Author Topic: ρούλης - ΠΑΟΚ Κυριακή 13/3/2010, ώρα 19:00, novasports1  (Read 17728 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ive4

• Guest
αλλά πρωτάθλημα δε σημαίνει νίκη...

Offline chuck

• Αποστολή
  • **
Νίκη σημαινει αλλοι 3 βαθμοι απο τους 5 εναπομειναντες τελικούς.

Offline savage republic

• Βασικός
Σκουλήκια, βάλτε τα δυνατά σας να μας κερδίσετε!

Σκουλήκια, βάλτε τα δυνατά σας για να χάσετε με αξιοπρεπές σκορ. Στον ΠΑΟΚ παίζουν παίκτες που νιώθουν. Τελειώστε τα όνειρά τους για συμμετοχή στα πλέυ οφ και κλείστε τους το σπίτι.

ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ

parizianos

• Guest
Αδέρφια,

Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω με το τελευταίο post! Γιατί να μην είναι οι σκωληκαντέρες στα πλέυ οφφ; Άσχημα θα είναι οι 3 τις Αθήνας και μια ομάδα της πόλης να τους γαμάει; (νομίζω πως δεν έχει χάσει απ'αυτούς φέτος). Πολύ γουστάρω εμείς πρώτοι κι οι υπόλοιποι να χάνουν απ'τον Αρούλη...

northeagle_4

• Guest

Offline sabbath

• Αλλαγή
στ αρχιδια μου ο αρουλης....αν ερθει αυτο το διπλο ομως θα αρχιζει να τσουζει το κωλαρακι των κατω....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline savage republic

• Βασικός
Αδέρφια,

Επιτρέψτε μου να διαφωνήσω με το τελευταίο post! Γιατί να μην είναι οι σκωληκαντέρες στα πλέυ οφφ; Άσχημα θα είναι οι 3 τις Αθήνας και μια ομάδα της πόλης να τους γαμάει; (νομίζω πως δεν έχει χάσει απ'αυτούς φέτος). Πολύ γουστάρω εμείς πρώτοι κι οι υπόλοιποι να χάνουν απ'τον Αρούλη...
Φίλε, λάθος κάνεις. Ο ρούλης έχει χάσει από γαυροβάζελους φέτος. Η Καβάλα όχι. Ναι μεν είναι τα τσικό μας και πρέπει να τα προσέχουμε, αλλά όσο να πει κανείς, η Καβάλα είναι πόλη με έντονο ΠΑΟΚτσήδικο στοιχείο και θα μπορέσουμε έτσι να έχουμε μία φιλική ομάδα, που θα είναι όμως και δυνατή και στο επόμενο πρωτάθλημα. Και - γιατί όχι - να χτυπήσει και το Τσου Λου.

Offline agraf

• Αλλαγή
Έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα κάνουμε όλοι αναγκαστικά σενάρια και συνδυασμούς αποτελεσμάτων.

Η ομάδα μας να μείνει ανεπηρέστη από όλο αυτό το σκηνικό, 5 παιχνίδια μείνανε, ας τα παίξουμε με πάθος και τρέλλα και θα δούμε στο τέλος.

Το ίδιο και τίποτα περισσότερο ισχύει και με τον Άρη (Παπαναστασίου και Μαρτίου γωνία).

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
επιτελους εφτασε η μερα και ανοιξε το αγαπημενο μου topic,ματσακι με σκουλικι,τι να πεις για το ματς!!!τους εχουμε οπως και να χει!!!
ουτε μια τριχα απο τα παπαρια του pablo δεν κανουν ολοι μαζι!

ξεκιναμε ζεσταμα λεμε!

στα 'ρχιδια μου τον γραφω τον αρουλι,στα ΄ρχιδια μου η κιτρινη φυλη,γιατι εμεις δεν πεσαμε ΜΑΛΑΚΕΣ,ποτε στην Β εθνικη (ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ)

ρουφιανος αριανοςςςςςςςς δεν γινετε αλλιωςςςςςςςςςς και μια ζωη των μπατσων κολλητοςςςςςς   οεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Λογικα να τα παρεις τα πραματα, ειμαστε 2 με 3 κλασεις ανωτερη ομαδα απο τα γατια.....

ΤΡΕΙΣ παικτες να πιασουν παιχνιδι π.χ Μουσλι- Βιερινια- Ιβιτς το καθαρισες στο μισαωρο.....

PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

germanos4

• Guest
:bwflag: κίτρινη φιλί ρουφιάνοι μια ζωή :05a:

Offline xatzis4

• Αποστολή
  • **
Ποιος ξέρει σίγουρα τι θα γίνει σε περίπτωση ισοβαθμίας με τον λαγό;θα παίξουμε μπαραζ η μετράει η καλύτερη διαφορά τερμάτων;

None of you seem to understand..I'm not locked in here with you, you are locked in here with me!!

giannis80

• Guest
Mparaz

Offline xatzis4

• Αποστολή
  • **
Απτο χαριλάου θα περάσουμε όπως πέρασε αρκετές φορές ο gay από την τούμπα τα τελευταία χρόνια.(χωρίς σφαγές).
Τα σκουλήκια θα κάνουν το ματς και την κερκίδα κόλαση αλλά ο ανώτερος αγωνιστικά ΠΑΟΚ θα κερδίσει.
Αρκεί και οι παίχτες μας να έχουν καταλάβει οτι μόνο για το διπλό πρέπει να παίξουμε και σε καμία περίπτωση δεν  βολεύομαστε με το χ
None of you seem to understand..I'm not locked in here with you, you are locked in here with me!!

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Na min xexname me poion paizoume.Me tin omada pou molis twra eksasfalise kai  mathimatika tin paramoni tis.

Offline Neo_souli

• Κερκίδα
  • *
Δεν ξερω πως, δεν με νοιαζει  με τι..
απλα γαμηστε τους
αι σιχτιρ τα μαλακισμενα!!!!!
PAOK YPERANO OLON!!!

Offline nf

• Αποστολή
  • **
ρε ωραια τα λετε ολοι, τις βουτιες και το αρχιδι τον πατερα του βαζελου τα εχετε σκεφτει?
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Na min xexname me poion paizoume.Me tin omada pou molis twra eksasfalise kai  mathimatika tin paramoni tis.

κανεις λάθος. δεν την εχει εξασφαλίσει ακόμα.
εξαρτάται απο το παιχνίδι του με τον λεβαδειακό που ακόμα δεν έχει γίνει. Δηλαδή, αν ο λεβαδειακός κερδίσει με 2-0 πανε σε μπαράζ, αν 3-0 τότε υποβιβάζεται ο αρης θεσσαλονίκης και σώζεται ο λεβαδειακός.

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Με ποιούς παίζουμε την επόμενη Κυριακή?Όποιος έχει πληροφορίες ας τις δημοσιοποιήσει.