Author Topic: ρούλης - ΠΑΟΚ Κυριακή 13/3/2010, ώρα 19:00, novasports1  (Read 17866 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline diegito4

• Αλλαγή
ρε @petm

θα συνεχισεις να γραφεις με την ιδια "ρεντα" και αυριο και μεθαυριο εδω μεσα ή μονο σημερα μετα την ηττα του ΠΑΟΚ απ το σκουληκι εχεις ρεντα και ποσταρεις 14 φορες?

ασε που που υπαρχει και κοφτης στα 15 ποστ τη μερα και μετα μπαναρεται η ip σου

το νου σου, γιατι θελουμε να σε ξαναδουμε και αυριο και μεθαυριο να ζωγραφιζεις

όσο είναι πεσμένο το paokmania θα γράφω εδώ.

τότε φίλε εδώ μην γράφεις τίποτα,εδώ δεν είναι παιδικη δημοσιογραφική χαρά διαφημηζόμενων πελατών ΠΑΟΚ.

CLUB LARISA

• Guest
ρε @petm

θα συνεχισεις να γραφεις με την ιδια "ρεντα" και αυριο και μεθαυριο εδω μεσα ή μονο σημερα μετα την ηττα του ΠΑΟΚ απ το σκουληκι εχεις ρεντα και ποσταρεις 14 φορες?

Τι εννοείς φίλε? Τρέλα μας πουλάς?

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1200 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ 1 ΚΑΙ 1000 ΣΤΙΣ 2 ΚΑΙ 3 ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΣΑ ΘΕΛΟΥΝ...ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΘΥΡΕΣ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΕΠΙΣΗΣ ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙ...ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΟΙ 1-2-3 ΤΕΛΟΣ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΝΕΑ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ....
ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΣΠΑΘΕΣ ΚΑΙ ΠΟΚ...με τα ασπόνδυλα δεν ασχολούμαι...

Προσοχή μην γράψει κανείς εδώ μέσα πράγματα σχετικά με το κολοπαίδι τον διαιτητή που μπορεί ενδεχομένως να χρησιμοποιηθούν στο μέλλον εναντίον του...

petm

• Guest
Οι ευθύνες του Ζαγοράκη είναι τεράστιες. Δεν αφήνεις το παιχνίδι της δεκαετίας, το παιχνίδι που κρίνει πρωτάθλημα και 20 εκ. ευρώ να στο κλέψουν. Δεν αφήνεις τον ΠΑΟΚ να πάει σαν πρόβατο επί σφαγής. Δεν αφήνεις να σε σφυρίξει ένας διαιτητής που εμπλέκεται σε φάκελο για στημένα παιχνίδια και παράνομο στοίχημα να σου κρίνει αν μπορείς ακόμα να διεκδικήσεις τον τίτλο. Οι συγγνώμες δεν αγγίζουν κανέναν. Εκμεταλλεύσου επιτέλους τον κόσμο και άφησέ τον να προστατεύσει την ομάδα. Νιώσε και προσπάθησε. Στην χώρα της στιαςπου δεν μπορείς να αγωνιστείς πολιτισμένα.
και τι να εκανε; τι λεει το μανουαλ; σοβαρα μιλαω ας μου γραψει καποιος πως μπορουσε ο ζαγορακης να αποτρεψει την αποφασισμενη σφαγη μας σημερα

αυτό που μπορείς να κανεις είναι έχεις μια τέτοια επικοινωνιακή πολιτική που οποιος σκοπεύει να σε αδικήσει μια φορα να ξέρει ότι κάθε φορα θα σε βρίσκει μποστά του , είτε θα βλέπει τι φάτσα του sτις εφημερίδες,στα blog η σε οποιοδήποτε ΜΜΕ, είτε θα γίνετε "τζερτελες" με το όνομα του στα αθλητικά κανάλια.

επίσης κάνειs lobby με οποιον γνωστό και άγνωστο έχεις στα κέντρα αποφάσεων ώστε αυτόν να το βάζεις τρικλοποδιές σε οτιδήποτε πάει να κάνει. μπορείς να μην έχεις 100% επιτυχία αλλα σε βάθος χρόνου σιγά σιγά θα αρχίσεις να γίνεσαι σεβαστός. μπορεί να μην αποφύγεις μικρές αδικίες αλλα αμφιβάλλω αν θα ξαναδείς κάτι σαν αυτό που έγινε σήμερα

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
και να μην ελεγες οτι εισαι απο το μανια θα το καταλαβαιναμε ευκολα
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

petm

• Guest
ρε @petm

Τι εννοείς φίλε? Τρέλα μας πουλάς?

ρε @petm

τότε φίλε εδώ μην γράφεις τίποτα,εδώ δεν είναι παιδικη δημοσιογραφική χαρά διαφημηζόμενων πελατών ΠΑΟΚ.

το αν θα γράφω εδώ μέσα είναι δικό μου θέμα και τον mod/admin. αν κάποιος από αυτούς θέλει να σταματήσω να γράφω τότε δεν υπάρχει πρόβλημα θα σταματήσω να γράφω.

από κει και πέρα μου έκανε ένα από τα παιδιά μια ερώτηση και την απάντησα.τι κώλυμα βαράτε με αυτά που γράφω μονο εσείς ξέρετε

Offline zouvalos

• Αλλαγή
ρε μαγκες με τον φυσικοθεραπευτη τι εγινε στην αρχη?
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

petm

• Guest
και να μην ελεγες οτι εισαι απο το μανια θα το καταλαβαιναμε ευκολα

είμαι αρκετό καιρό μέλος εδώ , απλός δεν έγγραφα γιατί όσο νάναϊ είστε μια παρέα ήδη οποτε είναι λίγο δύσκολο για κάποιον να μπει και να αρχίσει να γραφει. δες τι σημερινή κατάσταση με τις βρισιές και τις ειρωνείες εναντίον μου σα παραδειγμα του τι εννοώ

CLUB LARISA

• Guest
Αδερφέ, ούτε ειρωνεία, ούτε επίθεση. Ούτε "μια παρέα" ειμαστε εδώ μεσα. Εφόσον είσαι Παοκσής γράφε όσο κ ό,τι θέλεις, όσοι σχολίασαν, σχολίασαν για το χαμηλό επίπεδο αυτών που γράφεις. Σήμερα γυρίστηκε μια απίστευτη φαρσοκομωδία εναντίον του ΠΑΟΚ κ εσύ μας γράφεις για δημιουργία λόμπυ.....Είσαι ελεύθερος να γράφεις πίπες κ μεις όμως είμαστε ελεύθεροι να σχολιάζουμε αυτά που γράφεις. Με όλο το συμπάθειο, σε μιλάω ειλικρινά, ούτε έχω όρεξη να αντιδικήσω μαζί σου....

guest4

• Guest
ασε μας ρε petm με τις αμπελοφιλοσοφίες σου
τι lobby και παπαριες μας λες?
τα πραγματα είναι απλά.
εχεις φράγκα, τα σπρωχνεις, λαδώνεις το μηχανισμό,
συντηρεις τα ΜΜΕ και παίρνεις φυσιολογικα το πρωτάθλημα.
Φέτος ο θείος ξέμεινε από ρευστό και χρωστάει παντού, τα σπρωξε ο πολυμετοχικός
και ο μηχανισμός δουλεύει για αυτόν γιατί από αυτόν τρώει και κινείται.

(ο θείος νόμιζε ότι το κατεστημένο που είχε δημιουργήσει τόσα χρόνια,
θα τον βοήθαγε και φέτος τζάμπα... αμ δε, σταμάτησε τον τροφοδότη λογαριασμό,
πήρε σειρά ο πατερας, και ο θειος πήρε τον πούλο από τους ίδιους που τον γλέιφανε

δεν εχεις φράγκα, σε κανει ό,τι γουσταρει ο γιος του σπαθα...

απλά είναι τα πράγματα και είναι ίδια εδω και δεκαετίες..
ο ΠΑΟΚ θα τα αλλάξει με την επικοινωνιακή πολιτική?

Να μου πεις ναι στην τρομοκρατία και στη βία, τότε μπορεί
να βρουμε καποιο κοινό σημείο...

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός

Εχει ο καιρος γυρισματα..

petm

• Guest
κανένα πρόβλημα Λάρισα. ο καθένας μπορεί να θεωρεί πίπες τα λεγόμενα του αλλουνού όπως και εγώ άλλωστε έχω την ίδια άποψη για διαφορα που ακούγονται.

από κει και πέρα αν τα περί lobby τα θεωρείς πίπες, εγώ θεωρώ ότι είναι ο μοναδικός τρόπος οι αδικίες σε βαρos του ΠΑΟΚ να μειωθούν στο ελάχιστο δυνατό. με ένα μηχανισμό που θα έχει μέσα διοίκηση-κόσμο-ΜΜΕ-και διαφορους παρατρεχάμενους. αλλα αυτό για να γίνει θέλει χρόνο

YG:Λάρισα δεν εννοώ εσένα για βρισιές και ειρωνείες, ελπίζω να το καταλαβαίνεις αυτό

Offline savage republic

• Βασικός
petm, η παρέα που λες έχει δημιουργηθεί από άτομα που σέβονται το λόγο τους και τα όσα λέει ο συνομιλητής τους. Κοινώς, μπορεί να γράψουμε κάτι παραπάνω στα νεύρα μας, αλλά ξέρουμε όλοι πως δεν έχει σκοπό να βγάλει κανείς εξυπνακισμό εδώ μέσα. Επειδή όμως ο εξυπνακισμός, η πολυλογία και η καπατσοσύνη είναι χαρακτηριστικά άλλων φόρουμς, γι' αυτό και το κράξιμο που δικαιολογημένα τρως. Άμα θες να σε πάρουμε στα σοβαρά, γράφε σοβαρά και νιώσε. Μη μας κάνεις τα νεύρα κρόσια, γιατί μυρίζεις σκουλικίλα.

ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΞΕΣΚΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.

tilemachos

• Guest
θα τρελαθουμε... υπαρχουν και οι "υπερανω" ΠΑΟΚτσηδες που λενε σε διαφορα blogs οτι χασαμε δικαια...

makptol

• Guest
sorry εδω επρεπε να το γραψω.....

γεωργιου ο ξεδοντιαρης πριν λιγο στο τηλεαστυ "χειρουργειο πανω απο τα ρουχα ειχε ο ΠΑΟΚ σημερα".....ενταξυ λαμογιο ο τυπος αλλα εκφραση ειναι σωστη.....

petm

• Guest
ασε μας ρε petm με τις αμπελοφιλοσοφίες σου
τι lobby και παπαριες μας λες?
τα πραγματα είναι απλά.
εχεις φράγκα, τα σπρωχνεις, λαδώνεις το μηχανισμό,
συντηρεις τα ΜΜΕ και παίρνεις φυσιολογικα το πρωτάθλημα.
Φέτος ο θείος ξέμεινε από ρευστό και χρωστάει παντού, τα σπρωξε ο πολυμετοχικός
και ο μηχανισμός δουλεύει για αυτόν γιατί από αυτόν τρώει και κινείται.

(ο θείος νόμιζε ότι το κατεστημένο που είχε δημιουργήσει τόσα χρόνια,
θα τον βοήθαγε και φέτος τζάμπα... αμ δε, σταμάτησε τον τροφοδότη λογαριασμό,
πήρε σειρά ο πατερας, και ο θειος πήρε τον πούλο από τους ίδιους που τον γλέιφανε

δεν εχεις φράγκα, σε κανει ό,τι γουσταρει ο γιος του σπαθα...

απλά είναι τα πράγματα και είναι ίδια εδω και δεκαετίες..
ο ΠΑΟΚ θα τα αλλάξει με την επικοινωνιακή πολιτική?

Να μου πεις ναι στην τρομοκρατία και στη βία, τότε μπορεί
να βρουμε καποιο κοινό σημείο...

ναι , αλλα πρέπει τουλάχιστον να προσπαθήσεις. Δεν υπάρχει δικαιολογία στο να μη προσπαθείς

guest4

• Guest
από κει και πέρα αν τα περί lobby τα θεωρείς πίπες, εγώ θεωρώ ότι είναι ο μοναδικός τρόπος οι αδικίες σε βαρos του ΠΑΟΚ να μειωθούν στο ελάχιστο δυνατό. με ένα μηχανισμό που θα έχει μέσα διοίκηση-κόσμο-ΜΜΕ-και διαφορους παρατρεχάμενους. αλλα αυτό για να γίνει θέλει χρόνο

Φράγκα θέλει μάγκα μου, πολλά φράγκα...ξύπνα

trelos sporos

• Guest
ελλαδα εισαι . αυτα ειναι . μια ζωη τα ιδια δε θα αλλαξει ποτε τιποτα σε αυτη τη γαμημενη χωρα  . το χειροτερο απ ολα ειναι τα σκουληκια που χαιρονται . δλδ ποσο κουτοχορτο μπορει να τα χουν ταισει για να χαιρονται με μια νικη που την διεταξε ο πατερας. ποσο μαλακας και κομπλεξικος μπορει να εισαι για να χαρεις με ενα πρωταθλημα που θα το χεις κερδισει με σφαγες και μουφα σφυριγματα.  βγαλαμε μια ανακοινωση και χεστηκε η φατμε. η ουσια ειναι οτι χασαμε ενα δικο μας πρωταθλημα με αθεμιτα μεσα. η αληθεια ειναι οτι δε μπορουμε να κανουμε τπτ γι αυτο παρα να το αποδεχτουμε και να συνεχισουμε. για κεφαλια ψηλα και τετοια δε μπορω να πω γιατι το δικο μου ειναι ακομα στο πατωμα και θα ειναι για πολλες μερες ακομα.

πραγματικα σημερα καταλαβα οτι ποτε δε θα μπορουσα να ειμαι οπαδος μιας ομαδας του ΠΟΚ.

συγχαρητηρια στους παικτες μας που μπορεσαν και κρατηθηκαν και δεν επιασαν απ το λαιμο αυτο το αποβρασμα εγω απ το σπιτι και παλι δε μπορεσα να συγκρατηθω.

zagorakis

• Guest
ρε @petm

Άνοιξε το Paokmania φίλε μπορείς να πας. Έλα για να μην σε κουράζω σου βάζω και το Link να πας κατευθείαν. http://www.paokmania.gr/forum/
« Last Edit: March 15, 2010, 01:16:41 by northeagle_4 »

petm

• Guest
petm, η παρέα που λες έχει δημιουργηθεί από άτομα που σέβονται το λόγο τους και τα όσα λέει ο συνομιλητής τους. Κοινώς, μπορεί να γράψουμε κάτι παραπάνω στα νεύρα μας, αλλά ξέρουμε όλοι πως δεν έχει σκοπό να βγάλει κανείς εξυπνακισμό εδώ μέσα. Επειδή όμως ο εξυπνακισμός, η πολυλογία και η καπατσοσύνη είναι χαρακτηριστικά άλλων φόρουμς, γι' αυτό και το κράξιμο που δικαιολογημένα τρως. Άμα θες να σε πάρουμε στα σοβαρά, γράφε σοβαρά και νιώσε. Μη μας κάνεις τα νεύρα κρόσια, γιατί μυρίζεις σκουλικίλα.

ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΞΕΣΚΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.

egoist με άτομα που βρίζουν πεθαμένους ανθρώπους όπως έκανες σε προηγούμενο post δε μπορώ να συνομιλήσω. αυτό μονο σα comment σε αυτά που έχεις γράψει σήμερα.