ντιέγκο χαλάρωσε γιατί έχουμε κι άλλες δουλειές, σε απαντάμε όποτε προλαβαίνουμε...
ο Ζαγοράκης ήρθε και έβαλε μπελάδες που δεν τους είχε ανάγκη στο κεφάλι του και τον ευχαριστώ γι αυτό.
Ήρθε και με έβγαλε από την λάσπη, και τον ευχαριστώ γι αυτό.
Ήρθε και με έδωσε ελπίδα, και τον ευχαριστώ γι αυτό.
Ήρθε και με υποσχέθηκε επανάσταση, και τον ευχαριστώ γι αυτό.
Ήρθε και με υποσχέθηκε διαφάνεια, και τον ευχαριστώ γι αυτό.
Τον ευχαριστώ ακόμα για δεκάδες άλλα πράγματα.
Αχάριστος δεν είμαι και ποτέ δε θα γίνω γιατί τα σωστά πρέπει να εκτιμούνται και να αναγνωρίζονται.
Μη ξεχνάμε όμως πώς ήρθε στον ΠΑΟΚ και ότι ο ΛΑΟΣ βάζει φράγκα και συνεπώς πρέπει να ακολουθεί την περηφάνια του λαού γιατί ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ αυτό έχουμε προς το παρόν μόνο!!! Έστω κι αν είναι ψευτο-περηφάνια πολλές φορές.
Τα πάρε δώσε με βάζελο είναι ΝΤΡΟΠΗ και η ΦΤΗΝΗ δικαιολογία του φτωχού μπάτζετ είναι προσπάθεια βιασμού της νοημοσύνης μας.
Λες ότι βάζω στο ίδιο σακί το Ζαγοράκη με τον γούμενο.
Όχι δεν τους βάζω στο ίδιο σακί, εσύ αυτό καταλαβαίνεις γιατί διαβάζεις αυτό που θες.
Δεν είναι στο ίδιο σακί, αλλά στην ίδια καρέκλα. Πρόεδρος ο ένας, πρόεδρος ο άλλος και μάλιστα έχουν και χρονική συνέχεια καθώς ο ένας αντικατέστησε τον άλλον. Φυσικά και είναι σε άλλο σακί όμως αφού το σακί του γούμενου δε μας έκανε και το αλλάξαμε.
Λες ότι θεωρείς το σκουλήκι μικρότερη ομάδα οπότε δε δανείζεσαι. Συνεπώς θεωρείς το βάζελο μεγαλύτερη αφού δέχεσαι να πάρεις από εκεί. Ε λοιπόν εδώ είναι η ουσία. Εγώ θεωρώ ότι με τη συσπείρωση που έχει φέρει ο Ζαγοράκης ο ΠΑΟΚ είναι μεγαλύτερη ομάδα από το Βάζελο και συνεπώς ο πρόεδρος δε θα πρέπει να κάνει τέτοια πισωγυρίσματα γιατί μικραίνει και ντροπιάζει την ομάδα. Δεν με ενδιαφέρει η συνείδηση του απλού φιλάθλου, εγώ είμαι ΟΠΑΔΟΣ του ΠΑΟΚ. Οι απλοί φίλαθλοι που μπαίνουν σε διαδικασία ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ομάδων δεν είναι οπαδοί... Για τον οπαδό η ομάδα του είναι πάντα η μεγαλύτερη...
Δεν έχω όρεξη να μακρηγορώ εάν εσύ καταλαβαίνεις ότι τορπιλίζω την προσπάθεια του Ζαγοράκη δε μπορώ να σε βοηθήσω.
Θεωρώ ότι ο Ζαγοράκης είναι ο σωστός άνθρωπος για τη συσπείρωση, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα κάνω το χαζό όταν φέρνει τον γκαγκάτση, στηρίζει τον κατσαρή (όχι επειδή τον στηρίζει αλλά επειδή προηγουμένως λέει ότι δε θα ασχοληθεί) ή φέρνει δύο συνεχόμενες χρονιές δανεικούς από το βάζελο ή ακόμα αφήνει να πλανιούνται φήμες περί δυσαρέσκειας με μερίδα κόσμου που διαφωνεί με τις επιλογές του και που τον οδηγούν στην έξοδο...
Τέλος, όπως βγαίνει με μαγκιά και λέει ότι δεν ασχολείται με τον ρούλη, έτσι θέλω να βγαίνει με μαγκιά όχι για να υποβαθμίσει το βάζελο αλλά τουλάχιστον για να τον κοιτάξει στα μάτια ως ίσο προς ίσο.
Αυτά, για την υπογραφή σε στέλνω πμ για να μη ξεφύγει το θέμα, άσε που ξέφυγε ήδη δηλαδή...
Τώρα για τον παίκτη.
Ο Μουν μπορεί να βγει κορυφαίος και να τρίβουμε τα μάτια μας. Μπορεί να είναι τόσο καλός που να τα στάξουμε τα 2 μύρια όπως κάναμε φέτος με τον Κουτσιανικούλη μιας και είναι φανερό ότι στην ΠΑΕ έχουν ΟΡΑΜΑ και χτίζουν ομάδα με νεαρούς σιγά σιγά. Αυτό που προβληματίζει κυρίως είναι αυτό που γράφτηκε περί κακών εμφανίσεων, κακής ψυχολογίας και δικαστηρίου. Εάν ο παίκτης καταφέρει να προσφέρει θα είναι πάρα πολύ θετικό.
Προσωπική εκτίμηση είναι ότι πήραμε για να βουλώσουμε τρύπα και τον Γενάρη πάμε γι άλλα.