Author Topic: ρούλης - ΠΑΟΚ Κυριακή 13/3/2010, ώρα 19:00, novasports1  (Read 17733 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
ΖΑΓΟΡΑΚΗ κ ζήτα ΟΛΗ ΤΗΝ 1 για τα πλειοφ.

και θα πάμε 40.000 στην πορεία
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

Offline bane

• Αλλαγή
επειδη πολλα ειπαμε για ολα τα εξωαγωνιστικα και κυρις και εγω να πω και ενα αγωνιστικο. οπως η ομαδα οταν προηγηθει δεν χανει ετσι και οταν μεινει πισω στο σκορ δεν μπορει να το γυρισει το ματς.εχιε δομηθει ετσι η ομαδα με καλους παικτες πισω και στα χαφ αλλα δημιουργικα δεν εχοπυμε κανει βημα μπρος. δυσκολευομαστ πολυ ενω υπαρχουν οι παικτες ποιοτητας.ειδικα αν δεν τραβηξει ο ιβιτς κοβεται η ομαδα στα δυο.ο βιερινια μπλοκαρεται απο 2 και 3 αντιπαλους αν δεν βγει βοηθεια απο πισω χανεται.ο σορλεν εχει το μυαλο του πισω δεν εχει και την ταχυτητα οπως και ο μουσλι που μπλεκει μεσα σε 3 αντιπαλους και αυτος. ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να ανεβασει παικτες στην επιθεση κυριως γιατι φοβαται τις επιστροφες.
τα φοβαμαι τα πλαυ οφ.αυτο που μου εχει δειξει η ομαδα ειναι οτι αν ειναι σε κακη μερα ειναι γενικως. λες και πεφτουν τα φωτα σε ολη την ομαδα.δεν μπορει καποιος να τραβηξει την ομαδα
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

baron

• Guest
Τι είδα εγώ σήμερα πέρα από κοράκια και μπάλα:

,,,,,,,,,,,,,,

1. Μας προπηλάκισαν αποστολή, διοίκηση μέσα έξω από το γήπεδο. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. Εμείς γατούλες. Ανακοινώσεις του κώλου.

2. Στο ειπα και σε πμ δεν ισχυει αυτο που λες

3. Ας συνεχίζουμε να τρέφουμε και εδώ και αλλου τα όνειρα για αλαμάνες και κατάληψη της 3 και ξέρω εγώ. Όπως έδειξε και η συγκέντρωση της καμάρας -- τώρα ο νέο "παοκις" είναι από τον καναπέ και 12.30 "είναι πολύ νωρίς για συγκέντρωση γιατί οι φοιτητές κουρασμένοι από τα μπουζούκια κοιμούνται ακόμα!" 500 στην καμαρα! Αίντε και γαμηθείτε.

4. εντιτ HOMO PAOKUS

εντιτ:συμφωνα με τους κανονισμους του φορουμ ,ποστ που περιεχουν ανακριβειες και χαρακτηρισμους ασεβεις για τον λαο της ομαδας σβηνοντε.
« Last Edit: March 17, 2010, 17:13:55 by HOMO PAOKUS »

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
αυτες τις φωτο να τις βλεπουμε καθε μερα μεχρι τελος πρωταθληματος...

Offline gagas

• Αλλαγή
baron στην 3 ειχαν τα περσυνα,τα οποια δεν ανηκουν σε συνδεσμους
κ στην 2 ειχαν σημαιες αγορασμενες..
αφου απο την τεμπελια μας ουτε σημαιες δεν φερνουμε στο γηπεδο, απο που μας τις πηραν?

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
Για να μην ξεχνιομαστε μπηκε και πανι για την νεκρη μανα του Γκαρσια στην 1....

Mojo

• Guest
2. Στο ειπα και σε πμ δεν ισχυει αυτο που λες
Και πως ακριβώς τα αναγνώρισες ρε φίλε?? είχαν κάποια σφραγίδα γνησιότητας?? σοβαροί να μαστε...εκτός από κανα δυό όλα τα άλλα τα έκαναν μόνοι τους,δεν είναι δύσκολο....άμα πλερώσεις 100 πανιά όλων των ομάδων της γης μπορείς να έχεις.
Στα λοιπά συμφωνώ και θεωρώ ότι τα ερπετά σήμερα κάνανε μιά έδρα που φόβησε την ομάδα με έξυπνο τρόπο χωρίς τις βλαχομαγκιές τις δικές μας με καπνογόνα και ρετσίνες...μερικοί φουσκωτοί μέσα στο γήπεδο και that's all.....ούτε πρόστιμα ούτε τίποτα.
« Last Edit: March 15, 2010, 03:12:12 by northeagle_4 »

Offline gagas

• Αλλαγή
η πλακα ειναι οτι περιμετρικα υπηρχαν οι ιδιες ατσαλακωτες σημαιες...ελεος ρε σκουλικια.

ÐÁÏÊ-4-ÄÑÁÂÇÓÊÏÓ

• Guest
Τι είδα εγώ σήμερα πέρα από κοράκια και μπάλα:

.......................

1. Μας προπηλάκισαν αποστολή, διοίκηση μέσα έξω από το γήπεδο. ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. Εμείς γατούλες. Ανακοινώσεις του κώλου.

2.Στο ειπα και σε πμ δεν ισχυει αυτο που λες

3. Ας συνεχίζουμε να τρέφουμε και εδώ και αλλου τα όνειρα για αλαμάνες και κατάληψη της 3 και ξέρω εγώ. Όπως έδειξε και η συγκέντρωση της καμάρας -- τώρα ο νέο "παοκις" είναι από τον καναπέ και 12.30 "είναι πολύ νωρίς για συγκέντρωση γιατί οι φοιτητές κουρασμένοι από τα μπουζούκια κοιμούνται ακόμα!" 500 στην καμαρα! Αίντε και γαμηθείτε.

4. edit HOMO PAOKUS
Ρε γερμανε μην γραφεις οτι νανε  που ειδες εσυ να πειραν πανο...............;;;
Τα λετε μερικοι και τα πιστευεται....
« Last Edit: March 17, 2010, 17:17:26 by HOMO PAOKUS »

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **

ελουρος ο γιασερ ομως..... ;D
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Το πιο εξοργιστικό είναι πως τα χειρότερα του όργια ο κόρακας τα έκανε μετά το 2-0 κι ενώ το ματς είχε ουσιαστικά τελειώσει. Δεν ήθελε απλά να κερδίσει ο ρούλης αλλά να σου κάνει και ζημιά στους επόμενους αγώνες...
Προσωπικά πάντως περίμενα την ομάδα να αποδώσει καλύτερα. Δε θέλω να πάω στο άλλο άκρο και να τα ρίξω όλα στον κόρακα. Πολλοί παίκτες μας δεν ήταν συγκεντρωμένοι.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline ved

• Αλλαγή
κοιταμε παρακατω ,,,το ματς με το χανουμι

στηριζουμε την ομαδα σε ολα τα παιχνιδια και τους παικτες.

σπαθας κλπ ειναι δουλεια της παε που κανει λαθη γιατι ειναι απειρη και εχει αδυναμιες.

ξεκολαμε και παμε για το 4 στα 4 και οτι προκυψει.

το χανουμι με τις κλαψες απο παραλιγο πρωταθλητης ειχε διαλυθει τελειως,,,μην κανουμε την ιδια μαλακια.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα μέτρα τάξης

Θα θέλαμε να καταδικάσουμε την Ελληνική Αστυνομία που σχεδίασε και εκτέλεσε άψογα τα μέτρα τάξης προκειμένου τελικά η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να παραμείνει επί 50 λεπτά στο λεωφορείο περικυκλωμένη από φιλάθλους του Άρη και να ρισκάρει την σωματική της ακεραιότητα κατά την είσοδο της στο γήπεδο. Ανάλογα αποτελεσματική ήταν και η προστασία της αποστολής του ΠΑΟΚ κατά την άφιξη της στο γήπεδο. Οι εικόνες που μετέδωσαν τα τηλεοπτικά κανάλια αντικατοπτρίζουν κατά το ήμιση της βάρβαρης πραγματικότητας.

Προφανώς η Ελληνική Αστυνομία είχε κουραστεί τόσες εβδομάδες να εμποδίζει το δημοκρατικό δικαίωμα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ να υποστηρίξουν ειρηνικά την ομάδα σε εκτός έδρας αγώνες.

Η προστασία του πολίτη βρίσκεται σε εξέλιξη προφανώς για όποιον πολίτη δεν δηλώνει ΠΑΟΚτσής.,

ΠΑΕ ΠΑΟΚ
http://paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=14TFCJ686&extLang=

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

pavlosk

• Guest
Ας αφήσουμε τον σπάθα κατά μέρος, αυτός έκανε την δουλειά του όπως έπρεπε.

Τα σκουλήκια έκαναν επίσης την δουλειά τους, μέσα και έξω από το γήπεδο.

Εμείς δυστυχώς δεν κάναμε την δουλειά μας μέσα στο γήπεδο όπως θα έπρεπε και λογικά χάσαμε. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι ήττες και ας είναι οδυνηρές και ας είναι από την πιο σιχαμένη ομάδα της ελλάδας.

Εμείς συνεχίζουμε, ΠΑΟΚ ως το τέλος

pavlosk

ive4

• Guest

Εχει ο καιρος γυρισματα..

δείτε πόσο κοντά είναι τα σκουλίκια. Κι εμάς όταν έρχονται οι φιλοξενούμενοι μας στέλνουν 1 χιλιόμετρο μακρυά...

Offline babis36

• Αλλαγή
Για μενα ο Σαντος εκανε τις πιο καλες δηλωσεις και παλι.Το ματς θεωρειται ληξαν, (δεν ξεχναμε τιποτα) πρεπει να παμε παρακατω. Τα σκουληκια κανανε τα αναμενομενα, ο σπαθας επισης, η ηττα ηρθε φυσιολογικα.Ευκαιρια δεν χαθηκε ακομα εχουμε δρομο η διοικηση να ξυπνησει γιατι ζει σε εναν κοσμο ονειρεμενο (για τον Ζαγορ και μονο μιλαω) αγαπης του ποδοσφαιρου το οποιο στην γελοια αυτη χωρα δεν υπαρχει. Η ομαδα οπως σωστα ειπε και ο Ζαγορ αφεθηκε μονη της να τα βγαλει περα ( το ιδιο εκανε και εκεινη η αδερφη ο τζιγγερ στην ριζουπολη και εφαγε τριαρα με την τεραστια  διαφορα βεβαια οτι ο Ζαγορ πηγε τουλαχιστον στο μηλο) αλλα ο Ζαγορ εχει επισης και τα αρχιδια να το παραδεχτει. Πρεπει ομως να ξυπνησει παραπανω ρε γαμω την καταδικη μου.Παρουσια εισαγγελεα επρεπε να ζητησει, τον σπαθα επρεπε να τον καψει απο πριν με ανακοινωσεις, δεν μπορει να σε καινε και να το φυσας στην συνεχεια.Εχουμε δρομο ακομα αισιοδοξια και μαχη μεχρι τελους.Το ch.l ειναι δικο μας και το πρωταθλημα ακομα 1% ακομα παιζεται.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline petrov

• Αλλαγή
Πέρασε ένα βράδυ κι όμως δεν έχει καταλαγιάσει μέσα μου τίποτε από όσα ένιωθα χτες. Αυτό ίσως σημαίνει ότι κάθε λόγος για τον οποίο οργιστήκαμε ήταν πραγματικός και δεν αποδώσαμε ευθύνες τη στιγμή της ήττας.
H ομάδα πήγε σαν πρόβατο στη σφαγή. Όλα συνηγορούσαν σε μία χωρίς προηγούμενο νύχτα. Οι προπηλακισμοί διοίκησης-πούλμαν. Τα εμετικά πανιά. Το "ντου" σε φροντιστή και παίκτες από άσβερκους τύπους στο ζέσταμα. Ο διαιτητής.
Μία ατμόσφαιρα κολαστηρίου για ποιό λόγο; Για να δικαιολογήσει η κατευθυνόμενη διοίκηση του Άρη την τραγική αποτυχία της προπαγάνδας της, όταν το καλοκαίρι διαφήμιζε πρωταθλήματα και μεταξωτές κορδέλες, και χτες ήταν 17 βαθμούς από τον δεύτερο. Όταν ο υφέρπων τοπικός κομπλεξισμός συναντάει τα μεγάλα εφοπλιστικά και τραπεζικά συμφέροντα αυτής της χώρας που έχουν ανοίξει ένα συνεταιρικό πράσινο μαγαζί, τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα.
Το πιο τραγικό βέβαια που ακούγεται από τα χείλη κυρίως οπαδών αθηναϊκών ομάδων που το παίζουν και αμερόληπτοι είναι το "εντάξει, αδικήθηκες, αλλά δεν έπαιξες και μπάλα."
Σαν να λέμε "οκ, είχα στήσει την τράπουλα αλλά δεν είχες και χαρτί"

Είμαι πεπεισμένος ότι σε αυτή τη χώρα δεν αξίζει τίποτε καλύτερο, εκτός από Βισσικούς και Βανδικούς, νεοδημοκράτες και πασόκους, παναθηναϊκούς και ολυμπιακούς. Τίποτε καλύτερο. Αλίμονο σε όποιον δεν εναρμονιστεί με τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Ρε petrov ειπες οτι ακριβως παλευω να βγαλω απο μεσα μου απο χθες το βραδυ.

Να'σαι καλα.

+4
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline bane

• Αλλαγή
παντως πολυ αφ υψηλου βλεπουμε τη φαση με το σκουλικι και εχουν σηκωσει μπαιρακι. εβλεπα στην τιβι για μαγκιες στην κοζανη. θα τα βρουμε μπροστα μας αν δεν οργανωθουμε σωστα με οτι αυτο συνεπαγεται
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ