Author Topic: Καβάλα - ΠΑΟΚ 0-0 Κυριακή 13/12/2009 ώρα 16:45 novasports1  (Read 7170 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
 Πάμε για μια καλή εκδρομή σε ένα ματς όπου φυσικά δεν πάμε για τίποτα λιγότερο από τη νίκη μολονότι ο αντίπαλος δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητος. Καλή επιτυχία και καλά μυαλά στην ομάδα και στον κόσμο.
« Last Edit: December 07, 2009, 00:42:51 by tsakalaki »
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

SKAILS

• Guest
ελπιζω να μην παρουν προπονητη κ ντεμπουταρει με τον ΠΑΟΚ...Η καβαλα ειναι πολυ καλη ομαδα κ παρ ολο που ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΗ ΜΠΑΛΑ,πιστευω θα παρουμε τριποντο,εντος εδρας θα παιζουμε κ η καβαλα δεν ειναι στα καλυτερα της. 0 - 1 προβλεπω.

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
γιατί ρε σύ...?

ο τελευταίος που ντεμπούταρε εναντίον μας ακόμη μετράει....!!
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline babis36

• Αλλαγή
ειμαι αισιοδοξος για το παιχνιδι αν και δεν υπαρχει κανενας αγωνιστικος λογος παρα μονο η παρουσια του κοσμου (που δεν παιζει μπαλα).
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

CLUB LARISA

• Guest
Αγωνιστικά κ έτσι όπως πάει το πράγμα βαθμολογικά, ο ΠΑΟΚ στην Καβάλα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΛΗΝ ΝΙΚΗΣ. Τ' ακούσατε κύριοι του τεχικού team κ κύριοι ποδοσφαιριστές? Ματώστε, ιδρώστε, φτύστε αίμα, αγχωθείτε, κάντε ο, τι θέλετε αλλά σε δικιά μας πόλη απαιτούμε το διπλό. Ούτε "αγωνιστικότητα" ούτε "ατυχίες" ούτε "κοράκια". Νικήστε τα όλα κ πάρτε το διπλό για να φάτε μελομακάρονο. Ούτε μ αγγίζουν τα "δύσκολα" ματς, ούτε τίποτα. Είμαι το ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟΥ ΒΟΡΑ Κ ΑΠ ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΘΑ ΑΦΗΝΩ ΠΙΣΩ ΜΟΥ (αγωνιστικά) ΕΡΕΙΠΙΑ.
Οπαδικά, ωραία η εκδρομή, ωραία η ποζεριά, ωραία η "κατάληψη", αλλά ο Παοκτσής έχει ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ να αφήσει λαρύγγια στην Καβάλα, να κερδίσει πιο πολύ κόσμο, να γεννήσει όπως κάνει ατελείωτες δεκαετίες τώρα ΟΠΑΔΟΥΣ. Όσοι θ ανέβουν για ξύδι μέχρι λιποθυμίας, νταηλίκι, γρονθοκοπήματα με τον αδερφό του και μανούρα για το τίποτα, να μην ανέβει καθόλου. Να μην σώσει.
Επίσης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ      Α Γ Ο Ρ Α Σ Ε     6.200 εισιτήρια. Εισιτήρια ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ απο την ΠΑΕ. Καλύτερα να κλέψω την μάνα μου, αλλά την ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΛΕΨΩ ΠΟΤΕ. Ας το σκεφτούμε λίγο.

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ.

Offline blue_eyes

• Βασικός
συμφωνω με τον κλαμπ και να προσθεσω οτι επειδη ειμαι μισος καβαλιωτης γνωριζω οπως και εσεις οτι η καβαλα ΠΑΟΚοκρατειται...υπαρχουν ομως κατι μουνια γενιτσαροι οπαδοι του ΠΟΚ που ως γνωστον θα προκαλεσουν με εμετικα συνθηματα εναντιον μας. Η απαντηση πρεπει να ειναι εναντιον του ποκ και οχι εναντιον της ασπρομαυρης καβαλας και του κοσμου της. Αθηνα γαμημενη ο ΠΑΟΚ δεν πεθαινει..

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
6,200 ΠΑΟΚια.. Από την κυριακάτικη αναμέτρηση πλέον μόνο αυτό έχει ενδιαφέρον, το ασπρόμαυρο γήπεδο (αλλά αυτό δεν παίζει μπάλα).
Σε μία ασπρόμαυρη πόλη πάμε να γιορτάσουμε οπαδικά και αγωνιστικά.. Πάρτε το διπλό γιατί μας έχουν στο κατόπι η από κάτω..
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *
O Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ θα ειναι η πρωτη απο της 4 μεγαλες ομαδες της Ελλαδας που θα παρει νικη εναντιον της Νεας Καβαλας!!Ολοι στην Καβαλα για το διπλο....
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή

Οπαδικά, ωραία η εκδρομή, ωραία η ποζεριά, ωραία η "κατάληψη", αλλά ο Παοκτσής έχει ΗΘΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ να αφήσει λαρύγγια στην Καβάλα, να κερδίσει πιο πολύ κόσμο, να γεννήσει όπως κάνει ατελείωτες δεκαετίες τώρα ΟΠΑΔΟΥΣ. Όσοι θ ανέβουν για ξύδι μέχρι λιποθυμίας, νταηλίκι, γρονθοκοπήματα με τον αδερφό του και μανούρα για το τίποτα, να μην ανέβει καθόλου. Να μην σώσει.
Επίσης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ      Α Γ Ο Ρ Α Σ Ε     6.200 εισιτήρια. Εισιτήρια ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ απο την ΠΑΕ. Καλύτερα να κλέψω την μάνα μου, αλλά την ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΛΕΨΩ ΠΟΤΕ. Ας το σκεφτούμε λίγο.

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ.

με καλυπτεις απολυτα.

ΔΩΣΤΕ ΒΑΣΗ ΣΤΑ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ.ΟΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕ ΝΤΟΥ ΜΕΙΝΕΤΕ ΠΙΣΩ.ΜΗΝ ΕΡΧΕΣΤΕ ΚΑΝ

fatal_invasion

• Guest
εγώ πάλι σε αυτά τα ματς δεν έχω καταλάβει γιατί παίρνει εισιτήρια η ΠΑΕ.έτσι και αλλιώς με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο μπαινουμε.
Τώρα θα έχουμε χασούρα και από τα απούλητα εισιτήρια και από την διοργανώτρια αρχή.

Offline babis36

• Αλλαγή
Μπορει να υπαρχουν και αλλα.Οπως π.χ. οι σχεσεις μεταξυ των δυο ΠΑΕ. Η καβαλα απο αυτο το ματς περιμενει να βγαλει απο τις εισπραξεις.Αν περιμενει απο τα δικα της ......
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline tziko-4

• Αποστολή
  • **
Καυτή πατάτα" στα χέρια του Αστυνομικού διευθυντή, Παρασκευά Μαραπίδη, ο οποίος καλείται να διαχειριστεί τον ερχομό των... ορδών!Ο κ.Μαραπίδης ξέρει πολύ καλά τι θα γίνει εφόσον συναντηθούν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού την Κυριακή το πρωί, ή το μεσημέρι στην Καβάλα... Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Την Κυριακή (13/12, 16:00GR) στην Καλαμίτσα η Καβάλα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και 45 λεπτά αργότερα, ο ΑΟΚ τον ΠΑΟΚ στο "Ανθή Καραγιάννη". Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, με έγγραφο της ζήτησε το αυτονόητο. Να αλλάξει μέρα, δηλαδή να γίνει Σάββατο στις 16:00GR, ή τέλος πάντων άλλη ώρα το παιχνίδι του μπάσκετ, ώστε η αστυνομική δύναμη να μπορέσει να καλύψει παράλληλα και ικανοποιητικά και τα δύο παιχνίδια.

"Το ιδανικό θα ήταν το παιχνίδι του μπάσκετ να γίνει το Σάββατο (12/12) και αυτό του ποδοσφαίρου την Κυριακή (13/12)", δήλωσε ο κ.Μαραπίδης και συνέχισε λέγοντας πως "από την Κυριακή έχουμε στείλει να ανάλογα έγγραφα, τόσο στο Υπουργείο, όσο και στον ΕΣΑΚΕ, όπου αναλύουμε τους λόγους για τους οποίους δε θα έπρεπε τα δύο παιχνίδια να γίνουν ταυτόχρονα στην Καβάλα. Ευελπιστούμε ότι θα εισακουστούμε και θα αλλάξουν τη μέρα διεξαγωγής του αγώνα μπάσκετ".

Οσον αφορά στο χειρότερο σενάριο, δηλαδή να μην αποδεχτούν το λογικό αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, τόσο το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, όσο και η διοργανώτρια αρχή, ο Αστυνομικός Διευθυντής Καβάλας, κ.Μαραπίδης τόνισε: "Ο ρόλος της Αστυνομίας είναι να αντιμετωπίζει τα πάντα! Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και πάλι, αν και το καλύτερο θα ήταν να μη φτάσουμε μέχρι εκεί".
από http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=53675

Δεν ηξερα που να το βαλω.Αν ειναι λαθος ας το παει καποιος μοντ στο σωστο τοπικ
ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΗΜΑΘΙΑ...

Offline maria-mtb

• Βασικός
οοοο, α, ρε βαζελακια παλι θα σας κανουν τα κουμαντα να το παιζετε μαγκες στην Μακεδονια. αλλα μπορουμε κ το σαββατο να σας πετυχουμε αν θελουμε να ασχοληθουμε μαζι σας.  ;)

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
στο μπασκετ οι καβαλιωτες εχουν πανηγυρισει 2 συνεχομενα χρονια νικες εναντιον μας και πανηγυρισαν λες και πηρανε το πρωταθλημα κοσμου.ριξτους ρε ΠΑΟΚαρα ενα τετραμπαλο να καταλαβουν οτι μπροστα στο αφεντικο της βορειας ελλαδας θα τουμπεκιαζονται και θα βαρανε προσοχη.κατα τ αλλα οι οπαδοι ετοιμαζομαστε για μια ακομη καταληψη!ασπρομαυρο ολο το γηπεδο.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline alexisv

• Αλλαγή
Ìáëáêßåò ëÝåé ï ìðÜôóïò!
Ôá ãÞðåäá áðÝ÷ïõí áñêåôÜ ìåôáîý ôïõò. Ôï Ýíá åßíáé áíáôïëéêÜ êáé ôï Üëëï äõôéêÜ. Ïé êáâáëéþôåò âÜæåëïé äåí ðñüêåéôáé íá êÜíïõí êáìßá ìáëáêßá êáé íá ðñïêáëÝóïõí ãéáôß áðëÜ….îÝñïõí åíþ ôï óåíÜñéï íá Ýñèïõí ëáãïß áðü Üëëç ðüëç óå áãþíá ìå ôçí ÊáâÜëá óôï ìðÜóêåô ôï êüâù ðïëý ÷ëùìü!

¼ðùò êáé íá Ý÷åé ðÜíôùò ç ðüëç èá åßíáé áðü íùñßò áóðñüìáõñç êáé ïé ëéãïóôïß ëáãïß ðïõ èá åðé÷åéñÞóïõí íá ðáí óôï ìðÜóêåô óå Ýíá ãÞðåäï ðïõ åßíáé ïõóéáóôéêÜ åêôüò ÊáâÜëáò…..äåí èá ãßíïõí êáí áíôéëçðôïß!

Ôï êüâù ï óõãêåêñéìÝíïò ìðÜôóïò áðëÜ íá äçìéïõñãåß èÝìá ãéá íá Ý÷åé åíéó÷ýóåéò óôïí áãþíá ôïõ ÐÁÏÊ ðáñÜ ãéá ôïí êßíäõíï óôïí ïðïßï áíáöÝñåôáé….
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline diegito4

• Αλλαγή
εγώ πάλι ελπίζω να λέει αλήθειες και που ξες...ίσως συναντηθούμε.. :P

Offline bane

• Αλλαγή
εγω που γενικα ειμαι μετρημενος με τα ματς αυτο μου εχει κατσει μεγαλο διπλο. το πιστευω πολυ αυτο το ματς . εμπρος να ξεφυγουμε και αλλο. ουτε τον τελη φοβαμαι. αυτος ο νιονιος μου εχει κατσει καπως. μαζι με τους υπολοιπους αδερφους απο καβαλα και λοιπους νομους 10.000 θα εχει το γηπεδο.και θα ειναι και κερκιδαρα .
κατα τα αλλα αυτη την φορα πιστευω θα δω μπαλα .τον μονο που δεν θα δω θα ειναι ο μαλεζας   :P
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
(...) αυτος ο νιονιος μου εχει κατσει καπως. (...)

και μένα το ίδιο Bane.
νομίζω πως αυτή τη στιγμή παίζουν ίσως τη πιο όμορφη μπαλίτσα απ' όλους.
---

Για το ματς στη Καβάλα,
φυσικά και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα απο τη νίκη.
και επειδή πλησιάζουν γιορτές, βγαλτε απ το μυαλό σας καλαντα και αγιοβασίληδες όπως περυσι στις σέρρες.
ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ!

Offline Matador

• Αλλαγή
Εγω θελω να πω οτι οσα αδερφια πανε Καβαλα να σεβαστουν την πολη της Καβαλας.

Τους λαγους αν τους βρειτε πουθενα, που δεν, δωστε τους ενα φιλακι και απο μενα!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline MAGNTI

• Κερκίδα
  • *
ερχεται ο ΜΕΓΑΣ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.....τα πραγματα θα κυλησουν πολυ ηρεμα πιστεψτε με..... στον συνδεσμο απο νωρις για γουστα... ποια βαζελια ρε; πατε καλα; και σαββατο να γινει καμια 50-60 απο δω θα πανε. το γηπεδο μικρο ειναι.πλακα κανετε;
ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΥΣ(ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ)
ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ.Η ΠΟΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ)ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ.
ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΓΙΑ ΨΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΑΟΥΡΟ.
ΠΑΟΚ 80'S