Αγωνιστικά κ έτσι όπως πάει το πράγμα βαθμολογικά, ο ΠΑΟΚ στην Καβάλα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΛΗΝ ΝΙΚΗΣ. Τ' ακούσατε κύριοι του τεχικού team κ κύριοι ποδοσφαιριστές? Ματώστε, ιδρώστε, φτύστε αίμα, αγχωθείτε, κάντε ο, τι θέλετε αλλά σε δικιά μας πόλη απαιτούμε το διπλό. Ούτε "αγωνιστικότητα" ούτε "ατυχίες" ούτε "κοράκια". Νικήστε τα όλα κ πάρτε το διπλό για να φάτε μελομακάρονο. Ούτε μ αγγίζουν τα "δύσκολα" ματς, ούτε τίποτα. Είμαι το ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟΥ ΒΟΡΑ Κ ΑΠ ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΘΑ ΑΦΗΝΩ ΠΙΣΩ ΜΟΥ (αγωνιστικά) ΕΡΕΙΠΙΑ.
Οπαδικά, ωραία η εκδρομή, ωραία η ποζεριά, ωραία η "κατάληψη", αλλά ο Παοκτσής έχει ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ να αφήσει λαρύγγια στην Καβάλα, να κερδίσει πιο πολύ κόσμο, να γεννήσει όπως κάνει ατελείωτες δεκαετίες τώρα ΟΠΑΔΟΥΣ. Όσοι θ ανέβουν για ξύδι μέχρι λιποθυμίας, νταηλίκι, γρονθοκοπήματα με τον αδερφό του και μανούρα για το τίποτα, να μην ανέβει καθόλου. Να μην σώσει.
Επίσης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ Α Γ Ο Ρ Α Σ Ε 6.200 εισιτήρια. Εισιτήρια ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ απο την ΠΑΕ. Καλύτερα να κλέψω την μάνα μου, αλλά την ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΛΕΨΩ ΠΟΤΕ. Ας το σκεφτούμε λίγο.
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ.