Author Topic: ρούλης - ΠΑΟΚ Κυριακή 13/3/2010, ώρα 19:00, novasports1  (Read 17723 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bane

• Αλλαγή
εν τω μεταξυ ολη η αθηνα ειναι με τα σκουλικια. γαμω τα παντα σας ολοι. γαμηστε τους την κυριακη να παθει πλακα ολη η ελλαδα ,μουναρες.καταλαβετε οτ ιαν θελετε να παρετε ματς απο τον ΠΑΟΚ πρεπει να πατε στα μουλωχτα,να μας κοιμησετε. ετσι οπως πατε τωρα ειναι 0-3 .γαμω το ερπετο σας
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline tsag

• Αλλαγή
Είμαστε τρένο ρε δε μασάμε από σκουλίκια και σάπια μήλα. Γκόμενές μας είναι ρε

Θα μιλήσει η ΠΑΟΚτσήδικη ψυχή και πάλι. Αυτό το πρωτάθλημα ήδη αποτελεί μέρος του DNA μας, ας το πάρουν όλοι χαμπάρι.

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΜΑΣ
ΕΧΟΥΝ ΑΓΧΩΘΕΙ ΡΕ
ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥΤΣΕΣ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΡΕ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΡΕ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΟΙ ΡΕ
ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΕΞΩ ΡΕ
ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ
ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!!!!!!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
εν τω μεταξυ ολη η αθηνα ειναι με τα σκουλικια. γαμω τα παντα σας ολοι. γαμηστε τους την κυριακη να παθει πλακα ολη η ελλαδα ,μουναρες.καταλαβετε οτ ιαν θελετε να παρετε ματς απο τον ΠΑΟΚ πρεπει να πατε στα μουλωχτα,να μας κοιμησετε. ετσι οπως πατε τωρα ειναι 0-3 .γαμω το ερπετο σας

Είναι που μας συμπαθούνε οι ουδέτεροι μπάνε και θέλουνε να πάρουμε εμείς το πρωτάθλημα.....(που λέει και ο ερπετόπουλος).

Δυστυχώς γι αυτούς έχουν γνώση οι φύλακες..
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline maria-mtb

• Βασικός
δεν ξερω τι θα γινει με τα σκουληκια, αλλα απο την αγωνια μου τα ονειρα με καθοδηγουν ως τωρα. 2-1 ειδα με βαζελο, 4-0 με πανθρακικο κ χθες ειδα ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ στους δρομους να γιορταζουν το πρωταθλημα. αμα εχω και 3 στα 3 στα ονειρα θα παλαβωσω τελειως.
ΤΙΜΗ Κ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ, ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ Κ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ.

*καλημερα σας. μια χαρα παμε, ειμαστε με διαφορα η καλυτερη ομαδα στην ελλαδα και θα ειναι αδικο αν δεν παρουμε το πρωταθλημα. ομαδες στο -15 τις συμπεριφερεσαι αναλογα, απλα και ομορφα.
« Last Edit: March 09, 2010, 10:59:27 by maria-mtb »

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Διαβαστε και γελαστε.. Ουτε να μπριζωθεις πλεον, εχουν φτασει σε επιπεδα λυπησης.

01 Μαρτίου 2010

Εκεί που ήσουν ποτέ δεν ήμουν, και εδώ που είμαι δεν θα’ρθεις…

Αναδημοσιεύω ΑΥΤΟΥΣΙΑ ποσταρίσματα από το αγαπημένο όλων πλέον, φόρουμ του σουπερ-τιποτα-3.

Την δουλειά του ξεψαχνίσματος την έκανε άλλος (http://stathis957.blogspot.com/2010/02/blog-post_27.html) αλλά ζήτησα την άδεια του να τα αναδημοσιεύσω και να τα κάνουμε πιο ευρέως γνωστά, γιατί το γέλιο είναι δικαίωμα όλων…

Απολαύστε αυτούς που δεν ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ. Απλοί δορυφόροι της παραγκας…

!!!! "Όποιοι βάζουν στόχο να κόψουν το πρωτάθλημα από τον κούρκο και νομίζουν ότι είναι και γαμω τους Αρειανάρες ας τραβήξουν το καζανάκι να ξυπνήσουν!
Στόχος είναι να πας εσύ στο Τσ. Λ. μέσω των πλέϊ-οφ και να πάρεις το κύπελο!
Στόχο να κάνουν ζημιά στον ΑΡΗ έχουν οι κούρκοι γιατί είναι μικρότερη ομάδα! Ξεκινάνε κάθε χρονιά με ένα από τους βασικούς τους στόχους το πως θα μας κάνουν ζημιά, πώς θα μας εξαφανίσουν από το χάρτη.
Εμείς δεν θέλουμε να εξαφανιστούν από το χάρτη, σπάμε πλάκα μαζί τους. Ακόμα και στις μεγαλύτερες ήττες μας δεν μπόρεσαν να μας κάνουν καζούρα όπως εμείς σε αυτούς.

Αυτό έχει να κάνει με το ότι νιώθουν κατώτεροι και είναι κατώτεροι....αθλητικά, ηθικά, οργανωτικά...
Δε θα το παίζουμε υπεράνω, ούτε χάφτες είμαστε, αλλά δε θα γίνουμε και σαν αυτούς!

**(έλα ντε..εσείς και η ανωτερότητα έχετε όση σχέση έχουν οι ρινόκεροι και οι ακρίδες.)

!!!! Αν αφού έχουμε πάρει το κύπελο και βγούμε στο Τσ. Λ. σαν 2οι ο κούρκος αφού έχει χάσει το πρωτάθλημα, έχει βγει εκτός Ευρώπης στα πλέϊ-οφ και είναι στα πρόθυρα της οικονομικής κατάρρευσης θα είναι ένα έξτρα γούστο. Cool
Θετική σκέψη!"

**(…είπε ο ονειροπαρμένος σουπεράς για σλόγκαν της amita motion)

!!!! "Για να τα πούμε και λίγο έξω από τα δόντια , έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δυστυχώς το ματς της χρονιάς είναι σε 2 βδομάδες . Και είναι πιο σημαντικό κι από τον τελικό κυπέλου,αν πάμε . Δεν είμαι καθόλου κομπλεξικός , ίσα ίσα που όποτε ακούγεται σύνθημα για κουρκο σε άλλο ματς ,δε το φωνάζω καν γιατί το θεωρώ κομπλεξισμό να ασχολούμαστε μαζί τους . Αλλά αν δεν τους κόψουμε το πρωτάθλημα , την έχουμε γ@@@σει ακόμα κ αν πάρουμε το κύπελο κερδίζοντας 5-0 τον βάζελο στο οακα . Δεν είμαστε στο 1985 να έχουμε αντίβαρο το μπάσκετ , ούτε μπορούμε να χτυπήσουμε πρωτάθλημα στη μπάλα στο άμεσο μέλλον , αφού ουδεμία σχέση έχουμε με την σαπίλα που καθορίζει τις τύχες του . Τεράστια οπαδική ζημιά , τεράστιο ψυχολογικό σοκ θα είναι αν γίνει κάτι τέτοιο . Και μη μου πει κανείς οτι εντάξει δε μας νοιάζει , θα πάρουμε το κύπελο εμείς, γιατί δε πιστεύω να το χαρεί κανείς αν οι άλλοι πάρουν το 'καλό' ."

**(χαχααχαχα …που να ήσουν και κομπλεξικός…αλλά μην σκας!την έχετε γ@@@σει ετσι κι αλλιώς)

!!!! ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΥΠΕΛΟΥΧΟ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΠΛΕΥ ΟΦ ΜΕ ΓΑΥΡΟ, ΚΟΥΡΚΟ, ΧΑΝΟΥΜΙ.

**(αμα δεν σταματησεις το πιοτό και μπλέ αρκούδες στον αέρα θα βλέπεις σε λίγο )

!!!! ΠΟΣΟ ΓΛΥΚΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η p@utsΑ ΡΕ σκ@@ΟΓΥΦΤΟΙ ΣΤΙΣ 14 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ...ΠΟΣΟ ΓΛΥΚΕΙΑ..ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ####ΑΡΑΔΕΣ.ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΟΨΑΜΕ ΤΗΝ ....ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ.ΕΤΣΙ ΡΕΕΕΕ.Ο ΑΡΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ

**(..είπε ο χουζούρης και ξαναγύρισε στο πλάϊ να συνεχίσει τον ύπνο του)

!!!! Ρε συ πιλαβιε γ@@@ το σπιτι σου θα φας κανενα π@@τ@@ας γιο? αυτον τον μπινε το ντακο ποτε θα τον καθαρισεις? Εχει στηθει ολοκληρο συστημα απο τους εκλεκτους σου στην κεδ (με πρωτοστατη τον βασσαρα) και συ κοιμασαι ορθιος.
Καλοπουλοι ντακοι παμποριδιδες κ.α. ποσες φορες πρεπει να αποδειξουν οτι εκτελουν εντολες για να ενεργοποιηθεις ρε αρχiδι ?
Εχουν οργανωσει τα παντα οι κουρκοι και πανε για το κολπο γκροσσο και ο πατερας με τον βγενοπουλο κοιμουνται ορθιοι. Μεχρι και τον ####οκουρκο καλοπουλο σας εβαλε ο βασσαρας αυριο για να σας κοψει βαθμους. και σεις βλακες βαζελοι θα νομιζετε οτι σας εσφαξε ο κοκκαλης αυριο.

** (…να βγάλετε ανακοίνωση αφύπνισης του ΠΟΚ. Αν συνεχίσουν να κοιμούνται να πάτε να χτυπάτε την πόρτα της παράγκας μέχρι να σας ανοίξουν και να τους πείτε από κοντά τα μαντάτα)

!!!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ Ο ΚΟΥΠΕΡ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ, ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ...

** (..σαν τον Στέλιο Παρλιάρο στις “γλυκές αλχημείες” του ΜΕΓΚΑ ενα πράμα…)

!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ,ΑΠΟΡΩ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΡΑΖΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΡΚΟ...
ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ...
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ...
ΕΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ....
ΕΙΠΑΜΕ ,ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ .. ΟΚ ΣΥΜΦΩΝΩ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕ ΛΕΩ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.
ΑΠΛΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ.
ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΜΕ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ..
ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ

** (είπε ο μη-κομπλεξικός σουπεράς και με τρεμάμενο χέρι κόλλησε ακόμα ενα αυτοκολητάκι σουπερ3 στο ψυγειο του)

!!!! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ ,ΝΑ ΑΠΟΓΟΙΤΕΥΤΕΙΣ..ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ..ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑ ΜΕ ΣΥΜΑΧΕΙΕς ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΕΟΣ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ..
ΔΕΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΟΝ...Η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΕΞΑΦΑΝΗΣΤΙΚΕ..Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΕ...ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕ Ο ΑΡΗΣ ...ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ..ΤΖΙΧΑΝΤ

** (..σιγά το εμπόδιο..)

!!!! γ@@@ την τρελα μου γ@@@....
δεν μπορω να καταλαβω τι σκ@@α εχει παιχτει σημερα...
εβλεπα φατσες μετα το ματσ λες και ειχαμε χασει....
Ρε πατε σοβαρα???τοσο νταλκα επιτελους με τον κουρκο???
Ο ΑΡΗΣ επαιζε σημερα...Ο ΑΡΗΣ ΜΑΣ...
και ασχολουμαστε στο γηπεδο με το τι κανει ο κουρκος...
Που ηταν η φωνη??δεν ξερω τι παικτηκε με οργανωτη και μπουλμπα κ σιγουρα δεν θ το μαθω απο εδω..
Βρε μ@@@@ες εκει στην 3 στην γωνια...εκει που ημουν εγω....ναι εσας λεω το λεω..
χαβαλε με παικτη του ΑΡΗ δεν θα ξανακανετε...αστο διαολο γ@@@ τα παντα σας..
Αντε να πουμε..
Αμα κανεις χαβαλε ρε βλακα σε παικτη του ΑΡΗ για μενα εισαι μ@@@@ας..
Αν ο σηφακης μεινει εκτος θα σου πω εγω μετα...βλακες...ε βλακες..
πρωτη φορα που κερδισε η ομαδα και ημουν στα χαμενα με αυτα που ακουγα..
εγω παω με τις πατεριτσες γηπεδο κ βλεπω αλλους να την κανουν στο 80 γιατι λεει βαρεθηκε...ακου εδω...
κ το αλλο...σε πολλους πιο πολυ νοιαζει αν θα παρει ο κουρκος πρωταθλημα...
παρα αμα χασουμε τους στοχους μας...
ΞΥΠΝΗΣΤΕ...
ΝΙΩΣΤΕ...
ΘΑ ΤΟΥΣ γ@@@ΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ..
ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ NIKHTH NA EXETE....
ANTE ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΥ ΓΥΡΙΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ..
ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...
ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ γ@@@ΣΕΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ...

** (πεσ΄τα , πέσ’τα φίλε αρειανέ…ακόμα και τι ώρα έχουμε γυμναστήριο μετά την προπόνηση ξέρουν.Εχεις απόλυτο δίκιο…βέβαια εδω που τα λέμε έχεις και ένα άδικο για εκείνη την αχυρόμπαλα με πόδια που έχετε για τερμα…Τον τρελονικόλα να βάλουμε να εκτελέσει σούτ από την Λαμπράκη, γκόλ θα του βάλει…)

!!!! ΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ.ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΚΑΤΑ 90% ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.

**( είπε άλλο ένα γιουσουφάκι του ΠΟΚ)

!!!!ΜΑΚΑΡΙ ΦΙΛΕ ΜΑΚΑΡΙ.ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙ........

** (και συμφωνησε κοιτώντας με ανοιχτά τα χέρια προσευχόμενος στον Δαυβίδ ακόμα ένας μη-κομπλεξικός αρειανός)

!!!! ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΝΤΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ!!!!
ΑΚΟΥΣΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ
ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ ΠΑΡΟΛΟ ΤΟ 2-0!!!!
ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ!!
ΓΙΑΤΙ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο κουρκΟΣ ΚΑΙ Η ΓΡΙΑ ΑΝΕΤΑ!!!!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Ο ΓΑΒΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!!
ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ κουρκΟ ΘΑ ΚΑΨΩ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ!!!!!
ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ
ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΡΕΙΑΝΟΙ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ
ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!

** (μπορώ να σου κάνω εγώ δώρο το μπετονάκι με το πετρέλαιο? τα σπίρτα ας τα φέρει κάποιος άλλος)

περισσότερα θα βρείτε στα σχόλια από το λίνκ στην αρχή.

Γενικό συμπέρασμα: ουδέποτε αρειανός θέλησε ή πρόκειται να ασχοληθεί με το τι κάνει ο ΠΑΟΚ. Αλλωστε θα ήταν κομπλεξισμός αν έκανε κάτι τέτοιο και τότε θα γινόταν οτι και ο ΠΑΟΚτσης. Επίσης ουδέποτε αρειανός υπερήφανος δεν θα στήριζε ομάδα των αθηνών γιατί αρειανος σημαίνει περηφάνεια και αντίσταση στο κατεστημένο…Προτιμότερο είναι να άυτοπυρποληθούν παρά να κάνουν κάτι τέτοια.

υ.γ…αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

http://voriosanemos73.blogspot.com/

ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ αρειανοι, ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ. (Δυο φορες)
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline sabbath

• Αλλαγή
καλυτερα μην τα δημοσιευεται αυτα και μας σπανε τα νευρα..... :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

SALPARADISE

• Guest
Γεια σου ρε Μπαλή με τα ωραία σου!!
Χαρίστε μας γέλιο και δείξτε το κόμπλεξ σας.
Ειδικά εσείς οι βετεράνοι του τίποτα έχετε πολλά απωθημένα.

Ο Ντίνος Μπαλής
Ο Αρειανός ζει και αναπνέει για αυτό το παιχνίδι και ο αγώνας είναι ο τελικός των τελικών.!!!!!!!!!!!!
Ο κόσμος θέλει τη νίκη γιατί ο ΠΑΟΚ είναι ο μεγάλος του αντίπαλος.χαχαχαχαχαχαχαχα
Θα είναι η μεγαλύτερη ήττα της ιστορίας του αν χάσει αυτό το παιχνίδι ο Άρης.!!!!!!!!!!!!!!
αυτό το παιχνίδι είναι στοίχημα για όλους στον Άρη.
Είναι ένα ματς «ζωής και θανάτου!!!!!!!!!!!!
Θα προτιμούσα να κερδίσει ο Άρης τον ΠΑΟΚ από το να πάρει το κύπελλο.!!!!!!!!!!!!!!

τα επίμαχα σημεία είναι από τον φερετζέ http://www.metrosport.gr/balis-o-arianos-zi-ke-anapnei-gia-to-mats-me-ton-paok

Το μουνι ο Μπαλής έχει το Πατσατσιδικο στη γωνια ΜΑΡΤΙΟΥ με ΕΓΝΑΤΙΑ....

ΝΑ ΜΗ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΔΙ ΚΑΝΕΙΣ!!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Γαμω τα παντα ολα σας κομπλεξικα μαλακισμενα.
Δεν εχω εναν αριανο να κραξω γαμω τα σπιτια σας. Δεν γεννατε τσιρλοπαδους στην αθηνα να εχουμε να παιζουμε γαμω την φαρα σας. Τι αδικια ειναι αυτη να σας χαιρονται μονο οι πανω ρε πστ μου. Γιαυτο θα σας γαμησουμε ρε βρωμιαριδες. Γιατι χωριζεται την ελλαδα στα 2 και δεν καθεστε ουτε στην μιση της μισης. Φερτε μου εναν πουστη να μου πει για τον γκαλη και τον πουτσοκρατορα των 80's γαμω τα σπιτια σας. Φερτε μου εναν να μου τραγουδισει offspring και να μου πει για το μπαραζ του βολου. Φερτε μου εναν να ξερει να φυσαει φλαουτο και να γνωριζει απο ομποε και κοντραμπασο. Φερτε μου ΕΝΑΝ και ας ειναι και ντεμεκ γαμω την τρελα μου. Τι καταδικη ειναι αυτη να μην υπαρχει σε ολοκληρη γαμωπρωτευουσα ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ να ασχοληθουμε!!!

ΖΗΤΗΤΕ ΑΡΙΑΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. Στειλε πμ γαμω τα παντα σου. Νιωθω μονος λεμε.

Offline skyclad4

• Αλλαγή

Ή να πατησει με καλο σκοπο  ;)
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Έχω πεθάνει στο γέλιο  :D Τον τρελονικόλα να βάλουμε να εκτελέσει σούτ από την Λαμπράκη, γκόλ θα του βάλει χαχαχαχαχαχ ΘΕΟΣ
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

baron

• Guest
τώρα τι σκατά ήθελα και έκανα κλικ στο topic- δεν κατάλαβα.##

ρε πειpαιωτη- που ακριβώς είναι το αστείο να αναδημοσιευται όλος αυτός ο οχετός του σκουληκιού δεν κατάλαβα ειλικρινά.. ισα-ισα μου σπάσαν τα νεύρα

Offline spartiatis

• Αλλαγή
σπάθα ή σταθόπουλο διάβασα πως ετοιμάζει η εκ παιανίας διορισμένη κεδ.
Στα @@ μας να ξέρετε.
5 αγωνιστικές απο το τέλος βάλτε και τον πατερα με σφυριχτρα και τους φαρμακοτριφτες με σημαιακια.
ειληκρινα στα @@ μας  8) 8) 8)

Offline corrupt

• Αλλαγή
O Μεγάλος ΠΑΟΚ θα σκίσει το (κατά τα άλλα συμπαθές) συνοικειακό σωματείο Παπαναστασίου με Σεφέρη γωνία (άντε μέχρι Μαρτίου, μη σας αδικούμε  :P ) με 3-4 μπαλάκια και πάμε μετά να πατήσουμε την άλλη γειτονιά, εκείνη στα βορειοδυτικά Αθηνών και περιχώρων, που όλως τυχαίως μοιράζονται το χρώμα της διάρροιας, του εμετού και της σαπίλας.

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ! ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΑΚΙΑ ΤΑ ΠΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΩΝΕΙΣ. ΞΕΚΩΛΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Σταμάτησα να ανησυχώ γιατί αρχίσαν ήδη τις δηλώσεις για νίκη, εκδίκηση κλπ, η πούτσα έρχεται λοιπόν (με φυσιολογικά κοράκια)

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Ακούω ερα σπορ το βράδυ στο αυτοκίνητο επιστρέφοντας σπίτι.
Λέει ο δημοσιογράφος ο οποίος διαβάζει μηνύματα ακροατών:''Θα συμφωνήσω με τον φίλαθλο του αρη, ο οποίος
διαμαρτύρεται γιατί ενώ στο ματς της Κυριακής είναι γηπεδούχος ακούσαμε πρώτο τον ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ (παύση)...Θα ήθελα
να τον ενημερώσω για το γεγονός ότι η ερα δεν έχει ρεπόρτερ του αρη...(παύση)...''

Ευτυχώς που ήμουν σε φανάρι και δεν καρφώθηκα πουθενά από το γέλιο...

Offline tsarpanas4

• Αποστολή
  • **
Γεια σου ρε Μπαλή με τα ωραία σου!!
Χαρίστε μας γέλιο και δείξτε το κόμπλεξ σας.
Ειδικά εσείς οι βετεράνοι του τίποτα έχετε πολλά απωθημένα.

Ο Ντίνος Μπαλής
Ο Αρειανός ζει και αναπνέει για αυτό το παιχνίδι και ο αγώνας είναι ο τελικός των τελικών.!!!!!!!!!!!!
Ο κόσμος θέλει τη νίκη γιατί ο ΠΑΟΚ είναι ο μεγάλος του αντίπαλος.χαχαχαχαχαχαχαχα
Θα είναι η μεγαλύτερη ήττα της ιστορίας του αν χάσει αυτό το παιχνίδι ο Άρης.!!!!!!!!!!!!!!
αυτό το παιχνίδι είναι στοίχημα για όλους στον Άρη.
Είναι ένα ματς «ζωής και θανάτου!!!!!!!!!!!!
Θα προτιμούσα να κερδίσει ο Άρης τον ΠΑΟΚ από το να πάρει το κύπελλο.!!!!!!!!!!!!!!

τα επίμαχα σημεία είναι από τον φερετζέ http://www.metrosport.gr/balis-o-arianos-zi-ke-anapnei-gia-to-mats-me-ton-paok

αντι για μυαλο   ... πατσα   εχει μεσα στο κεφαλι του
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ  ΚΑΛΑ....

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Oi tzanetakoi einai karagxwmenoi.Provlepw na mpainoun me kommena podia sto gipedo.Ola afta pou tous akouw na lene tis teleftaies meres mono omada podosfairou den mporoun na ekfrazoun.Se delirio omadiko einai oi pouthenades.
Gia mas kalytera vevaia,kanoun pio efkoli ti douleia mas.

Offline Stanley

• Κερκίδα
  • *
με την ίδια ψυχρή λογική πρέπει να πάμε και να το πάρουμε...

χωρίς άγχος και με απόλυτη συγκέντρωση...
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ!

http://www.youtube.com/watch?v=wPZGd-mIOlg

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Exoune sfyriksei apo ta aftia oi lagoi ki exoune saltarei:einai lene karastimeno to mats tin kyriaki gia na to paroume emeis.Mas kanoun kai psixologiko polemo oi anyparktoi oi lagoi.Kai ton tzanetako tha paroume ki esas tha sas pniksoume sti sampania lagoudakia.Anyparktoi pouthenades kompleksikoi lagoi.Mpeite sto gazzetta.gr na friksete apo ta sxolia.
Epanalamvanw pantws oti to mono pou prepei na skeftomaste otan akoume tetoia karagkiozilikia einai to eksis:POSO PONAEI OTAN O PAOK...PETAEI

Offline bane

• Αλλαγή
 παντως homo εγω δεν βλεπω πουθενα δηλωσεις σκουλικιων και αυτο ειναι το ανησυχητικο .
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ