ο καθενας για να δικαιολογησει αυτα που εχει πει την προηγουμενη βδομαδα βλεπει κ διαβαζει με το δικο του τροπο καθε ματς...
οτι πιο σωστό γράφτηκε εδώ και καιρό.
Ό,τι πιο άδικο γράφτηκε εδώ και καιρό.
Συγγνώμη που το παίρνω προσωπικά, αλλά κι εγώ είμαι ο "καθένας". Μπορεί να μην καταλαβαίνετε το σκεπτικό του άλλου, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι μπορείτε να εικάζετε για τα "κίνητρα".
Εγώ το λέω καθαρά ρε παιδιά και ταυτόχρονα απαντώ και στην απορία πολλών.
Σκατοποδόσφαιρο και νίκες ή σωστό ποδόσφαιρο και αποτυχίες; Αυτό είναι ένα ηλίθιο δίλημμα που απλά δεν υφίσταται.
Ο ΠΑΟΚ έπαιξε ένα καλό παιχνίδι και δεν το πήρε. Τέλος. Αυτό δεν σημαίνει ότι έγινε νόμος πως κάθε φορά που θα παίζουμε μπάλα θα χάνουμε. Μη τρελαθούμε ρε παιδιά.
ΑΝ ο ΠΑΟΚ κάνει μία σειρά αγώνων παίζοντας έτσι και δούμε ότι δεν παίρνουμε βαθμούς, τότε ίσως θα έπρεπε να τεθεί το θέμα ως προβληματισμός. Αλλά ακόμη και τότε λάθος θα ήταν.
Οι ομάδες με τα ψέμματα δεν πάνε πουθενά. Πόσο μάλλον σε πρωτάθλημα που κρίνεται στα Play off. Δυστυχώς το περσινό κάζο δεν μας δίδαξε, πως μπορείς να κοροϊδεύεις την κοινωνία και να νικάς μισό μηδέν τη κάτω ραχούλα και τσούκου τσούκου να προχωράς, όταν όμως έρχεται η στιγμή να διεκδικήσεις στόχους, αρχίζουν τα κλαρίνα.
Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάει ψηλά αν παίζει μπάλα. Όχι απλά όπως το 2ο με την Καβάλα, αλλά πολύ καλύτερα ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ. Όχι ένα παιχνίδι τώρα, ένα το Γενάρη κι ένα αρχές Μαρτίου και ζήτω ο μεγάλος προπονητής που έπαιξε 5 ημίχρονα σε μισή σεζόν. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. Εκεί ξεχωρίζει μεγάλος ο προπονητής από τον μυρουδιά.
Αλλιώς θα έχουμε φτάσει γαμώ τη πουτάνα μου σε αυτή την ομάδα, να τρελαθούμε τελείως και να πιστέψουμε σώνει και καλά πως ο μόνος τρόπος να νικάς είναι να παίζεις το αντιποδόσφαιρο που διδάσκει ο Σάντος. Επιτέλους ρε παιδιά λυπηθείτε μας. Θα σαλτάρουμε