Author Topic: Καβάλα - ΠΑΟΚ 0-0 Κυριακή 13/12/2009 ώρα 16:45 novasports1  (Read 7169 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

makptol

• Guest
Από την άλλη είναι άδικο να τα βάζεις με τον Παπάζογλου ως το μοναδικό υπεύθυνο,αλλά μόνο αυτό εχω να θυμάμαι και να νευριάζω σήμερα.Με ποιόν να τα βάλω με το Σάντος?

Όσο για το αν ειμαστε τρίτοι επειδή αξίζουμε πραγματικά ή οχι ΣΙΓΟΥΡΑ στην Καβάλα ήμασταν η καλύτερη ομάδα που πέρασε.Σήμερα ο ΠΑΟΚ έπιαιξε σαν πραγματικά μεγάλη ομάδα.

Πάρτε το χθεσινό ματς στη γρια.Ο βάζελος τελικά τι είναι?  Απλα δοκαρι και μέσα δοκαρι και εξω

ετσι ειναι ....apo ton βιερινια δεν περιμενα να χασει εκεινο το τετ α τετ..... ???

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
πραγματικά το καλύτερο παιχνίδι του PAOK..χαρήκαμε μπάλα σήμερα (εγώ το λέω αυτό?) :)

δεν ξέρω pious είχαμε στον πάγκο είναι η αλήθεια αλλα ίσως μπορούσε να βγει ο κουρασμένος ίβιτς? δεν πειράζει

όσο για τον παπάζογλου το παλικάρι έχει καταφέρει με τους ψαράδες , με ηρακλή και σήμερα να μην βρει εστία μονος του....δεν βρήκε καν εστία....λάθος το κορμί και τις 3 φορες..λάθος το πόδι....λάθος όλα....πως δεν έχει βγάλει κάνα πόδι σε αυτές τις 3 φάσεις να γελάμε...
My Own WoRST ENeMy.....

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
ο βιερινια πηρε πάσα λιγο πιο πίσω απο το κορμί του και δεν είχε καλη ισορροπία για σουτ στην εστια.Είχε όμως το χρονο για μικρο στοπαρισμα
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline bane

• Αλλαγή
εμενα η μονη προσπαθεια που με χαλασε του παπαζογλου ηταν μετα το σουτ του βιερινια στο 1ο ημιχρονο που μετραει βηματισμο.πεσε ρε αγορι μου με το αριστερο ποδι εξωτερικο φαλτσο ,πεσε με το κεφαλι για ψαρακι οχι ομως με το δεξι. αυτο δειχνει για μενα κατι και οχι το τετ α τετ του δευτερου. κατα τα αλλα κριμα.βαλτε ενα γκολ να δουμε τι γινεται απο τους πανηγυρισμους ρε. για τον κοσμο ρε πστ μου
καλη μπαλα αλλα αμα κουραστει ο βιερινια αστα να πανε.τα ευσημα ομως στην αμυνα που εχει δεσει παρα πολυ .ουτε υποψια φασης δε μας κανουν αν δεν κανουμε το λαθος εμεις.εγγυηση ο χαλκιας και φετος. νοιωθω σιγουρια.
διπλο οπωσδηποτε στην κρητη γιατι θεωρω πολυ δυσκολο το ματς με νιονιο μετα.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
Πολύ καλή μπάλα το δεύτερο ημίχρονο. Αξιζε την νίκη, αλλα αυτό ειναι το ποδόσφαιρο.
Η ομάδα χρειάζεται επειγόντως επιθετικό. Ο Παπάζογλου δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ. Το ΠΑΟΚ που έχει στόχους που έχει πλάνο και στοχεύει ψηλά. Δεν είναι κακός αλλα όχι για τον ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον τώρα.

Τώρα κοιτάμε το άλλο παιγνίδι στο οποίο πιστεύουμε σε μια νίκη. Ελπίζω ο κόσμος και πάλι να ακολουθήσει μαζικά την ομάδα μας.

ΠΑΟΚαρα και προχωράμε.

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
Νέα Καβάλα-ΠΑΟΚ 0-0

Δημοσίευση: 13 Δεκεμβρίου 2009 18:41

Νέα Καβάλα και ΠΑΟΚ έμειναν στο 0-0 στο "Ανθή Καραγιάννη" σε ένα μέτριο παιχνίδι με λίγες αλλά καλές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες.

Σε ένα κακό παιχνίδι Νέα Καβάλα και ΠΑΟΚ δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ, με αποτέλεσμα το ματς να λήξει χωρίς τέρματα.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του θα μπορούσε να πετύχει κάποιο τέρμα, αφού είχε τρία δοκάρια στην αναμέτρηση. Όμως τα πολλά κενά διαστήματα της απόδοσης του στον αγώνα, δεν του επέστρεψαν να βρει ρυθμό.
www.sport24.gr

δηλαδή ποσο "αντιπαοκτσιδες" είστε ρε?
« Last Edit: December 14, 2009, 21:37:59 by Capricorn »
My Own WoRST ENeMy.....

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
XXXXXXXX

όχι παράθεση του προηγούμενου πόστ

χαχαχαχ αν είναι δυνατόν. Μη τους δίνετε ρε σημασία οι ανθρώποι ειναι κομπλεξικοί χαχαχαχαχα
« Last Edit: December 14, 2009, 21:37:27 by Capricorn »

zagorakis

• Guest
Αυτή δεν λέγεται ατυχία. Λέγεται ανικανότητα. Και έμενα δεν με ενδιαφέρει που αυτή η ομάδα κατάφερε να κόψει βαθμούς από τους γαυροβάζελους . Αυτή η ομάδα ήταν για 3 γκολ. Καταφέραμε να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι και δεν κερδίσαμε. Τι να πω. Κάποιοι στην ομάδα ας προβληματιστούν για το σημερινό αποτέλεσμα. Δεν γίνετε να μην καταφέρνεις να κερδίζεις σε ένα κατάμεστο γήπεδο με δικούς σου οπαδούς.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
TΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ......

Πολύ καλή μπάλα το δεύτερο ημίχρονο. Αξιζε την νίκη, αλλα αυτό ειναι το ποδόσφαιρο.
Η ομάδα χρειάζεται επειγόντως επιθετικό
ΠΑΟΚαρα και προχωράμε.
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline bane

• Αλλαγή
τα χαιρετισματα μου στον κρητικο. αντε να μαζευεστε για το σαββατο εκει σιγα σιγα
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline AK4

• Αποστολή
  • **
Οσο για τον Παπαζογλου που αρκετοι απο εσας κραζουν σαν τα προβατα για να μην πω τιποτα αλλο, αν του εκανε το χατιρι η πορνη σημερα μπαλα και εβαζε την κεφαλια θα ητανε απο τα πιο ομορφα γκολ του ΠΑΟΚ....

Πιθανόν να έχεις παρατηρήσει ότι μισώ να έρχομαι σε αντιπαραθέσεις με αδερφούς αλλα για σένα θα κάνω μια εξαίρεση μιας και με τρώει αυτό το ''τίποτα άλλο'. Για το μετά τα πρόβατα σε λέω ντε...
Φιλαράκο, η χρειάζεσαι οφθαλμίατρο η δε ξέρεις που πάνε τα τέσσερα. Διάβασε πιο πίσω το σχόλιο του bane και μπορεί να ξυπνήσεις. Ο άνθρωπος είναι αδερφή. Να πανηγυρίσουμε για τις 1/20 κεφαλιές που πήρε και λόγο σπόντας θα έβαζε goal? Πιο αmpάλο, "αρτσουmpαλο" και φλώρο παίκτη έχω χρονια να δω. A, και στα @@ μου αν αυτός λέγεται παίκτης του ΠΑΟΚ.

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Η ουσία ειναι οτι κριμα,κριμα,κριμα.Εκτός απο τους βαθμους χαθηκε η ευκαιρία να μας νιώσει μεχρι και η Θασος
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline geros

• Αποστολή
  • **
και επειδή κάποιοι αφελοίς ΠΑΟΚτσήδες και σίγουρα πολλοί κομπλεξικοί από τους άλλους μιλάγαν για εύνοια με τα τυριά, νομίζω οτιέτσι όπως πηγε σήμερα το ματς δικαιούμαι να λέω πως τους δύο βαδμούς τους έχασα και επειδή το κοράκι πριν μια βδομάδα έβγαλε εκείνη την ανεκδιήγητη κάρτα στο Μουσλι, που δεν ξέρω τι λένε κάποιοι αλλά το τόπι το γνωρίζει κάπως καλύτερα από τον Παπάζογλου.
Και για να με δικαίος επειδη δε πιστεύω σε τύχες και μαλακίες σήμερα πληρώσαμε σε βαθμούς και την μεγαλύτερη πατάτα σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της διοίκησης Ζαγοράκη.
Αυτές οι γαμημένες οι λεπτομέρειες είναι σημαντικότατες για την ομάδα μας που με βάση τα λεφτά που διαθέτει ειναι υποχρεωμένη να πέρνει σε κάθε ματς το 100% των δυνατοτήτων της

apostolos

• Guest
Εντάξει τώρα, χάρηκαν οι αγαπητοί φίλοι που θέλουν να βλέπουν τον ΠΑΟΚ επιθετικό, δυνατό, να παίζει ωραία μπάλλα, να κάνει ευκαιρίες και δεν πειράζει? Εγώ πάντως καθόλου. Ειλικρινά τη σήμερον ημέρα και σε αυτό το κωλοπρωτάθλημα το μόνο που με νοιάζει είναι το τρίποντο. Τι προτιμάμε Θράκη ΠΑΟΚ διπλό με έναν άθλιο ΠΑΟΚ ή το σημερινό? Εγώ προτιμώ το διπλό της Θράκης πάντως.

Offline ΚΡΗΤΙΚΟΣ

• Αποστολή
  • **
τα χαιρετισματα μου στον κρητικο. αντε να μαζευεστε για το σαββατο εκει σιγα σιγα

Γειά σου αδελφέ. Εμείς εκεί θα είμαστε. Αντε να έρθετε και εσείς γιατί πρέπει να το πάρουμε το παιγνίδι. Να μας βρει το τέλος του πρώτου γύρου καθαρά 3ους. Οχι βέβαια οτι για τον ΠΑΟΚ των ονείρων μας ειναι αυτή η θέση του, αλλα για το σήμερα που ζούμε είναι πιστεύω ρεαλιστικά καλά. Και πάμε για περισσότερα. ΠΑΟΚ είσαι !!!!!

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Οσο για τον Παπαζογλου που αρκετοι απο εσας κραζουν σαν τα προβατα για να μην πω τιποτα αλλο, αν του εκανε το χατιρι η πορνη σημερα μπαλα και εβαζε την κεφαλια θα ητανε απο τα πιο ομορφα γκολ του ΠΑΟΚ....

Πιθανόν να έχεις παρατηρήσει ότι μισώ να έρχομαι σε αντιπαραθέσεις με αδερφούς αλλα για σένα θα κάνω μια εξαίρεση μιας και με τρώει αυτό το ''τίποτα άλλο'. Για το μετά τα πρόβατα σε λέω ντε...
Φιλαράκο, η χρειάζεσαι οφθαλμίατρο η δε ξέρεις που πάνε τα τέσσερα. Διάβασε πιο πίσω το σχόλιο του bane και μπορεί να ξυπνήσεις. Ο άνθρωπος είναι αδερφή. Να πανηγυρίσουμε για τις 1/20 κεφαλιές που πήρε και λόγο σπόντας θα έβαζε goal? Πιο αmpάλο, "αρτσουmpαλο" και φλώρο παίκτη έχω χρονια να δω. A, και στα @@ μου αν αυτός λέγεται παίκτης του ΠΑΟΚ.

Φιλε ευχομαι καποτε να προσπαθεις και να δουλευεις για καποιους και αυτοι να σε βριζουν....τοτε θα καταλαβεις τι εννοω....

Δε σου ειπα να μην κριτικαρεις αλλα ρε φιλε δεν μπορω να πηγαινω γηπεδο και με το που ακουμπαει την μπαλα να βριζουν...

Καποτε ετσι καταστρεψανε τον Ζησακο.....τεσπα..... να ξερεις οτι ξερω πολυ καλα που παν τα τεσσερα....ευχομαι μες στην χρονια να πανε και αλλου..... ;)
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

zan

• Guest
Μπραβο στην ομαδα σημερα! Επαιξε ποδοσφαιρο κυνηγισε το αποτελεσμα αλλα η πρνη δεν εμπαινε!!! Προχωραμε....

Offline nik

• Αποστολή
  • **
σημερα καποιος μας εκανε ΠΛΑΚΑ δεν χανονται αυτα απλα.
αμα δεν θελει η πουτανα δεν μπαινει με τιποτα.
το καλο ειναι οτι (θελω να πιστευω) η ομαδα βρισκει ρυθμο και αν παει ετσι, τα καλητερα ειναι κοντα
ΠΑΟΚ παντου!!!

makptol

• Guest
Εντάξει τώρα, χάρηκαν οι αγαπητοί φίλοι που θέλουν να βλέπουν τον ΠΑΟΚ επιθετικό, δυνατό, να παίζει ωραία μπάλλα, να κάνει ευκαιρίες και δεν πειράζει? Εγώ πάντως καθόλου. Ειλικρινά τη σήμερον ημέρα και σε αυτό το κωλοπρωτάθλημα το μόνο που με νοιάζει είναι το τρίποντο. Τι προτιμάμε Θράκη ΠΑΟΚ διπλό με έναν άθλιο ΠΑΟΚ ή το σημερινό? Εγώ προτιμώ το διπλό της Θράκης πάντως.

ναι ρε γαμοτο και εγω αυτο προτιμω.... ??? ??? κολομπαλα......

fatal_invasion

• Guest
Εγώ προτιμώ το σημερινό.Μακροχρόνια σε φέρνει περισσότερες νίκες χωρίς να δημιουργεί κυκλοθυμηκές τάσεις και καρδιολογικά προβλήματα στους (τηλε)θεατές του ματς.