Author Topic: SC Heerenveen - Π.Α.Ο.Κ. : 0 - 0 (Πέμπτη 27.08.2009, 19:45 Conn-X)  (Read 12537 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
το πιο πιθανο...εγω απλα το εγραψα γιατι ακουστηκε στα ραδια κ καποιοι επιμενουν να μαθουν τι ακουγεται εδω...
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
Τοσο ντορος για τον Σαλπιγγιδη μονο?Μονο αυτο ακουστηκε δηλαδι?

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
Πειτε και τι αλλο , γιατι δεν ακουμε ραδιο ολοι μας

Offline gagas

• Αλλαγή
O crass λεγοντας οτι ακουστηκαν κ αλλα, πιθανον δεν εννοει στα ραδιοφωνα..

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
coolaρετε ρε και μην την πεφτετε ο ένας στον άλλο!

το τι ακούγετε και το τι δεν ακούγετε είναι σημαντικό μόνο αν το μασάει κάποιος όπως του το δίνουν...
ηρεμήστε γιατί ΟΛΟΙ είμαστε πηγμένοι από την παταγώδη ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ αποτυχία της ομάδας! μη ψάχνουμε να τα διαλύσουμε όλα ρε μάγκες!

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!

Offline alexisv

• Αλλαγή

Êáëüò Þ êáêüò ëüãï äïõëåéÜò äåí åßäá üëï ôïí áãþíá. ¸÷ù äéáâÜóåé áñêåôÝò óåëßäåò áðü ôá post óáò üìùò ãéá íá äù áíôéäñÜóåéò.

Ì áõôïýò ðïõ ôá Ý÷ïõí âÜøåé üëá ìáýñá äåí èá áó÷ïëçèþ. Äåí áîßæåé ðéóôåýù. ¸÷ïõí ìßá íïïôñïðßá ðïõ äåí ìðïñåßò íá ôçí áëëÜîåéò ïðüôå êáé äåí èá ðñïóðáèÞóù. Äåí Ý÷ù âëÝðåéò êáé ôï êïõñÜãéï…

Èá áó÷ïëçèþ ìå üóïõò Ý÷ïõí áêüìá øçëÜ ôï êåöÜëé. ×áßñïìáé ã áõôïýò áí êáé äåí óõìöùíþ áðüëõôá ìå ôéò áðüøåéò ôïõò. Ôé åííïþ;;

Ðñþôùí, ï ÐÁÏÊ äåí Ý÷áóå áðëÜ 3åê. Ôï æçôïýìåíï ôçò ðñüêñéóçò äåí Þôáí ìüíï ôá ëåöôÜ. Ïýôå áõôü ðïõ ëÝíå êÜðïéïé ó÷åôéêÜ ìå ôçí ðåñçöÜíéá ôïõ ëáïý êôë. ÁõôÜ ãéá ìÝíá åßíáé óçìáíôéêÜ áëëÜ åßíáé ðéï ðïëý ãéá í åß÷áìå íá ëÝãáìå… Áõôü ðïõ Ý÷áóå ï ÐÁÏÊ åßíáé äéá÷ñïíéêü. ¸÷áóå ôçí åõêáéñßá íá ìáæÝøåé ðüíôïõò ãéá ôçí íÝá ÷ñïíéÜ. Ôïõ ÷ñüíïõ äçëáäÞ ðÜëé óôïõò áíßó÷õñïõò èá åßíáé ìüíï ðïõ ìðïñåß ç êëÞñùóç íá ìçí óïõ êÜíåé ôçí ÷Üñç íá Ý÷åéò áðÝíáíôé óïõ ìßá ×åñåíöåí áëëÜ ð.÷. ìßá ÂÝíôåñ… ¸÷ïíôáò ðåñÜóåé óôïõò ïìßëïõò, ôïõ ÷ñüíïõ èá Þôáí üëá ðéï åýêïëá ãéá ôçí ïìÜäá ìáò ç ïðïßá èá åß÷å ðÜíù áðü 12÷éëéÜäåò ðüíôïõò…

Äåýôåñïí, ï ÐÁÏÊ ÄÅÍ ðñüêåéôáé öÝôïò íá êÜíåé ðñùôáèëçôéóìü üðùò Ýãñáøå ï ößëïò ï paokcure. ÌáêÜñé íá êÜíù åãþ ëÜèïò áëëÜ áõôÞ ç ïìÜäá äåß÷íåé öïâåñÝò áäõíáìßåò. Ç Üìõíá äåí åßíáé ìå ôßðïôá ç ðåñóéíÞ ïðüôå öÝôïò èá öáò óßãïõñá ðÜíù áðü 20 êáé ç åðßèåóç Ý÷åé êáé öÝôïò ôï ßäéï ÷Üëé ìå ðÝñóé. Äåí âëÝðù äçëáäÞ ðùò (ðïßïò;) èá ìðïñÝóåé íá âÜëåé ôá 40+ ãêïë ðïõ èÝëïõìå ãéá ôïí ðñùôáèëçôéóìü. ¼ðùò äåí âëÝðù êáé ðùò èá ìáæÝøïõìå êáé ðÜíù áðü 55 âáèìïýò. Åãþ ðïõ ôá âëÝðù ìå ôçí ãëþóóá ôùí áñéèìþí, âëÝðù ðùò ôï ðñùôÜèëçìá óôçí ÅëëÜäá ôåñìáôßæåé óôïõò 65-70 âáèìïýò ãéá ôïí ðñùôáèëçôÞ. Ï ÐÁÏÊ ðùò èá ôïõò ìáæÝøåé; Ìå ðïéïõò åðéèåôéêïýò;; Åßíáé Ýíá èÝìá ðïõ ðñáãìáôéêÜ ìå ðñïâëçìáôßæåé. ¢ëëá ðåñßìåíá íá äù öÝôïò êáé äõóôõ÷þò ôá ßäéá âëÝðù. Êáé åßíáé Ýíá èÝìá ðïõ ïõäåìßá ó÷Ýóç Ý÷åé ìå ôïí áðïêëåéóìü. Ôïí ðñïâëçìáôéóìü ôïí Ý÷ù áðü ôïí åíôüò Ýäñáò áãþíá ìå ôçí ñÝãêá üðïõ ðëÝïí õðïôßèåôáé ðùò Ýâëåðá ìßá ó÷åäüí Ýôõìç ïìÜäá… 
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

shaman4

• Guest
ναι, και εγω το ακουσα στο ραδιοφωνο, μαλλον ο ζαγορακης ηρθε να κανει κακο, να τα παρει απο την μπουτικ και να βγαλει λεφτα απο την μεταγγαφη κοτσιανικουλη.

Αφου βγαλει αρκετα λεφτα στην πλατη του ΠΑΟΚ, θα φυγει απο την ομαδα και θα την αφησει σε λαμογια

Offline blue_eyes

• Βασικός
το τοπικ ειναι χερενφεν-ΠΑΟΚ...

ρε παιδια σβηστε αυτα με τα ραδια και τον ζαγορακη γιατι γυριζουν τα μυαλα μας

ΕΛΕΟΣ

Offline babis36

• Αλλαγή
Συμφωνω σε ολα με τον alexisv. Η χρονια θα ειναι δυσκολη και αυτο ειναι σιγουρο. Οπως γινανε τα πραγματα δυστυχως και η επομενη.
Είμαστε εμείς της Πόλης τα παιδιά τα παινεμένα
που παίζουμε την μπάλα ξακουσμένα

Offline nickzark

• Αποστολή
  • **
Aυτο για τον Ζαγορακη οτι θα τον δωσει μετα σε λαμογια κτλ απο που  βγηκε?

Offline sabbath

• Αλλαγή
ναι, και εγω το ακουσα στο ραδιοφωνο, μαλλον ο ζαγορακης ηρθε να κανει κακο, να τα παρει απο την μπουτικ και να βγαλει λεφτα απο την μεταγγαφη κοτσιανικουλη.

Αφου βγαλει αρκετα λεφτα στην πλατη του ΠΑΟΚ, θα φυγει απο την ομαδα και θα την αφησει σε λαμογια

και οι μετοχες ειναι στο συρταρι του σωκρατη κοκκαλη....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
+ ομάδα του κουπουνίου
My Own WoRST ENeMy.....

CLUB LARISA

• Guest
EISTE ΕΚΤΟΣ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΣΤΟ THREAD

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
Επισης, ο επομενος παιχτης που θα γυρισει στην κερκιδα να μου κανει σσσσσσ, χειρονομιες, και γκριματσες, θα φαει στο κεφαλι οτι βρω γυρω μου. Σεβασμος σ'αυτους που σας ταιζουνε. Χαιδεμα τελος.

AYTO ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΕΜΜΕΣΑ ΣΤΟΝ CLUB_LARISA ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΙΧΝΟΣ ΕΙΡΩΝΕΙΑΣ...

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΑΟΚ....

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Ο ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ (ΛΑΓΟ..., ΤΟΥΡΣΟΥ...ΚΤΠ) ΕΧΟΥΜΕ ΦΟΡΕΣΕΙ ΜΟΝΟ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΠΕΡΑ-ΔΩΘΕ...ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ....
ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΚΡΑΖΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΑΖΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...ΧΕΣΤΗΚΑ...

Offline ΠΡΕΛΕΒΙΤΣ

• Αλλαγή
Απο τα φιλικά που δώσαμε μην πω και από τον Μάιο που παίζαμε Play-Offs ήταν φανερό πως θέλαμε-θέλουμε ενίσχυση στην επίθεση.Ενώ γίνονται ευκαιρίες δεν υπάρχει κάποιος γκολτζής να τελειώσει την φάση.Ο Zlatan είναι διακοσμητικός στην επίθεση και δεν πείθει καθόλου μπορώ να πω(αναρωτιέμαι πως κρατήσαμε αυτόν και διώξαμε τον Bakayoko).
Για τον χθεσινό αγώνα το Καληνύχτα Μαργαρίτα(Με πόσο πιο εύκολο αντίπαλο
έπρεπε να κληρωθούμε;) τα λέει όλα:από http://www.paokg4.org/default.asp
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΠΑΟΚ η ισχύς σου είναι οι οπαδοί σου
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ

makptol

• Guest
crass τι εχει μαθευτει δηλαδη?επειδη αν και μενω θεσσαλονικη δεν ακουω ραδιοφωνο εδω και καμια πενταετια...και ποιοι ειναι αυτοι που τα εβγαλαν ολα αυτα στην φορα ξαφνικα μετα απο εναν αποκλεισμο?μεχρι τωρα δηλαδη ολα πηγαιναν καλα και ξαφνικα χαθηκαν ολα σε μια νυχτα?

α μπραβο ρε φιλε ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΒΓΗΚΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΣΧΕΤΑ
ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ? ΚΑΙ ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΑΙΝΑΝΕ
CRASS ?
RE TI AKOYME ............... >:( >:( >:( >:(

axilleas4g4

• Guest
Απτύχαμε να επανέλθουμε δυναμικά στο ευρωπα'ι'κό προσκήνιο.Πιστεύω αποκληστικά ευθύνεται η ομάδα,το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση. Δεν γίνεται να έχουμε μόλις 1 νίκη με 2 κωλοχανία της Ευρώπης. Ας βρούν τα λάθη τους και να τα διορθώσουν οσο γίνεται νωρίτερα. Χρειάζεται στήριξη ομως στη διοίκηση,ξέρει τι κάνει νομίζω ο Ζαγοράκης.Δεν είναι χθεσινός στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Μπράβο στα αδερφία που βρέθηκαν στο γήπεδο,(δυστυχώς) μονο αυτοί κρατάνε ψηλά τη σημαία του Π.Α.Ο.Κ.

Offline Voreia_Sinora

• Κερκίδα
  • *
ΠΑΟΚ γιατί γιατί μας βγάζεις τη ψυχή..
Δε μπορώ άλλο ρε..δεν αντέχω..Φτάνει πια ρε να τους έχουμε στο απυρόβλητο..Θέλουν κράξιμο ρε να μπουν στα ίσια τους..Ζλάταν αλάνι,τιμή και δόξα στο Garcia,Conceicao αρχηγάρα κτλ κτλ!!
Γιατί δεν μπορείτε να τρέξετε μετα το 55 ρε?? Γιατί δεν είναι ακόμα έτοιμη η ομάδα??Ερασιτέχνες είσαστε ρε?? Εκατομμύρια πέρνετε ρε και παίζετε με το πόνο μας..
Άκουγα λέει ότι στη προετοιμασία πέφτουν κορμιά..παλεύουν όλοι για μια θέση στην ενδεκάδα..μόνο για ποδήλατο τους πάει ο άλλος πάνω στην ολλανδία κάθε καλοκαίρι..

Ναι ναι θα στα πω και σένα(ενω δεν το έχω κάνει ποτέ γιατι ως εδώ ρε Fernando..Έχω φτάσει στο αμήν..)
Παίζω τη μισή χρονιά μου(αν όχι ολόκληρη) και έρχεσαι εσύ να κάνεις πειράματα πάνω στη ΠΑΟΚΑΡΑ μου??
Σαβινι δεξί μπακ,Παμπλο αριστερο χαφ και Φωτάκης δεξί χαφ..Ρε γίνονται αυτα?? Και άσε τη καραμελίτσα δεν είχε άλλες λύσεις..Αριστερά Βιερίνια μπροστά φιλομένο..δεν σ'αρέσει αυτό?? οκ..σαβίνι και λινο αριστερα και φέρε δεξιά βιερινια..Αλλά είσαι κολλημένος ρε..Είσαι ηττοπαθείς και αυτό δεν αλλάζει με τίποτα..
Καλύτερος παίχτης του ΠΑΟΚ ο Βιτόλο(χωρίς προετοιμασία Σάντος) που ήρθε πριν 2 βδομάδες και παίζει κατευθείαν.. Γιατί δηλαδή με κάνετε να αισθάνομαι τόσο λίγος?? Δώστε μου μια χαρά ρε..Είμαι κρίμα ρε..
Σαρδέλα με είπε..Νασιονάλ Μαδείρα με είπε..Αφού είμαι όλα αυτά γιατί ανανέωσες ρε μαλάκα?? Ας έφευγες αφού δεν σου κάνουμε..

Λέγαμε: "Ποιά Χερενφεεν ρε μάγκες" Αλλά τελικά αποδείχτηκε σε αυτά τα 2 παιχνίδια "ποιος ΠΑΟΚ ρε παιδιά??)

Ναι υπάρχει απογοήτευση..μα υπάρχει και η ελπίδα..μακάρι να αλλάξουν όλα αυτά γρήγορα..Να δούμε επιτέλους τον ΠΑΟΚ όπως τον ονειρευόμαστε..

Υ.γ.  Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους βρέθηκαν εχθές στην Ολλανδία..Απλά ψυχάρες..
Υ.γ2  ΠΑΟΚ ΑΠΑΤΗ ΤΡΑVEL..Όλα τα λεφτά αυτό το πανό..Άντε για να τη σακουλεύεται ο κ.Γιατράς..
Me to etsi me to thelw to prwtathlima to exoume stimeno...

Offline alexisv

• Αλλαγή
Τι έχει μαθευτεί ρε μάγκες;;; Ή πείτε το ή κρατήστε το για τον εαυτό σας.
Φτάνει πια με τα λόγια του αέρα! Όλοι λαμόγια είναι! Αυτό σας βολεύει;;;

Mods παρακαλώ συμμαζέψτε τις ηλιθιότητες που μόνο κακό κάνουν!

ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
η ζωη μου ολη ειναι ενα τσιγαρο που δεν το γουσταρω κι ομως το φουμαρω...τραγουδι του παμμεγιστου ακη πανου...

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ...και σε κανεναν αλλον...