Author Topic: Bryce Moon  (Read 14514 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
Απ: Bryce Moon
« Reply #100 on: September 01, 2009, 13:44:43 »
Δε θέλουμε να φύγει ο Ζαγόρ.
Θέλουμε όμως να διοικεί σαν ΠΑΟΚΤΣΗΣ.
Εάν δεν μπορεί, απλά δεν κάνει.

Όποιος δε μπορεί να καταλάβει το παραπάνω του ζητώ προκαταβολικά συγνώμη που δε θα μπορέσω να συνενοηθώ μαζί του ΠΟΤΕ.

υγ/ Ρε συ Ντιέγκο χαίρομαι που με παρακολουθείς, προφανώς όμως όχι και πολύ καλά. Διάβασε λίγο πιο πίσω γράφω ξεκάθαρα ποιοι είναι οι φλώροι. Τί σχέση έχουν οι τίτλοι και οι προηγούμενες διοικήσεις παλικάρι μου με αυτά που σε υποσχέθηκε ο Ζαγοράκης; Υποτίθεται ότι έγιναν αγώνες για να φύγουν οι προηγούμενοι γιατί κάνανε αυτές τις μαλακίες και φέραμε άνθρωπο που υποσχέθηκε το συμφέρον του ΠΑΟΚ πάνω από όλα... Δε με λες ρε ντιέγκο, θα δεχόσουν δανεικό από το σκουλήκι;
υγ2/ αυτά περί "φόρουμ μου" άστα καλύτερα, είσαι φάουλ και μάλιστα πολύ - με πρόλαβε ο toy

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Diego-4

• Guest
« Reply #101 on: September 01, 2009, 13:51:41 »
Ήμουν φάουλ οταν σας το είπα τότε..Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να κιτρινίστικα...Κλασικά πράγματα..

Περιμένω μια απάντηση για την απορία που έχω για την υπογραφή σου και μετά θα απαντήσω στα υστερογραφά σου και γενικά σε όλες τις απορίες σου...

Υ.Γ Ακόμα δεν έχω πάθει Αλστχαιμερ...Μαλακία μου που δεν έκανα printscreen στην οθόνη εκείνη την μέρα , με τα 10 πιο πρόσφατα θέματα του φόρουμ ..

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #102 on: September 01, 2009, 13:53:17 »
Ποια απορία έχεις για την υπογραφή μου;
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

Diego-4

• Guest
« Reply #103 on: September 01, 2009, 13:54:50 »
Τι εννοείς ? Ξέρεις κάτι ? Που είναι ο ΠΑΟΚ ? Βρίσκεται σε ξένα χέρια ? Μήπως αναφέρεσαι στην Πόλη ?
Αν ξέρεις κάτι , άνοιξε μας τα μάτια...Δεν μπορώ άλλα λαμόγια στον ΠΑΟΚ

makptol

• Guest
« Reply #104 on: September 01, 2009, 14:03:09 »

σωστα εχουμε τοσους ΠΑΟΚΑΡΧΕΣ που περιμενουν .........αλλα αν φυγει αερας θα φυγουν τα 21.000 διαρκειας και θα παιζουμε μεταξυ συγγενων φιλων αλλα θα ειμαστε υπερηφανοι τρομαρα μας...... :) :) :) :)
οταν ανελαβε επρεπε να του δωσουμε τον μπουσουλα του καλου ΠΑΟΚΤΣΗ ......
ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ Η ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΤΑ ΚΥΛΙΚΕΙΑ .....
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΥΛΙΚΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ?
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΝ .....

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #105 on: September 01, 2009, 14:07:45 »
Βασικά να ξεκαθαρίσουμε ένα πράγμα το φόρουμ δεν είναι ράδιο, δεν υπάρχει δλδ γνώμη κατεύθυνση κλπ.
Αυτά που γράφει ο Δικέφαλος δεν εκφράζουν κανένα παρά μόνο τον ίδιο, και σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν το  φόρουμ.
Ο καθένας μας έχει άποψη που είχει ακριβώς την ίδια βαρύτητα και καλείται να την εκφράσει χωρίς να θίγει τον άλλο.
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #106 on: September 01, 2009, 14:07:55 »
Ο ερχομος του Μουν στην ομαδα εχει καθαρα αγωνιστικα κριτιρια. Πηραμε παιχτη σε θεση που πονουσαμε. ΤΕΛΟΣ. Οποιος εχει αμφιβολιες για την ποδοσφαιρικη ικανοτητα του παιχτη ας το πει να το συζητησουμε. Αυτο ειναι δεκτο.
Οποιαδηποτε αλλη ενσταση επι του θεματος, που δεν εχει ποδοσφαιρικη αιτιολογηση, ειναι ευθεια επιθεση στην φερεγγυοτητα και στην διαφανεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αν θελετε να πειτε κατι τετοιο πειτε το στα ισια. Αν θεωρητε τον ΠΑΟΚ υποκαταστημα του βαζελου, τον Ζαγορακη απατεωνα, τα λεφτα που διακινουνται μεσω της ΠΑΕ βρωμικα, ΒΓΗΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΣΑΝ ΑΝΤΡΕΣ. Οχι μεσω ΠΑΟΚ travel, κυλικιου, Μουν, χορηγων, και οποιου αλλου πλαγιου τροπο βρεθει προχειρος.

Στην τελικη οποιος θελει να πολεμησει την διοικηση, υπαρχουν τροποι. Εγω π.χ. ενω στην αρχη στυριζα τον βουλινο, οταν καταλαβα τι παιζει εκοψα το γηπεδο και τον πολεμησα στο δρομο. Δεν αρχισα τα μπιρι μπιρι σαν κακογαμητη γεροντοκορη.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #107 on: September 01, 2009, 14:12:32 »
Καλά ρε μάγκα εσύ πάνε σπάστα όλα που χαλάστηκες. Άποψη σου τα πέρι φλώρων. Εγώ λέω ότι φλώροι είναι όσοι κράζουν τώρα. Το παίζουν επανάσταση και τάχα χαλαστήκανε. Η επανάσταση όμως δεν χαλάει για έναν δανεισμό. Η επανάσταση είναι στο αίμα του λαού του ΠΑΟΚ. Ούτε φλώρος είναι όποιος το ξεχάσει ούτε φλώρος είναι όποιος συμφωνεί με την διοίκηση.
συμφωνω απολυτα..

μας εχει πιασει το συνδρομο της ψευτοεπαναστασης κ δεν ξερουμε τι μας γινετε κ γιατι αντιδραμε ετσι..
ολοι φερομαστε τον ΠΑΟΚ σαν την γκομενα μας και αυτα που δεν μπορουμε να της επιβαλλουμε θελουμε να τα βλεπουμε στον ΠΑΟΚ..

ξεφυγετε απο το παρελθον,οδηγηστε τον ΠΑΟΚ στο μελλον..

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
« Reply #108 on: September 01, 2009, 14:12:41 »
εν τω μεταξύ ο μόνος που σίγουρα δε φταίει είναι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, οπότε θα ήταν κραυγαλέα μαλακία να τα ακούσει και να την πληρώσει αυτός, μην έχουμε περιστατικά τύπου Μάλαρζ στον ΟΦΗ
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #109 on: September 01, 2009, 14:13:49 »
αυτό εννοείται.

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #110 on: September 01, 2009, 14:14:21 »
ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ Η ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΟΡΟΥΜ ΑΡΧΙΣΕ ΜΕ ΤΑ ΚΥΛΙΚΕΙΑ .....
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΥΛΙΚΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ?
ε πες μας ρε μακπτολ ποιον εννοεις αλλιως μην το γραφεις

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #111 on: September 01, 2009, 14:16:07 »
δεν εννοει κανεναν..αυτη ειναι απλα η αιτια που καποιοι κραζουν..

επειδη τυχαινει να γνωριζω μερικα πραγματα για τα κυλικεια μαλακιες λενε οσοι λενε..

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #112 on: September 01, 2009, 14:17:54 »
ε νομιζω εισασταν σαφεστατοι και αποκαλυπτικοι και οι 2..ολοι καταλαβαμε τωρα

baron

• Guest
« Reply #113 on: September 01, 2009, 14:18:34 »
Τι γράφετε ρε?
Πήρες Δανεικό από τον Εχθρό! Από τον (συν) διεκδικητή του πρωταθλήματος!

skyclad

τι αγωνιστικούς λόγους μπορεί να έχεις για να κανεις κάτι τέτοιο? ΔΑΝΕΙΚΟ. ΔΑΝΕΙΚΟ. ΔΑΝΕΙΚΟ

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #114 on: September 01, 2009, 14:23:40 »
Πήρες Δανεικό από τον Εχθρό! Από τον (συν) διεκδικητή του πρωταθλήματος!

skyclad

τι αγωνιστικούς λόγους μπορεί να έχεις για να κανεις κάτι τέτοιο? ΔΑΝΕΙΚΟ. ΔΑΝΕΙΚΟ. ΔΑΝΕΙΚΟ

φιλικα θα ξαναρωτησω..που ειναι το επιχειρημα??

1.τι κ αν πηρα δανεικο απο τον ποκ??τι κ αν ειναι συνδιεκδικητης?
2.τι σημαινει αγωνιστικα οτι ειναι δανεικος?

φιλε μην το παιρνεις προσωπικα,εχουν πολλοι τη γνωμη σου κ ανοιξαμε ανοικτο διαλογο για να καταλαβουμε γιατι αντιδρατε ετσι..

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #115 on: September 01, 2009, 14:24:24 »
δεν εννοει κανεναν..αυτη ειναι απλα η αιτια που καποιοι κραζουν..

επειδη τυχαινει να γνωριζω μερικα πραγματα για τα κυλικεια μαλακιες λενε οσοι λενε..
ΚΟΨΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΑ ΚΥΛΙΚΕΙΑ Κ ΤΑ ΣΕΑ. ΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΛΙΚΕΙΑ?Δεν γράφουμε στους ultras ουτε στο blog του Κόλκα. Ποιός έγραψε για κυλικεία μωρέ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ?

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #116 on: September 01, 2009, 14:26:36 »
o makptol το ανεφερε γενικα..κ εγω απαντησα γενικα..λεγεται πολυ..μαλιστα βγτηκε κ το ειπε επωνυμα στο ραδιο γνωστος "παοκτσης"..

Diego-4

• Guest
« Reply #117 on: September 01, 2009, 14:29:26 »
Περιμένω ακόμη μια απάντηση .... Ας ξεκινήσω να σε απαντάω εγώ λοιπόν , μπας και μπείς στον κόπο να γράψεις κάτι.

Τελικά η μεγαλύτερη μαλακία του είναι που διοικεί σαν ΠΑΟΚΤΣΗΣ.Ίσως θα έπρεπε
να περιμένει λίγο ,να μην κλήσει τόσο γρήγορα τις τρύπες που άλλοι ανοίξανε , να άφηνε λίγο ακόμη το καράβι να βουλιάξει , έτσι για να είμαστε ευχαριστημένοι.Σήκωσε τον πήχη αποτομα ψηλά και ακούει το ευχαριστώ.Χαίρομαι που εκτιμάς      αυτά που έχει κάνει αυτή η διοίκηση για τον ΠΑΟΚ.
Θα σε παραπέμψω στο άρθο 2 χρόνια ... άνοιξης ..Απο οτι έχω καταλάβει δεν το
διάβασες καθόλου και τελικά μαλλον εσύ δεν με παρακολουθείς.
[/quote]
Υποτίθεται ότι έγιναν αγώνες για να φύγουν οι προηγούμενοι γιατί κάνανε αυτές τις μαλακίες και φέραμε άνθρωπο που υποσχέθηκε το συμφέρον του ΠΑΟΚ πάνω από όλα...

Αφού έχεις φτάσει στο σημείο να βάζεις τους προηγούμενους γούμενους και σια , στο ίδιο σακι με τον Θόδωρο , δεν χρειάζεται να σχολιάσω τίποτα.Βγάλε τα μαύρα γυαλιά που φοράς , γιατί δεν σε αφήνουν να δείς ούτε την μύτη σου.
Κουράστικα να γράφω για αυτά που έκανε αυτή η διοίκηση , κουράστικα να γράφω για τα σκατά που τρώγαμε τόσα χρόνια

Δε με λες ρε ντιέγκο, θα δεχόσουν δανεικό από το σκουλήκι;

Δε με λες Δικέφαλε , πιστεύεις οτι παικτικός και ιστορικά να το πάρουμε , εξερώντας τον τεραστιο λαό του ΠΑΟΚ , νομίζεις οτι είσαι μεγαλύτερη ομάδα απο τον Βάζελο ? Δηλαδή , στην συνήδειση ενός απλού ελληνα φίλαθλου , νομίζεις οτι ο ΠΑΟΚ αγωνιστικά και σαν όνομα (και αναφέρομαι ΜΟΝΟ ΠΑΙΚΤΙΚΟΣ και σε αυτά που έχει γράψει η ιστορία) , έχει μεγαλύτερο απο αυτό του βάζελου ? Ο ΠΑΟΚ ήταν πάντα μεγάλος για τον κόσμο του , γιατί όμοιος του δεν υπάρχει πουθενά στον πλανήτη. Αν νομίζεις το αντίθετο , μπορείς να συνεχίσεις να κοιμάσαι.
Προσπαθούμε να  καταξιωθούμε , να γίνουμε επιτέλους μεγάλη ομάδα όχι για το χωριό , αλλα για ολόκληρη την Ελλάδα , όμως δεν βλέπω να το καταφέρνουμε και αυτό...Πολλή λαλα και γκρίνια.
Δεν δεχομαι δανεικό απο μικρότερη ομάδα όπως είναι το σκουλήκι.

υγ2/ αυτά περί "φόρουμ μου" άστα καλύτερα, είσαι φάουλ και μάλιστα πολύ - με πρόλαβε ο toy

Σε έχω απαντήσει ήδη.Μαλακία που δεν εκανα printscreen....
« Last Edit: September 01, 2009, 14:37:56 by Diego-4 »

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #118 on: September 01, 2009, 14:30:27 »
ΑΦΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΡΑΔΙΑ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ, κάνε μου τη χάρη. ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ , ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ , ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
Γιατί κάνουμε κριτική στα μέλη ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΑΙΤ για ο,τι ακούγεται στα ράδια πάνω? 500 χλμ μακριά είμαστε, ούτε τι ακούτε δεν ξέρουμε (κ απ οσα γραφετε ουτε να ακουσουμε θέλουμε)

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #119 on: September 01, 2009, 14:35:39 »
club tην παρασκευη ολη η πολη εδω ηταν αναστατατωμενη απο αυτο το γεγονος  δεν μιλαω μονο για την ραδιοφωνικη πολη..ειδες τι εγινε κ στο φορουμ..ηταν ετοιμο να καταρρευσει ολο το οικοδομημα ζαγορακη.
καταλαβαινω τι λες αλλα προσπαθησε λιγο να νιωσεις τι συμβαινει εδω πανω με ολους αυτους τους αδερφους που ειναι ετοιμοι να δεχτουν καθε θεωρια συνομωσιας που τους πασαρει ο καθε "παοκτσης".

απο εκει κ περα η αναφορα του makptol δεν ηταν για καποιο μελος του φορουμ.κ απλα εγω εκανα μια διευκρινηση στον blue_eyes.