Author Topic: Καβάλα - ΠΑΟΚ 0-0 Κυριακή 13/12/2009 ώρα 16:45 novasports1  (Read 7115 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline hotdog

• Αποστολή
  • **
εγώ πάλι σε αυτά τα ματς δεν έχω καταλάβει γιατί παίρνει εισιτήρια η ΠΑΕ.έτσι και αλλιώς με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο μπαινουμε.
Τώρα θα έχουμε χασούρα και από τα απούλητα εισιτήρια και από την διοργανώτρια αρχή.

γιατί fatal ήταν απαίτηση τον φιλάθλων/οπαδών μας. η παε να ζητάει εισιτήρια ΓΙΑ  OLLA ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

αυτή κράτησε το λόγο της. τώρα παραμένει και εμείς να αντιδράσουμε σε τυχόν πρόκλησης με ΜΥΑΛΟ.

στο κάτω κάτω και τον χρόνο θέλουμε να επισκεφτούμε την φιλική/ασπρόμαυρη πολύ ΚΑΒΑΛΑ
PAOK PANO APO OLLA

Offline Dragon4

• Αποστολή
  • **
ενα γρηγορο και ανετο 0-2 και μετα αν μπορεσουμε και κανα γκολακι ακομα

YG. φτιαξτε τα προφιλ σας ρεεεεεεεεεεεεεεεεε   φυλο,ηλικια,τοπο,γλωσσα,υπογραφη και avatar/εικονα

φτιαξε το προφιλ τωρα λεμε που με διαβαζεις , οχι αυριο μεθαυριο σε ενα χρονο , παλια και νεα μελη , για ενα καλυτερο οπτικα/αισθητικα forum   

πατα " Προφίλ" τωρα και συμπληρωσε το σε λεωωωωωωωωωωωωωωωωω

ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΑΒΑΤΑΡ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ "Χ" ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ
MIA ZWH PAOKARA MESA STHN POYTANA THN ATHINA!!!!

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
Πολύ μ'αρέσει αυτό το ποστ και θέλω να το βλέπω με κάθε αντίπαλο, ακόμα και εκτός  Τούμπας.  ;)

Offline corrupt

• Αλλαγή
Μειώνετε τον ΠΑΟΚ και το λαό του ορισμένοι... Στην Καβάλα πάμε ρε παιδιά, όχι στο καραισκάκη, σοβαρευτείτε λίγο! Ο ένας λέει για χουλιγκάνους, ο άλλος για τμήματα...

Για να χαλαρώσουμε λίγο, που φτάσαμε ρε πούστη μου, "εκτός έδρας" δυο νομούς παραδίπλα και μάλιστα ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΚΑΒΑΛΑ θα το αναγάγουμε σε μεσανατολικό!

Το Καραγιάννη την Κυριακή θα είναι μια μικρή Τούμπα, η ομάδα θα πάρει το διπλό και όλα ωραία και καλά. Και όσο για τους χ.ψ. αλλόθρησκους, ας λουφάξουν στις φωλιές τους καλύτερα γιατί εκεί είναι πέλαγο, μπούζι η θάλασσα τέτοια εποχή...

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Εγω θελω να πω οτι οσα αδερφια πανε Καβαλα να σεβαστουν την πολη της Καβαλας.

Δεν υπάρχει πόλη που να έχουμε παει και να μην την έχουμε σεβαστεί. απο τη κρήτη, τη τρίπολη, τη λιβαδειά εως τη κομοτηνή, εισπράττουν το σεβασμό μας σα να είναι δικά μας χώματα και δικοί μας άνθρωποι. ακόμα και η παγκοσμίως αφιλόξενη αθήνα, εισπράττει αφειδώς το σεβασμό των οπαδών μας.  Ετσι, κατά τον ίδιο τρόπο και η καβαλα θα χαίρει του σεβασμού του λαού μας.
Το ακριβώς αντίθετο δε συμβαίνει  ΠΟΥΘΕΝΑ.

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
Δυσκολο παιχνιδι με μια ομαδα φουσκα που καλο θα ητανε να σκασει την κυριακη. Μιας πρωτης ταξης ευκαιρια για τον Σακη να αποδειξει οτι εχει τα αρχιδια για να φοραει την τιμημενη φανελα με τον Δικεφαλο. Το μονο που ευχομαι ειναι να κανει επιτελους η ομαδα μια καλη εμφανιση και να συνοδευτει απο νικη

Σπαρτιατη, ο Πυργος του 97 ή η Λειβαδια του 91 (αν θυμαμαι καλα) εμπιπτουν στα λεγομενα σου?  ::)
« Last Edit: December 08, 2009, 00:01:55 by GkaZ4 »
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
για τη λειβαδιά το 91 δεν εχω μνήμες και δεν εχω μάθειτι έγινε.
για τον πυργο το 97, όπου είχα βρεθει στο γήπεδο, ενταξει δεν εγιναν και τραγικά πραματα. δε ξερω στη πόλη τι μπορεί να είχε συμβει πολύ νωρίτερα.
---

Να πω την αλήθεια, ό,τι θυμάμαι απο εκείνη τη μέρα είναι εξαιτίας της ιστορικής 5ρας που έριξε ο ρούλης στον παναργειακό, σε πρωτάθλημα άλλης κατηγορίας (ο παναργειακός δεν έχει παίξει ποτέ στην Α)

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Οτι απο παλια καποιοι δικοι μας κανανε μαλακιουλες ειναι αληθεια. Μεμονωμενες συνηθως. Δεν νομιζω οτι ηταν μεγαλα σε εκταση, ουτε οτι μονο οι δικοι μας τα κανανε. Για τους αλλοθρησκος ομως δε με νοιαζει. Εγω θελω οταν υπαρχουν οπαδοι με διακριτικα του ΠΑΟΚ να φερονται σωστα στους ντοπιους. Ανεκαθεν "μαλωνα" με αδερφια που μου ελεγαν "ελα ρε, και τι εγινε που κατουρησαμε την μπουγαδα της γιαγιας, που ψυρισαμε ενα περιπτερο, που αφησαμε πιστολι σε μια ταβερνα?"
Δεν παει ομως ετσι.
Η γιαγια στην καλυτερη θα σου ριξει κανα μπινελικι, στη χειροτερη θα πει στον εγγονο της για τα ζωα τους ΠΑΟΚτσηδες ο οποιος εγγονος θα καταληξει αλλοθρησκος. Εμενα πολλοι τυποι που εχω γνωρισει ειναι αντι-ΠΑΟΚτσηδες γιατι εχουν να διηγηθουν μια ασχημη τουλαχιστον ιστορια απο εμας σε μικρη ηλικια.
Αυτος που φοραει διακριτικα με τον Δικεφαλο ειναι πρεσβευτης του ΠΑΟΚ και δεν πρεπει να σκεφτεται μονο την παρτη του

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
Αυτος που φοραει διακριτικα με τον Δικεφαλο ειναι πρεσβευτης του ΠΑΟΚ και δεν πρεπει να σκεφτεται μονο την παρτη του

+1
Ετσι, για να λέμε και αυτά μαζί με τα αλλα.

Offline corrupt

• Αλλαγή

Καλά, και άμα είναι casual...;  ???

:extralaugh:

nomercy4

• Guest
εισιτήρια από σύνδεσμο η από τα γραφεία τις παε?

kostas4

• Guest
ποσο εχουν τα εισιτηρια και ποτε θα τα εχει η παε?

Offline skyclad4

• Αλλαγή
εισιτήρια από σύνδεσμο η από τα γραφεία τις παε?

Λογικα και απο τα δυο. Ειναι πολλα τα εισητηρια, οποτε θα υπαρχει μεγαλη διαθεσιμοτητα. Απλα θυμηθητε ολοι οτι τα εισητηρια τα εχουμε πληρωσει ηδη σαν ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αρα πρεπει να αποφυγουμε την λογικη της κουτρας, γιατι πρωτον βαζουμε μεσα τον ΠΑΟΚ, και δευτερον γιατι αν φερομαστε σαν ζουλου σε μια απο τις λιγες εκδρομες που μας εχουν απομεινει, δινουμε δικαιολογια να κοπει και αυτη. Το επισημο sold out ειναι απαραιτητο.
Και τωρα στο ζουμι της εκδρομης. Σε αποσταση ποδαροδρομου απο το γηπεδο, απο τη μερια της θαλασσας, υπαρχουν πολλες αξιολογες ταβερνες. Προτιμηστε ψαρια και θαλασσινα, υπαρχει φρεσκια προμηθια στην πολη.  ;)
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
διαφωνω εντελως σορρυ.Εκτος και αν πια εχουμε χωνεψει οτι 25 γιουρα για να δεις την ΠΑΟΚαρα στην Καβαλα ειναι λογικη τιμη
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
+1926 skylad....αντε να ρθει η κυριακη να γουσταρουμε εκδρομουλα....

Οσο για την τιμη ακριβη οπως κ στην κομοτηνη....

Offline scouser4

• Αλλαγή
διαφωνω εντελως σορρυ.Εκτος και αν πια εχουμε χωνεψει οτι 25 γιουρα για να δεις την ΠΑΟΚαρα στην Καβαλα ειναι λογικη τιμη

μαλακία πάντως που πλήρωσε η ΠΑΕ 6000 εισιτήρια...
Ας προπλήρωνε τουλάχιστον τα μισά...και αν..

με 25 ευρω βλεπεις ευρωπαικους αγωνες...οχι σουπαλιγκ..

nomercy4

• Guest
αύριο τα παραλαμβάνει η παε σωστά?

Offline MAGNTI

• Κερκίδα
  • *
για τις τιμες εισητηριων τωρα μη την ψαχνετε γενικως.
οταν πας εξωτερικο(ενας φιλος μου πριν 2 μηνες πηγε στο καμπ νου μιας και ηταν διακοπες με αλλα 2 ζευγαρια) και πληρωνεις 20 ευρω και βλεπεις μπαρτσα.... γαμισε τα.
και πηγαινες στον πανοπουλο στην ξανθη και σε ζητουσε 40-50 ευρω!
λοιπον. στα σφαγεια η πρωτη ταβερνα διπλα στην καφετερια ειναι πολυ καλη οπως και η ταβερνα μπαλαουρο.
στο κεντρικο λιμανι η ταβερνα "θαλασσα" στο τελωνειο. οπως και οι 2 κοντα στον πλατανο παλι στο λιμανι. "ωραια μυτιληνη" και η ακριβως διπλα της. ψαχτητε! εχει πολυ πραμα γενικα στο λιμανι.αυτες στο λιμανι το κεντρικο παντως ειναι λιγο τσιμπιμενες. αλλα καλο πραμα τρως. δεν σε πουλανε λιθρινι για φαγκρι. ;)
ΠΑΟΚ 80'S

Offline alexisv

• Αλλαγή
Αυτές είναι οι τιμές για τα εκτός. 20-25 άντε 30ευρω. Μην κάνετε λες και περιμένατε κάτι το διαφορετικό. Όσο για ότι τα πλήρωσε η ΠΑΕ ίσος και να ήταν ο μόνος τρόπος για να τα εξασφαλίσει οπότε μην μπούμε στην λογική να θεωρήσουμε κ αυτή την κίνηση αρνητική.
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
το οτι το περιεμεναμε δεν σημαινει οτι το εχουμε δεχτει και το περναμε στο ντουκου καθε φορα που παιζουμε εκτος
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ