Author Topic: Καβάλα - ΠΑΟΚ 0-0 Κυριακή 13/12/2009 ώρα 16:45 novasports1  (Read 7162 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline maria-mtb

• Βασικός
μην τα παρεις τα κοσμηματα σπιτι σου γιατι κ εκει και θα μπουμε...χοχοχοχο!

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Καβάλα άφησε ο Φερνάντο Σάντος τον Ντάρι Κρέσιτς. Ο πορτογάλος τεχνικός θέλησε να προστατέψει τον τερματοφύλακα του «δικέφαλου» που αισθανόταν ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Κάτω από τα δοκάρια στο κυριακάτικο εκτός έδρας ματς του ΠΑΟΚ, για την 14η αγωνιστική της Super League, θα κάτσει ο Τάσος Χαλκιας.

Αναλυτικά, η αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς με τους «αργοναύτες»:

Χαλκιάς, Κουτζαβασίλη, Αμπουμπακαρί, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουν, Σαβίνι, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βιερίνια, Βιτόλο, Αραμπατζής, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου.
http://www.sport-fm.gr/article/208776

Δύσκολα είμαστε με το Σάκη τον υδραυλικό κάτω απ'τα δοκάρια ;D

4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Αναχώρηση σε 2 ώρες... Εδώ χιονιάς ο καιρός...
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Επειδη η παρεα που θα πηγαιναμε μαζι λακισε, και το δικο μου ΙΧ επαθε βλαβη στο τιμονι, ψαχνομαι να παω στην Καβαλα. Εχω εισητηριο των 25 ευρω
Αν μπορει κανεις να μου πει καποιον Συνδεσμο να δηλωσω συμμετοχη εστω και τωρα, ή αν παιζει καμμια θεση σε αμαξι θα ευχαριστουσα τον αδερφο. Αν εχει κανεις κατι ας κανει τον κοπο να μου στειλει pm αλλα θα απαντησω σε κανα 2 ωρες, λογω δουλειας.

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
Μπορει καποιος Καβαλιωτης να μας πει για καιρό?Θα παιξουμε κλοτσοπατιναδα αύριο?
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline maria-mtb

• Βασικός
προς το παρον κρυο, αερας και λιγο χιονονερο. τιποτα ιδιαιτερο. ο,τι πρεπει για μια υπεροχη ΠΑΟΚ βραδια.  ;)

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Επειδη η παρεα που θα πηγαιναμε μαζι λακισε, και το δικο μου ΙΧ επαθε βλαβη στο τιμονι, ψαχνομαι να παω στην Καβαλα. Εχω εισητηριο των 25 ευρω
Αν μπορει κανεις να μου πει καποιον Συνδεσμο να δηλωσω συμμετοχη εστω και τωρα, ή αν παιζει καμμια θεση σε αμαξι θα ευχαριστουσα τον αδερφο. Αν εχει κανεις κατι ας κανει τον κοπο να μου στειλει pm αλλα θα απαντησω σε κανα 2 ωρες, λογω δουλειας.

Τελικα εκλεισα με Τουμπα και απο οτι εμαθα υπαρχουν ακομα θεσεις

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Kavala-4-

• Guest
Μπορει καποιος Καβαλιωτης να μας πει για καιρό?Θα παιξουμε κλοτσοπατιναδα αύριο?

τωρα βρεχει...  μαλλον αυριο δεν θα ειναι και τελειος ο αγωνιστικος χωρος

Βγηκα σημερα, και περασα απο τον συνδεσμο της Καβαλας, και ειδα πολλα ατομα.... Τους την πεσαμε... Αμαρτια ρε μαλακες σε ασπρομαυρη πολη ημαστε αλλα ενταξει τι εφταιξαν... Δεν εγινε καμια ζημια...

SATAN4

• Guest
Αντε κ με τη νικη αυριο η ΠΑΟΚΑΡΑ μας.Δυσκολο το ματς αυριο αλλα αν παιξουμε σοβαρα θα παρουμε τη νικη εστω κ με το αγχωτικο 0-1.

Offline skyclad4

• Αλλαγή

http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=2
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Καλό ταξίδι σε όσους πάμε. Προσοχή στο δρόμο. Μας τα χαλάει λίγο ο καιρός αλλά θα είναι και γαμώ τις εκδρομούλες.
 :spray: :04a:
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

kostas4

• Guest
καλο ταξιδι σε ολους και προσοχη με αυτον τον καιρο.ο καιρος δεν μας τα χαλαει καθολου,ευτυχως που ειναι ετσι.ξεκιναμε...

Offline agraf

• Αλλαγή
Καλό δρόμο σε όλους, θα γίνει ασπρόμαυρη η Εγνατία οδός.
Μακάρι και η ομάδα να παίξει με τσαμπουκά, το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο.

Offline replicant4

• Αποστολή
  • **
Κανένα λίνκ για εμάς του εξωτερικου;;;;;

ευχαριστώ πολύ εκ των πρωτέρων
Χώρις ΠΑΟΚ η ζωή δεν έχει νόημα

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Ολα θα γινουν.
Αρκει να μη γαμηθει το συμπαν σημερα

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
Το παιχνίδι αυτό είναι από τα πιό κρίσιμα της χρονιάς (τα επόμενα θα είναι του Κυπέλλου και τα εντος με παο/αεκ). Όπως τα περισσότερα τελευταία, θα κριθεί σε λεπτομέρειες. Ένα λάθος στην άμυνα, μια χαμένη ευκαιρια απο αυτες που δε χάνονται, η ένα γκολ από εναν παίκτη που δεν ειναι αναμενόμενο (παπάζογλου/Σορλάν) μπορεί να το κρίνει. Με 3 βαθμούς εδώ, πας και παίρνεις και 3 στην Κρήτη και ξεφεύγεις από τη μιζέρια. Μιζέρια εννοώ να παρακολουθώ σε πόσο τραγική κατάσταση ειναι η αεκ/ρούλης για να είμαι άνετα΄τριτος. Διαφορετικά πρεπει να το χωνέψουμε οτι η ομάδα υπολείπεται του περσινού επίπεδου, και να τη στηρίξουμε να επανέλθει σε ανοδική πορεία.
Αυτό που παρατηρώ τελευταία είναι οτι απο τη μια πλευρά έχουμε διακρίνει πολλά λάθη ή έστω αναποδιές στην συνολική προετοιμασία/ενίσχυση/δεσιμο της ομάδας για την τρεχουσα περίοδο και από την άλλη τα αρνητικά αποτελέσματα (αφήνοντας στην άκρη το οικτρό θέαμα) μας φαίνονται αναπάντεχα, μας κάνουν έξω φρενών γιατι με το "έτσι θέλω"  πρεπει η ομάδα να πετάει.
Ειναι ομως φανερό οτι γίνεται  προσπάθεια να γίνει ολική επαναφορά. Σήμερα το ματς είναι ορόσημο για το αν αυτό έχει και άμεσα αποτελέσματα.  
Ευχομαι η εκδρομή να είναι γιορτή και απόλαυση για όλους

« Last Edit: December 13, 2009, 15:29:18 by wivenhoe »

reset4

• Guest
Άντε με την νίκη.. το χρειαζόμαστε αυτό το διπλό.. ελπίζω η ομάδα να μην απογοητευσει τον κόσμο.

υ.γ. θυμάμαι στο καβάλα-γριά γυρνούσα απο αλεξανδρούπολη για θεσσαλονικη και ελεγα θα πετυχω τις γριες που πηγαιναν καβάλα.. μάταια.. 2-3 αυτοκίνητα είδα μόνο με μπλε κασκολ..
μακάρι να γυρνούσα τώρα να έβλεπα τα καραβάνια.. αλλα σιγά μην πήγαινα θεσσαλονίκη.. αναστροφή και βούρ για καβάλα..

gabriello

• Guest
thanks δασκαλε

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
στο πρώτο μισάωρο ήμασταν πολύ καλοί από κει και πέρα ανύπαρκτοι, σορλέν ίβιτς αραμπατζής  και παπάζογλου δεν υπάρχουν. Τουλάχιστον να μην χάσουμε.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ