Author Topic: ΠΑΟΚ - ρουλης: 4 - 1 Κυριακή 22/11/2009 ώρα 19.00 novasports1  (Read 12508 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.... ΠΡΩΤΑ 35... ΜΕΤΑ 4... ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΒΡΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΕΡΠΕΤΑ...

Offline GiorgosGp4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokworld.com
ποιος να μου το λεγε οτι θα ημουνα απογοητευμενος με 4 γκολ σημερα

+1926
Gamiete o Thrilos kai o pireas

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
35 + 4 =39 όσα και τα χρόνια που είστε άτιτλοι πουτανογεννήματα
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline gagas

• Αλλαγή
παντως λεω οταν υπαρχει θεια δικη πως γυριζουν ολα..

κλαιγοντουσαν για τον καλοπουλο που ως τεταρτος δεν ειπε στον σταυριδη να δωσει κοκκινη στον γεωργιαδη.

σημερα στην φαση του αρανο με τον αραμπατζη ο τεταρτος(παπασταματης νομιζω) ειναι μπροστα.. βλεπει το εκτος φασης "δολοφονικο" χτυπημα κ απλα ο αρανο παιρνει κιτρινη..

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Σήμερα χάθηκε μια ευκαιρία να τους ξευτελίσουμε, πάντως η ομάδα ήταν καλή, και λίγο πιο προσεχτικοί αν ήμασταν θα είχαμε επανάληψη του λουκάνικου μονάχου.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **
φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ΠΟΥΤΣΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΒΡΩΜΟΕΡΠΕΤΑ ΚΟΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΠΟΤΕΣ!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline Nikos1967

• Αποστολή
  • **
Héctor Cúper...Héctor Cúper τα τσιμπ..κια που μας κάνεις είναι super...

fatal_invasion

• Guest
Σκηνικά σε λεοφωρείο.Λοστοί ,πυρσοί και ρόπαλα.
« Last Edit: November 22, 2009, 22:35:24 by fatal_invasion »

Offline Vorious

• Αλλαγή
"Σφιχτοι" ηρθαν, "ευρυχωροι" εφυγαν

Μας εκανες τη χαρη
μας εκανες τη χαρη
ΠΑΟΚαρα γαμησες τον πουσταρα τον αρη
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline maria-mtb

• Βασικός
Συγχαρητηρια στην ομαδα. ετσι πρεπει να συμπεριφερεσαι σε ολα τα καφενεια,ατρομητου κ αρεως κ οχι να τους δωσεις το δικαιωμα να πιστευουν για κατι παραπανω. παμε παρακατω. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟ.

makptol

• Guest
ονειρικη βραδυα με χαλασε το γκολ που βαλανε ...... ;D 
ΕΡΩΤΗΣΗ Ο ΑΡΑΝΟ ΑΚΟΜΗ ΖΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ..... ;D

giannis80

• Guest
Αρχίσανε,αρχίσανε.Τρομερά παράπονα από τη διαιτησία παίκτες και παράγοντες των κιτρινιάρηδων.

ive4

• Guest
Καλά είμαι πολύ νευριασμένος. Μίλαγα με ένα σκουλίκι πρίν το ματς και τον λέω ας βάλουμε στοίχημα. Μου λέει άσε το ξέρω ότι θα χάσουμε 2-0. Τον λέω αν σου ρίξω τριάρα το βάζεις το στοίχημα ;

Lipton4

• Guest

senag2

• Guest
Πριν το μάτς:
Λαμπριάκος: Έσφιξαν οι κόλοι με τον Κούπερ. O αρης είναι μεγααλυυυύτερη ομάδα.

Μετά το μάτς
Μουσλίμοβιτς: Άνοιξαν οι κόλοι πάλι. Τελείωσα μέσα λαμπριάκο σε πειράζει; Κάτσε έτσι σκυφτά να φύγουν, είναι μυτζίθρα 8 μηνών 2-3 λίτρα μόνο.

ΠΟΥΤΣΑ και η πόλη καθαρή.

ive4

• Guest
Καλά είμαι πολύ νευριασμένος. Μίλαγα με ένα σκουλίκι πρίν το ματς και τον λέω ας βάλουμε στοίχημα. Μου λέει άσε το ξέρω ότι θα χάσουμε 2-0. Τον λέω αν σου ρίξω τριάρα το βάζεις το στοίχημα ;

και συνεχίζω το ποστ μου γιατί από την χαρά πατάω άλλα ντάλα!
Μου λέει σίγα μη βάλεις 3 και άρχισε να ψήνεται να το βάλει το στοίχημα. Τελικά του λέω καλά άστο για τον β γύρο. Και ρε φάγανε 4 ολόκληρα ; Στα 3 το ένα δώρο ;
ΜΑ 4 ;;;
4??????????
4;?;?;?;?;?
35 τη μία 4 την άλλη ΕΛΕΟΣ ΡΕ ;

Πόσες τσόντες θα γυριστούν σ αυτή την πόλη πια ;
ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΟΛΑΔΙΚΟ

Offline tool4a

• Αλλαγή
ΠΑΟΚ - Αρης Θεσσαλονίκης 4-1
Ζητούμε συγνώμη από τις κυρίες, αλλά τον ρουφήξατε και θα συνεχίσετε να τον ρουφάτε

Αυτή τη φορά η ομάδα μας επέλεξε να συνεχίσει την παράδοση που την θέλει να ξεκωλιάζουμε συνέχεια τα ερπετά μέσα στην Τούμπα (όταν αγωνίζονται στην Α εθνική), με ένα εντυπωσιακό και συνάμα οθωμανικό τρόπο. Ακόμα και οι ανίδεοι είδαν μέσα στο γρασίδι την δουλειά του Κούπερ. Οι προσωπικές του πινελιές και η μαεστρική καθοδήγηση της άμυνας, είχαν σαν αποτέλεσμα η ομάδα της γειτονιάς να δεχτεί μόνο 4 γκολ. Τα γκολ για τον ΠΑΟΚ πέτυχαν οι Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς (2) και Βιτόλο. Αυτό που προέχει για την ομάδα είναι να πραγματοποιήσει εφάμιλλες εμφανίσεις και με τις μεγάλες ομάδες της χώρας, αρχής γενομένης από το επόμενο ματς κόντρα στην ΑΕΚ και όχι μόνο με καφενεία τύπου Αρη Θεσσαλονίκης. Ο επικοινωνιακός καταιγισμός των τελευταίων ημερών που ήθελε να μας πείσει ότι παίζουμε με τον κάτοχο του Champions League ξεφούσκωσε μέσα σε λίγα λεπτά. Τέλος θέλουμε να προσθέσουμε ότι τελικά έπεσε έξω ο Σταύρος Λαμπριάκος γιατί οι κώλοι δεν ήταν σφιχτοί. Αντιθέτως ήταν ζεστοί, φιλόξενοι και χαλαροί

http://www.paokgate4.gr/homepage.asp?mode=1
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline galatis4

• Αποστολή
  • **
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline chuck

• Αποστολή
  • **