Author Topic: Bryce Moon  (Read 14529 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
Απ: Bryce Moon
« Reply #120 on: September 01, 2009, 14:39:50 »
Ο ΠΑΟΚ ήταν πάντα μεγάλος για τον κόσμο του , γιατί όμοιως του δεν υπάρχει πουθενά στον πλανήτη.
Προσπαθούμε να  καταξιωθούμε , να γίνουμε επιτέλους μεγάλη ομάδα όχι για το χωριό , αλλα για ολόκληρη την Ελλάδα , όμως δεν βλέπω να το καταφέρνουμε και αυτό...Πολλή λαλα και γκρίνια.
Δεν δεχομαι δανεικό απο μικρότερη ομάδα όπως είναι το σκουλήκι.

Φίλε συμφωνώ μαζί σου ότι μετά την λαίλαπα Γούμενου - Μπάτμαν ο κύριος στόχος μας και η κύρια προσπάθεια της διοίκησης Ζαγοράκη είναι να καταξιωθούμε στην συνείδηση της ποδοσφαιρικής Ελλάδας σαν μεγάλη ομάδα.. Μια ερώτηση έχω μόνο: πιστεύεις οτι κινήσεις όπως ο δανεισμός του Μούν από την βαζέλα (που είναι ανταγωνιστής μας στον αγώνα μας να πρωταγωνιστήσουμε) μας βοηθάνε να φτάσουμε στον στόχο αυτό ή μας απομακρύνουν;;  Ειλικρινά θα ήθελα την άποψη σου

ΥΓ Νομίζω ότι το να ταυτίζονται όσοι διαφωνούν με τέτοιες κινήσεις και έχουν επιχειρηματολογήσει σχετικά με την άποψη τους αυτή, με καρκινώματα και με άθλιες και αστείες φημολογίες για παραρτήματα και μαγαζάκια είναι τουλάχιστον άδικο...
« Last Edit: September 01, 2009, 14:51:36 by kriti 4 »
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #121 on: September 01, 2009, 14:42:27 »
Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι τρωμε τοσο μεγαλο ζορι με το δανεισμο. Δηλαδη αν σκαγαμε 1.5 μυριο και τον αγοραζαμε θα ηταν διαφορετικα? Παρα πολλες μεγαλες ομαδες δινουν και περνουν δανεικους σε ανταγωνιστικες τους ομαδες, και μιλαμε για παιχτες αξιας οχι παιδακια που πανε να ψηθουν. Μπορει στην ελλαδα να μην γινεται συχνα, αλλα σε μεγαλα πρωταθληματα συνηθιζεται πολυ να δοκιμαζουν παιχτες με δανεισμο πριν τους αγορασουν.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #122 on: September 01, 2009, 14:42:47 »
επιτελους φιλε kriti εθεσες το θεμα στη σωστη βαση..

Callahan

• Guest
« Reply #123 on: September 01, 2009, 14:46:37 »
Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι τρωμε τοσο μεγαλο ζορι με το δανεισμο. Δηλαδη αν σκαγαμε 1.5 μυριο και τον αγοραζαμε θα ηταν διαφορετικα? Παρα πολλες μεγαλες ομαδες δινουν και περνουν δανεικους σε ανταγωνιστικες τους ομαδες, και μιλαμε για παιχτες αξιας οχι παιδακια που πανε να ψηθουν. Μπορει στην ελλαδα να μην γινεται συχνα, αλλα σε μεγαλα πρωταθληματα συνηθιζεται πολυ να δοκιμαζουν παιχτες με δανεισμο πριν τους αγορασουν.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #124 on: September 01, 2009, 14:46:42 »
3 φορες πηγα να γραψω και 3 φορες τα εσβησα.

Ενα θα πω. Μηδεν μετρο.

Σε οσους μικραινουν τον ΠΑΟΚ περισσοτερο απο εναν δανεισμο,

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #125 on: September 01, 2009, 14:47:27 »

Φίλε skyclad θα συμφωνούσα μαζί σου αν υπήρχε το ενδεχόμενο να αγοράσουμε τον Μούν. όμως η ρήτρα αγοράς του είναι απαγορευτική για τα οικονομικά δεδομένα του ΠΑΟΚ και ως εκ τούτου δεν νομίζω οτι δοκιμάζουμε τον παίκτη πριν τον αγοράσουμε αλλά αντίθετα προσπαθούμε να καλύψουμε φτηνά τα κενά μας με τα περισσεύματα του βάζελου..
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Callahan

• Guest
« Reply #126 on: September 01, 2009, 14:51:39 »
Γιατί μας χαλάει να καλύψουμε το κενό μας φθηνά; Μαγκιά δικιά μας. Για backup τον παίρνει ετσι κι αλλιώς.

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #127 on: September 01, 2009, 14:51:56 »
πολυ ωραια φιλε..
κοιταξε τι γινεται τωρα..
καταρχας τον ιουνιο υπαρχει μουντιαλ..οποτε ο μουν θα παιξει οσο καλυτερα μπορει για να κερδισει θεση..
απο εκει κ περα αν οι δικοι μας πιστουνε οτι αξιζει τα λεφτα πιστευω θα τα βρουνε στα μισα κ λιγοτερα απο τη στιγμη που ο τεν κατε δεν τον θελει..
ο βαζελος αυτη τη στιγμη εχει στη θεση του μουν τον γκαμπριελ κ τον μαρινο..δεν τους θεωρω καλυτερους του..μην ξεχναμε οτι τον υπολογιζε για βασικο ο τεν κατε..

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #128 on: September 01, 2009, 14:52:59 »
εν τω μεταξύ ο μόνος που σίγουρα δε φταίει είναι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, οπότε θα ήταν κραυγαλέα μαλακία να τα ακούσει και να την πληρώσει αυτός, μην έχουμε περιστατικά τύπου Μάλαρζ στον ΟΦΗ

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
« Reply #129 on: September 01, 2009, 14:57:42 »
ο βαζελος αυτη τη στιγμη εχει στη θεση του μουν τον γκαμπριελ κ τον μαρινο..δεν τους θεωρω καλυτερους του..μην ξεχναμε οτι τον υπολογιζε για βασικο ο τεν κατε..

γιατι τον διωξανε ομως σκεφτηκε κανεις? ειναι κοινο μυστικο οτι μετα το τροχαιο και το θανατο της γυναικας που χτυπησε η ψυχολογια του ειναι κατω του μηδενος... φυσικο και επομενο εννοειτε, αλλα...

αγωνιστικα μαλλον δεν μπορει να αποδοσει, αφου οπως λενε και οι βαζελοι μετα το δυστυχημα ειναι αλλος ανθρωπος με μηδεν ψυχολογια και ψυχικα και αγωνιστικα...

μακαρι να παιξει το παλικαρι γιατι πραγματικα θα ειναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ μοναδα αυτη τη στιγμη για την ομαδα...

Υ.Γ ειδικα αν ξεκολλησει ο σαντος απο τα κομπλεξ του και καταλαβει οτι αν επαιξει επιθετικα με αυτο το υλικο θα κανει παπαδες ;)

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #130 on: September 01, 2009, 14:59:58 »
Το αν θα τον αγορασουμε στο τελος δεν το ξερει κανεις. Και μενα τα λεφτα μου φαινονται πολλα, αλλα τα δεδομενα στο ποδοσφαιρο αλλαζουν γρηγορα.
Περισσευμα του βαζελου δεν ηταν για κανενα λογο. Μεχρι χθες τον ειχαν για βασικο. Εχω κυκλο απο πολλους και ενεργους βαζελους, και πιστεψτε με, αν εδω εχουμε γινει μπουρδελο μια φορα, εκει εχουν γινει δεκα. Εχουν φαει τρελη ξενερα με τον Μελισση και τον Μουν που μεχρι χθες τους υπολογιζανε και τωρα πηγαν δανεικοι.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #131 on: September 01, 2009, 15:00:25 »
αυτο με προβληματιζει κ εμενα..
ελπιζω να το ξεπερασει..
δεν ξερω τι εχουν στο μυαλο τους ο βρυζας κ ο ζαγορακης πανω σε αυτο..ισως να μιλησαν με τον παικτη..ισως απλα η ψυχολογια του να ηταν μια διακιολογια των βαζελων για να τον δωσουν αφου δεν τον θελει ο τεν κατε..οι βαζελοι κραζουν παντως τη διοικηση..

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #132 on: September 01, 2009, 15:01:23 »
πολυ ωραια φιλε..
κοιταξε τι γινεται τωρα..
καταρχας τον ιουνιο υπαρχει μουντιαλ..οποτε ο μουν θα παιξει οσο καλυτερα μπορει για να κερδισει θεση..
απο εκει κ περα αν οι δικοι μας πιστουνε οτι αξιζει τα λεφτα πιστευω θα τα βρουνε στα μισα κ λιγοτερα απο τη στιγμη που ο τεν κατε δεν τον θελει..

Φίλε gaga, ο Τεν Κάτε αυτή την στιγμή βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.. Αν δεν κάνει εξαιρετική πορεία με τον βάζελο φέτος δύσκολα θα βγάλει την χρονιά.. Και εννοείται οτι κανείς δεν ξέρει τι άποψη μπορεί να έχει ο πιθανός αντικαταστάτης του για τον Μούν.
Επίσης, αν ο Μούν κάνει καλή χρονιά ο Βάζελος δεν θα διαπραγματευτεί την ρήτρα του για να μας τον δώσει με τα μισά λεφτά..  Αν συνεχίσει να μην τον θέλει απλά θα τον πουλήσει στο εξωτερικό... Εδώ φέτος που μια έπαιζε 10 δεν έπαιζε και τον ζήτησε η Γουέστ Χάμ με 1,6 Μ..
Άποψη μου είναι ότι ο βάζελος (και εννοώ η διοίκηση του) πραγματικά πιστεύει στον Μούν (και γι' αυτό δεν τον πούλησε το καλοκαίρι) απλά θέλει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.. Γι'αυτό άλλωστε πιστεύω οτι ο δανεισμός είναι υποτιμητικός για τον ΠΑΟΚ και κατά την άποψη μου δεν βοηθάει στην καταξίωση μας ως μεγάλη ομάδα..
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #133 on: September 01, 2009, 15:05:44 »
δηλαδη φιλε υποστηριζεις οτι δωσαν τον βασικο τους μπακ για να ψηφει, κ να τον παρουν πισω γοταν θα διωξουν τον τεν κατε?γιατι δεν διωχνουν τωρα τον τενκ κατε τοτε?
αφου υπηρχε προταση 1.6 μυρια τοτε μια πολυ καλη δκινηση της διοικησης θα ειναι να τον αγορασει κ να τον μεταπουλησει μετα το μουντιαλ..η αξια του θα εκτοξευφει.ειμαι σιγουρος οτι αν αξιζει τα 2 μυρια θα τον αποκτησουν γιατι του χρονου το μπατζετ θα ειναι πολυ μεγαλυτερο..χωρις τα λεφτα για χρεη κ προπονητικο..

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #134 on: September 01, 2009, 15:06:24 »
Η αγωνιστικη και διοικητικη ανυπαρξια των τελευταιων ετων (με ελαχιστες εξαιρεσεις) εχει οδηγησει στην δημιουργια ενος placebo. Το τι ειδους placebo εχει δημιουργηθει ειναι στην διακριτικη ευχερεια αυτου που το παιρνει.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #135 on: September 01, 2009, 15:06:46 »
Α ρε πουστη Μουν, ουτε 24ωρο δεν εχεις στην ομαδα, 8 σελιδες τοπικ. Ουτε τον Dani Alves να περναμε   :lol:
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline Δικέφαλος

• Administrator
  • Βασικός
    • PAOKWORLD
« Reply #136 on: September 01, 2009, 15:09:57 »
ντιέγκο χαλάρωσε γιατί έχουμε κι άλλες δουλειές, σε απαντάμε όποτε προλαβαίνουμε...

ο Ζαγοράκης ήρθε και έβαλε μπελάδες που δεν τους είχε ανάγκη στο κεφάλι του και τον ευχαριστώ γι αυτό.
Ήρθε και με έβγαλε από την λάσπη, και τον ευχαριστώ γι αυτό.
Ήρθε και με έδωσε ελπίδα, και τον ευχαριστώ γι αυτό.
Ήρθε και με υποσχέθηκε επανάσταση, και τον ευχαριστώ γι αυτό.
Ήρθε και με υποσχέθηκε διαφάνεια, και τον ευχαριστώ γι αυτό.
Τον ευχαριστώ ακόμα για δεκάδες άλλα πράγματα.
Αχάριστος δεν είμαι και ποτέ δε θα γίνω γιατί τα σωστά πρέπει να εκτιμούνται και να αναγνωρίζονται.

Μη ξεχνάμε όμως πώς ήρθε στον ΠΑΟΚ και ότι ο ΛΑΟΣ βάζει φράγκα και συνεπώς πρέπει να ακολουθεί την περηφάνια του λαού γιατί ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ αυτό έχουμε προς το παρόν μόνο!!! Έστω κι αν είναι ψευτο-περηφάνια πολλές φορές.
Τα πάρε δώσε με βάζελο είναι ΝΤΡΟΠΗ και η ΦΤΗΝΗ δικαιολογία του φτωχού μπάτζετ είναι προσπάθεια βιασμού της νοημοσύνης μας.

Λες ότι βάζω στο ίδιο σακί το Ζαγοράκη με τον γούμενο.
Όχι δεν τους βάζω στο ίδιο σακί, εσύ αυτό καταλαβαίνεις γιατί διαβάζεις αυτό που θες.
Δεν είναι στο ίδιο σακί, αλλά στην ίδια καρέκλα. Πρόεδρος ο ένας, πρόεδρος ο άλλος και μάλιστα έχουν και χρονική συνέχεια καθώς ο ένας αντικατέστησε τον άλλον. Φυσικά και είναι σε άλλο σακί όμως αφού το σακί του γούμενου δε μας έκανε και το αλλάξαμε.

Λες ότι θεωρείς το σκουλήκι μικρότερη ομάδα οπότε δε δανείζεσαι. Συνεπώς θεωρείς το βάζελο μεγαλύτερη αφού δέχεσαι να πάρεις από εκεί. Ε λοιπόν εδώ είναι η ουσία. Εγώ θεωρώ ότι με τη συσπείρωση που έχει φέρει ο Ζαγοράκης ο ΠΑΟΚ είναι μεγαλύτερη ομάδα από το Βάζελο και συνεπώς ο πρόεδρος δε θα πρέπει να κάνει τέτοια πισωγυρίσματα γιατί μικραίνει και ντροπιάζει την ομάδα. Δεν με ενδιαφέρει η συνείδηση του απλού φιλάθλου, εγώ είμαι ΟΠΑΔΟΣ του ΠΑΟΚ. Οι απλοί φίλαθλοι που μπαίνουν σε διαδικασία ΣΥΓΚΡΙΣΗΣ ομάδων δεν είναι οπαδοί... Για τον οπαδό η ομάδα του είναι πάντα η μεγαλύτερη...

Δεν έχω όρεξη να μακρηγορώ εάν εσύ καταλαβαίνεις ότι τορπιλίζω την προσπάθεια του Ζαγοράκη δε μπορώ να σε βοηθήσω.
Θεωρώ ότι ο Ζαγοράκης είναι ο σωστός άνθρωπος για τη συσπείρωση, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα κάνω το χαζό όταν φέρνει τον γκαγκάτση, στηρίζει τον κατσαρή (όχι επειδή τον στηρίζει αλλά επειδή προηγουμένως λέει ότι δε θα ασχοληθεί) ή φέρνει δύο συνεχόμενες χρονιές δανεικούς από το βάζελο ή ακόμα αφήνει να πλανιούνται φήμες περί δυσαρέσκειας με μερίδα κόσμου που διαφωνεί με τις επιλογές του και που τον οδηγούν στην έξοδο...
Τέλος, όπως βγαίνει με μαγκιά και λέει ότι δεν ασχολείται με τον ρούλη, έτσι θέλω να βγαίνει με μαγκιά όχι για να υποβαθμίσει το βάζελο αλλά τουλάχιστον για να τον κοιτάξει στα μάτια ως ίσο προς ίσο.

Αυτά, για την υπογραφή σε στέλνω πμ για να μη ξεφύγει το θέμα, άσε που ξέφυγε ήδη δηλαδή...

Τώρα για τον παίκτη.

Ο Μουν μπορεί να βγει κορυφαίος και να τρίβουμε τα μάτια μας. Μπορεί να είναι τόσο καλός που να τα στάξουμε τα 2 μύρια όπως κάναμε φέτος με τον Κουτσιανικούλη μιας και είναι φανερό ότι στην ΠΑΕ έχουν ΟΡΑΜΑ και χτίζουν ομάδα με νεαρούς σιγά σιγά. Αυτό που προβληματίζει κυρίως είναι αυτό που γράφτηκε περί κακών εμφανίσεων, κακής ψυχολογίας και δικαστηρίου. Εάν ο παίκτης καταφέρει να προσφέρει θα είναι πάρα πολύ θετικό.
Προσωπική εκτίμηση είναι ότι πήραμε για να βουλώσουμε τρύπα και τον Γενάρη πάμε γι άλλα.

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικός μας θα 'ναι

stelukos

• Guest
« Reply #137 on: September 01, 2009, 15:10:23 »
ειμαι σιγουρος οτι αν αξιζει τα 2 μυρια θα τον αποκτησουν γιατι του χρονου το μπατζετ θα ειναι πολυ μεγαλυτερο..χωρις τα λεφτα για χρεη κ προπονητικο..
@gagas
τι λες γιατι δεν καταλαβα; οτι υπαρχει περιπτωση να δωσουμε 2 μυρια για αμυντικό του χρόνου;;;;;;;

Offline kriti 4

• Αποστολή
  • **
    • www.paokfans.gr
« Reply #138 on: September 01, 2009, 15:11:03 »
δηλαδη φιλε υποστηριζεις οτι δωσαν τον βασικο τους μπακ για να ψηφει, κ να τον παρουν πισω γοταν θα διωξουν τον τεν κατε?γιατι δεν διωχνουν τωρα τον τενκ κατε τοτε?
αφου υπηρχε προταση 1.6 μυρια τοτε μια πολυ καλη δκινηση της διοικησης θα ειναι να τον αγορασει κ να τον μεταπουλησει μετα το μουντιαλ..η αξια του θα εκτοξευφει.ειμαι σιγουρος οτι αν αξιζει τα 2 μυρια θα τον αποκτησουν γιατι του χρονου το μπατζετ θα ειναι πολυ μεγαλυτερο..χωρις τα λεφτα για χρεη κ προπονητικο..
Δεν λέω αυτό... Λέω οτι στράβωσε η φάση με έναν βασικό τους μπακ (όχι ΤΟΝ βασικό τους. Εκεί παίζει και ο Γκάμπριελ, μπορεί να παίξει και ο Βύντρα ακόμα και ο Μαρίνος) λόγω της τράκας, του Κόπα Άφρικα, της μαλακίας του τεν Κάτε κτλ και τον έστειλαν σε εμάς για φέτος.. Του χρόνου, αν φέτος κάνει καλή χρονιά, θα τον πάρουν πίσω ή αν δεν τον θέλουν θα τον πουλήσουν..
Καμία ομάδα στην Ελλάδα δεν μπορεί να δώσει 2Μ για δεξί μπακ.. Ξέχασε το..
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #139 on: September 01, 2009, 15:15:54 »
αφου υπαρχει ηδη προταση 1.6 οπως λες υπαρχει η περιπτωση της μεταπωλησης μετα το μουντιαλ..

οπως κ να εχει ομως αυτο που πρεπει να μας ενδιαφερει εμας ειναι η αποδοση του..κ πανω σε αυτο κριτικη μπορει να γινει μεσα στη χρονια οταν θα δουμε τον παικτη..
αν κανει την δουλεια του δεν με ενδιαφερει αν παει μετα στο βαζελο κ παιξει εκει..
αν δεν κανει τοτε θα μπορω να πω οτι ειναι λαθος της διοικησης..