Author Topic: ρούλης - ΠΑΟΚ Κυριακή 13/3/2010, ώρα 19:00, novasports1  (Read 17869 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **

ρε πειpαιωτη- που ακριβώς είναι το αστείο να αναδημοσιευται όλος αυτός ο οχετός του σκουληκιού δεν κατάλαβα ειλικρινά.. ισα-ισα μου σπάσαν τα νεύρα

Φιλε baron φανταζομαι παιζει ρολο σε τι φαση θα το διαβασεις, υπο αλλες συνθηκες ισως και τα δικα μου νευρα να γινοντουσαν ζαρτιερες -σε καταλαβαινω. Αλλα λιγο οι μαλακιες που γραφουν, λιγο ο πανικος που βγαζουν τα γραφομενα τους, λιγο το υφος του site του βορειου ανεμου που το πηρα το κειμενακι, εμενα μου προκαλεσαν γελιο παρα εκνευρισμο  ;)

Οπως και να'χει το θεμα ειναι ενα.

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟΝ ρουλη.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline nf

• Αποστολή
  • **
τι δεν κάνουν δηλώσεις ότι θα μας γαμήσουν? μην αρχίσω και ανησυχώ και εγώ τώρα, ρε είστε σίγουροι?
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

GeorgT

• Guest
κατι ψιλά όλο κ λένε:

Χαβίτο, ο οποίος χαρακτήρισε ως ακόμα ένα τελικό το κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Κάλβο: «Εκδίκηση με ΠΑΟΚ»

μην αγχώνεστε!

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
παντως homo εγω δεν βλεπω πουθενα δηλωσεις σκουλικιων και αυτο ειναι το ανησυχητικο .
ισχυει.αυτη τη φορα δεν κανανε το ιδιο λαθος.για να δουμε ομως ποσο θ αντεξουν...το κομπλεξ και το μισος τους,τους τσιγκλαει μεσα τους και θα εκδηλωθει.
                   ρε συ λαμπριακο,γιατι χαθηκες αγορι μου?κανε ρε συ τις γνωστες σου δηλωσεις...αντε να μας φτιαξεις ακομα πιο πολυ!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline nf

• Αποστολή
  • **
ωχ ρε πούστη μου αν δεν κάνει δηλώσεις ο λαμπριάκος θα ανησυχήσω πραγματικά

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
τα πε ο μπαλής....δεν χρειάζεται...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline nf

• Αποστολή
  • **
ενταξει όλα οκ , μου στειλε μηνυμα ένας φίλος ότι ο ναφτί είπε οτι θα βάλει 3 γκολ, ουφ ηρέμησα

Offline spartiatis

• Αλλαγή
ωχ ρε πούστη μου αν δεν κάνει δηλώσεις ο λαμπριάκος θα ανησυχήσω πραγματικά

και να πει τι? ρε αδερφε?
να πει πως εχουν σφίξει οι κώλοι?
δε θα το πιστεψει κανεις, διότι πότε να προλαβουν να ξανασφίξουν?
πριν λίγους μηνες ήταν που ανοιξαν τελείως.
σαν νουμερο Φ60 αποχετευτική σωλήνα εγιναν οι κωλοι τους...δε πηγαινε άλλο δηλαδη...

makptol

• Guest
τα προηγουμενα χρονια ο κοκε εκανε δηλωσεις τωρα δεν ακουγετε....

Offline scouser4

• Αλλαγή
ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ...

Τι να λέμε τώρα ρε παιδιά..αν έκανες δηλώσεις ο χοντρός ή αν μίλησε το πουτανάκι ο λαμπρούκος ?

Πας παίζεις τη μπάλα που ξέρεις κ παίρνεις το τρίποντο.Και μετά άστους να κλαίγονται κ να λένε ότι χάσανε το ματς της χιλιετίας, μια ζωή κομπλεξικοί μια ζωή στη φάπα κ στην πούτσα.

kostas4

• Guest
γαμημενα σκουληκια εμεις θα σας αφησουμε εκτος play-off την κυριακη και μετα πατε να τα πειτε με τον μακαρο για το κυπελακι

τα ψεμματα τελειωσαν μπασταρδα.μετα τους 35 και τα 4 και ακομα γλωσσα δεν βαλατε μεσα,τωρα θα σας την κοψουμε μια και καλη.το τελος σας πλησιαζει παιδια του γκεμπελς

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
ενταξει όλα οκ , μου στειλε μηνυμα ένας φίλος ότι ο ναφτί είπε οτι θα βάλει 3 γκολ, ουφ ηρέμησα

Διάβασα όλα τα μηνύματα συνάδελφοι και μπορώ να πω ότι τα καταευχαριστήθηκα.... ;D
Όσο για τον Ναφτί, μιλάμε για μεγάλο γκολτζή! :a1006: KILLER!  :smiley4:H σχέση του με τα δίχτυα είναι τόσο συχνή, όσο συχνές είναι και οι επισκέψεις της Τζούλιας Αλεξανδράτου στην Παναγία την Ελεούσα!!!! τρία γκολ έχει βάλει όλα κι όλα σε όλο το πρωτάθλημα, και όλα σε ομάδες που μεσςουρανούν στα παγκόσμια ποδοσφαιρικά δρώμενα (αν και ξέρω ότι καταλάβατε ποιες είναι, εντούτοις τις αναφέρω για τυπικούς λόγους, σκόραρε με ΠΑΣ και Λεβαδειακό. Ομάδες-σταθμοί στην παγκόσμια ποδοσφαιρική ιστορία, βεβαίως βεβαίως!!!!). Σε ΟΜΑΔΑ και με άμυνα-σεμινάριο όπως είναι η δική μας είναι ιεροσυλία να σκεφτεί ότι θα βάλει έστω και ένα... Βεβαίως, όλοι οι αρειανοί έχουν δικαίωμα στο όνειρο, μέχρι να τους γκρεμιστεί/γκρεμοτσακιστεί... την προσεχή Κυριακή... :bwflag:

ο Αρης ναι δεν είναι καλά....

Offline ELENH

• Αποστολή
  • **
Ο Ντίνος Μπαλής
Ο Αρειανός ζει και αναπνέει για αυτό το παιχνίδι και ο αγώνας είναι ο τελικός των τελικών.!!!!!!!!!!!!
Ο κόσμος θέλει τη νίκη γιατί ο ΠΑΟΚ είναι ο μεγάλος του αντίπαλος.χαχαχαχαχαχαχαχα
Θα είναι η μεγαλύτερη ήττα της ιστορίας του αν χάσει αυτό το παιχνίδι ο Άρης.!!!!!!!!!!!!!!
αυτό το παιχνίδι είναι στοίχημα για όλους στον Άρη.
Είναι ένα ματς «ζωής και θανάτου!!!!!!!!!!!!
Θα προτιμούσα να κερδίσει ο Άρης τον ΠΑΟΚ από το να πάρει το κύπελλο.!!!!!!!!!!!!!!

ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ ΜΕΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ, ΣΤΑ ΑΡΧ... ΜΑΣ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ
ΤΗΝ Π...ΤΣΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΖΗΛΕΥΤΗ, ΣΤΟΝ Κ...ΛΟ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΟΡΤΗ.
ΓΕΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ  Η ΘΕΣΗ ΣΑΣ Η ΠΙΟ ΦΥΣΙΚΗ
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΥ ΜΙΛΑΤΕ ΘΑ ΤΣΟΥΖΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΓΚΟΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΤΕ ΑΠ' ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ....

ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΤΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΠΕΡΝΕΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ
ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ, ΓΑΥΡΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ....

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Μιας και ειπες για πονοκεφαλους....

ΤΟΥ ΚΑΥΛΙΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
ΤΟ ΠΙΑΣΑΝΕ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΤΕΠΟΝ
Ο ΚΩΛΟΣ ΑΡΙΑΝΩΝ

υγ. κουρεα συνθετη, παντα επικαιρος  :D

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
έτσι για πλάκα να βγει ένας δικός μας να κάνει δηλώσεις και να πει πάμε για το Χ2 για να κόψουμε τα μπαράζ από τον ρούλη και να καταστραφεί οικονομικά και όχι γιατί πάμε για πρωτάθλημα.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
τι μαλακας αυτος ο ζαγορας γαμω το σπιτι του βγαινει στο  ραδιοφωνο και λεει οτι οριστικε ο καλοπουλος  για το ματς
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Και αυτός να μην ειναι το κορακι μας την εχουνε στημενη γαμώ τα λεφτά τους και την πολυμετοχικότητά τους......

Offline blue_eyes

• Βασικός
5 σελιδες και με το ματς καθε αυτου δεν βλεπω αν ασχολειται κανεις..στον πουτσο μας ο ζαγορας, ο καλοπουλος, ο μπαλης, τα κωλοσαιτ τους και ολοι αυτοι οι μαλακες

ειναι σιγουρα το πιο κρισιμο ματς μεχρι τωρα και ισως και ολης της χρονιας..επρεπε καθε μερα να ειχαμε 500 ατομα στην προπονηση για ντοπαρισμα στους παικτες αντι να τρωμε την ωρα μας με το τι γραφει ο καθε μαλακας αρειανος στα μπρουρδελοσαιτ τους

μονο νικη και αφηστε τα να φαγωθουνε μεταξυ τους τα κομπλεξικα

JamaicaN

• Guest

ΤΗΣ ΨΩΛΗΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
ΤΟ ΠΙΑΣΑΝΕ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΤΕΠΟΝ
Ο ΚΩΛΟΣ ΑΡΙΑΝΩΝ

υγ. καθρεφτη γαμιεται η μανα σου

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Ήμαρτοοοοον    :'( :'( :'( :'( :'(