αλλα λεω εγω αλλα εσυ, κ γιατι μου τη λες δεν καταλαβαινω...
ουτε τα πμ ξεχασα, εσυ στην πορεια καπου εχασες οτι εχω αναθεωρησει κ γω αρκετες απο τις αποψεις μου για το σαντος, οπως εκανες κ συ περυσι. εχω γραψει την αποψη μου για το τι πρεπει να γινει με το σαντος και ναι αυτες μου οι σκεψεις ειναι βασισμενες στο ΡΕΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ. εφτασες στο σημειο να προτεινεις και προπονητη ρε συ κιουρ, εδω μεσα δημοσια...νομιζω οτι αυτο δεν ειναι σωστο.
ρεαλισμο και λογικη θελει η κατασταση για να εκτιμησουμε ποιες ειναι οι ευθυνες του σαντος και ποιες των υπολοιπων, κ τι πρεπει να γινει απο δω και περα. δε χρειαζεται ξαφνικα να γινομαστε κριτες πραγματων που δεν κατεχουμε. ακουσαμε τις απειρες παπαριες για το τι κανει λαθος ο σαντος, και θα μας φυγει το κεφαλι (γενικα μιλαω οχι για σενα). αυτα δε μπορω να βλεπω, κατα τα αλλα το κραξιμο αφου η ομαδα δε παει καλα ειναι επιβεβλημενο.
προσπαθησε και συ να καταλαβεις το συνομιλητη σου, γιατι φαινεται οτι εχω μπει στη κατηγορια ρεαλιστης-μικραινω τον ΠΑΟΚ.
αλλο λεω εγω και ζητω συγνωμη που υπερασπιζομαι το ρεαλισμο και τη λογικη, εννοιεις που εγιναν αρνητικες επειδη τις επικαλειται ο σαντος για να παιζει αμυντικα...