ζωντανούς. Και το έκαναν. Για τον σπάθα δε θα πω τίποτα. Την οργή μου την κρατάω. Για τον αρη θέλω να πω ότι καλά έκανε και έπαιξε έτσι. Έχω πει εδώ και πολύ καιρό ότι ο άρης δεν πρέπει να μπει στ αplay-off γιατί ο μοναδικός του σκοπός θα είναι να μας κόψει τη δεύτερη θέση. Τα άλλα παιχνίδια θα τα δώσει. Και πολύ καλά θα κάνει θυμάται ακόμα το παιχνίδι που δώσαμε στην Καλαμαριά. Γιαυτό λοιπόν τους δικαιολογώ.

και εμείς το θυμόμαστε το παιχνίδι με την καλαμαρια και θα το θυμηθούμε ακόμα περισσότερο προτελευταία αγωνιστκή με την καβαλα όταν η καβαλα θα χρειάζεται βαθμούς για να μπει στα play off
Gamiete o Thrilos kai o pireas

zagorakis

• Guest
Áíáêïßíùóç ôçò Áóôõíïìßáò ãéá ôéò êáôáããåëßåò ôïõ ÐÁÏÊ

Áíáêïßíùóç åîÝäùóå ôï Áñ÷çãåßï ÅëëçíéêÞò Áóôõíïìßáò ãéá ôá ÷èåóéíÜ åðåéóüäéá Ýîù áðü ôï ÊëåÜíèçò Âéêåëßäçò.

ÁíáëõôéêÜ:

«Ìå áöïñìÞ áíáêïßíùóç ôçò Ð.Á.Å. ÐÁÏÊ êáèþò êáé äçìïóéåýìáôá, ôá ïðïßá áíáöÝñïíôáé óå åðåéóüäéá ðïõ Ýëáâáí ÷þñá ðñéí êáé ìåôÜ ôçí ôÝëåóç ôïõ ÷èåóéíïý ðïäïóöáéñéêïý áãþíá ìåôáîý ôùí ïìÜäùí ÁÑÇÓ-ÐÁÏÊ óôï ãÞðåäï «ÊëåÜíèçò Âéêåëßäçò», êáèþò êáé óôá ìÝôñá ðïõ Ýëáâå ç Áóôõíïìßá, áíáêïéíþíåôáé üôé áðü ôï Áñ÷çãåßï ôçò ÅëëçíéêÞò Áóôõíïìßáò äéáôÜ÷èçêå ç äéåíÝñãåéá ÐñïêáôáñêôéêÞò ÄéïéêçôéêÞò ÅîÝôáóçò, ðñïêåéìÝíïõ íá åîáêñéâùèåß ç âáóéìüôçôÜ ôïõò êáèþò êáé áí õðÞñîáí ðáñáëåßøåéò Þ ïëéãùñßá ôùí áóôõíïìéêþí äõíÜìåùí, ðïõ óõììåôåß÷áí êáè’ ïéïíäÞðïôå ôñüðï óôç ëÞøç ôùí áóôõíïìéêþí ìÝôñùí.

Ç äéåíÝñãåéá ôçò ÐñïêáôáñêôéêÞò ÄéïéêçôéêÞò ÅîÝôáóçò áíáôÝèçêå óôç ÃåíéêÞ ÁóôõíïìéêÞ Äéåýèõíóç Èåóóáëïíßêçò».

http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=126693

makptol

• Guest
α στο διαλο ρε βουγια .....

Offline T.manos4

• Αλλαγή
δεν ανατριχιασατε κι εσεις?
ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ... ΤΣΑΜΠΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣ

Offline savage republic

• Βασικός
Χαλαρώστε ρε σεις. Για μένα είναι μεγάλο το θέμα της παρέμβασης, αλλά και της συνομιλίας με τον Βούγια. Δείχνει ότι η ομάδα έχει δυναμική και ακούγεται για πρώτη φορά στα κέντρα αποφάσεων. Και δεν είναι κάποιος από τη διοίκηση χρηματοδότης κόμματος, αν με νοείτε...  
Συμβολικά και μόνο σημαίνει για μένα πολλά. Άμα βγει κάτι από την ΠΔΕ, θα πρόκειται περί θετικής έκπληξης, αλλά τουλάχιστον κάτι έγινε σ' αυτόν τον τόπο. Από τη στιγμή που έγινε ό,τι έγινε, κοιτάμε για την επόμενη φορά. Και σ' αυτό το κομμάτι πάμε καλά. Αρκεί να συνεχιστεί έτσι η προσπάθεια από την διοίκηση. Όχι άλλες βδομάδες ουσιαστικής νωθρότητας, σαν κι αυτή που πέρασε. Στοιχίζουν και χαίρομαι που το κατάλαβαν.

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Áðü contra.grhttp://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/266419.html
 ãéá ôïõò äéáéôçôÝò
Ãéáôß êÜðïéïé áêüìá êáé ôþñá áó÷ïëïýíôáé ìå ôçí ôå÷íéêÞ ðëåõñÜ ôïõ ðáé÷íéäéïý

ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑ.-ÐÁÍÁÈÇÍÁÚÊÏÓ 0-1 (Ôñéôóþíçò, ÅõèõìéÜäçò, Ãïýêïò)

Óôçí áíáìÝôñçóç ôçò Ôñßðïëçò Ýãéíå ðïëý êïõâÝíôá ãéá ôçí áíáôñïðÞ ôïõ ÊáñÝñá áðü ôïí Ôæüñâá. Ïé ôçëå-áíáëõôÝò ôùí åðßìá÷ùí öÜóåùí, åßðáí ðùò äåí õðÜñ÷åé ðÝíáëôé, ìéáò êáé ï ðáßêôçò ôïõ ÁóôÝñá Þôáí åêåßíïò ðïõ… Ýóõñå ôï ðüäé ôïõ ðÜíù óôïí ôåñìáôïöýëáêá ôùí "ðñáóßíùí" ãéá íá åêâéÜóåé ôï óöýñéãìá. ÅðáöÞ üìùò õðÜñ÷åé. Êáé üðùò åðáíåéëçììÝíá  Ý÷ïõìå ðåé (êáé åìåßò, áëëÜ êáé ïé ôçëåêñéôéêïß) óôï ðÝíáëôé äåí ìåôñÜåé ç ðñüèåóç. Óõíåðþò, äåí åßíáé äõíáôüí ïé ßäéïé Üíèñùðïé íá ÷áñáêôçñßæïõí ðÝíáëôé-ìáñò ôçí áíåðáßóèçôç åðáöÞ ôïõ ÊïíôïÝ ìå ôï Íßíç óôç ÍÝá Óìýñíç êáé íá éó÷õñßæïíôáé üôé äåí õðÜñ÷åé ðÝíáëôé óôçí áíáôñïðÞ ôïõ ÊáñÝñá áðü ôïí Ôæüñâá. ¹ êáé ôá äýï èá åßíáé ðáñáâÜóåéò Þ äåí èá åßíáé êáìßá. Êáé êáôÜ ôçí Üðïøç ìáò, ç öÜóç ôçò Ôñßðïëçò åßíáé ðïëý ðåñéóóüôåñï ðÝíáëôé óå ó÷Ýóç ìå åêåßíç óôç ÍÝá Óìýñíç.
Ï Ôñéôóþíçò, ùóôüóï, äåí åëÝã÷åôáé ìïíÜ÷á ãé’ áõôÞ ôç öÜóç, áëëÜ ùò óõíÞèùò, ôá Ýêáíå èÜëáóóá êáé óôïí ðåéèáñ÷éêü Ýëåã÷ï. Ï Öõôáíßäçò ãéá ðáñÜäåéãìá, Ýðñåðå íá áðïâëçèåß ðïëý íùñßôåñá, üôáí Ýäéíå áãêùíéÜ óôïí ËÝôï. Ç áðïâïëÞ ôïõ ìåôÜ Þôáí óùóôÞ. Åðßóçò èá ìðïñïýóå íá áðïâëçèåß êáé ï Íßíçò ãéá ôï óêëçñü ìáñêÜñéóìá óôïí Ìðáñôïëßíé, üðùò öõóéêÜ êáé ï ðáßêôçò ôïõ ÁóôÝñá ðïõ ðÞãå ìåôÜ áðü ëßãï êáé áíôáðÝäùóå. Ìéá êßôñéíç Ýðñåðå íá äåé êáé ï Êáñáãêïýíçò ãéá ôï áíôéáèëçôéêü ôñÜâçãìá óôïí ¸íôåñ.

ÁÑÇÓ-ÐÁÏÊ 2-0 (ÓðÜèáò, Ôñýöùíáò, Óùôçñüðïõëïò)

Ï âáèìüò äõóêïëßáò ôïõ íôÝñìðé óôï "ÊëåÜíèçò Âéêåëßäçò" Þôáí õøçëüò. ÌðÞêáí, üìùò, äýï êáèáñÜ ãêïë, åíþ ï ÓðÜèáò Ýäùóå êáé Ýíá ðÝíáëôé ãéá ôï ïðïßï äåí ÷ùñÜ óõæÞôçóç. Ùóôüóï, óôïí ðåéèáñ÷éêü Ýëåã÷ï êñÜôçóå ìéá óôÜóç ðïõ ìüíï óå 50-50 äåí ðáñáðÝìðåé êáé åßíáé áðïñßáò Üîéï ðþò ìïßñáóå ìå åõêïëßá êÜðïéåò êÜñôåò êáé Ýêëåéóå ôá ìÜôéá óå Üëëåò ðïõ Þôáí êëáóóéêÝò ðåñéðôþóåéò. Áêüìç êáé ç êßôñéíç ðïõ Ýâãáëå óôïí Ãêáñóßá äåõôåñüëåðôá(!) ìåôÜ ôï óöýñéãìá ôçò Ýíáñîçò, êñßíåôáé ìÜëëïí õðåñâïëéêÞ. Áêüìç êáé óôï ðÝíáëôé ðïõ Ýäùóå, äåí öÜíçêå íá õðÜñ÷åé êÜðïéïò ëüãïò ãéá íá âãÜëåé êáé êÜñôá óôïí ÊïíôñÝñáò.
Êáé áõôÜ Þôáí ôá ðôáßóìáôá, äéüôé ï Ðåéñáéþôçò ñÝöåñé Ýêáíå êáé... ÷ïíôñÜäåò. ÁðÝâáëëå ôïí Âéåúñßíéá êáé ôïí ÓíÜïõôóíåñ ðïëý åýêïëá, åíþ èá ìðïñïýóå íá áðïöýãåé ôïõëÜ÷éóôïí ôç ìßá áðü ôéò äýï êßôñéíåò êÜñôåò ðïõ Ýäåéîå óôïí êáèÝíá, ìéáò êáé äåí åßíáé üëá ôá ìáñêáñßóìáôá ãéá êÜñôá.
Åßäáìå, ëïéðüí, ôïí ÓðÜèá íá åðéäåéêíýåé ó÷ïëáóôéêüôçôá êáé áõóôçñüôçôá, ðñÜãìá ðïõ äåí åßíáé áðáñáéôÞôùò êáêü, öôÜíåé üìùò íá ôçñåß áõôÞ ôç óôÜóç óå üëåò ôéò ðåñéðôþóåéò. Äéüôé ôçí ßäéá óôéãìÞ, äåí Ýâãáëå äåýôåñç êßôñéíç óôïí ÊÜìðïñá (ïýôå êáí öÜïõë) ãéá ôç óêáñéÜ óôïí ÓíÜïõôóíåñ. Åðßóçò äåí Ýâãáëå êßôñéíåò óôï Íáöôß ãéá ôï ìáñêÜñéóìá óôïí Ãêáñóßá, óôïí ÊÜëâï ãéá ìáñêÜñéóìá óôïí ºâéôò, Üëëç êßôñéíç óôï Íáöôß ãéá ìáñêÜñéóìá óôïí Âéåúñßíéá, óôïí ÁñÜíï ãéá ìáñêÜñéóìá åðßóçò óôïí Âéåúñßíéá, óôï Íáóïýôé ãéá ìáñêÜñéóìá óôïí ºâéôò, áëëÜ êáé óôïí Ìïõóëßìïâéôò ãéá ìáñêÜñéóìá óôï Íáóïýôé.
Ìéá óõìðåñéöïñÜ áëëïðñüóáëëç áðü ôïí Ðåéñáéþôç ñÝöåñé, ðïõ äåí åßíáé êÜôé Üëëï ðáñÜ ìéá óõíÝ÷åéá ôçò ðïëý ìÝôñéáò öåôéíÞò ÷ñïíéÜò ðïõ äéáíýåé. ×ñïíéÜ, êáôÜ ôçí ïðïßá ç ÅÐÏ ôïõ Ýêáíå ôçí ôéìÞ íá ôïí ÷ñßóåé äéåèíÞ…
« Last Edit: March 16, 2010, 20:23:01 by HOMO PAOKUS »

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Και η καινούργια μόδα από εχθές είναι ''το ματς είχε ήδη τελείωσει στο 75'...για ποιό λόγο έβγαλε τις κάρτες?''...ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ 16 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ 75'?????ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΟ....ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΩ ΠΟΣΟ ΛΟΥΓΚΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΑΘΑΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΟ 75???ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ???ΦΕΤΟΣ ΔΕ ΜΙΛΗΣΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΚΑΖΝΑΦΕΡΗ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΓΑΒΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ...μάλλον και εμένα με πήρε ο ύπνος όπως τα παλλικάρια της Διοίκησης...

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Χαλαρώστε ρε σεις. Για μένα είναι μεγάλο το θέμα της παρέμβασης, αλλά και της συνομιλίας με τον Βούγια. Δείχνει ότι η ομάδα έχει δυναμική και ακούγεται για πρώτη φορά στα κέντρα αποφάσεων. Και δεν είναι κάποιος από τη διοίκηση χρηματοδότης κόμματος, αν με νοείτε...  
Συμβολικά και μόνο σημαίνει για μένα πολλά. Άμα βγει κάτι από την ΠΔΕ, θα πρόκειται περί θετικής έκπληξης, αλλά τουλάχιστον κάτι έγινε σ' αυτόν τον τόπο. Από τη στιγμή που έγινε ό,τι έγινε, κοιτάμε για την επόμενη φορά. Και σ' αυτό το κομμάτι πάμε καλά. Αρκεί να συνεχιστεί έτσι η προσπάθεια από την διοίκηση. Όχι άλλες βδομάδες ουσιαστικής νωθρότητας, σαν κι αυτή που πέρασε. Στοιχίζουν και χαίρομαι που το κατάλαβαν.
Συμφωνώ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα σταματήσει το βρύσιμο στον βούγια...ΟΥΣΤ ΡΕ βούγια...αεριτζή,λαμόγιο,δήθεν προστάτη του πολίτη...ουστ ρε...καρεκλοκένταυρε...ήθελες να έρθεις και στην Τουμπα με το βάζελο αλλά δεν σε άφησαν κάτι ''παιδιά''...ουουου ρεεεεεεεε

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
δεν ανατριχιασατε κι εσεις?
ένα ρίγος...ένα πράγμα

Offline ved

• Αλλαγή

tilemachos

• Guest
πωωωωωωωωωω τρελαθηκα παλι. πανω που αρχισα να το χωνευω

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Με αυτο το βιντεακι πρεπει ο Σαντος να τους κανει βιντεοθεραπεια την επομενη φορα με το σκουληκι στην Τουμπα....και στο τελος να παγωσει  την εκφραση πουστιας του γατιου καλβου στην κοκκινη του Βιερινια που δεν ηταν ουτε φαουλ...

Βρηκατε και τα κανατε πουστρακια...ειμαι σιγουρος οτι τους ειπαν κιολας βαρατε αλυπητα δεν τηα σας δωσω τιποτα...
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline PAtsOuKas

• Αποστολή
  • **
Με αυτο το βιντεακι πρεπει ο Σαντος να τους κανει βιντεοθεραπεια την επομενη φορα με το σκουληκι στην Τουμπα....και στο τελος να παγωσει  την εκφραση πουστιας του γατιου καλβου στην κοκκινη του Βιερινια που δεν ηταν ουτε φαουλ...

Βρηκατε και τα κανατε πουστρακια...ειμαι σιγουρος οτι τους ειπαν κιολας βαρατε αλυπητα δεν τηα σας δωσω τιποτα...

Βλεπω ξανα το βιντεο με το Σπαθα και αρρωσταινω..

Ευχομαι πραγματικα να μπορεσει να εισπραξει ολο αυτο το μισος και τις καταρες που εχει προκαλεσει το φιδι...

Οσο για σας σιχαμενα μιασματα της πολης... δεν ανησυχω καθολου... η εκδικηση θα ερθει και θα ειναι αντρικεια ρε μουνοπανα..

Οι μανες ειναι ΠΟΥΤΑΝΕΣ ....

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!!!!!!!!!!

ive4

• Guest
http://www.youtube.com/watch?v=EiHgvfQ8UrA&feature=player_embedded

στείλτε παντού αυτό το βίντεο.
Μαζί με συγχαρητήρια στον βάζελο.