Author Topic: ρούλης - ΠΑΟΚ Κυριακή 13/3/2010, ώρα 19:00, novasports1  (Read 17901 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Matador

• Αλλαγή
ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ. ΑΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ Η ΠΑΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΧΑΜΕΝΟ. Τώρα που δεν μιλάει, ΞΕΡΩ πως κάνει τα κουμάντα της. Αν μιλούσε θα σήμαινε μόνο ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΑ ΚΑΙ ΚΡΑΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΩ ΚΑΘΕ ΕΥΘΥΝΗ. Τώρα σημαίνει πως κυνηγάω την υπόθεση μέχρις εσχάτων.

+1926
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline bane

• Αλλαγή
gagas
δε νομιζω να εινα ιαλλοθι για τους παικτες. ουτως η αλλως θα παιξουνε .θυμηθηκα να κραξω τωρα πριν ειναι αργα. μισο πρωταθλημα παιζεται την κυριακη αν δεν το εχουμε καταλαβει

paokcure
το αν το λες εμπιστοσυνη θα φανει στο χειροκροτημα...μην λεμε αλλα μονο.μακαρι να ειναι ετσι οπως το λες. μακαρι φιλε μου.οσο το τι καταφεραν που σε σφαζουνε ,καταφεραν να εισαι στο -2 αντι στο +7 . και αυτο δεν σημαινει οτ ιδεν θα φωναζω. δυστυχως σε αυτη τη χωρα το λαμβανουν ως αδυναμια. εσυ νομιζεις οτι επειδη ο ζαγορακης θελει να φερει νεα ηθη και εθιμα στο ποδοσφαιρο οτι το κανουν και οι αλλοι? να παιξει ετσι οπως παιζουν και αυτοι .αρκετους τιτλους εχω χασει απο αυτους. και εν ετη 2010 διακυβευονται πολυ περισσοτερα απο ενα τιτλο. το ιδιο το μελον της ομαδος θα ελεγα
οσο για την στανταρ σταση της παε θα μιλησω πολυ μετα το τελος του πρωταθληματος. και να εισαι σιγουρος οτι εχω πολλα για την γουνα του ζαγορακη. παρα πολλα
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline blue_eyes

• Βασικός
ρε παιδια εχει ξεφυγει η κατασταση με τις κατηγοριες για την  ΠΑΕ..δεν ειναι ουτε συνδεσμος ουτε οπαδος, πρεπει να υπαρχει και υπαρχει μια σοβαροτητα.. εκφραζει ολοκληρο συλλογο, αυτα που χλευαζουμε δεν πρεπει να τα κανουμε..

ΠΑΟΚ εισαι, θα κατεβεις να κερδισεις και αν κατα τυχη παιζεις εναντιον 12, παλευεις παλικαρισια και φευγεις με το κεφαλι ψηλα οτι και αν γινει

Offline sabbath

• Αλλαγή
ελπιζω το ματς να μην κριθει σε αμφισβητουμενες φασεις....αλλιως θα μας γαμησουνε....20 μυρια ειναι αυτα....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline tsag

• Αλλαγή
Ειλικρινά δεν με απασχολεί ούτε ο σπάθας ούτε ο ρούλης. Εγώ αν μπω μέσα και παίξω όπως μπορώ και πρέπει τότε τους έχω πάρει παραμάζωμα όλους μαζί. Να το θυμάστε αυτό. Η μηχανή έχει πάρει μπρος και δε θα σταματήσει ούτε στο σάπιο μήλο ούτε στην στάνη. Περισσότερο άγχος έχω για το ματς της τρίπολης παρά για το δικό μας!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

baron

• Guest
νομιζω ειναι σαφες οτι δεν εχει καμια σημασια τι ομαδα ειναι ο σπαθας ,,ποιανου τσιρακι ειναι και τι εχει στο μυαλο του για την κυριακη.

αυτο που εχει πραγματικα σημασια για σενα σπαθα ειναι οτι ειμαστε παντου σε ολη την χωρα,,,

ειμαστε πολυ ευαισθητοι οταν καποιος κανει κακο στην ομαδα μας και το κυριοτερο...

δεν ξεχναμε οσος καιρος και αν περασει.

Μακάρι να ήταν έτσι. Δυστυχώς τα πράγματα είναι εντελώς αλλιώς: σε αυτήν την χωρα από την καθαρίστρια του υποργείου έως τον μεγιστάνα πάμπλουτο εφοπλιστή άρα και διαιτητές κάνουν ότι κάνουν γιατί ξέρουν ότι ΔΕΝ υπάρχει  τιμωρία.

Δεν ξέρω τι θα γίνει μεθαύριο. Πιστεύω στην νίκη και με κόντρα κοράκια. Αυτό που ξέρω όμως σίγουρα είναι: Εάν δεν μας κόψουν την κυριακή βαθμούς ε τοτε την επομενη, και την επομενη και την επομενη.

makptol

• Guest
ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ. ΑΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕ Η ΠΑΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΧΑΜΕΝΟ. Τώρα που δεν μιλάει, ΞΕΡΩ πως κάνει τα κουμάντα της. Αν μιλούσε θα σήμαινε μόνο ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΑ ΚΑΙ ΚΡΑΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΩ ΚΑΘΕ ΕΥΘΥΝΗ. Τώρα σημαίνει πως κυνηγάω την υπόθεση μέχρις εσχάτων.

+1926

ετσι ειναι να γινουμε γραφικοι σαν τον ρουλη που φωναζει σε καθε αγωνιστικη  αυτο θελουμε....?

makptol

• Guest

οσο για την στανταρ σταση της παε θα μιλησω πολυ μετα το τελος του πρωταθληματος. και να εισαι σιγουρος οτι εχω πολλα για την γουνα του ζαγορακη. παρα πολλα

και που να μην πηγαιναμε καλα αγωνιστικα διοικητικα κλπ.... ??? ???

CLUB LARISA

• Guest
Μισό λεπτό ρε καρντάσια, γιατί μάλλον άλλα λέμε, άλλα καταλαβαίνουμε εδώ μέσα. Ο απόγονος που δεν υπάρχει αγωνιστική που να μην έκραξε τη διαιτησία έγινε γραφικός απο κανέναν? Ο λαγός που πήρε μούφα πέναλτυ στο νιόνιο κ βγήκε στα καπάκια να κράξει το διαιτητή έγινε γραφικός? Όταν αυτοί ζητάνε εξαιρέσεις, γίνονται γραφικοί? Μη λέμε ο,τι θέλουμε.
Βασικά καλό είναι να μην αποπροσανατολιζόμαστε τώρα κ να πάμε μια γροθιά να τελειώσουμε τις Άρειες ψωλοαρπάχτρες, αλλά μην ερμηνεύετε αλλιώς τα όσα γράφονται απο μερικούς...
Ας ελπίσουμε επίσης οτι αυτό που ορθά επισημαίνει ο PAOKCURE (δλδ οτι η διοίκηση φρόντισε να στείλει το μήνυμα οτι δεν θ ανεχτεί σφαγή κ απλά το έκανε υπογείως) να είναι αλήθεια.
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ Κ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Ο ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΗΜΙΑΙΜΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΤΖΑΚ ΡΑΜΠΙΝ Κ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ απο το hanuka stadium.

Offline bane

• Αλλαγή
μακπτολ
αν χαθει αυτος ο τιτλος που τον αξιζεις περα ως περα και στο κλεβουν αυτην την στιγμη ειτε εμμεσα ειτε αμεσα τοτε θα τα πουμε..σταματα να εισαι ασπιδα του συνεχεια .δεν προχωραω αλλο  αυτη τη στιγμη. μετα τοτ τελος του πρωταθληματος εχουμε να πουμε πολλα

Offline spinos_4

• Αλλαγή
bane συμγωνω μαζι σου αλλα απο την αλλη σου λεει ο αλλος...
ρε φιλε χρωστας 30 μυρια και αν θελουν αυριο το πρωι σε ριχνουν περιφεριακο...
με τι καρδια θα πας να διεκδικισεις πραγματα...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline bane

• Αλλαγή
σπινο 4
δεν σου κανουν τιποτε .ουτε30 χρωσταμε. βγαινω τσ. λ και την αλλη μερα παρτε τα. μη φοβασαι απο τετοια

Offline spinos_4

• Αλλαγή
Μακαρι αδερφε μου
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline ozric

• Αποστολή
  • **
Πηγαίνεις για Πρωτάθλημα.Και ο νέγρης να σφυρίξει πρέπει και ΘΑ τους γαμήσεις.

ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ-ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΑΡΕΙΑΝΟΙ.
No Gods,No Masters

Offline babis36

• Αλλαγή
Αν και σε προσεγγιση συμφωνω με τον Bane για την διαιτησια και τον Ζαγορ (συμφωνω βεβαια με τον Ζαγορ για το χαμηλα την μπαλα σε σχεση με την σταση της ομαδας) για το παιχνιδι εχω να πω το εξης:

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ,
ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ
ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΑΡΕΙΑΝΟΙ
[/size]
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

CLUB LARISA

• Guest
Έκανα ήδη υπέρβαση ποστ σ αυτό το γαμωτόπικ, αλλά υπάρχουν στιγμές που λες απο μέσα σου "και λίγα λέμε για αυτά τα μουνιά". Καλή η πλακίτσα κ το πείραγμα, καλές κ οι φάπες. Υπάρχουν όμως στιγμές που το μάτι θολώνει κ όταν θολώνουν μάτια Παοκτσήδων, δύσκολα βγαίνετε στους δρόμους. Ζητώ επίσης προκαταβολικά συγνώμη απ όσους τρελαθούν απο αυτό που θα διαβάσουν, αλλά καλό είναι να καταλαβαίνουμε με τι όντα έχουμε να κάνουμε.

ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ THREAD ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΓΙΑ ΤΟ HANUKA STADIUM OF kikes:

Πηγή http://www.emperor.gr/forums/viewtopic.php?f=5&t=2996&start=1035
Μέλος

Bks

Θέμα δημοσίευσης: Re: ΑΡΗΣ -τουρκος
 Δημοσίευση Δημοσιεύτηκε: Παρ Μαρ 12, 2010 2:55 pm
Χωρίς σύνδεση
Emperor
Emperor
Άβαταρ μέλους

ΠΟΣΤ

""Κ ΑΛΛΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΕΝΝΑΓΕ

................................................. ............

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
Meta apo post san to parapano, theoro oti ime poli ''tiheros'' pou teties meres de zo sti Thessaloniki i stin Ellada genikotera.

Gamo tin tipotenia zoi sas, sihameri ratsa.

Offline Matador

• Αλλαγή
Ειναι υποκειμενα που ζουν σε βοθρους και υπονομους!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline t.b

• Αλλαγή
ρε συ @club με τα νεύρα μας παίζεις??????

Offline 1926

• Αποστολή
  • **

ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ.......