Περιμένω ακόμη μια απάντηση .... Ας ξεκινήσω να σε απαντάω εγώ λοιπόν , μπας και μπείς στον κόπο να γράψεις κάτι.
Δε θέλουμε να φύγει ο Ζαγόρ.
Θέλουμε όμως να διοικεί σαν ΠΑΟΚΤΣΗΣ.
Εάν δεν μπορεί, απλά δεν κάνει.
Τελικά η μεγαλύτερη μαλακία του είναι που διοικεί σαν ΠΑΟΚΤΣΗΣ.Ίσως θα έπρεπε
να περιμένει λίγο ,να μην κλήσει τόσο γρήγορα τις τρύπες που άλλοι ανοίξανε , να άφηνε λίγο ακόμη το καράβι να βουλιάξει , έτσι για να είμαστε ευχαριστημένοι.Σήκωσε τον πήχη αποτομα ψηλά και ακούει το ευχαριστώ.Χαίρομαι που εκτιμάς αυτά που έχει κάνει αυτή η διοίκηση για τον ΠΑΟΚ.
Θα σε παραπέμψω στο άρθο 2 χρόνια ... άνοιξης ..Απο οτι έχω καταλάβει δεν το
διάβασες καθόλου και τελικά μαλλον εσύ δεν με παρακολουθείς.
[/quote]
Υποτίθεται ότι έγιναν αγώνες για να φύγουν οι προηγούμενοι γιατί κάνανε αυτές τις μαλακίες και φέραμε άνθρωπο που υποσχέθηκε το συμφέρον του ΠΑΟΚ πάνω από όλα...
Αφού έχεις φτάσει στο σημείο να βάζεις τους προηγούμενους γούμενους και σια , στο ίδιο σακι με τον Θόδωρο , δεν χρειάζεται να σχολιάσω τίποτα.Βγάλε τα μαύρα γυαλιά που φοράς , γιατί δεν σε αφήνουν να δείς ούτε την μύτη σου.
Κουράστικα να γράφω για αυτά που έκανε αυτή η διοίκηση , κουράστικα να γράφω για τα σκατά που τρώγαμε τόσα χρόνια
Δε με λες ρε ντιέγκο, θα δεχόσουν δανεικό από το σκουλήκι;
Δε με λες Δικέφαλε , πιστεύεις οτι παικτικός και ιστορικά να το πάρουμε , εξερώντας τον τεραστιο λαό του ΠΑΟΚ , νομίζεις οτι είσαι μεγαλύτερη ομάδα απο τον Βάζελο ? Δηλαδή , στην συνήδειση ενός απλού ελληνα φίλαθλου , νομίζεις οτι ο ΠΑΟΚ αγωνιστικά και σαν όνομα (και αναφέρομαι ΜΟΝΟ ΠΑΙΚΤΙΚΟΣ και σε αυτά που έχει γράψει η ιστορία) , έχει μεγαλύτερο απο αυτό του βάζελου ? Ο ΠΑΟΚ ήταν πάντα μεγάλος για τον κόσμο του , γιατί όμοιος του δεν υπάρχει πουθενά στον πλανήτη. Αν νομίζεις το αντίθετο , μπορείς να συνεχίσεις να κοιμάσαι.
Προσπαθούμε να καταξιωθούμε , να γίνουμε επιτέλους μεγάλη ομάδα όχι για το χωριό , αλλα για ολόκληρη την Ελλάδα , όμως δεν βλέπω να το καταφέρνουμε και αυτό...Πολλή λαλα και γκρίνια.
Δεν δεχομαι δανεικό απο μικρότερη ομάδα όπως είναι το σκουλήκι.
υγ2/ αυτά περί "φόρουμ μου" άστα καλύτερα, είσαι φάουλ και μάλιστα πολύ - με πρόλαβε ο toy
Σε έχω απαντήσει ήδη.Μαλακία που δεν εκανα printscreen....