Author Topic: ρούλης - ΠΑΟΚ Κυριακή 13/3/2010, ώρα 19:00, novasports1  (Read 17885 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline xaotikos

• Αποστολή
  • **
Σκατα σε ταφους, λεφτα σε φαρμακα και αλλα ντροπης πραματα εγω δεν ευχομαι.

Καθόλου ντροπής πράγματα φίλε μου! Όταν είσαι μέσα στα σκατά πρέπει κάποια στιγμή να τα λουστείς κιόλας. Και ακόμα περισσότερο όταν μέσα στα σκατά είσαι οικογενειακώς!
ΣΚΑΤΑ στον ΣΠΑΘΑ λοιπόν για το χειρουργείο του.

Δυστυχώς στο αγωνιστικό κομμάτι ήμασταν εκτός τόπου και χρόνου.

petm

• Guest
και βλέπω και μερικούς που τα ρίχνουν στους παίκτες και στο contreras. σε τέτοιο κλίμα δε μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο. δε μπορώ να έχω απαίτηση από το contreras να μαρκάρει τον καμπόρα όταν θα πάρει φάουλ 100% και μπορεί να πάρει και κίτρινη. γενικός από τι στιγμή που για τον έναν η τον άλλο λόγο φεύγει η συγκέντρωση στο παιχνίδι τότε τέρμα .
« Last Edit: March 14, 2010, 21:47:43 by petm »

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
μας ξεφτέλισε γιατί τι Τεταρτη ήμασταν ευχαριστημένοι με τα μετρα προστασίας και τι Κυριακή 15 σεκιουριτάδες κυνηγούσαν το ζίνο και άλλος ένα πουλούσε μαγια στο χαλκιά

μας ξεφτέλισε γιατί το van τις αποστολής ήταν μιση ώρα ανάμεσα σε αρειανούς πριν το παιχνίδι.

μας ξεφτέλισε γιατί τα ΜΜΕ τις θεσσαλονίκης (όχι όλα , ο noon νοείτο) έκαναν "κοκοκο" όλη τι μέρα γιάuτα που γινόντουσαν.

μας ξεφτέλισε γιατί ο ο Aris κάνει δουλειά 2 χρονια τώρα στο τομέα τις διeτισιας" και εμειs το παίζουμε υπεράνω ότι δήθεν θα νικήσουμε και τι διαιτησία.

μας ξεφτέλισε γιατί στείλαμε 11 επαγγελματίες να παίξουν και στα μισά μαρκαρίσματα περνάμε κίτρινες κάρτες

μας ξεφτέλισε γιατί εμείς σαν οπαδοί καθόμαστε και ακούμε το κάθε φυτό δημοσιογράφο που θέλει να το παίζει αντικειμενικός στο όνομα του ΠΑΟΚ . μας ξεφτέλισε γιατί ακόμα ανεχόμαστε κανελλάκη να αναμεταδίδει τα παιδιά του ΠΑΟΚ

ένα δεν υπήρχε κανένας Παοκτσής δημοσιογράφος να μεταδώσει έστω και από ένα ραδιόφωνο το σημερινό παιχνίδι

αν δε νιώθετε ότι σήμερα φάγατε σφαλιάρα , no problem βγέστε και βρίστε με

ΡΕ Α ΣΙΧΤΙΡ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΚΟΚΟΚΟ ΚΑΙ ΑRIS

ΣΟΥΤΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΡΕ

petm

• Guest
δεν ξερω αν ειναι σκουληκι ο τυπος αλλα ειναι σωστα αυτα που  γραφει  μηχανισμος του αρη σημαινει μπατσοι-σπαθας-πατερας(εξτρα πριμ;)-δημοσιογραφοι και γενικα ενα ολοκληρο κρατος

χαίρομαι που κάποιος καταλαβαίνει τι λέω

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
Έπρεπε να φάμε 2 γκολ για να μπούμε στο ματς γιατί μέχρι τότε μας έκανε γιο-γιο το μπάσταρδο το σκουλήκι,μετά ανέλαβε ο πουτάνας γιος,ο γκουρού του στοιχήματος με τις τρελές εισπράξεις,ο καριόλης που στον τάφο να τον δω δε θα χορτάσω και θα πάω να χέσω επάνω στο μνήμα του.

Μακάρι να βρείς μπροστά σου πούστη οτι χειρότερο μπορεί να σου δώσει η μοίρα,ποτέ σου να μην ξαναγελάσεις.

Απο'κεί και πέρα με το σεμνά και ταπεινά θοδωράκη μου δεν πας πουθενά.

Έχουμε τα πλέυ οφ μπροστά μας,άντε να δούμε τι θα δούμε.

υ.γ. με τις κάρτες μαρία νομίζω ο γκαρσία έχει πρόβλημα και θα μείνει 2 ματς εκτός,τώρα απο αυτούς με τις κόκκινες μάλλον απο 1.
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline maria-mtb

• Βασικός
Ενταξει lopsi οποτε λογικα ο γκαρσια χανει τα 2 εντος (καβαλα-τελη) κ οι κοκκινες αεκ. εεεεε, την παλευουμε, καπως.

Offline polman

• Αποστολή
  • **

αν δε νιώθετε ότι σήμερα φάγατε σφαλιάρα
ότι "φάγατε"? Γιατί δεν βάζεις και τον εαυτό σου μέσα?

Άντε με τον εβραία να τελιώνουμε που πουλάει και πνεύμα το υποκατάστημα του βάζελου
oooooooo PAOKara exo trela...

Offline gagas

• Αλλαγή
petm με ποια παραταξη εισαι στον ερασιτεχνη?

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Χαλαρώστε λίγο γιατί τα νέυρα ολονών είναι τεντομένα......

Να μην έχουμε άλλα βραδυάτικα.....
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

North_pole

• Guest
Ο petm είχε να εμφανισθεί από την προηγούμενη μας ήττα από την αεκ 28-11.. Και ελπίζω να τον ξαναδώ του χρόνου τέτοιον καιρό.

petm

• Guest
gagas αν δε κάνω λάθος internetika γνωριζόμαστε από το paokmania , αν δε κάνω λάθος το παιδί από τι σίνδο είσαι. οποτε μη με πεις ότι είμαι σκουλήκι κτλ κτλ.

στον ερασιτέχνη με καμια . με πια να είμαι με το MELBA και το παπαδόπουλο που έχει πρόβλημα αν τις μετοχές τις έχει ο βιολιδις η το μπατζανάκη του? η με το χρυσό δικέφαλο και τους άλλους που είναι μέσα στη διοίκηση (με το νου τους ) έτσι κι αλλιώς.αν υπάρχει κάποιος που εμπιστεύομαι εκεί μέσα είναι ο "βιολιδις" . αλλα αυτό δε σημαίνει ότι δε μπορώ να πιστεύω ότι η διοίκηση τις ΠΑΕ έχει κάνει λάθος για τι light στάση που κρατα όλα αυτά τα χρονια

Offline gagas

• Αλλαγή
το επιβεβαιωνω οτι εισαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ...
αλλα ειναι κακο πραγμα να εμφανιζεσαι μονο στις ηττες..καποια στιγμη πρεπει να καταλαβουμε οτι πρεπει κ εμεις να κανουμε κατι με ολη αυτη την κατασταση.οχι μονο η διοικηση

Offline mikro

• Αποστολή
  • **
Παιδιά ότι και να λέμε δν παίξαμε καθόλου μπάλα σήμερα . Μας γάμησε και ο άλλος ο μαλάκας ο Σπάθας αλλά δν παίξαμε καθόλου. Γκαρσία Βιτόλο δν ήταν στο παιχνίδι. Βιερίνια μία φάση μόνο .... Σκατά. Στα δύσκολα παιχνίδια (Χερενφειν Ιωαννινα ρούλης) ημασταν πολύ κατώτεροι των περιστάσεων . Τέλος
Π.Α.Ο.Κ. σουβλάκι και το μαλλί καρφάκι ...

petm

• Guest

αν δε νιώθετε ότι σήμερα φάγατε σφαλιάρα
ότι "φάγατε"? Γιατί δεν βάζεις και τον εαυτό σου μέσα?

Άντε με τον εβραία να τελιώνουμε που πουλάει και πνεύμα το υποκατάστημα του βάζελου

μεγάλε είναι προφανές τι λέω. εγώ σήμερα έφαγα σφαλιάρα και νιώθω ξεφτιλισμένος όταν βλέπω 15 Αρειανούς να κυνηγάν το ζeίνο (γιατί δείχνει ότι δεν τους προστάτεψα καλά).
 μιλώ για όλους αυτούς που δε νιώθουν ότι φάγανε σφαλιάρα γιατί έγw νιώθω ότι την έφαγα. τι να κάνω τώρα??πως να το γράψω πιο καλά για να το καταλάβεις?

Offline Zeitgeist

• Αποστολή
  • **
Είδατε ρε πούστη μου την φάση της κίτρινης στον Γκαρσία; Θα τρελλαθώ γαμώ το μουνί τους

σπάθα μουνόπανο, μπάσταρδε, μπινέ, λαμόγιο και πουτάνας γιε, εύχομαι να πέσεις σε ταρίφα αλάνι και αντί για αεροδρόμιο να καταλήξεις γυμνός στην πλατεία δεδροποτάμου να σου ξηγηθούν τ΄αδέρφια

Offline gagas

• Αλλαγή
Παιδιά ότι και να λέμε δν παίξαμε καθόλου μπάλα σήμερα . Μας γάμησε και ο άλλος ο μαλάκας ο Σπάθας αλλά δν παίξαμε καθόλου. Γκαρσία Βιτόλο δν ήταν στο παιχνίδι. Βιερίνια μία φάση μόνο .... Σκατά. Στα δύσκολα παιχνίδια (Χερενφειν Ιωαννινα ρούλης) ημασταν πολύ κατώτεροι των περιστάσεων . Τέλος
δυσκολα ηταν κ τα ματς με παο κ οσφπ

Callahan

• Guest
Σήμερα νομίζω οτι τα έχω δει όλα. Την εξέλιξη της πράσινης παράγκας, δεν μπορώ να τη φανταστώ. Δεν έχω τόσο αρρωστημένη φαντασία.

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **

Τα κομβικά εννοεί

petm

• Guest
το επιβεβαιωνω οτι εισαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ...
αλλα ειναι κακο πραγμα να εμφανιζεσαι μονο στις ηττες..καποια στιγμη πρεπει να καταλαβουμε οτι πρεπει κ εμεις να κανουμε κατι με ολη αυτη την κατασταση.οχι μονο η διοικηση

1 post έχω γράψει όλο κι όλο στη ζωή μου εδώ μέσα και αν κάποιοι καταλάβαιναν τι λέω τότε θα είχα γράψει 2 όλα κι όλα. δε νομίζω να έχουμε χάσεi μονο 2 φορες τα τελευταία 3 χρονια.

τελοσπάντων ψάχνετε το δέντρο και χάνεται το δασος νομίζω .αυτά που είπα δε τα θεωρώ τόσο ριζοσπαστικά έτσι κι αλλιώς.

και αυτό είναι το post που έγραψα στο mats με την ΑΕΚ, για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις
"""""""""""""""""""""2
οι παίκτες κατεβαίνουν κάτω και μου δίνουν την εντύπωση ότι παίζουν στο 50% αυτόν που μπορούν. παραδείγματα: ο φωτάκης που υποτίθεται ότι είναι expert  στα σουτ από 30 μετρα , χτες στα 2 μετρα δε βρήκε ούτε στόχο. ο βιτολο με το τερματοφύλακα εκτος θέσεις δεν έκανε ούτε μακρινό σουτ ούτε γέμισμα. ο βιτολο και ο garcia να τρώνε σακούλιασμα από έναν παίκτη στην ίδια φάση. η δικαιολογία τις ψυχολογίας δε μου φτάνει για παίκτες που μετά το mats θα μπούν στην μερσέντες τους και θα πάνε σπίτι.

άλλο πάθος είδα στους παίκτες στο παιχνίδι με τον Ari και άλλο χτες

""""""""""""""""""""""""""""2
« Last Edit: March 14, 2010, 22:09:13 by petm »

Offline gagas

• Αλλαγή

Τα κομβικά εννοεί
με τον παο δεν ηταν κομβικο?