Author Topic: Καβάλα - ΠΑΟΚ 0-0 Κυριακή 13/12/2009 ώρα 16:45 novasports1  (Read 7165 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

billaras

• Guest
τα εισητιρια που πηραμε ηταν 6200 και πουληθικαν ολα
ο κοσμος που ηταν εκει ηταν 9-10.000

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
δε χωνεύεται με τίποτα η ισοπαλία ρε πούστη.Κρέμασε τον ρε παπαζογλου.Στον οφη ηταν πιο δύσκολο

Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline cure

• Αλλαγή
ο καθενας για να δικαιολογησει αυτα που εχει πει την προηγουμενη βδομαδα βλεπει κ διαβαζει με το δικο του τροπο καθε ματς...

οτι πιο σωστό γράφτηκε εδώ και καιρό.
Ό,τι πιο άδικο γράφτηκε εδώ και καιρό.

Συγγνώμη που το παίρνω προσωπικά, αλλά κι εγώ είμαι ο "καθένας". Μπορεί να μην καταλαβαίνετε το σκεπτικό του άλλου, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι μπορείτε να εικάζετε για τα "κίνητρα".

Εγώ το λέω καθαρά ρε παιδιά και ταυτόχρονα απαντώ και στην απορία πολλών. Σκατοποδόσφαιρο και νίκες ή σωστό ποδόσφαιρο και αποτυχίες; Αυτό είναι ένα ηλίθιο δίλημμα που απλά δεν υφίσταται.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε ένα καλό παιχνίδι και δεν το πήρε. Τέλος. Αυτό δεν σημαίνει ότι έγινε νόμος πως κάθε φορά που θα παίζουμε μπάλα θα χάνουμε. Μη τρελαθούμε ρε παιδιά. ΑΝ ο ΠΑΟΚ κάνει μία σειρά αγώνων παίζοντας έτσι και δούμε ότι δεν παίρνουμε βαθμούς, τότε ίσως θα έπρεπε να τεθεί το θέμα ως προβληματισμός. Αλλά ακόμη και τότε λάθος θα ήταν.

Οι ομάδες με τα ψέμματα δεν πάνε πουθενά. Πόσο μάλλον σε πρωτάθλημα που κρίνεται στα Play off. Δυστυχώς το περσινό κάζο δεν μας δίδαξε, πως μπορείς να κοροϊδεύεις την κοινωνία και να νικάς μισό μηδέν τη κάτω ραχούλα και τσούκου τσούκου να προχωράς, όταν όμως έρχεται η στιγμή να διεκδικήσεις στόχους, αρχίζουν τα κλαρίνα.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάει ψηλά αν παίζει μπάλα. Όχι απλά όπως το 2ο με την Καβάλα, αλλά πολύ καλύτερα ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ. Όχι ένα παιχνίδι τώρα, ένα το Γενάρη κι ένα αρχές Μαρτίου και ζήτω ο μεγάλος προπονητής που έπαιξε 5 ημίχρονα σε μισή σεζόν. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. Εκεί ξεχωρίζει μεγάλος ο προπονητής από τον μυρουδιά.

Αλλιώς θα έχουμε φτάσει γαμώ τη πουτάνα μου σε αυτή την ομάδα, να τρελαθούμε τελείως και να πιστέψουμε σώνει και καλά πως ο μόνος τρόπος να νικάς είναι να παίζεις το αντιποδόσφαιρο που διδάσκει ο Σάντος. Επιτέλους ρε παιδιά λυπηθείτε μας. Θα σαλτάρουμε
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Φιλε cure, δεν νομιζω να διδασκει κανενα αντιποδοσφαιρο ο Σαντος....πιο πολυ για ορθολογικο μου μοιαζει να διδασκει....

Εσυ τι λες να τους ειπε στα αποδυτηρια...? 'Τωρα παιδια μου βγητε και παιξτε ΜΠΑΛΑΡΑ....' ε οχι δα....και με τον λεβαδειακο το δευτερο ημιχρονο και με τον σκουλικακι και τωρα στο δευτερο με την καβαλα η ομαδα επαιξε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ που δεν επαιξε περσι γιατι αρχισε και βγαινει η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΝΤΟΣ φιλε μου.....ειναι στο χερι των παικτων μας.....δεν νομιζω να υπαρχουν εντολες του σαντος για πισωγυρισμα και αντιποδοσφαιρο....Για μενα καλα το ειπες ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΣΩΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΝΑ ΠΟΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ....Ο Σαντος cure αυτο που δεν εχει ειναι το να μεταδωσει πορωση στους παικτες....στο ψυχολογικο κοματι ειναι ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.....
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline cure

• Αλλαγή
Έλα ρε φίλε τώρα που βγήκε η δουλειά του με ένα ημίχρονο. Και με το τυρί γιατί δεν "βγήκε" και έμεινε κλεισμένη στο ντουλάπι; Τυφλούς σας έχει κάνει ρε παιδιά; Δεν ξέρω τι να πω. Παίζει ένα ημίχρονο ο ΠΑΟΚ και βγαίνετε και μιλάτε πως βγήκε η δουλειά του; Μου λες σοβαρά πως έπαιξε ένα ημίχρονο τον Ιούλιο με τη Βαλερένγκα, ένα τον Αϋγουστο με τη Λειβαδιά, δύο με το σκουλήκι το Νοέμβριο και ένα χθες και υποστηρίζεις με αυτό το επιχείρημα πως βγαίνει η δουλειά του προπονητή;
Πλάκα θα μου κάνεις μάλλον που δεν τη πιάνω
« Last Edit: December 14, 2009, 23:18:04 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline t.b

• Αλλαγή
Δεν μπορώ να κατανοήσω αυτό το δίλημμα καλό ποδόσφαιρο και ήττα κακό και νίκη!!! Από που και ως που ισχύει αυτό; Ποιος λέει ότι αν τσουλάω λίγο την μπαλίτσα δεν θα παίρνω την νίκη; Από ένα πχ που έχουμε από χτες;Δηλαδή τόσες ομάδες στο εξωτερικό που την τσουλάνε τι κάνουν, χάνουν συνέχεια; Και στο φινάλε όταν ήμαστε χάλια κερδίζουμε συνέχεια; Μία νίκη εκτός στην Κομοτηνή έχουμε, εκτός αν θεωρούμε νίκες και τις ισοπαλίες.
Μιλάω για τα ματς εκτός γιατί στην Τούμπα πολλά είναι διαφορετικά.
Και μην παραβλέπουμε το γεγονός του κατακλυσμού του γηπέδου από τον κόσμο και την τεράστια ώθηση που πήρε η ομάδα και κυνήγισε την νίκη με πιο πολλή θέληση. Όπως γίνετε δηλαδή στην Τούμπα.

apostolos

• Guest
Τη διετία Μπάγεβιτς η ομάδα όχι απλά τσουλούσε το τόπι, έπαιζε και γαμώ τις μπάλλες και είχε και παικταράδες. Όμως έβγαινε 30 βαθμούς από τον πρώτο και πήγαινε στις Παναχαϊκές και το 0-3 γινότανε 3-3. Κατέβαινε στο ΟΑΚΑ σε ματς κρισιμότατο με τον γαύρο και ήμασταν 3-0 στο 17'. Εμένα μια τέτοια ομάδα δεν με ενδιαφέρει. Απλά, καθαρά και ξάστερα. Να μπορείς να μου φέρνεις τα αποτελέσματα, αυτό θέλω εγώ και κάντο με όποιο τρόπο θέλεις. Αν είναι και με καλή μπάλλα ακόμα καλύτερα.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
καλύτερο θα ναι να δούμε ολόκληρη την εικόνα. Καλή μπάλα δεν είναι μόνο τα τσαλίμι,οι ευκαιρίες και τα γκόλ...είναι και η καλή λειτουργία της άμυνας και του κέντρου. Η εικόνα του 2ου ημιχρόνου πρέπει να μας γίνει επιτέλους οδηγός
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline liakos

• Αποστολή
  • **
Ακριβώς. Καλή μπάλα δεν είναι τα τσαλίμια, είναι η συνολική εικόνα της ομάδας. Να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο.
Και κυρίως να πείθει ότι θέλει και αξίζει τη νίκη. Κάτι που δεν έχεις κάνει στο φετινό πρωτάθλημα, γι' αυτό και δεν είναι τυχαίο ότι έχεις χάσει βαθμούς και λογικά θα χάσεις κι άλλους.
Ακόμα και στη χθεσινή καλύτερη φετινή σου εμφάνιση, μετά το 70' δεν έκανες τίποτα. Ακριβώς τη χρονική στιγμή που ο οποιοσδήποτε διεκδικητής του τίτλου (έχει κανείς άραγε αυτό το στόχο στο μυαλό του???) θα είχε κατασκηνώσει στα καρέ του αντιπάλου για να μπει με τη μπάλα μέσα.
Δε χρειάζεται να δώσει ο προπονητής οδηγία οπισθοχώρησης. Όταν δεν μπορείς να κυριαρχήσεις σε έναν αγώνα, μοιραία ρυθμίζεται ανάλογα και η ψυχολογία της ομάδας.

Offline nik

• Αποστολή
  • **
για να συμπληρωσω σε αυτα που λετε, σε μια αμυνα καλη ξεκινοντας το τοπι απο τον κοντρερας,και οχι αντεπιθεση,οτι ωρα θελαμε ειμασταν μεσα στην περιοχη τους διμιουργοντας φαση.
αυτο δειχνει οτι η ομαδα επαιξε μπαλα,στην τελικη ομως μας τα χαλασε,αν δεν εχεις παιχτες με κρυο αιμα......λιγο ψυχραιμια δεν ειναι κακο.
οι δικοι μας πρωτα πανυγηριζουν,μεσα τους,και μετα σουταρουν.κατσε πρωτα να το βαλεις.ψυχραιμια
η ομαδα εμενα με αρεσε και αν συνεχησει ετσι μην μασατε θα ερθουν και τα αποτελεσματα,ποιο ευκολα
ΠΑΟΚ παντου!!!

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
καποια στιγμη κανα εικοσαλεπτο πριν ληξει ο αγωνας σηκωθηκε στο πεταλο ενα πανο γραμμενο στα σερβικα-αν δεν κανω λαθος- αλλα επειδη ημουν ακριβως απο πισω δεν πηρα χαμπαρι ουτε τι εγραφε ουτε σε τι αναφεροταν.οποιος ξερει ας ποσταρει....

Offline makis

• Αποστολή
  • **
για μένα μπράβο στην ομάδα σε μια δύσκολη φέτος έδρα έδειξε χαρακτήρα
  δεν πήρε τους τρεις βαθμούς αλλα έπαιξε καλή μπάλα εγώ δεν θέλω βαθμούς  χωρίς να παίζεις μπάλα
αν κανεις ομάδα θα έρθουν αποτελέσματα αν παίρνει βαθμούς από τύχη κάποτε δεν θα την έχεις και θα πάθεις στραπάτσο προτιμώ να είναι περήφανος για την ομάδα μου αγωνιστικά κρίμα που δεν έχουμε ένα σέντερfor καλο ο παπάζογλου τελικά δεν κάνει πιστεύω δεν σκοράρει από ανικανότητα και όχι από κακή τύχη
επίση δεν ξέρω αλλα έχω την εντύπωση μόλις παίρνει την μπάλα ο ίβιτς η επίθεση φρενάρει  για τον κόσμο τι να πει κανεις απολαυστικός
ο κάκος δεν θέλω να ακούω χαζά ήταν καλός και κράτησε 3 λεπτά καθυστέρηση η ομάδα έχει δρόμο ακόμα για την πεντάδα και μονο με τετοιες ενφανισεις έχει μέλλον αυτό πιστεύω εγώ θα δείξει ο χρόνος

Offline corrupt

• Αλλαγή
καποια στιγμη κανα εικοσαλεπτο πριν ληξει ο αγωνας σηκωθηκε στο πεταλο ενα πανο γραμμενο στα σερβικα-αν δεν κανω λαθος- αλλα επειδη ημουν ακριβως απο πισω δεν πηρα χαμπαρι ουτε τι εγραφε ουτε σε τι αναφεροταν.οποιος ξερει ας ποσταρει....

'and here is the message for Brankica and courts: you can blow us'. Brankica is a journalist currently making a TV show about hooligans in Serbia, their crimes, and how they are not arrested or sentenced to jail. It's currently a hot topic in Serbia, and most of the Serbian public does supports Brankica...

bravo

Offline scouser4

• Αλλαγή
Η) ΠΑΕ ΠΑΟΚ : Για την συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της : επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή δεκαέξι χιλιάδων ευρώ.

http://www.superleaguegreece.net/news/2009/12dec2009/news17-12-09-1720.htm

psyhunterson

• Guest
Δηλαδή ο ΠAOK πάλι πληρώνει τα περισσότερα! Λες και οι άλλοι είναι παναγίτσες. Το δε πρόστιμο του γαύρου είναι προκλητικό! Μα δεν υπάρχουν νοήμονες άνθρωποι να τα δούνε?
« Last Edit: December 18, 2009, 17:20:59 by Capricorn »

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
Κρίμα που δεν μπορέσαμε να συνδυάσουμε την πάρα πολύ καλή εμφάνιση με νίκη.
Απλά δεν ήθελε με την καμία να μπει η ψωλού μπάλα μέσα και να μας κάνει την χάρη.Επειδή γράφω σήμερα για τον αγώνα της προηγούμενης Κυριακής και ενώ έχω δει τον χθεσινό με τον τέλη προτιμώ εμφάνιση όπως χθες που χωρίς σπουδαία μπάλα πήραμε το διπλο.Αν καταφέρουμε και παίζουμε και καλό ποδόσφαιρο όπως στην Καβάλα τότε έχει καλώς.Ο λαός έδειξε την τεράστια δυναμική του και έκανε ΤΟΥΜΠΑ και το γήπεδο της Καβάλας.
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ