Ξέρω πως ίσως παίξει φατούρο με οτι πω αλλα βλέποντας ξανά τον αγώνα έχω να πω καποια πράγματα που παρατήρησα.
Στην άμυνα είμασταν ΠΟΛΛΟΙ τυχεροι όχι γιατί ο κόκες βαρούσε τα δοκάρια ή έξω αλλά γιατί το έκανε συνεχως αφύλλαχτος.
Ο Κοντρέρας παραλίγο να κάνει αυτογκολ, κάτι που κείνη τη φάση θα ήταν πιθανό λόγω της αναμπουμπούλας.
Μέχρι την περιοχή έφταναν αρκετά συχνά, δε λέω εύκολα, αλλά το θέμα ήταν πως έκαναν ευκαιρίες που προέρχονταν όχι από καλές πάσες αλλά από δικά μας λάθη. Σε πολλές φάσεις είδα την αίσθηση της αναμπουμπούλας μέχρι να φύγει η μπάλα.
η άμυνα ήταν ασταθής με αποτέλεσμα να υπάρχουν γκέλες και από τν κρέσιτς που δεν έκανε σουπερ κινήσεις.
Ο Σορλεν κλασσικα ντεφορμε.
Αυτά δε πρέπει να τα καλύψει η καύλα της συντριβής γιατί είναι σημαντικές αδυναμίες που πάνε κόντρα στη φιλοσοφία του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ...."θα ματώσεις για να κάνεις φάση στα καρέ μου" και γιατί άλλη φορά δε θα είμαστε τόσο τυχεροι.
Τι φατούρο ρε? 100% συμφωνώ με όλα όσα είπες (ίσως όχι τόσο στο θέμα Σορλέν, νομίζω αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με το χάλι που είδα εγώ με την Ξάνθη). Θα ήταν καταστροφικό να επαναπαυθούμε στο βαρύ σκορ απέναντι σε μια κωμική ομάδα που την πηδάμε όποτε, όπου και όπως θέλουμε....
Παρατηρήθηκαν αδράνειες και αμυντικά προβλήματα που γενικά η ομάδα δεν τα είχε καθόλου πέρσι και έχουν κάνει την εμφάνισή τους φέτος και σε άλλα ματς. Αυτά αν επαναληφθούν σε παιχνίδι με πιο σοβαρό αντίπαλο θα υπάρξει πρόβλημα. Τα σκουλίκια είχαν εκτός από τα 2 δοκάρια του πιο άσχημου ανθρώπου που κυκλοφορεί στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον, ένα παραλίγο αυτογκόλ, μια φάση που οδήγησε στην απόκρουση του Κρέσιτς, ένα πολύ κοντινό άουτ και ένα γκολ από στημένη φάση. Αυτά πρέπει να προσεχθούν, πρέπει να δουλέψει το βίντεο ώστε να αποκομίσει η ομάδα κάτι από αυτό το παιχνίδι, πέρα απο τις εκσπερματώσεις στα μούτρα των σπυριάριδων.....