Author Topic: ΠΑΟΚ - ρουλης: 4 - 1 Κυριακή 22/11/2009 ώρα 19.00 novasports1  (Read 12750 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Εγω παντως εκτος απο τα συγχαρητηρια μου σε παικτες προπονητη και κοσμο ενα εχω να πω για τα βρομωσκουλικα...

Για μενα το ματς με το σκουλικι εντος εκτος εχει τελειωσει....Μετα την τεσσαρα που φαγανε για μενα τελειωσε το πρωταθλημα με το σκουλικι..Δεν εχω να περιμενω το εκτος τωρα. Του χρονου παλι.

Και αυτο γιατι ακομα και στο αρης-ΠΑΟΚ να χασω (λεμε τωρα),τεσσαρα δεν προκειται να φαω απο τον ανυπαρκτο..οποτε αντε γεια τα λεμε του χρονου παλι....

35 στο μπασκετ
4-1 στο ποδοσφαιρο....

Offline Suicidal

• Βασικός
μουαχαχαχαχαχαχαχαχα,

έχω δεί βιντεάκια και βιντεάκια ''χιτλερικά'' , αλλά αυτό ρε πούστη μου είναι
ΑΠΛΑ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ! ! ! !  Εχω πεθάνει λέμε...... :lol:

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline arwstos

• Αλλαγή
Kι ενα βιντεακι που ξεδιαλυνει περισσοτερο τη φαση με το χερι της αδελφης:

http://www.youtube.com/watch?v=5ZK_nPFMECE (Embedding disabled, limit reached)&
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

stelukos

• Guest
εδω φαινεται πιο καλα οτι ο σγουρης ο νετο το απλωνει για να κοψει την μπαλα και οχι για προστασια....
παρτο στο σφιχτο κολαρακι σου... βεντουζαααα καμπια

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *
 Κουίζ: Πως λέγεται ο χορός στον οποίο έχουν έφεση τα μπαλέτα της Παπαναστασίου?

Nτορτι dancing       ;)
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...

Offline t.b

• Αλλαγή
μουαχαχαχαχαχαχαχαχα,

http://www.youtube.com/watch?v=NDtxUw0hjIg

ελεος ρε φίλε, θα πεθάνουμε!!

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
http://www.youtube.com/watch?v=vHYjSv73llc (Embedding disabled, limit reached)

:lalalalala: :wiggle2: :smiliedisco1: :tsigaro: :joint: :nianiania:
ΑΡχίΔια

Lipton4

• Guest
Οποιος θέλει να κατεβάσει την τσόντα πάει εδω :

http://lipton4.blogspot.com/2009/11/download_24.html

Offline blue_eyes

• Βασικός
μουαχαχαχαχαχαχαχαχα,

http://www.youtube.com/watch?v=NDtxUw0hjIg

ελεος ρε φίλε, θα πεθάνουμε!!

χαχαχαχαχ πεθανα

JamaicaN

• Guest
σας ευχαριστουμε που υπαρχετε...

να μην ξαναπεσετε ποτε...

εεε εστω να ξανανεβετε συντομα

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ θκουλικι ΕΙΣΑΙ ΓΚΑΥΛΑ

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Πως μπορούμε να βρούμε πόση ήταν η κατοχή μπάλας για τις δύο ομάδες?? Μας είχαν ζαλίσει τα αρχίδια ότι παίζουν ποδόσφαιρο κατοχής, και στο πρώτο ημίχρονο ήταν υπέρ μας νομίζω.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **
ΡΕ ΦΙΛΕ 4αρα έριξες ήμαρτον. Ποιος σε ζαλίζει?

mpougatsas

• Guest
tasouli πές σ αυτούς που σε ζαλίζουν πως 35,4% ήταν η κατοχή και όσο πάει θα ανεβαίνει  ;)

fatal_invasion

• Guest
ΕΚΑΤΟ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ SANTOS ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΚΟΥΛΗΚΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

Εδώ έχεις χίλια Δίκια.Όχι μόνο του Σάντος,αλλά του κάθε Σάντος.Αν λέμε μπράβο στα αυτονόητα,μάλλον ρίξαμε αισθητά τον πήχη των προσδοκιών μας.

Δεν σχολιάζω τη προπονητική του Σάντος.Κριτικάρω τη συμπεριφορά μας,μετά από τέτοια ματς.
Άλλωστε φάνηκε ότι με το ίδιο σύστημα ότι οι παίκτες άλλοτε γαμάνε και άλλωτε κλατάρουν.

Offline nik

• Αποστολή
  • **
Πως μπορούμε να βρούμε πόση ήταν η κατοχή μπάλας για τις δύο ομάδες?? Μας είχαν ζαλίσει τα αρχίδια ότι παίζουν ποδόσφαιρο κατοχής, και στο πρώτο ημίχρονο ήταν υπέρ μας νομίζω.
tasouli πές σ αυτούς που σε ζαλίζουν πως 35,4% ήταν η κατοχή και όσο πάει θα ανεβαίνει  ;)

η κατοχη ειναι 435%   ;D ;D
ΠΑΟΚ παντου!!!

makptol

• Guest

και με τον θεαματικο ογιος που τρωγανε συνεχεια σφαλιαρες εκει να δεις τι ποδοσφαιρο κατοχης παιζανε ..... ;D

Offline lik4

• Αλλαγή
ειναι γνωστο πως οι δοσιλογοι ειχανε καλη ομαδα στην κατοχη

jmjyiannis

• Guest
Ξέρω πως ίσως παίξει φατούρο με οτι πω αλλα βλέποντας ξανά τον αγώνα έχω να πω καποια πράγματα που παρατήρησα.

Στην άμυνα είμασταν ΠΟΛΛΟΙ τυχεροι όχι γιατί ο κόκες βαρούσε τα δοκάρια ή έξω αλλά γιατί το έκανε συνεχως αφύλλαχτος.
Ο Κοντρέρας παραλίγο να κάνει αυτογκολ, κάτι που κείνη τη φάση θα ήταν πιθανό λόγω της αναμπουμπούλας.
Μέχρι την περιοχή έφταναν αρκετά συχνά, δε λέω εύκολα, αλλά το θέμα ήταν πως έκαναν ευκαιρίες που προέρχονταν όχι από καλές πάσες αλλά από δικά μας λάθη. Σε πολλές φάσεις είδα την αίσθηση της αναμπουμπούλας μέχρι να φύγει η μπάλα.
η άμυνα ήταν ασταθής με αποτέλεσμα να υπάρχουν γκέλες και από τν κρέσιτς που δεν έκανε σουπερ κινήσεις.
Ο Σορλεν κλασσικα ντεφορμε.

Αυτά δε πρέπει να τα καλύψει η καύλα της συντριβής γιατί είναι σημαντικές αδυναμίες που πάνε κόντρα στη φιλοσοφία του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ...."θα ματώσεις για να κάνεις φάση στα καρέ μου" και γιατί άλλη φορά δε θα είμαστε τόσο τυχεροι.

Offline dave

• Αλλαγή
ειναι γνωστο πως οι δοσιλογοι ειχανε καλη ομαδα στην κατοχη

:a1006:

apostolos

• Guest
Ξέρω πως ίσως παίξει φατούρο με οτι πω αλλα βλέποντας ξανά τον αγώνα έχω να πω καποια πράγματα που παρατήρησα.

Στην άμυνα είμασταν ΠΟΛΛΟΙ τυχεροι όχι γιατί ο κόκες βαρούσε τα δοκάρια ή έξω αλλά γιατί το έκανε συνεχως αφύλλαχτος.
Ο Κοντρέρας παραλίγο να κάνει αυτογκολ, κάτι που κείνη τη φάση θα ήταν πιθανό λόγω της αναμπουμπούλας.
Μέχρι την περιοχή έφταναν αρκετά συχνά, δε λέω εύκολα, αλλά το θέμα ήταν πως έκαναν ευκαιρίες που προέρχονταν όχι από καλές πάσες αλλά από δικά μας λάθη. Σε πολλές φάσεις είδα την αίσθηση της αναμπουμπούλας μέχρι να φύγει η μπάλα.
η άμυνα ήταν ασταθής με αποτέλεσμα να υπάρχουν γκέλες και από τν κρέσιτς που δεν έκανε σουπερ κινήσεις.
Ο Σορλεν κλασσικα ντεφορμε.

Αυτά δε πρέπει να τα καλύψει η καύλα της συντριβής γιατί είναι σημαντικές αδυναμίες που πάνε κόντρα στη φιλοσοφία του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ...."θα ματώσεις για να κάνεις φάση στα καρέ μου" και γιατί άλλη φορά δε θα είμαστε τόσο τυχεροι.

Τι φατούρο ρε? 100% συμφωνώ με όλα όσα είπες (ίσως όχι τόσο στο θέμα Σορλέν, νομίζω αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με το χάλι που είδα εγώ με την Ξάνθη). Θα ήταν καταστροφικό να επαναπαυθούμε στο βαρύ σκορ απέναντι σε μια κωμική ομάδα που την πηδάμε όποτε, όπου και όπως θέλουμε....

Παρατηρήθηκαν αδράνειες και αμυντικά προβλήματα που γενικά η ομάδα δεν τα είχε καθόλου πέρσι και έχουν κάνει την εμφάνισή τους φέτος και σε άλλα ματς. Αυτά αν επαναληφθούν σε παιχνίδι με πιο σοβαρό αντίπαλο θα υπάρξει πρόβλημα. Τα σκουλίκια είχαν εκτός από τα 2 δοκάρια του πιο άσχημου ανθρώπου που κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον, ένα παραλίγο αυτογκόλ, μια φάση που οδήγησε στην απόκρουση του Κρέσιτς, ένα πολύ κοντινό άουτ και ένα γκολ από στημένη φάση. Αυτά πρέπει να προσεχθούν, πρέπει να δουλέψει το βίντεο ώστε να αποκομίσει η ομάδα κάτι από αυτό το παιχνίδι, πέρα απο τις εκσπερματώσεις στα μούτρα των σπυριάριδων.....