Author Topic: Καβάλα - ΠΑΟΚ 0-0 Κυριακή 13/12/2009 ώρα 16:45 novasports1  (Read 7113 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline corrupt

• Αλλαγή
Κολυμπώντας ρε, και παρ'το ευθεία για λιμάνι, τι Κεραμωτές... :P

Offline MAGNTI

• Κερκίδα
  • *
thassospaok που μπαινεις ρε;; στο μετεο.gr;μαλακιες γραφει.. μεσομακροπροθεσμα παντα πεφτει εξω.
να μπαινεις στο xalazi.gr.ποιο αξιοπιστο ειναι. καλου κακου ελα απο παρασκευη εσυ να εχεισ το κεφαλι σου σιγουρο
ΠΑΟΚ 80'S

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Ναι σε αυτή την μαλακία και συνέχεια αυτές τις μέρες το αλλάζουνε κάθε τρεις και λίγο, άσε που εδώ και ώρες δεν μπαίνει καθόλου.

Αν μπορούσα θα ερχόμουν αλλά την είχα κάνει σκαστή από δουλειά το περασμένο πσκ και δεν λέει να την κάνω και τώρα.
Σήμερα δεν είχε πλοία, αλλά πιστεύω Σάββατο να έχει για να περάσω το απόγευμα απέναντι.. Μετά ας με κλείσει και καμία βδομάδα δεν με ενδιαφέρει, να μείνει έχω σπίτι και δικαιολογία για την δουλειά..  ;)
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

fatal_invasion

• Guest

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
http://www.exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=47521

Κριστιάνο, ένας Βιεϊρίνια για δεξιά

Πέμπτη 10/12/09 | Συντάκτης: Γ. Καραμάνος
Σε αντίθεση με ότι συμβαίνει στη φύση, με τον ήχο να ταξιδεύει λίγο αργότερα από την εικόνα, οι πληροφορίες που έρχονται από την Πορτογαλία προηγούνται αναγκαστικά από αυτό που θα δουν στο εγγύς μέλλον τα ματάκια μας.

Με όποιον συνάδελφο από την χώρα της Ιβηρικής και να μιλήσαμε (και δεν ήταν λίγοι) για το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ, τον Κριστιάνο Μοράες, έλαβα μέσες άκρες την ίδια απάντηση: «Παιχταρά» τον ανέβαζαν, «σούπερ τεχνίτη» τον κατέβαζαν», προσθέτοντας φυσικά και λίγη από εκείνη τη... σάλτσα που θέλει αυτού του είδους τους ταλαντούχους να έχουν και το κουσούρι του μερικώς «προβληματικού».

Εφόσον όλοι αυτοί δικαιωθούν στο γήπεδο, ο ΠΑΟΚ θα έχει αποκτήσει έναν αντίστοιχο Βιεϊρίνια και από τη δεξιά πλευρά. Βέβαια ο Βραζιλιάνος δεν είναι δεξιοπόδαρος, αλλά την έχει τη θέση, ενώ μπορεί με σχετική άνεση να παίξει και ως επιτελικός ή περιφερειακός επιθετικός σε εκτός έδρας αγώνες που θα πρέπει η ομάδα να παραταχθεί πιο συντηρητικά.

Η απόκτηση του Κριστιάνο, όμως, φέρνει στο προσκήνιο και ένα ακόμα σημαντικό όφελος για το Δικέφαλο του βορρά. Ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ουσιαστικά στην πρώτη κίνηση του ως τεχνικός διευθυντής, δείχνει πως θα αποτελέσει επάξιο αντικαταστάτη του Ζήση Βρύζα. Το όνομά του μετράει στην Πορτογαλία, ενώ μάλλον και το μάτι του κόβει και οι διαπραγματευτικές ικανότητές του μοιάζουν το λιγότερο εξαιρετικές. Γιατί εάν όντως ο Κριστιάνο είναι ο παιχταράς που περιγράφεται, τότε τα 150.000 ευρώ που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του, φαντάζουν λίγα σε αυτά που θα αποκομίσει η ομάδα από την παρουσία του, αλλά και γιατί όχι από μία μελλοντική μεταπώλησή του.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline maria-mtb

• Βασικός
με αφορμη το ποστ του σουπερ  ντουπερ γκλομπαλ ουαου μοντ, ο νεος παιχτης απο ποτε κ μετα εχει το δικαιωμα συμμετοχης?

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Νομίζω στον δεύτερο γύρο..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline dave

• Αλλαγή
1η γεναρη..

CLUB LARISA

• Guest
Ύποπτο που ο mod πόσταρε δίχως να σχολιάσει την είδηση.....(αλήθεια, άρχισε η .....αυλή να τον πουλά για πλάγιο χαφ και όχι 10αρακι???? I know Im sick, παίρνω πίσω τις ραδιουργίες του μυαλού).

ΚΑΒΑΛΑ - Π.Α.Ο.Κ        Κυριακή 13/12/2009 ώρα 16:45 Γήπεδο ΤΟΥΜΠΑΣ

Bump Up!!!!!

:b191: :b191: :spray: :spray: :04a: :04a:
ΚΑΝΤΕ  ΜΑΣ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΛΑ ΡΕ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Μα τι να σχολιάσω...? λες και τον έχουμε δεί....?

Πάντως (από ένστικτο και μόνο) δεν τον κόβω για 10άρι....μάλλον για εξτρέμ
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Εισιτήρια των 30 ευρώ, έχουν μείνει στην ΠΑΕ;

Offline Lennon_

• Αποστολή
  • **
το εκδοτήριο στις 9.15 σήμερα Παρασκευή ήταν κλειστό, αλλά ήταν και 9.15 ίσως κατέβαιναν αργότερα, οπότε χτύπα και ένα τηλ στην ΠΑΕ
ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΞΥΠΝΑ

nomercy4

• Guest
γνωρίζει κανεις αν σε σύνδεσμο έχει εισιτήρια? η αν περισσεύει από κάποιον αδερφό ας μου στείλει pm..βάζω το αμάξι:P

kostas4

• Guest
τα εισιτηρια των 25 τελειωσανε στην παε?

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
Ναι Κώστα.
Από χθες μόνο 30άρια δίνει η παέ.
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
Πριν λίγο πήγα και πήρα και είχε και των 25 και των 30. Τώρα πόσα ακριβώς δεν ξέρω...

nomercy4

• Guest
των 25 δεν υπάρχουν στην παε...πήρα τηλ

novito

• Guest
τα εκδοτηρια καθημερινα ειναι ανοιχτα 10-17 γι αυτο και δε τα βρηκε ανοιχτα ο αδερφος που πηγε νωριτερα...
Όσο για τα 25αρια επισημα τελειωσαν απο προχθες...

http://paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=14LPPIU3I&extLang=

y.γ. αυριο Σαββατο τα εκδοτηρια θα ναι ως τις 15!!

kostas4

• Guest
σημερα κατα τις 12-13.00 ειχε εισιτηρια των 25 παντως

Kavala-4-

• Guest
να μεταφερω και το κλιμα στην πολη...

εκανα το πρωι μια βολτα στο κεντρο, και ειδα καινουργια αυτοκολλητα σε ολες σχεδον τις ταμπελες. Η αποβαση ξεκινησα σκεφτηκα. Ολοι εδω μιλανε για το παιχνιδι, πολυ περισσοτερο απο ολα τα υπολοιπα που εχουνε περασει. Χαρακτηριστικα

-θα πας με τον ΠΑΟΚ;
-Δεν ξερω ρε ποσα εδωσαν στους "γυφτους";
-Εεεε μισοι μισοι θα ημαστε
-πωωω μαλακα εγω φοβαμαι λιγο να παω... θα φαμε ξυλο.
-Το ξερω ρε και εγω φοβαμαι, μπορει ουτε και εγω να παω.

Καπως ετσι ειναι οι συζητησεις απο Καβαλιωτες αυτην την εβδομαδα.

Τελειωνοντας την βολτα μου, και πηγαινοντας προς το αυτοκινητο, περασα απο ενα κοσμηματοπωλειο. Ηταν 2 ανδρες (ιδιοκτητης και φιλος προφανως) και συζητουσαν, και ετυχε να ακουσω τι λενε:

Φιλος: Πω χαμος θα γινει αυριο
Ιδιοκτητης: ναι ασε
Φιλος: ε ακους; παρε καποια κοσμηματα στο σπιτι σου γιατι θα ειναι γεματο ΠΑΟΚΙΑ αυριο
Ιδιοκτητης: Ναι θα τα παρω

Και στο καπακι, σαν να ηταν στημμενο, εμφανιζεται ενα ΠΑΟΚΙ, και τραγουδουσε το "της μαμας σας τη μου.......ρα"

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΚΑΒΑΛΑ :D :D :D :D :D