Author Topic: ΠΑΟΚ - ρουλης: 4 - 1 Κυριακή 22/11/2009 ώρα 19.00 novasports1  (Read 12459 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gagas

• Αλλαγή
πως ρε φιλε εμας θα μας αφαιρεσουν μονο 500 κ αυτους 1000 η 1500?

ρε γιαννιωτη η καλυτερη λυση ειναι 4 αυτοι 3.300 περιπου εμεις..

για μενα αλλη λυση δεν υπαρχει.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
καλα ρε αδερφε....ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΡΟΜΠΕΣ ΤΑ ΛΗΚΙΑ ΟΠΑΔΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ....

να μην τα ζηταγε εξαρχης τα εισητηρια η δικια μας παε...εξαρχης...τα αναλογικα πανε περιπατο στην δικια μας προταση.αρα παλι φαουλ ημασταν αρα παλι μαλακες βγαιναμε...δεν θελουν τις μετακινησεις και ακομα και στο επικοινωνιακο την πληρωνουμε εμεις...

Offline torcida4

• Κερκίδα
  • *
δηλαδη ρε φιλε στο οακα που ζηταμε 5000 πρεπει να δωσουυμε 5000.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΜΙΣΟΥΝ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ
ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΝΑ'ΣΑΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ...

Offline gagas

• Αλλαγή
στην  Α.Ε.Κ. 4χιλ θα δωσουμε..αυτα εχουμε..

γιαννιωτη εσυ κανεις ρομπα την παε σου που δεν την στηριζεις..οπαδικα πως μας κανανε ρομπα δηλαδη?δεν το καταλαβα αυτο?επειδη δεν δεχομαστε τις προτασεις που τους συμφερουν?

γιατι μεχρι τωρα εφικτη προταση ο αρης δεν εκανε..ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ 5500 πως θα γινει δηλαδη..δεν γινεται.. τι να κανουμε να βαλουμε κ στον σφ ταρατσας κοσμο?

mpougatsas

• Guest
δεν συμφωνώ gianniwti.. θα ήμουν μαζί σου αν η ΠΑΕ τους το κοβε εξαρχης.. Αλλά δεν έγινε αυτό τους έδωσε όσα έκρινε οτι έπρεπε και δεν τα πήραν.. τώρα γιατί θα πρέπει να ασχολούμαστε με το κάθε καπρίτσιο τους δεν το καταλαβαίνω.

Offline alexisv

• Αλλαγή
Ç ëýóç åßíáé ìßá. Íá ôïõò ðñïôåßíåé ç ÐÁÅ 4000 ã áõôïýò êáé 3000 – 3200 ãéá åìÜò. ¸ôóé èá õðÜñ÷åé êáé ìßá äéáöïñÜ áíáëïãéêÜ ìå ôéò ÷ùñçôéêüôçôåò ôùí ãçðÝäùí. Áí áðáíôÞóïõí ðùò äåí äÝ÷ïíôáé ôá 4 ÷éëéÜñéêá ðÜåé íá ðåé ðùò ôï Ýêáíáí ìüíï êáé ìüíï åðåéäÞ îÝñïõí ðùò äåí ìðïñåßò íá äþóåéò 5500. ¼ðùò êáé íá Ý÷åé, ç äéêáéïëïãßá «ðïõ èá âÜëïõìå ôá äéáñêåßáò ôçò 1» ãéá ôá óêïõëÞêéá ìåôÜ áðü áõôÞ ôçí áíáêïßíùóç, ðÜåé ðåñßðáôï.

Óôï ÷Ýñé ìáò åßíáé. Ìå ìßá ôÝôïéá áíôéðñüôáóç äåí ìðïñïýí íá áñíçèïýí!

** Êáé âÝâáéá üôé êáé íá óõìöùíçèåß íá åßíáé ãñáðôüò êáé áðü ôçí áóôõíïìßá. Íá ìçí óõìöùíÞóïõìå ìå ôá óêïõëÞêéá êáé óôïí åðáíáëçðôéêü öÜìå êÜíá Üêõñï áðü ôá öéëáñÜêéá ôïõò óôçí áóôõíïìßá. Ôï íïõ óáò! 
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline t.b

• Αλλαγή
Το γενικό συμπέρασμαείναι ότι έντεχνα η ΠΑΕ εβραίος ήξερε πόσα να ζητήσει για να κερδίσει στο επικοινωνιακό κομμάτι και στις εντυπώσεις. Ένα νούμερο που ποτέ ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να δώσει γιατί δεν γίνετε, δεν βγαίνει...

Ας έρθουμε όμως και στην άλλη μεριά.

Ο ΠΑΟΚ πρότεινε την ανταλλαγή 4000 εισιτηρίων εκατέρωθεν. Ούτε αυτό με βρίσκει συμφωνώ. Από την στιγμή που έχουμε μεγαλύτερο γήπεδο θα έπρεπε να πάρει ο άρης περισσότερα εισιτήρια από μας(τώρα αν ήταν περισσότεροι στο γήπεδο αναλογικά είναι άλλο θέμα), γιατί πάντα αυτό γινόταν. Ας πούμε ένα νούμερο 4000 στον άρη και ένα 3300-3400 θα ήταν λογικό πιστεύω. Θα ήταν μια συμφέρουσα πρόταση και για τις δυο μεριές.

Το συμπέρασμα μου είναι πως και οι δύο ομάδες δεν θέλουν να πάρουν εισιτήρια και όλα γίνονται για το θέα αθήναι.

Μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Αν υπήρχε διάθεση, λύση θα βρισκόταν.

Και φυσικά δεν είναι λύση τα 800 εισιτήρια αλλά ούτε και τα 5500 που ζητάει η αντίπαλη πλευρά αλλά ούτε και αυτό που προτείνει ο ΠΑΟΚ για ίσα εισιτήρια.

Όλα αυτά φυσικά αν η αστυνομία άφηνε να γίνουν, γιατί με τα τελευταία περιστατικά χλωμό μου φαίνεται.

Κύριοι του αγαπητού σωματίου των ένδοξων πολεμικών χρόνων παπά δεν τρώμε, αλλά ούτε και από τους δικούς μας που βολεύονται με όλη αυτή την κατάσταση.

reset4

• Guest
δεν βγήκε τυχαία το όνομα σκουλήκια.

μπράβο και στους κεφτέδες που τσιμπάνε και κατηγορούν την ΠΑΕ. (χωρις φυσικά να ακούσουν την απάντηση)

3200 ΕΜΕΙΣ(στην 1 )  - 4000 ΑΥΤΟΙ (στην 8 )
τι το ψάχνεται το θέμα δηλαδή??

γιατί δεν κάνανε τέτοια πρόταση??? ΓΙΑΤΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ

makptol

• Guest
μα εμενα με πειραζει που ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ
ΑΠΛΑ ΦΗΜΕΣ...... :(

reset4

• Guest
και επειδή ο πρώτος αγώνας είναι στο γήπεδο μας, δεν θα περιμένουμε τα σκουλήκια ότι θέλουν να ζητάνε και μετα να βγαίνουν και απο πάνω. η κατάσταση θα έπρεπε να είναι η εξής

ΠΑΕ ΠΑΟΚ -ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ 4000, ΠΟΣΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ?

Offline t.b

• Αλλαγή
Η πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν 4 με 4, καμία άλλη και στην σημερινή πρόταση δεν αντιπρότεινε τίποτα άλλο παρά έμεινε στις θέσεις που είχε.
Και συ που αποκαλείς έτσι εύκολα κεφτέδες τους συνοπαδούς σου και το παίζεις χωρίς λόγο υποστηρικτής της διοίκησης (που δεν το χρειάζεται και δεν το έχει ανάγκη) θα σου πω μόνο ένα το 3200 ΕΜΕΙΣ(στην 1 )  - 4000 ΑΥΤΟΙ (στην 8 ) γιατί δεν το προτείναμε εμείς να βγούμε από πάνω και να δείξουμε έμπρακτα ως διοίκηση πως θέλουμε να έχουμε κόσμο μαζί μας στον β'γύρο;
όσο για το άλλο που λες σας δίνουμε 4000 πόσα δίνεται έτσι δουλειές δεν γίνονται;
δηλαδή στο χανούμι θα πούμε δώσε ρε συ 5000 και πάρε 1000 στην Τούμπα και αν γουστάρετε; Με το τσαμπουκά;
Ας δουλέψουν επιτέλους να βρεθεί μιά συμφέρουσα λύση να βρίσκεται όσο περισσότερος λαός του ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ.

Offline gagas

• Αλλαγή
óõæçôçóç ôåëïò ãéá öåôïò..ôïõ ÷ñïíïõ ðáëé..

Ôá åéóéôÞñéá ãéá ôïí áãþíá ÐÁÏÊ - ¢ñçò

Ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ áíáêïéíþíåé üôé áðü ôçí ÄåõôÝñá 16 Íïåìâñßïõ 2009, èá ëåéôïõñãïýí ôá åêäïôÞñéá ôçò Ôïýìðáò, ãéá ôçí äéÜèåóç åéóéôçñßùí ôïõ áãþíá åíáíôßïí ôïõ ¢ñç ãéá ôçí 11ç ÁãùíéóôéêÞ ôçò Superleague, ðïõ èá äéåîá÷èåß ôçí ÊõñéáêÞ 22 Íïåìâñßïõ 2009 óôéò 19:00.

Ôá åêäïôÞñéá èá ëåéôïõñãïýí êáèçìåñéíÜ áðü ôéò 10:00 ìÝ÷ñé ôéò 17:00 êáé ôçí ÊõñéáêÞ áðü ôéò 10:00 ìÝ÷ñé êáé ôçí Ýíáñîç ôïõ áãþíá.

ÁíáëõôéêÜ, ïé ôéìÝò ôùí åéóéôçñßùí åßíáé ïé åîÞò:

Èýñá 1:    80 €
Èýñåò 2, 3:    60 €
Èýñåò 5, 6:    40 €
Èýñåò 7, 7a, 8:    25 €

Ãéá íá áãïñÜóåôå ìÝóù internet ôï åéóéôÞñéï óáò êáé ãéá ðåñéóóüôåñåò ðëçñïöïñßåò ðáôÞóôå ÅÄÙ.

¼óïé ößëáèëïé Ý÷ïõí ðñïìçèåõôåß åéóéôÞñéï ìÝóù internet êáé Ý÷ïõí åðéëÝîåé ôçí ðáñáëáâÞ áðü ôá åêäïôÞñéá, èá ìðïñïýí íá ðáñáëÜâïõí ôá åéóéôÞñéÜ ôïõò ôéò þñåò êáé ìÝñåò ëåéôïõñãßáò ôùí åêäïôçñßùí ôçò Ôïýìðáò

reset4

• Guest
ρε φίλε όταν ακούω απο τους συνοπαδούς μου να τσιμπάνε στην προπαγάνδα των σκουληκιών τι θεσ να κάνω?
και χωρίς να ξέρουν φυσικά όλα τα γεγονότα, απο φήμες και μόνο, o gianniwtis ανέφερε οτι μας παίζουν χαλαρά τα σκουληκια και μας κάνουν ρόμπα. έλεος δηλαδή. ρόμπα εγινε η παε ρουλης όταν ζήτησε 1400 εισητήρια και 800 για εμάς. αυτό είναι ξεφτίλα.
όταν παίζαμε πρώτο γύρο εκει μέσα μας λέγανε σας δίνουμε 800 θέλετε? αρνούμασταν και βγαίνανε κ απο πάνω.
τώρα γιατι να μην το κάνουμε εμείς?

τα 4000 με 4000 είναι σωστή πρόταση, τι 5% της χωρητικότητας και 10% και 20%.
δηλαδή αν το γήπεδο μας ήταν 40.000 και δίναμε 4000 εισιτήρια 10%
και το δικό τους ήταν 5.000 και μας δίνανε 500 θα ήταν ωραίο??
τι να κάνουμε δηλαδή έχουμε μεγαλύτερο γήπεδο απο αυτούς.

τέλος όταν έρχεται και σου ζητάει 5500 είναι ύπουλο γιατι ξέρει οτι η 8 χωράει 4000 και άλλα τόσα η 7.
αν χωράει η 1 στο νταχάου 4000 τότε εμεις με τον ίδιο υπουλο τρόπο μπορούσαμε να ζητήσουμε 4.500 γιατί ξέραμε οτι θα αρνηθούν γιατι αλλιώς θα μας βάζανε στην 1 και στην 2!!!

Offline t.b

• Αλλαγή
τα ίδια λέμε πάνω κάτω με την διαφορά (αν έχουμε) ότι πιστεύω πως και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν πολυθέλει να γίνει ανταλλαγή εισιτηρίων.

Offline sabbath

• Αλλαγή
παντως κριμα να μην ερθει η super band στη τουμπα....το γελιο θα ηταν ατελειωτο.... :) :)
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

billaras

• Guest
φταίμε και εμείς ρε μην λέμε ότι θέλουμε...τα σκουλήκια δέχτηκαν να πάμε 4000 αλλα να έρθουν αυτοί 5500
από την στιγμή που δεν γίνετε αυτό πρότεινε να πάμε εμείς 3300 και να έρθουν αυτοί 4000...
ούτε η μια πλευρά ούτε οι άλλη το πρότεινε αυτό που είναι k το πιο φυσιολογικό...και τώρα καθόμαστε σαν μαλακες και μαλώνουμε...καμια παε δεν είχε διάθεση να δώσει εισιτήρια...και επειδή εγώ είμαι ΠΑΟΚ και κοιτάω πρώτα το σπίτι μου είμαι απογοητευμένος από αυτήν την κίνηση τις διοίκησις...

reset4

• Guest
τέλος πάντων, τώρα έτσι οπως έχουν τα πράγματα, το γήπεδο πρεπει να είναι ΖΙΓΚΑ με παλμό και διάρκεια.
να παίξει και η ομάδα λίγο μπαλίτσα να φάνε ένα τρίμπαλο να κλαίνε μετα για 1 μήνα

billaras

• Guest
και κατι ακομα...καλο ειναι να αρχησουμε να ασχολουμαστε λιγο και με την κερκιδα για το συγκεκριμενο ματς....
πρεπει το γηπεδο να παρει φωτια απο ακρη σε ακρη...
οποιος μπορει να παρει και πυρσους χαρτακια κτλ
υπαρχει και μαγαζι σαλονικα που πουλαει στρομπος...και δεν χριαζετε να εχεις σχετικες αδειες κτλ...
οποιος ενδιαφερετε ας στιλει πμ....
κολαση ρε την επομενη εβδομαδα...

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Bρε και οι πυρσοι και τα χαρτακια ετοιμα ειναι....για την κερκιδα λιγο αγχωνομαι...ως γνωστον στα ντερμπυ κανουμε τις χειροτερες κερκιδες..ελπιζω αυτο την Κυριακη να αλλαξει αν και χλωμο το κοβω....

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
καταρχην ειπα να ηρεμησω αλλα δεν γινεται...σε ευχαριστω ρε reset4 για τον χαρακτηρισμο...μπορει να ειμαι και κεφτες που ξερεις και να μην το χω καταλαβει...παιζει να ειμαι και ξεχασιαρης.πχ να εχω ξεχασει τι ακριβως λεγαμε εξαρχης σαν οπαδοι.να εχω ξεχασει οτι ενα απο τα λιγα πραγματα που ζηταμε ειναι η παρουσια μας παντου...ΠΑΝΤΟΥ...

αν η διοικηση δεν το θελει,να βγει να το πει και να αποδεχτει τις συνεπειες.εγω προσωπικα παιζει και να μην κραξω γιατι η σταση θα ειναι κιμπαρικη και στα ισια...με τρελαινουν τα ηξεις αφηξεις...θελω 4000 εισητηρια.παρτα σου λενε τα ερπετα και εσυ κανεις την παλαβη.

το μας παιζουν χαλαρα για οσους δεν το πιασαν(μικρη νοημοσυνη δεν θα πω οτι εχετε αλλα τουλαχιστον κοιταξτε τι γραφει καποιος)

ειναι στο επικοινωνιακο κομματι...αν καποιος εδω μεσα νομιζει οτι η διοικηση των γκεμπελς δεν ειναι πανω σε αυτο καλυτερη ετη φωτος απο την δικια μας...τοτε παιζει και να ειναι κεφτες....

υ.γ δεν πρεπει να κραζουμε στα φορουμ στα καφενεια με τους κολλητους μας...πρεπει να ειμαστε yes sir σε ολα...ξερω γω ΠΑΟΚ ειναι αυτο;

υ.γ2 και το συμπερασμα ειναι ενα...ο κοσμος δεν μπορει να κατηφορισει χαριλαου για ακομα μια φορα...σκαστε ρε που θελετε και εκτος παρουσια...